Τρίο στο χιονοδρομικό κέντρο!

Είμαι η Λίτσα και είμαι 25 χρονων. Είχα μια σχέση με τον Νίκο ένα χρόνο. Ο Νίκος ήταν φαντάρος και έχουν περάσει 2 μήνες από το τελευταίο μας γαμήσι. Είχα πολλές καύλες η πουτάνα. Τα χριστουγεννα λοιπον αποφασίσαμε με την παρεα μου να παμε ένα τριήμερο στην Αράχωβα. Κανονίζαμε καιρό να πάμε όλοι μαζι μια εκδρομή και δεν περίμενα να το γλεντήσω τόσο πολύ χωρίς τον Νικο.

Μόλις φτάσαμε μπήκα αμέσως για ένα καυτό μπάνιο. Είχε χιόνι έξω και ένα καυτό μπάνιο ήταν ότι έπρεπε! Το καυτό νερό που κυλούσε πάνω στις βυζάρες μου έκανε τις ρώγες μου έτοιμες να εκραγούν. Πόσο θα ήθελα να με έγλειφε ο Νίκος… Και μόνο στη σκέψη τι τρελά γαμήσια έχουμε κάνει, άρχισα να χαιδεύω το μουσκεμένο μουνάκι μου. Δεν άντεξα και άρπαξα την ηλεκτρική μου οδοντόβουρτσα και έπιασα αμέσως δουλειά. Την έχωσα τόσο βαθιά που βόγκηξα από ηδονή και η δόνηση με έκανε να χύσω δυνατά. Καθώς έβγαινα από το μπάνιο σκεφτόμουν ‘Καλή η οδοντόβουρτσα αλλά τι να σου κάνει? Τον ήθελα τον πούτσο μου η καριόλα’.

Αφού ντύθηκα, συναντηθήκαμε όλοι στη ρεσεψιόν και πήγαμε για σκι. Οι άλλοι είχαν ξανακάνει ενώ για μένα ήταν η πρώτη μου φορά και είχα λίγο άγχος. Μόλις είδα τον δάσκαλο έπαθα την πλάκα μου. Δεν πίστευα ότι αυτός ο παίδαρος θα με αναλάβει… Το μάτι μου αμέσως έπεσε στην μεγάλη ψωλή του που διαγραφόταν από τη φόρμα. Άρχισα να φαντασιόνομαι διάφορα αλλά όχι για πολύ αφού ξεκίνησε το μάθημα. Μου έδειξε τα βασικά και με πήγε σε μια πίστα για αρχάριους. Μου φάνηκε εύκολο και άρχισα να κάνω βόλτες στην πίστα. Ξαφνικά έχασα την ισορροπία μου και έπεσα. Αυτός έτρεξε αμέσως να δει αν είμαι καλά. Εγώ δεν είχα πάθει κάτι αλλά προσποιήθηκα ότι πονούσα και με πήγε στο δωμάτιο μου. Άρχισα να βγάζω το παντελόνι μου με πρόφαση ότι χτύπησα το πόδι μου. Όταν κοιτούσε επίμονα το στριγκάκι μου κατάλαβα ότι είχε αρχίσει να καυλώνει με το σφιχτό μου κωλαράκι. Εκείνη την ώρα ήρθε ο γιατρός. Δεν ντράπηκα καθόλου και του είπα ‘Γιατρέ μου, θα βάλεις κι εσύ ένα χεράκι?’ Μου έκλεισε το μάτι και πλησίασε.

Αφού γδυθήκαμε άρπαξα τα σκληρά καυλιά τους και άρχισα να τα παίζω δυνατά, έχωνα μια το ένα και μία το άλλο στο στόμα μου ώσπου άκουσα τον γιατρό να μου φωνάζει “καύλωσες μώρη πουτάνα? Τώρα θα δεις τι θα πάθεις..!΄”Ενώ τσιμπούκωνα τον γιατρό, ένιωσα τον καυτό πούτσο του δασκάλου μέσα στο μουνί μου. Το καυλί του γιατρού ήταν τεράστιο και με έκανε να βουρκώνω. Τους ήθελα και τους δύο μέσα μου. Έκαναν ένα νόημα μεταξύ τους και αφού έφαγα τις σφαλιάρες μου στον κώλο, οι ρόλοι άλλαξαν. Χωρίς να το καταλάβω η πούτσα του γιατρού με κάρφωσε στον κωλοτρυπίδα μου ενώ ο άλλος συνέχιζε να με γαμάει κανονικά. Με είχαν ξεμουνιάσει και γούσταρα τρελά. Σε λίγο ήταν η σειρά του δάσκαλου να τον τσιμπουκώσω!

Τραβήχτηκε ήρθε μπροστά μου και ξεκίνησα να του τον ρουφάω όσο πιο βαθιά μπορούσα ενώ ο γιατρός συνέχιζε να με σκίζει. Ξαφνικά άκουσα τον γιατρό να φωνάζει από ηδονή ενώ τα χύσια του έκαιγαν τα μουνόχειλά μου. Έχυνε δυνατά και χτύπαγε τον πούτσο του στα κωλομέρια μου. Ήταν τόσο καυλωτικά! Εγώ συνέχιζα να τσιμπουκώνω τον δάσκαλο μέχρι που έχυσε κι αυτός μες στο στόμα μου λέγοντάς μου: «Καταπιε τα μωρή ρουφοκαυλέτα!». Τα κατάπια όλα σαν καλό ξεκωλάκι. Φύγαμε και δεν είπαμε τίποτα. Ότι κάναμε ήταν αρκετό. Για μια στιγμή σκέφτηκα να αλλάξω το εισιτήριο της επιστροφής και να ζήσω και άλλες τέτοιες εμπειρίες, αλλά είχα μπουκώσει τόσο από αυτό το γαμήσι που θα ήταν αρκετό μέχρι να πάρει άδεια ο Νίκος

error: