Bars και όχι Clubs!

  Σήμερα θα κράξω όλα τα ψωνάκια που συχνάζουνε στα clubs. Και φυσικά όλους εσάς που σαν κακομοίρηδες πάτε εκεί και περιμένετε να βρείτε γκόμενα.

Καταρχήν όσοι ξέρουνε καλά την πιάτσα προτιμούν τα bars από τα clubs. Το ότι στα clubs ο κόσμος είναι γάματα, αυτό είναι μία κλασική διαπίστωση η οποία έχει τις ρίζες της από την δεκαετία του ’90, όταν τότε οι disco αντικαταστάθηκαν από τα clubs.

Όσο περνούσανε τα χρόνια, τα ψώνια στα μαγαζιά αυτά άρχισαν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Άνευ λόγου και αιτίας, έτσι για την καύλα ρε αδερφέ. Πας σε club Βορείων ή Νοτίων Προαστείων και σκάνε οι γκόμενες με κάτι Gucci και κάτι Prada, με τσαντάκι Louis Vuitton και ποζερίστικο ύφος και νομίζουν ότι είναι κάποιες. Βέβαια στο να ψωνιστούν όλοι αυτοί βάλανε το δαχτυλάκι τους και οι τραγουδιστές. Άμα η Lady Gaga τραγουδάει το "Born this Way" και οι Vegas το "Συγγνώμη αν σε πονάει", επόμενο δεν είναι κάθε τσουλάκι να ψωνιστεί στο φουλ;

Κατά βάθος έχουν να γαμηθούνε 2-3 χρόνια στο νερό. Μη σου πω φίλε ξενερωμένε ότι παίζει να είναι και κρυβολεσβίες. Γιατί όταν αντέχουν τέτοιο διάστημα χωρίς τσα-που τότε στην τελική δοκιμάζουνε και να κωλοτρυφτούνε με την κολλητή τους, έτσι για να το δουν κι αυτό πως θα πάει.

Αλλά anyway, για να μη γίνω γραφικός θα πω τα πράγματα ως έχουν. Καταρχήν όταν θα μπεις σε club θα μπεις στη λογική ότι θα πας για να διασκεδάσεις. Θα ακούσεις την ωραία μουσικούλα του DJ, θα θαυμάσεις το ξεκωλάκι την χορεύτρια που ανέβηκε στην μπάρα με τα εσώρουχα και πάει λέγοντας. Μην το προχωρήσεις. Γιατί οι γκόμενες που συχνάζουν εκεί μέσα για κάποιο λόγο την έχουνε δει ντίβες. Κι αυτό ξεκινάει ως εξής.

Καταρχήν όσοι δουλεύουν νύχτα δεν είναι για σοβαρή σχέση. Έλα εσύ στη θέση τους. Άμα σου την πέφτουν 10 άτομα κάθε βράδυ κάτσε και κάνε κάτι σοβαρό. Θα άντεχες; Κατά δεύτερον και οι φίλοι τους που έρχονται να τους δούνε στο club είναι ίδια πάστα. Άρα το μαγαζί γεμίζει με UFO κι εσύ αισθάνεσαι σαν τον Will Smith στην Ημέρα ανεξαρτησίας.

Βέβαια σε όλα αυτά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Δηλαδή αν μου αρέσουν τα house πάει να πει ότι δεν θα πάω σε club να τα ακούσω επειδή είναι τίγκα στα ψώνια; Όχι, θα πάω. Αλλά κάπου θα χαλαστώ. Οπότε καταλήγουμε στο ότι ο λογικός κόσμος υπολογίζεται κάτω από 10% άρα οι πιθανότητές σου να βρεις γκόμενα ελαχιστοποιούνται.

Οι γκόμενες που συχνάζουν στα clubs έχουν άλλη "καύλα" στον εγκέφαλό τους που ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Είχα μία φίλη που παλιότερα ήθελα να κάνω κατάσταση μαζί της, βγήκαμε σε ένα club κι αυτή είχε σκαλώσει να γνωρίσει τον DJ, γιατί κάπου τον είχε δει, είχε κάνει εκπομπή και σε ραδιόφωνο και τέλος πάντων αρχίδια μύδια βραστά. Άλλες γκόμενες κοιτάνε να τα φτιάξουνε με ιδιοκτήτες club, με πορτιέρηδες ή με μετρ. Σε γνωστό club της παραλιακής για παράδειγμα, ξέρω τύπισσα από την παρέα που είχε λυσσάξει να πάμε στην πρεμιέρα του club γιατί θα ήταν εκεί ο τάδε μετρ που είχε δει μία φορά στη ζωή της αλλά της είχε γυαλίσει. Ωραίος ο μετρ, αλλά τον παρακαλάγανε άλλες 40 κάθε βράδυ. Είναι σαν να θέλω να γαμηθώ με μοντέλο από πρακτορείο και μετά να γκρινιάζω γιατί μου την γάμησε κι άλλος.

Σοβαρή σχέση λοιπόν με τέτοιου είδους γκόμενες μην περιμένετε να κάνετε. Το μυαλό τους είναι πως θα βγουν έξω, πως θα διασκεδάσουν με τις φίλες και πως θα πουλήσουν μούρη. Αράξτε όμως κορίτσια. Γιατί όταν θα αρχίζετε να πλησιάζετε τα "άντα", εκεί να σας δω. Μετά θα σας φτύνουν όλοι στη μούρη, θα κοιτάνε τα πιπινάκια του club κι εσείς θα καταλάβετε ότι τόσο καιρό μαλακιζόσασταν ασύστολα.

Θυμήθηκα επίσης ένα γαμάτο σκηνικό όπου στο W είχαμε κεράσει με ένα φίλο σφηνάκια τρεις τύπισσες που καθόντουσαν μαζί με φίλες σε δύο τραπέζια. Τελικά είχαν βγει να μαλακιστούν. Τόσο που όταν ο barman τις κέρασε τα σφηνάκια και έδειξε ότι είναι από εμάς, αυτές του τα δώσανε πίσω και τσαντίστηκαν κι από πάνω. Δηλαδή πόσο καριόλες μπορεί να είναι;

Κι εσύ ρε μάγκα που με διαβάζεις τώρα, άκου προσεκτικά. Έστω ότι πας στο Γκάζι. Γιατί να πας στο Why Sleep με τα ψωνάκια και να μην πεταχτείς στην απέναντι μεριά που έχει μια ολόκληρη ευθεία με ωραία bar; Η έστω ότι πας Γλυφάδα. Γιατί να πας στο Ακρωτήρι και όχι στο κέντρο της Γλυφάδας που έχει κι εκεί ένα σωρό καλά μπαράκια; Θα πας, θα κάνεις και την κουβέντα σου σαν άνθρωπος και δεν θα σου κωλοχτυπιέται η άλλη στο χορό, λες και ξεβιδώθηκε. Απλά τα πράγματα.

Εν ολίγοις, για να αποφύγετε τις ξενέρωτες, μην ξεχνάζετε στα clubs. Γιατί εκεί έχει άφθονες. Προτιμήστε κάτι πιο χαλαρό.


Πηγή: http://ksenerotes.blogspot.com

error: