Αλβανη καθαριστρια 2

Σε συνδεση με το προηγούμενο θα θυμαστε ότι εχω κολλήσει με την καθρηστρια και δε γίνεται τίποτα. Οπως την παθαίνουν τα σκυλιά! Ξέρω από τη Ματίνα ότι σ αυές τις περιπτώσεις η μόνη λύση είναι ένεση ξυλοκαίνης πάνω στον πούτσο!!Μάλιστα έχει διηγηθεί ιστορίες από το νοσοκομείο που έχου πάει ζευγάρια και οι πλάκες που γίνονται από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες ιδιαίτερα αν το ζευγάρι είναι αντρών! Δυστυχώς για μένα δεν υπάρχει λύση και με λούζει κρύος ιδρώτας.Δεν ξέρω τι να κάνω και η γκόμενα δύο φορές που έκανε να τραβηχτεί πεθάναμε στον πόνο και οι δύο. Οι ώρες περνάνε και όπου νάναι έρχεται η Ματίνα…

Το να πάρω το 166 ούτε λόγος. Στις περιπτώσεις αυτές σπάνε τ΄αγγεία και το μέρος που είναι μέσα γίνεται τεράστιο από την πίεση του αίματος και δε βγαίνει με τίποτα.Κάποια στιγμή ανοίγει η πόρτα και μπαίνει η Ματίνα. Το τι έγινε δεν περιγράφεται! Βρισιές ουρλιαχτά κατάρες κ.λ.π. Κάποια στιγμή ηρεμεί και μου λέιε τώρα θα δεις τι θα πάθεις ρε πούστη! Θ ανοιώσεις τόσο πόνο που δεν έχεις νοιώσει ποτέ. Άρχισε να γδύνεται.Έχει ένα τέλειο κορμί παρά τα χρόνια της με μεγάλα βυζιά στενή μέση και υπέροχο συμμετρικό κώλο. Αφού γδύθηκε τελείως πήγε μπροστά στην Αλβανή άνοιξε τ απόδια της κόλλησε το μουνί της στο στόμα της και πέρασε τα πόδια της στους όμους της! Γλύψε με μωρή πουτάνα της λέει γλύψε μου το μουνί ξεκωλιάρα για να μάθεις και συ κοίτα πούστη να καβλώνεις! Η Αλβανή αρχισε να μιξοκλαίει, δεν τόχω ξανακάνει μη σας παρακαλώ και τέτοια.

Εμένα μόνο με τη σκηνή άρχισε να μου σηκώνεται και εκεί τα είδα όλα! Καλύτερα να καταπινεις αναμένα κάρβουνα!Η πουτανάρα η Αλβανή άρχισε να γλύφει εν ωμεταξύ το μουνί της Ματίνας παίζοντας με την κλειτορίδα της.Της έβαλε το δάχτυλο στο μουνί και τη ρούφαγε μανιασμένα κι εγώ με τη θέη που είχα έβλεπα τα πάντα και προσπαθούσα να περιορίσω την κάυλα μου -πράγμα αδύνατο-γιατί οπόνος ήταν αβάσταχτος Η Ματίνα παραληρούσε από την καύλα αφου το γλυφωμούνι είναι το αγαπημένο της και γω για να την καλοπιάσει άρχισα να της γλύφω τα δάχτυλα επίσης σημείο που την κάνει να λυποθυμά.

Η Αλβανη συνέχισε τη δουλειά της και ξεθαρεύοντας της βάζει και το δάχτυλο στον κώλο! Με μένα ούτε να το σκεφτώ δ μ΄άφηνεμε την πουτανίτσα έβγαλε μια κραυγή και άνοιξε ακόμα περισσότερο τον κώλο της να μπει το δάχτυλο βαθειά μέσα της ενώ άρχισε να κουνιέται σαν τρελή! Κάθε κίνηση δική της και της καριολίτσας εμένα με ξέσκιζε.Ξαφνικά νοιώθω το χέρι της Αλβανής να χαιδεύει την κλειτορίδα της και τη Ματίνα να της βουτάει το κεφάλι και να το κολλάει στο μουνί της. Της σφίγγει το κεφάλι με τα πόδια και αρχίζει να ουρλιάζει σε χύνω μωρή πουτάνα ξεκωλιάρα γαμώ το σπίτι σου καριόλα και το κορμί της συσπάται ολόκληρο.Η πουτανίτσα χύνει σαν τρελη και κουνάει όλο το κορμί της.Εγώ νομίζω ότι μου ξεριζώνεται ο πούτσος και από τον πόνο κλαίω και νομίζω ότι θα λυποθυμίσω.

 Η Ματίνα ξεψυχισμένα μου λέει ακόμα δεν ειδες τίποτα πουστη κερατά και συ και η πουτανίτσα θα ραβήξεται τα πάνδεινα!

Σηκώνεται έρχεται πίσω μου και αρχίζει να μου χαιδεύει τ’ αρχίδια.Γονατίζει και αρχίζει να με γλύφει.Είναι απίστευος ο πόνος! Η Ματίνα γονατίζει και αρχίζει να γλύφει την πουτανίτσα που η κλειτορίδα της από το τρίψιμο πρέπει να έχει γίνει σαν βερύκοκο! Ενώ τη γλύφει και η άλλη αρχίζει τα βογγητά εμένα με το δάχτυλο μου χτυπά τ΄αρχίδια!Χιλιάδες βελόνες να μου κάρφωναν στο κορμί ο πόνος θα ήταν μικρότερος! Γλύφει την καριολίτσα και της χώνει δυό δάχτυλα στην τρύπα και τα κουνά με μανίαΈτσι χειροτερεύει για μένα τον πόνο αφού συναντά την πρησμένη μου ψωλή στον κώλο της Αλβανής.

Της ρουφά με μανία την κλειτορίδα και η καριολίτσα χτυπιέται από καύλα και αρχίζει ουχουχ τι έπαθα η κακομοίρα και μετά ξεφωνίζει χύνω δεν αντέχω πάρτα κυρία Ματίνα! Αρχίζει τις συσπάσεις και τα κουνήματα και μετά δε θυμάμαι τίποτα γιατί λυποθυμώ από τον πόνο!

Όταν συνήλθα βλέπω τη ματίνα γοντιστή να έχει τον κώλο στο πρόσωπο της Αλβανής και να της λέει να τη γλυφει και να της βάζει δάχτυλο. Η ποτανίτσα το κάνει ενώ ταυτόχρονα της χαιδεύει με τον αντίχειρα την κλειτορίδα κάνοντας την Ματίνα να φωνάζει και να κουνιέται σαν δαιμονισμένη! Βάλε κι άλλο δάχτυλο καριόλα βάλε για να δει ο μαλάκας τη γυναικούλα του να γαμιέται με την πουτάνα την καθαρήστρια.Σ΄ένα λεπτό η Ματίνα χύνει και ξεφωνίζει και μετά πέφτει αποκαμωμένη στο κρεβάτι.

Ύστερ΄από λίγο σηκώνει πάει στο φαρμακείο και φέρνει μια σύριγγα για την ένεση της ξυλοκαήνης. Μου τραβάει την ένεση με μίσος και ο πόνος είναι για να πεθάνω! Σε λίγο όλα έχου τελειώσει, Ματίνα με πετά έξω από το σπίτι και κρατά την Αλβανή ποιός ξέρει γιατί. Εγώ χρειάζομα επιγόντως νοσοκομείο γιατί ο πούτσος μου είναι σε μαύρα χάλια!

Τώρατι θ΄απογίνω είναι μια άλλη ιστορία.

error: