Το παιχνίδι της ξαδέρφης.

Η ιστορία διαδραματίστικε μεταξύ εμένα και της πρώτης μου ξαδέρφης της Γ, με την οποία έχουμε αρκετά χρόνια διαφορά. Εγώ ήμουν τότε στα 22, ενώ η ξαδέρφη μου είδη στα 34. Η ξαδέρφη μου είναι πολύ ωραία κοπέλα. Ίσως όχι τόσο όμορφη στο πρόσωπο, αλλά με καταπληκτικό σώμα, μέτρια σε ύψος, αδύνατη με πλούσιο και σφιχτό στήθος, και αρκετά γυμνασμένο σώμα. Επίσης πάρα πολύ προκλητική. Πάντα ντυνότανε με πολύ προκλητικά ρούχα, με πολύ κοντές φούστες και μεγάλα ντεκολτέ. Αρκετές φορές είχε τύχει όπως καθόμασταν να δώ το βρακάκι της καθώς η φούστα πάντα πολύ κοντή, η το στήθος της μέσα από το ντεκολτέ και καύλωνα αφάνταστα…

Η ξαδέρφη μου γενικά είχε τη φήμη του ξέκολου, ή της τσουλίτσας. Από την εποχή που ήταν στο χωριό μάθαινα ότι έκανε διάφορα με διάφορα αγόρια του χωριού, και όλη τη λέγανε μεταξύ τους το πουτανάκι. Και όταν ήρθε πλέον στην Αθήνα για δουλειά εκεί του έδωσε και κατάλαβε. Το σεξ ήταν καθημερινό σχεδόν για αυτήν, με διάφορους εραστές, καθώς είχε κάνει και ελάχιστους σταθερούς δεσμούς οι οποίοι δεν κράτησαν και πολύ. Όπως καταλαβαίνετε γούσταρα τρελά να την πηδήξω κάποια στιγμή, αλλά το ότι ήταν ξαδέρφη μου και μάλιστα πρώτη με φράναρε. Είχα τραβήξει πολλές μαλακίες για εκείνη, με την φαντασίωση ότι είμασταν επάνω σε ένα κρεβάτι και γαμιόμαστε άγρια.

Με την ξαδέρφη μου παρόλο που δεν είχαμε πολλές επαφές, κάποια στιγμή από ένα τυχαίο γεγονός αρχίσαμε για ένα διάστημα να κάνουμε κάποια παρέα, παρόλο που εγώ ήμουν αρκετά μικρότερος. Το θεώρησα ευκαιρεία κιόλας καθώς η ξαδέρφη μου είχε και κάποιες φίλες που επίσης πηδιόντουσαν με διάφορους και λέω ευκαιρεία είναι μήπως μου κάτσει καμία.

Σιγά σιγά μπήκα στην παρέα της και γνώρισα και φίλες της και φίλους της από τους οποίους οι πιο πολλοί την είχαν πηδήξει κιόλας από τι είχα μάθει σε κάποια φάση. Γενικά ήταν μια παρέα πολύ απελευθερωμένη που γινόντουσαν διάφορα αναμεταξύ τους.

Ήταν λοιπόν μια μέρα που κανόνισα να βγώ με τις δύο καλύτερες φίλες της. Η ξαδέρφη μου εκείνη τη μέρα είπε ότι δε μπορούσε να έρθει για καφέ μαζί μας, αλλά μου λέει πήγαινε εσύ μαζί τους, έτσι και αλλιώς τα κορίτσια τα ξέρεις πλέον. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να βγώ μαζί τους με το σκεπτικό μήπως παίξει κάτι με καποια από τις δύο αυτές αρπάχτρες.

Πήγαμε στην καφετέρια και η κουβέντα μεταξύ των κοριτσιών δεν άργησε να φτάσει στο θέμα του σεξ. Λέγανε για διάφορες περιπέτειες που είχαν και αυτές και η ξαδέρφη μου, για διάφορα one night stand που τους είχαν τύχει κλπ. Από εκεί μάθαινα ακόμα περισσότερα στοιχεία για την ξαδέρφη μου. Ότι είχε κάνει πολλά one night stand με διάφορους, πολλές φορές και αγνώστους, ότι είχε κάνει παρτουζες με δυο μαζί, ότι τον έτρωγε από πίσω και άλλα πολλά, πράγματα που με κάυλωναν ακόμα πιο πολύ και με έκαναν να τη θέλω σαν τρελός.

Σε κάποια φάση ρωτάει η μια την άλλη:

 Αλήθεια η Γ τι δουλειά είχε σήμερα και δεν ήρθε?

 Ε δεν καταλαβαίνεις απαντάει η άλλη. Τη είχε καλέσει ο Μ που γνωρίσαμε πριν κάνα μήνα και κάνουμε παρέα στο σπίτι του.

 Α κατάλαβα. Τυχερή Γ. Τώρα θα πηδιούνται φαντάζομαι.

 Εμ τι θα κάνουν λες λέει η άλλη χαχανίζοντας. Και είναι και καλός ο Μ…

 Τι τον δοκίμασες και δεν μας είπες τίποτα; Πότε βρε συ;

 Εκείνο το βράδυ που προσφέρθηκε να με γυρίσει στο σπίτι, μετά από το club στην παραλιακή. Με πήγε σπίτι και το κάναμε.

Εγώ άκουγα σιωπηλά να κουτσομπολέυουν και κάυλωνα πιο πολύ.

Κάποια στιγμή γυρνάει η μια και μου λέει:

 Εσύ δε μιλάς τόση ώρα. Μόνο ακούς… πες και εσύ κάτι..

 Τι να πώ; Απλά ακούω για αυτά που λέτε….

 Ε βλέπεις μεγάλες κοπέλες είμαστε και έχουμε έντονη ερωτική ζωή. Συγνώμη κιόλας τόση ώρα κουτσομπολέυουμε μπροστά σου και την ξαδερφούλα σου, αλλά όπως βλέπεις και αυτή κάνει διάφορα…

 Αχχ το έχω καταλαβει απαντάω.

Οι δυο κοπέλες αμέσως κατάλαβαν τι συνέβαινε, και ότι είχα καυλώσει με αυτά που άκουγα για την ξαδέρφη μου.. με κοιτούσαν πονηρά, και τότε η μια μου λέει:

 Όπα τι έγινε μικρέ; Γουστάρουμε την ξαδερφούλα μας; Ελα πεστα μην ντρέπεσαι. Μεταξύ μας είμαστε δε θα της πούμε τίποτα…

 Όχι όχι. Τι είναι αυτά που λέτε. Άλλωστε είναι ξαδέρφη μου πώς θα μπορούσα…

Σιγά σιγά όμως με στρίμωξαν αρκετά, και αναγκάστικα να κάνω αρκετές αποκαλύψεις. Ότι μου άρεσε η ξαδέρφη μου, ότι θα γούσταρα να τη πηδήξω και αν δεν υπήρχε η συγγένεια θα το προσπαθούσα, ότι πολλές φορές προσπαθούσα να δώ κάτω από τη φούστα της το βρακάκι της, και ότι κάποιες φορές τον έχω παίξει για πάρτη της…

Οι δυο τους έμειναν για λιγο σκεφτικές, ενώ κάποια στιγμη άρχισαν να χαμογελούν πονηρά. Τότε η μια μου λέει:

 Λοιπόν μικρέ κάτι μπορεί να γίνει για εσενα.

 Ναι συμφωνεί η άλλη, ίσως μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος να πηδήξεις την ξαδέρφη σου που τόσο θέλεις, και μάλιστα εκείνη να μην πάρει και χαμπάρι…

 Μα πώς θα γίνει αυτό; Ρωτάω εγώ όλο περιέργεια. Θα την μεθυσουμε; Ρωτάω χαζογελόντας…

 Μην λες βλεκείς, απαντάει η μια. Θα σου εξηγήσουμε. Αλλά πρώτα πές μας χωρίς ντροπές. Θέλεις πραγματικά να πηδήξεις την ξαδέρφη σου; Δεν θα κολώσεις εκείνη τη στιγμή. Απάντησε μας ειλικρινα και θα σου πούμε πώς θα γίνει. Και κάτι άλλο. Αρκεί να μην έχει πρόβλημα εμείς οι δύο να σε βλέπουμε την ώρα που την γαμάς.

 Ε ναι ρε κορίτσια… θέλω πολύ μια φορά να τη πηδήξω. Και όχι δεν έχω πρόβλημα να με βλέπετε… Αλλά πως;

 Κάτσε να σου πούμε και αν συμφωνείς μπορούμε να το κανονίσουμε μεθάυριο κιόλας Παρασκευή

 ΟΚ πείτε λοιπόν.

Τότε μου εξήγησαν ότι μεταξύ τους και με τη παρέα έχουν πολύ ελευθερία και καμιά φορά παίζουν ένα περίεργο παιχνίδι. Ότι από πριν κανονίζουν οι δυο από τις τρείς φίλες ότι το βράδυ θα πηδηχτεί η Τρίτη με κάποιον από την παρέα. Η Τρίτη δε θα ξέρεις ποιος από όλους είναι όμως. Πολύ απλά κάποιες από τις φορές που βρίσκονται σε κάποιο από τα σπίτια τους, αυτή που έχει το σπίτι έχει κρυμμένο κάποιον, οι δυο κοπέλες παίρνουν την Τρίτη η οποία πρόκειται να πειδηχτεί, τη πάνε στο δωμάτιο, τη γδύνουν της δένουν τα μάτια, και τα χέρια για να μη μπορεί να βγάλει το μαντήλι και να δεί ποιος είναι, και τη ξαπλώνουν στο κρεβάτι γυμνή. Τότε έρχεται αυτός που έχουν επιλέξει, και την πηδάει μπροστά στις άλλες δύο, χωρίς φυσικά αυτή ποτέ να μάθει ποιος είναι. Το παιχνίδι σταματαέι μόλις αυτός χύσει τρεις φορές.

Άρχισε να με εξιτάρει η ιδέα, και χωρίς πολλά πολλά δέχτηκα.

 Ωραία λέει η μια. Τότε την Παρασκεύη το αργότερο μέχρι τις 9 πρέπει να είσαι σπίτι μου, και μου γράφει σε ένα χαρτί την διέυθυνση.

Ο χρόνος μέχρι την Παρασκευή μου φάνηκε ατελείωτος. Ώσπου ήρθε η μέρα που επιτέλους θα πηδούσα την ξαδέρφη μου. Ντύθηκα και 9 παρά κάτι χτυπούσα το κουδούνι της φίλης της. Μου άνοιξε και με πήγε στο δέυτερο υπνοδωμάτιο του σπιτού της. Θα κάτσεις εδώ μου λέει και θα κάνεις απόλυτη ησυχία. Σε λίγο θα έρθει και η ξαδέρφη σου με την Α. Θα την ετοιμάσουμε και θα σε φωνάξουμε να την πηδήξεις. Πρόσεχε μην κολόσεις κακομοιρη μου… Και πρόσεχε μην προδοθείς. Μην ανοίξεις το στόμα σου καθόλου σε όλο το παιχνίδι να μη σε καταλάβει…

Έκατσα μόνος στο δωμάτιο όλο ανυπομονησία. Παρακολουθούσα από ένα μικρό ανοιγμα στην πόρτα την φάση. Σε λίγο επιτέλους ακούγεται το κουδόυνι. Μπαίνει μέσα η Α με τη ξαδέρφη μου και εγώ αισθάνομαι να μην κρατιέμαι άλλο.

Στην αρχή κάθονται λιγο στον καναπέ και συζητάνε. Τότε η μια λέει στη ξαδέρφη μου:

 Λοιπόν Γ. σήμερα μαζευτήκαμε εδώ για να πάιξουμε πάλι το παιχνίδι μας. Και σήμερα είναι η σειρά σου να είσαι το πουτανάκι. Θέλεις;

 Α έτσι λέει η ξαδέρφη μου; Ποιο μου έχετε φέρει για μένα σήμερα;

 Έλα ρε Γ. αφού το παιχνίδι είναι να μην ξέρεις ποιος σε πηδάει. Λοιπόν θα πάιξουμε;

Με έχει φάει η αγωνία μήπως τυχόν η ξαδέρφη μου πει όχι, αλλά ευτυχώς ακούω όλο ανακούφιση.

 Ε ναι θα παίξουμε τότε. Πότε θα έρθει;

 Είναι ήδη κλεισμένος μέσα και περιμένει να πάρει. Λοιπόν να μην τον αφήνουμε να περιμένει άλλο; Πάμε να σε ετοιμάσουμε;

 Ναι πάμε.

Οι τρέις τους πάνε στο άλλο δωμάτιο του σπιτιού, και οι δύο φίλες αρχίζουν γρήγορα γρήγορα να γδύνουν την ξαδερφούλα μου. Έβλεπα επι τέλους την Γ ολόγυμνη με τα δυο υπέροχα βυζιά της να κρέμμονται και η πούτσα μου είχε γίνει κάγκελο. Καθώς η ξαδέρφη μου ήταν γυμνή, η μια παίρνει ένα σχοινάκι, τραβάει τα χέρια της ξαδερφούλας μου πισω και τα δενει σφιχτά. Παίρνουν ένα μαντήλι και της δένουν τα μάτια και την ξαπλώνουν ανάσκελα στο κρεβάτι, ανοίγοντάς της τα πόδια. Οι δύο φίλες κάθονται σε δύο καρέκλες απέναντι από το κρεβάτι για να απολαύσουν το θέαμα, ενώ η μια μου κάνει νόημα να πάω πλέον μέσα. Πάω στο δωμάτιο όλο αγωνία και ανοιπομονησία και κλέινω την πόρτα πίσω μου.

Η ξαδέρφη μου ακούγοντας την πόρτα να κλείνει ρωτάει:

– Ααα ήρθες; Ποιος είναι σήμερα; Ποιος θα με πηδήξει απόψε;

Οι φίλες κάνουν νόημα να μη μιλήσω και να βγάλω τα ρούχα μου, κάτι που έκανα αμέσως. Ήμουν εντελώς γυμνός μπροστά στα δύο κορίτσια που με χάζευαν, ενώ η ξαδέρφη να περιμένει δεμένη να την πάρω επιτέλους. Οι δυο φίλες μου κάνουν νόημα να συνεχίσω. Πάω στο κρεβάτι και αρχίζω να τη φιλάω, να της γλύφω και να της ζουλάω επιτέλους τα βυζιά. Η ξαδέρφη μου να έχει ήδη φτιαχτεί:

 Αχχ γλύψε με αγόρι μου. Ελα γαμιά μου. Κάνε με ότι θέλεις έτσι δεμένη που είμαι.

Κατεβαίνω προς το μουνάκι της που ήθελα τόσο καιρό να δώ. Ήταν τελείως ξυρισμένο, αλλά φαίνότανε και πολυπηδηγμένο. Αρκετά ξεχειλωμένο και το καταλάβαινες από την όψη ακόμα, με τα μουνόχειλα να έχουν κρεμάσει από το πολύ πήδημα. Το βάζω στο στόμα και αρχίζω να το γλύφω με μανία. Η ξαδέρφη να αναστανάζει δυνατά πλέον από ευχαρίστηση και να παρακαλάει τον άγνωστο εραστή να την ξεσκίσει. Σχεδόν να τρέμει. Τότε η μια φίλη μου πετάει στο κρεβάτι ένα προφυλακτικό.Το παίρνω και το φοράω γρήγορα. Με μια κίνηση της τον χώνω βαθιά στο μουνί. Επιτέλους σκεφτόμουν. Το όνειρο μου πραγματοποιείται. Γαμάω την ξαδέρφούλα. Γαμάω το πουτανάκι…

 Αχ έτσι γάμα με παιδί μου. Ξέσκισέ με να φωνάζει η ξαδέρφη, ενώ εγώ τη γαμούσα δυνατά.

Μετά από λίγη ώρα δεν κρατιέμαι άλλο και την χύνω για πρώτη φορά.  Κάθομαι δίπλα τη και ανάβω ένα τσιγάρο. Κάθομαι καπνίζοντας ενώ με το άλλο χέρι χαιδέυω συνεχώς το σώμα της και κυρίως τα όμορφα βυζιά της. Μέχρι να τελειώσω το τσιγάρο η πούτσα μου έχει σηκωθεί πάλι. Σβήνω το τσιγάρο γρήγορα και πλησιάζω στο στόμα της, της το ανοίγω και τον χώνω μέσα. Η ξαδερφούλα χωρίς αντίρρηση αρχίζει να τον πιπιλάει, ενώ εγώ αρχίζω όλο και πιο γρήγορα να της γαμάω το στόμα. Τότε το βγάζω γρήγορα και την πιάνω και την γυρνάω μπρούμητα. Η ξαδέρφη αμέσω καταλαβαίνει τι θα κάνω και λέει:

 Ααα ο γαμιάς μου θέλει τον κόλο μου τώρα. Θα με ξεκολιάσει;;;

Χωρίς δέυτερη κουβέντα τον χώνω μέσα στο από τι διαπίστωσα ήδη αρκετά ανοιγμένο κολαράκι της. Την γαμάω πάλι άγρια ενώ αυτή να ευχαριστιέται και να φωνάζει. Οι δυο φίλες να έχουν καρφωθεί και να απολαμβάνουν το θέαμα, ενώ όπως ήταν φυσικό να έχουν καυλώσει και εκείνες αφάνταστα. Μετά από κάποια ώρα βγάζω τον πούτσο μου από τον κόλο της, πετάω γρήγορα την καπότα και την χύνω στα κολομάγουλα.

Μετά από χαλάρωμα κανένα τεταρτάκι με τσιγάρο (ως γνωστών η τρίτη φορά θέλει κάποιο χρόνο) ξαναείμαι έτοιμος για τηντελευταία φορά. Αρχίζω την γλύφω παντού, της χουφτώνω τα βυζιά και το μουνί, της βάζω δάχτυλο και τελικά της τον καρφώνω για τρίτη φορά. Την γαμούσα αρκετή τώρα μιας που πλέον τα χοντρά που λέμε είχαν φύγει. Την πήρα σε διάφορες στάσεις, κανονικά, πισοκολητά, στο πλάι, της τον έβαλα στο στόμα, και τελικά κατέληξα στο να γαμάω τα βυζιά της. Μετά από κάποια ώρα άδειασα όλα μου τα χύσια επάνω τους!

Τότε μετά από νόημα των φιλενάδων της σηκώθηκα αφήνοντάς την στο κρεββάτι με τα χύσια ακόμα να λαμποκοπάνε πάνω στα βυζιά της. Ντύθηκα και αθόρυβα έφυγα από το σπίτι, αφήνοντας τις κοπέλες πίσω με την πηδηγμένη ξαδέρφη δεμένη στο κρεβάτι.

Φυσικά η ξαδέρφη δεν έμαθε ποτέ ποιος την πήδηξε εκείνο το βράδυ. Ενώ όπως το περίμενα μέσα στον επόμενο μήνα πήδηξα και τις δύο φίλες της.

error: