Το κέρατο που έριξα στον άντρα μου

Είναι πολύ απολαυστικό να βλέπεις έναν άγνωστο ή και γνωστό άντρα να μετατρέπεται, σχεδόν από πουθενά σε εραστή σου.

Όσο και αν αγαπάς, όσο και αν ένας άντρας είναι χαραγμένος μέσα σου σαν το απόλυτο αρσενικό, είναι αποθεωτικό για κάθε γυναίκα να βλέπει γερούς εκπροσώπους του αντρικού φύλου να την κυνηγούν για ωμό σεξ.

Άλλο τόσο απολαυστικό είναι να ξέρεις πως τα καμώματά σου αρέσουν σε δεκάδες άντρες, ειδικά όταν τα γράφεις και τα διαβάζουν.
Για έναν από όλους, μάλλον ήταν άστοχο το να με γνωρίσει, γιατί με έχει μάθει ήδη κυρίως από την ανάποδη. Ίσως να σας το γράψω σήμερα για να το καταλάβει.

Ο άντρας μου ζηλεύει και ανέχεται τα τσιλιμπουρδίσματά μου με το Νίκο, το διευθυντή μου. Φαινομενικά. Γιατί εντάξει είναι ανεκτικός, αλλά ειδικά για το Νίκο θίχτηκε ο αντρικός εγωισμός του. Μόνο έτσι εξηγείται η εκδίκηση που πήρε, ευτυχώς όχι εις βάρος μου.

Δεν είχα δώσει σημασία, αλλά ο Κώστας με ρώταγε συχνά για τις συναντήσεις μου με το Νίκο. Θεωρώντας πως τον καυλώνει του έλεγα και τις δυο τελευταίες. Ειδικά την τελευταία, την ήξερε. Και τόπο και χρόνο. Από το πρωί. «Καλά γαμήσια» μου είχε πει με σαρδόνιο χαμόγελο και προς στιγμήν φοβήθηκα μην έρθει και γίνουμε ρεζίλι. Έτσι πήγαμε σε άλλο ξενοδοχείο, σε άλλη περιοχή. Εκείνη τη μέρα δεν πέσαμε από την αρχή με τα μούτρα, αλλά πίναμε με υπομονή το κερασμένο ποτάκι, γυμνοί μέσα στο τζακούζι. Όταν το κινητό μου χτυπούσε σαν τρελό. Ήταν ο Κώστας που μου έλεγε πως ήθελε να μιλήσει στο Νίκο. Του είπα πως δε γίνονται αυτά και μου είπε πως θα ξαναπάρει.

Το έκλεισα και έκανα πως τίποτα δεν είχε γίνει. Όταν ακούστηκε κουδούνισμα στο κινητό του Νίκου, τον οποίο είχα μόλις αρχίσει να τσιμπουκώνω. Έκανε να μη σηκωθεί για να συνεχίσουμε τα υγρά προκαταρκτικά, αλλά σηκώθηκε. Με τα νερά να στάζουν.

Περιττό να σας πω δε συνεχίσαμε τότε, ούτε ποτέ. Με πήρε και φύγαμε. Δε με πήγε σπίτι παρά με άφησε να πάρω ταξί από ένα σημείο και μετά.
Βρήκα τον Κώστα να πίνει ποτό στο σαλόνι και να με υποδέχεται.
• «Το ήξερα πως θα έρθεις νωρίς».
Με δούλευε πως το κάναμε και αν είναι ακόμα καλός γαμιάς ο Νίκος και τέτοια.
• «Του έστειλα κάτι πολύ καυλωτικό για να σε σκίσει ακόμα καλύτερα».
Κρατώντας το κινητό του μου έδειξε μια τύπισσα, με ένα καυλί στο στόμα της. Την τύπισσα δεν την ήξερα, το καυλί πάλι πολύ καλά.
• «Να σας συστήσω. Από δω η κυρία Φ*********ου. Τη γνωρίζει ήδη καμιά ώρα όλος ο όμιλος».

Ακολούθησε ερωτική βουβαμάρα με τον Κώστα, για δέκα περίπου μέρες. Μετά το κάναμε αραιά και που. Πίστευα πως ήταν λόγω της έντασης. Μέχρι που μου το έσκασε το μυστικό. Γαμούσε την (δεύτερη) ξαδέρφη μου τη Σοφία που την ήξερε λίγο αλλά την είχε πελάτισσα. Την ξέσκιζε κανονικά και στις επανεγγραφές (προγράμματα). Ένιωσα περιφρόνηση και τον ρώτησα τι τον είχε πειράξει, τόσο. Άλλωστε εκείνος μου είχε δώσει το ελεύθερο.
• «Άκου να δεις κοριτσάκι. Δε βρέθηκε ακόμα εκείνη που θα με ρεζιλέψει στους φίλους και συνεργάτες μου.

• «Ο μικροκαύλης σου, έβγαλε ανακοινωθέν πως γαμάει την γυναίκα του Σ**********ου. Κατά τα άλλα αν θες να ξέρεις, δεν κωλώνω να ξεσκίζεσαι με όποιο μαλάκα θες. Φέρε τους και μπροστά μου. Δε θα σε ενοχλήσω».
Κατάλαβα, ζήτησα συγνώμη, αλλά γαμήσι δεν έπεφτε. Μόνο πολύ καιρό μετά, όταν με ξύπνησε με χαστουκάκια από αυτά που φαντάζεστε και μου τον τάισε για πρωινό. Αλλά και πάλι χωρίς γαμήσι.

Εκείνο το πρωί η μέρα ξεκίνησε με που με άφησε καυλωμένη και τσαντισμένη.
Πήρα στη δουλειά και προφασίστηκα ασθένεια. Πήρα την κάρτα μου και το αμάξι και πήγα για shopping therapy. Και της έχωσα μέσα ένα χιλιάρικο καλλυντικά και εσώρουχα. Γυρνώντας πίσω και προσπαθώντας να μπω στην πιλοτή, φρέναρα καταλαβαίνοντας πως παραλίγο να τρακάρω κάποιον. Έσβησα το αμάξι και περίμενα να ακούσω βρίσιμο. Κατέβασα το παράθυρο και αντί για βρισίδι είδα μια ομορφόφατσα να μου λέει:
• «Είπαμε δε σου αρέσουμε αλλά μη μας πάρεις και τη ζωή».

Καλά καταλάβατε. Σας είχα κάνει και μια μικρή εισαγωγή την προηγούμενη φορά, αλλά επειδή δεν είμαι του τυφλού συστήματος, δεν πρόλαβα να το συμπεριλάβω.

Ναι ήταν ο φοιτητής.
«Ωχ συγνώμη αγόρι μου και βέβαια δεν ήθελα να σε σκοτώσω» και άλλες μαλακίες που λέμε από αμηχανία. Τότε χτύπησε το κινητό του και μου ζήτησε συγνώμη.

Έφυγε από τη σκυφτή θέση και όρθιος πια μιλούσε. Μπροστά από το παράθυρό μου. Δε θέλετε να σας πω τι φορούσε και σε ποιο σημείο κοίταξα τα ρούχα του. Φορούσε μια ολόλευκη φόρμα γυμναστικής και ένα κολλητό σκούρο μπλε μπλουζάκι. Το μανάρι γυμναζόταν και ήταν κορμάρα. Αλλά και εκεί που δεν πιάνει ο κλασσικός αθλητισμός είχε εμφανείς μύες. Πιο καθαρά; Η μούρη μου ήταν σε απόσταση αναπνοής από το φοιτητικό του καυλί που φαινόταν καθαρά πως έγερνε προς τα κάτω και αριστερά. Δεν ήταν το φούσκωμα του Νίκου, αλλά ήταν ένα υπέροχο αγορίστικο θέαμα.
• «Τι μου έλεγες;» με ρώτησε.
• «Σου έλεγα πως ζητάω συγνώμη. «Η αλήθεια είναι πως έχω σοκαριστεί και πως θα ήθελα έναν κρύο καφέ για να συνέλθω» είπε με ένα απέραντο χαμόγελο.
• «Ένα καφέ θα στον κεράσω» του είπα.
• «Έτσι. Σε δέκα λεπτά θα είμαι εκεί» και έφυγε χωρίς να περιμένει απάντηση.

Ανέβηκα αλαφιασμένη, έκανα ένα γρήγορο ντους, ξαναφόρεσα τα ίδια ρούχα για να μην καρφωθώ και μακιγιαρίστηκα. Πέρασε μισή και μια ώρα και ο πιτσιρικάς τίποτα. Στη μια ώρα και βάλε χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος. Με ένα κέικ στα χέρια.
• «Βλέπεις δε σου κρατάω κακία, Νίκος».
• «Εύη».
• «Το ξέρω. Χάρηκα».
Έφτιαξα καφέ και με την πρώτη γουλιά μου την έριξε.
• «Ποιος από τους δυο είναι ο άντρας σου;».
Σάστισα αλλά του έδειξα φωτογραφία.
• «Ο άλλος; Κανένας ξάδερφος;».
Το τσογλάνι με δούλευε και σκεφτόμουν να τον διώξω ευγενικά.
• «Φαντάζομαι θα αργήσουν και οι δυο.

• «Θα ήθελες να γνωριστούμε καλύτερα; ». «Άκου να δεις νεαρέ» είπα απειλητικά.
• «Ναι πες μου», εκείνος ατάραχος.
• «Όταν εσύ πήγαινες εγώ ερχόμουν».
• «Και παραλίγο να με σκοτώσεις» είπε και σκάσαμε στα γέλια.
• «Για να μη νομίζεις πως είμαι κωλόπαιδο, ήρθα γιατί μου αρέσεις εδώ και καιρό. Ξέρω πως είσαι παντρεμένη και αν θες πες μου να φύγω τώρα. Αλλά να ξέρεις πως σε θέλω πολύ ».
Χαμογέλασα αμήχανα, σκεφτόμουν πως αφού τον λένε Νίκο είναι μοιραίο. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου.
• «Άφησε με να σε αγγίξω» και χωρίς να περιμένει την άδεια μου με άγγιξε στο πόδι και μετά πιο μέσα.

Σαν εραστής δεκαετιών μου έβγαλε το τζιν που φορούσα και μαζί το εσώρουχο. Μετά μου έκανε αυτό που για λίγο μου έκανε ο Κώστας και μετά τα σταμάτησε όλα. Και εγώ παραδόθηκα. Πήγαινε να με τελειώσει, αλλά σταμάτησε και έπεσε πάνω μου. Με φιλούσε και με έγδυσε από τη μέση και πάνω. Μου έγλυφε και μου δάγκωνε τα ρώγες. Με μια απλή κίνησε κατέβασε λίγο τη φόρμα του και μου τον ακούμπησε στα χείλη, τα κάτω. Μπήκε. Με φιλούσε και μου έκανε έρωτα. Έκανα έρωτα για πρώτη φορά μετά από καιρό. Έρωτα και όχι γαμήσι. Αισθησιακά και όμορφα. Χωρίς σπλατς και προστυχόλογα. Τα χείλη του μόνο φιλούσαν. Είχα ένα όμορφο και μακρύ οργασμό. Αβίαστο και ήρεμο.

Έσπρωξα το μωρό από πάνω μου και το έβαλα να καθίσει. Τον έγδυσα και καμάρωσα την άτριχη αγορίστικη κορμάρα του. Τον ξάπλωσα στον καναπέ. Είχε δυο όμορφα πεταχτά μπαλάκια (και αυτά πιο μεγάλα από του Κώστα) και ένα μέτριο προς μεγάλο καυλάκι που έδενε όμορφα με το υπόλοιπο σώμα του. Έσκυψα για να τον βοηθήσω να τελειώσει. Είμαι καλή σε αυτό και το ξέρω. Το έμαθε και εκείνος. Με χίλιους αναστεναγμούς τον είδα να τελειώνει όμορφα στην κοιλιά του. Παραξενεύτηκα που δεν τον άφησα να τελειώσει μέσα μου. Αλλά είχα μπει καλά στο ρόλο της γυναίκας που κάνει έρωτα.

Μείναμε γυμνοί και μιλούσαμε. Εγώ ένιωθα μαθητριούλα σε πενταήμερη. Πήγα μετά για μπάνιο και με ακολούθησε. Πήδησε και εκείνος μέσα στην ντουζιέρα.

Με χούφτωνε και μου τριβόταν. Με στρίμωξε στη γωνία και παίρνοντας θέση μπήκε μέσα μου. Με έπαιρνε πισωκολλητά και με τρέλαινε. Το μωρό είχε παθιαστεί και με έπαιρνε γρήγορα. Η φάση με είχε καυλώσει και έχυσα αμέσως. Και εκείνος αμέσως μετά πάνω στον κώλο και τα πόδια μου. Σκουπιστήκαμε και πήγαμε γυμνοί στο σαλόνι. Ήταν στιγμή να του δείξω τι πάει να πει γυναίκα. Κάθισα πρώτη και τραβώντας το από το πεσμένο καυλί του, τον έφερα μπροστά στο πρόσωπό μου.

Ήταν αποκαμωμένος αλλά δε με απώθησε. Άργησε αλλά απέκτησε σκληρή στύση και πάλι. Ήταν τότε που φοβήθηκα πως θα μου μείνει στα χέρια. Του έκανα το βαθύ, το λαρυγγάτο και όσο τον έβλεπα να χάνεται, τόσο το χόντραινα. Του έκανα ένα βαθύ υγρό τσιμπούκι και παράλληλα του χούφτωνα και του τραβούσα τα αρχίδια. Κρατιόταν, αλλά με πέντε- έξι βαθιά τον έφτασα μακριά.
Τέλειωσε στο στόμα μου για Τρίτη φορά.

Αυτά με το φοιτητάκο. Με το που τέλειωσε η φάση του είπα καλύτερα να πηγαίνει. Μου άφησε το μποξεράκι του. Που φόρεσα την ίδια στιγμή και μετά κράτησα στο συρτάρι με τα δικά μου εσώρουχα. Περιττό να σας πω κάθε φορά που το φοράω πλημμυρίζω. Δυο μέρες μετά επιστρέφοντας από τη δουλειά, του χτύπησα το κουδούνι. Άνοιξε και ψιθυριστά μου είπε να ξανάρθω το επόμενο πρωί. Είχε γκόμενα ο αλήτης;

Το επόμενο πρωί αφού έφυγε ο Νίκος κατά τις 8, πήγα και του χτύπησα. Κοιμόταν και με υποδέχτηκε γυμνός, με την πρωινή του στύση. Τον ρούφηξα λίγο για να καυλώσω και κάθισα πάνω του. Τον γαμούσα έτσι κανένα τέταρτο, μέχρι που με έχυσε μέσα στο μουνί. Καύλα να σε χύνει ένα μισοκοιμισμένο τεκνό. Δεν έπαιζε ανησυχία για εγκυμοσύνη λόγω αντισυλληπτικών. Έτσι όπως ήμουν χυμένη, ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου γλύφει το μουνί. Το καυλί του ήταν πάλι στη μούρη μου. Εγώ που δεν είχα τελειώσει πριν, έχυσα αμέσως. Έτσι συγκεντρώθηκα στο καυλί του. Ήξερα τι γούσταρε και του το έδωσα. Του έδωσα βαθύ τσιμπούκι μου έδωσε φρέσκο σπέρμα.

Τρεις μήνες κράτησε η αποχή του Κώστα, τρεις και τα γαμήσια με το φοιτητή. Διακόψαμε, όταν την είδε και πάλι αλλιώς ο Κώστας και με άρχισε στα άγρια. Βαρέθηκε το Σοφάκι και γύρισε στη γυναικούλα του. Και εγώ ξαναθυμήθηκα την καψούρα μου για τον Κώστα και εκείνος μου θύμισε τι εστί βερίκοκο.

Το βερίκοκο χάθηκε ένα χρόνο πριν, όταν ο Κώστας είχε κάτι ενοχλήσεις στο μισοδιερρηγμένο πετσάκι του πουλιού του. Νόμιζα πως κόλλησε τίποτα από καμιά καριόλα που γαμά. Πήγε σε γιατρό και παρά την αποχή, η ενόχληση επέμενε. Είχε πρηστεί και το δέρμα που σκεπάζει τη βάλανο, όταν δεν είναι σε στύση.

Ο γιατρός του είπε πως θα περάσει, εκείνος σαν άλλος πορνοστάρ, ζήτησε να του αφαιρεθεί το πετσάκι χειρουργικά και όσο γίνεται από το περιττό δέρμα. Μίνι περιτομή. Πήρε άδεια, έκανε την επέμβαση, πήρε και πέντε μέρες αναρρωτική άδεια και μου ήρθε με το πουλί κομμένο και ραμμένο. Σαν μωρό παιδί έκανε. Κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι και παρότι το κράτησε μυστικό, ήρθαν και δυο φίλοι του, από τη δουλειά, να τον δούνε. Εκείνος όλο γκρίνια, τους υποδεχόταν στο κρεβάτι γυμνός με τα σκεπάσματα.

Ο Γιάννης τον καθησύχαζε πως δεν ήταν τίποτα και ο Γιώργος του έλεγε πως και εκείνος είχε κάνει και πως δέκα μέρες μετά έκανε σεξ. Κάπου εκεί τους άφησα και πήγα να φτιάξω καφέδες. Με το δίσκο στο χέρι μπήκα στην κρεβατοκάμαρα. Ο Γιώργος ήταν όρθιος και είχε το πουλί του έξω.

Πριν κάνω αναστροφή από διακριτικότητα είδα ένα καλό εργαλείο.
• «Φέρε τους καφέδες ρε Εύη. Παθών είναι και ο Γιώργος. Αυτός με έψησε για την περιτομή».
• «Ναι βρε Κώστα αλλά δεν είναι σωστό να βλέπω τέτοια με άντρα εγχειρισμένο».
• «Γιατί μωρό μου πρόλαβες και είδες;». Δε μίλησα.
• «Ώστε είδες;».
• «Ναι και αναρωτιέμαι, γιατί τέτοια οικειότητα;».
• «Είμαστε φίλες και οι τρεις» είπε ο Κώστας και γέλασαν και οι τρεις.
• «Δεν εννοούσα αυτό μωρό μου, αλλά ότι είστε λέρα και οι τρεις. Το ξέρω Γιώργο μου πως γαμάτε με κάθε ευκαιρία».
• «Εύη μωρό μου τι ξέσπασμα είναι αυτό;».
• «Ξέρεις γιατί ξεσπάω έτσι».
• «Ρε Γιώργο πάρε την αγκαλιά γιατί εγώ δε μπορώ λόγω τεχνικής βλάβης»
Ο Γιώργος κοίταξε με απορία.
• «ναι ελεύθερα, αλλά μην κάνε θόρυβο γιατί αν με καυλώσετε θα μου φύγει η περιτομή».
• «Ντροπή» ψέλλισα.
• «Έλα μωρό μου, σε καταλαβαίνω. Δεν είναι κακό για μια φορά. Δικό μας παιδί είναι ο Γιώργος. Μόνο το μουνάκι σου λίγο να χύσεις».

Φαινόταν να περνάμε τα όρια. Εγώ ήμουν τρομαγμένη πιο πολύ γιατί μέσα μου ήθελα ένα τέτοιο γαμήσι, με τις ευλογίες του Κώστα. Με πήρε από το χέρι ο Γιώργος και με πήγε στο σαλόνι.
• «Ηρέμησε και απόλαυσέ το. Εγώ πάντως σε γουστάρω».

Με κάθισε στον καναπέ και ξεκούμπωσε το παντελόνι του. Πετάχτηκε ένα καυλί στα μήκη του Κώστα, λίγο πιο λεπτό.
• «Πάρε το μωρό, μου». Το πήρα η μαλακισμένη. Του σηκώθηκε.
• «Αρκετά. Βγάλε τώρα το βρακάκι σου και σκύψε. Έτσι αργά. Να μπω και άλλο είσαι εντάξει; Ωραίο μουνάκι. Γαμήσου τώρα μόνη σου».

Ήταν πίσω μου και εγώ σαν υπνωτισμένη κουνιόμουν και τον έπαιρνα. Καύλωσα για τα καλά.
• «Τώρα πήδα με εσύ Γιώργο».
Φίλος του άντρα μου με παρόμοιο ταμπεραμέντο. Με κάρφωσε όμορφα μέχρι που έχυσα.
• «Θέλεις να σε χύσω και εγώ ή να σταματήσουμε;».
• «να σταματήσουμε» του είπα.

Πήγα και πλύθηκα και στο μεταξύ ο Γιώργος μας χαιρετούσε. Τον περίμενε η γυναίκα του να πάνε σε μια γιορτή. Ο Γιάννης έμεινε. Άρχισαν τα ποτά. Έπινα και εγώ μαζί τους.
• «Μωράκι μου χωρίς παρεξήγηση σε ικανοποίησε ο Γιώργος;».
• «Τι είναι αυτά που ρωτάς βρε Κώστα μπροστά στο Γιάννη;».

Σηκώθηκα και έφυγα. Πήγα στην κουζίνα και έπλυνα τα πιάτα. Άκουσα βήματα.
Γύρισα το κεφάλι και είδα το Γιάννη.
• «Χρειάζεστε κάτι;».
• «Ο Κώστας μου είπε να μας βάλεις λίγο πάγο».

Βάζοντας πάγο τον βλέπω να τρίβει το πουλί του. Κοιτάζω με τρόπο και βλέπω ένα άγριο εξόγκωμα. Τι στο καλό, σκέφτηκα, σε πορνοταινία παίζω ή σε πορνοταινία έπιασαν φιλία. Του το χουφτώνω και του λέω με δυνατή φωνή
• «Μωρέ θα με παλαβιάσετε απόψε; Τι κατάσταση είναι αυτή;».
• «Δεν έπρεπε με τον Γιώργο. Εγώ σε γουστάρω και το ξέρει ο Κώστας».
• «Γιάννη είναι ανεπίτρεπτο το αποψινό».
• «Δεν είναι. Και εγώ αγαπάω τη γυναίκα μου, αλλά εσένα σε γουστάρω Εύη».
• «Για πάμε μέσα.».

Τον πήγα μέσα.
• «βρε Κώστα! Τι κατάσταση είναι αυτή απόψε; Είπαμε ελευθεριότητα, αλλά αυτό είναι προχωρημένο. Μου στέλνεις τους φίλους σου για ξεπέτες;».
• «Μην έχεις πρόβλημα. Αφού εγώ δε μπορώ να το κάνεις μαζί τους».
• «Αυτό θες; Έλα εδώ Γιάννη.

Εδώ να δούμε όλοι τι κρύβει αυτό το παντελόνι». Χαζεμένοι και οι δυο με κοιτούσαν να ξεκουμπώνω το παντελόνι του Γιάννη.
Του το κατέβασα μέχρι τα γόνατα για να πεταχτεί ένα ζευγάρι μεγάλα κρεμαστά αρχίδια και ένας ψώλαρος παρόμοιος με του Γιώργου. Τον πήρα στο στόμα και τον τρομπάριζα και με το χέρι.
• «Είμαι καλή πουτάνα ή όχι;».
Δε μιλούσαν. Έσπρωξα το Γιάννη πάνω στο κρεβάτι, δίπλα στον Κώστα.

Ανέβηκα και κάθισα πάνω του. Γαμιόμουν και έτριβα την κλειτορίδα μου. Την πόνεσα από το τρίψιμο, αλλά έχυσα στο δίλεπτο. Σηκώθηκα και έφυγα, αφήνοντας το Γιάννη με την πούτσα όρθια και τον Κώστα αδιάβαστο.

Έκανα μπάνιο και μετά πήγα και έβαλα τηλεόραση. Ο Γιάννης και ο Κώστας, ώρα μετά, ήρθαν προς την πόρτα.
• «Συγνώμη και καληνύχτα» είπε ο Γιάννης.
• «Καληνύχτα Γιάννη» είπα ξερά και συνέχισα να βλέπω τηλεόραση.

Θα μου πείτε γιατί δεν το διασκέδασα. Ήθελα και μάλιστα ήταν μια χαρά γκόμενοι και οι δυο, αλλά δεν ήμουν η ηλίθια σπυριάρα που έπρεπε να γαμηθεί για να της φύγουν τα σπυριά. Και δεν τους ήθελα στο πιάτο. Αν τους ήθελα, θα τους έψαχνα εγώ.

Κρατηθήκαμε λίγο στην ψύχρα για καμιά εικοσαριά ακόμα μέρες, μέχρι που έβγαλε τα ράμματα ο Κώστας και μου έκανε τα αποκαλυπτήρια. Είχε ακόμα σημάδια, αλλά το καυλί του είχε αλλάξει. Δεν μπορούσε να κάνει σεξ, αλλά εγώ του πρόσφερα μια αργή στοματική περιποίηση. Με τάισε σπέρμα πολλών εβδομάδων. Τόσο πολύ δεν άργησα να κάνω τη σύγκριση με τα σταγονίδια που βγάζει τις άλλες φορές. Εξοργίστηκα όταν σκέφτηκα πως ποτίζει τις άλλες καριόλες και εμένα με πηδά όταν τον έχουν ξεζουμίσει οι άλλες.

Για μια βδομάδα τον πέθανα στα τσιμπούκια. Μετά αρχίσαμε τα απαλά γαμήσια. Αλλά γρήγορα ξύπνησε ο γαμιάς μέσα του και άρχισε τα καλά. Το δε κωλαράκι μου που είχε στενέψει πήρε καλά μαθήματα. Μέχρι που η αναβαπτισμένη ψωλή του Κώστα μου γνώρισε τη Νάντια. Ένα νυμφίδιο που δουλεύει σε ένα μπαρ. Και πλέον δε μπορεί να γαμά και το πορνίδιο και τη γυναίκα του. Αλλά αυτά θα τα αναλύσουμε στο τρίτο μέρος του αριστουργήματος που σας ετοιμάζω.

Για όσους έχετε απορία, πόσους έχω πάρει μέχρι σήμερα. Όχι πολύ λιγότερους από όσους πόθησα. Και όχι πάνω από δέκα στο σύνολο. Μετρήστε.

Είχα τρεις γκόμενους πριν τον Κώστα. Μετά έκανα αυτά που ήδη ξέρετε και το καλοκαίρι που πέρασε έκανα αυτό που ίσως σας γράψω άλλη φορά.
Επίσης έχω ποθήσει και άλλους. Τον George Clooney που αν θέλετε να ξέρετε είναι η μια και μοναδική μου φαντασίωση τον τελευταίο χρόνο και δυο ακόμα άντρες.

Έναν ξανθό τριανταπεντάρη από τη γειτονιά μου και ένα ξανθό τριαντάρη που μας έφτιαξε τα έπιπλα κουζίνας πριν από δυο χρόνια. Δε βλέπω να μου κάθεται φάση με κανένα από αυτούς.

error: