PickUp Artist: Καμάκι Νο.5

Email address:[email protected]

blankΟ καλός ο Wingman όλα τα αλέθει.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχα βγει πλατεία Καρύτση με δύο φίλους. Σε κάποια φάση κι ενώ κόβαμε βόλτες σε ένα μπαρ, ένας φίλος μου την ώρα που κοιτούσε τριγύρω, απέσπασε την προσοχή μιας γκόμενας από ένα 2set. Οι τύπισσες όμως δεν είχαν πάρει πρέφα ότι τις παρατηρούσα κι εγώ, οπότε η μία γούρλωσε τα μάτια κοιτώντας τον φίλο μου και μετά γύρισε προς τη φίλη της ψιθυρίζοντας κάτι. Γούσταρε. Εγώ την έκοψα την κατάσταση και το λέω του φίλου μου, αλλά επίτηδες μισή ώρα μετά. Έτσι για να μην πάει κατευθείαν και να ψηθούνε λίγο.

Όντως ο φίλος μου μπήκε στο 2set και όταν άρχισε να είναι πιο άνετος με το target του, ήταν σειρά μου να αναλάβω δράση και να κρατήσω απασχολημένα τα obstacles. Έτσι, μου έκανε νόημα (βρείτε μία χειρονομία συννενόησης για τέτοιες περιστάσεις), οπότε μπαίνω στο set και βλέπω μπροστά μου ένα HB6.5 κι αρχίζω να την απασχολώ.

Προσοχή: Τον διάλογο δεν τον βάζω αυτούσιο για να μην κάψω την ρουτίνα. Τον έχω βάλει όμως ολόκληρο στο PickUp Artist Group στο Facebook Κάντε apply στο group και δείτε όλη την συζήτηση εδώ. Είναι ίσως η καλύτερη που έχω εφεύρει, ειδικά για τις ελληνίδες!

Α: Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω κάτι, γιατί οι φίλοι μου έχουν μια διαφωνία. “Χ” ή “Ψ”; (φυσικά δεν ρώτησα “Χ ή Ψ”, έβαλα ένα από τα διλήμματα. Δεν το λέω για να μην κάψω την ρουτίνα, όποιος θέλει να μάθει στέλνει e-mail)
Γ6.5: (Απαντάει)
Α: Για ποιο λόγο το προτιμάς;
Γ6.5: Γιατί είναι κοντά σε εμάς, μαζεύει ωραίο κόσμο (κτλ.)
Α: Θα συμφωνήσω με το τελευταίο. Στο (“Ψ”) μαζεύει πολλά ψώνια.
Γ6.5: Θες να μας πεις ότι εσύ δεν είσαι ψώνιο;

Εδώ είναι εμφανές ότι η γκόμενα μου έκανε shit test κι ομολογώ ότι κόμπλαρα γιατί δεν μου είχε ξανατύχει!

Α: Δεν νομίζω. Χαίρομαι πάντως που καταλαβαίνω ότι και οι δύο δεν είμαστε σε αυτή την κατηγορία.
Γ6.5: (Χαμογελάει αλλά η συζήτηση παγώνει)
Α: (Εδώ της κάνω μια ερώτηση για να μου απαντήσει με κάτι συγκεκριμένο στην κλίμακα 1-10)
Γ6.5: (Μου λέει έναν αριθμό.)
Α: Μπορώ να το κάνω 10.
Γ6.5: Πως;
Α: Ας παίξουμε ένα παιχνίδι. (κι εδώ βάζω ένα παιχνίδι-ερωτήσεων, το οποίο επίσης θα βρείτε στο group μαζί με την ρουτίνα 1-10).

Γ6.5: (Με ρωτάει πρώτη) Το όνομά σου;
Α: (Της το λέω και μου συστήνεται) Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες σχέση;
Γ6.5 : Πριν από τρεις μήνες. Χμμμ, πόσες σχέσεις έχεις κάνει;
Α: (Γέλια! Της λέω αριθμό) Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχεις κάνει σε μία σχέση;

Κι έτσι η κουβέντα συνέχισε όμορφα κι ωραία με ερωτήσεις ώσπου φτάσαμε σχεδόν σε φάση comfort. Όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε, της πετάω ένα FTC:

Α: Απ’ ότι βλέπεις θα πρέπει να φύγουμε.
Γ6.5 Χάρηκα για την γνωριμία (με χαιρετάει…χαϊδεύοντάς με στην πλάτη).
Α: Τι, έτσι χαιρετάς;
Γ6.5: Ε πως δηλαδή;
Α: Το σωστό είναι να γράψεις το κινητό μου και να κανονίσουμε κάποια στιγμή.
Γ6.5: Πες μου Facebook.
Α: Ααα sorry, δεν δίνω Facebook. Τι είμαι, παιδάκι;
Γ6.5: Μα γιατί; Καλά, πες κινητό.
Α: (της λέω αριθμό) Κάνε μου αναπάντητη.

Φεύγουμε λοιπόν και το συμπέρασμα ήταν το εξής. Ότι παρότι δημιούργησα ένα μικρό attraction με τις ερωτήσεις, στο τέλος δεν φάνηκε και τόσο ζεστή. Τουλάχιστον πήρα αριθμό όμως.

PickUp: Success

Day 2
Εδώ έκανα το εξής, καθ’ ότι την είχα δει ότι ζορίστηκε στο τέλος. Ενώ είχα εκδηλώσει κάποιου είδους ενδιαφέρον, ακριβώς επειδή επρόκειτο για HB6.5 δεν την πήρα κανένα τηλέφωνο! Θεώρησα ότι είχα κάνει ήδη κίνηση! Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να μου στείλει η ίδια SMS τρεις μέρες μετά!

S Γ6.5: Σχετικά με αυτό που λέγαμε (μπλα, μπλα, μου κάνει opener με SMS)
S Α: (Απαντάω αλλά της λέω κιόλας) Είσαι η τάδε από το τάδε bar;
S Γ6.5: Ναι, γνώρισες πολλές εκείνο το βράδυ και μας μπερδεύεις, ε;
S Α: Σε θυμάμαι. Κάνε με add στο Facebook στο όνομα τάδε και μιλάμε.

Με κάνει add, την κάνω accept την επόμενη μέρα, δεν της μιλάω καθόλου. Έρχεται λοιπόν και μου μιλάει την μεθεπόμενη ξανά με opener! (οι γυναίκες αν δεν το έχετε καταλάβει, μας κάνουν μια ζωή openers για να δημιουργήσουν attraction. Το ίδιο κάναμε κι εμείς τώρα που ξυπνήσαμε!)

S Γ6.5: Hi να σε ρωτήσω, τι καιρό κάνει εκεί πέρα; Εδώ βρέχει κι έχει πλημμυρίσει ο τόπος.
S Α: Ε δε πειράζει. Βγάλε έξω το κανό και ξεκίνα κουπί (neg)

H κουβέντα συνεχίστηκε με ερωτήσεις για τον καιρό, πειράγματα κτλ. Ρωτήσαμε ο ένας τον άλλο τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες, αυτή μου είπε το κλασικό “Φαντάζομαι ότι θα έχεις πολλές δουλειές ως συνήθως” (γενικά επειδή όντως έχω πολλές δουλειές, έχω παρατηρήσει ότι μετράει αυτό ως DHV) και τέλος την ρώτησα που πήγανε μετά το βράδυ που χαιρετηθήκαμε, που συχνάζει κτλ. Απλά πράγματα. Δεν της ανέφερα τίποτα για καφέ.

Δύο μέρες μετά όμως την παίρνω τηλ:

Γ6.5: Έλα, τι γίνεται;
Α: Καλά, πως πάει; Που σε πετυχαίνω;
Γ6.5: (λέει το μέρος)
Α: Οκ, πως πέρασαν οι μέρες σου, τι έκανες:
Γ6.5: (λέει διάφορα) Εσύ;
Α: (Της απαντάω για τις δουλειές, με ρωτάει κάτι για την δουλειά, της απαντάω και ακολουθεί η τακτική της πρότασης) Τι θα κάνεις αυτές τις μέρες;
Γ6.5: Λοιπόν, Πέμπτη θα έχουμε δείπνο στην εταιρεία και Παρασκευή…λέγαμε με τα κορίτσια να κανονίσουμε κάτι.
Α: Ωραία, οπότε Σάββατο στις 8 πάμε για καφέ στην (όνομα περιοχής). Ραντεβού (στάση μετρό).
Γ6.5: Οκ, έγινε.

Έτσι, εύκολα κι απλά. 1ον μαθαίνεις το πρόγραμμά της και 2ον αφού στο πει της κανονίζεις επιτόπου μέρα και ώρα ΧΩΡΙΣ να βάλεις ερωτηματικό στην πρόταση. Δεν ρωτάς, εσύ θέτεις τους κανόνες! Το ίδιο ακριβώς έκανα και όταν πήρα κινητό. Δεν την άφησα να με βάλει στο frame της.

Το Day 2 λοιπόν εξελίχθηκε ως εξής. Καταρχήν την έστησα κάνα 10λεπτο (όχι εσκεμμένα), πήγαμε για καφέ κι εκεί με εξαίρεση τα πρώτα 5-10 λεπτά που ήταν αμήχανη, το comfort συνέχισε για κάνα δίωρο και κάτι. Μου έκανε μέχρι και…Kino (διακριτικά ακουμπούσε πάνω μου), έδειξε IOI με χαμόγελα και τα σχετικά αλλά δεν ενέδωσα. Συν τις άλλοις, τις επόμενες ημέρες θυμάμαι μου χτύπαγε μηνύματα στο chat του Facebook (“χάθηκες”, “να κανονίσουμε” κτλ.)

Sorry girl. Δεν έχει Day 3. Είσαι HB6.5 άντε το πολύ 7 και μάλιστα ένα χρόνο μεγαλύτερη, άρα πάω για το κάτι παραπάνω. Ούτε θα κάνω lay για να πω απλά ότι το ‘κανα. Thanks για τον χρόνο σου πάντως!

Καμάκι: Success

error: