Το δικό μας τρίο

Χρόνια προσπαθούσα να πείσω την γυναίκα μου -Βάσω το όνομα της- να δεχτεί άλλο ένα άτομο στο κρεβάτι μας, είτε γυναίκα, είτε, κυρίως, άνδρα.

Και ενώ στις φαντασιώσεις και στις συζητήσεις μας γύρω από το σεξ, αυτό γινόταν πραγματικότητα και λειτουργούσε και διεγερτικά όταν κάναμε έρωτα, ούτε κουβέντα δεν σήκωνε, όταν την πίεζα να προχωρήσουμε και παραπέρα, γιατί πίστευε ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβούν στ’ αλήθεια.
Από την άλλη, και όσο περνούσε ο καιρός, εμένα μου είχε γίνει έμμονη ιδέα, να την δω να πηδιέται μπροστά μου με κάποιον άλλον ή να τις κάνουμε έρωτα μαζί.

Τότε σκέφτηκα ότι το πράγμα θέλει υπομονή και συγκεκριμένη τακτική. Με τον Πέτρο είχαμε γνωριστεί μέσω του internet. Ήξερε τι ήθελα αλλά και το πρόβλημα και έτσι δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ, μέχρι που κάποια μέρα του ζήτησα να βρεθούμε να τα πούμε.

Ο Πέτρος είναι ένας πολύ καλοβαλμένος άνδρας, με καλό σώμα και χαμηλών τόνων και κατάλαβα αμέσως ότι είναι από τους τύπους που αρέσουν στη Βάσω. Του εξήγησα το σχέδιο μου. Θα της τον παρουσίαζα σαν φίλο μου, θα κάναμε λίγο παρέα στην αρχή, που όσο περνούσε ο καιρός θα γινόταν πιο συχνή.

Έτσι και έγινε. Όπως σωστά είχα προβλέψει, ο Πέτρος άρεσε στη Βάσω και έφτασε στιγμή που βρισκόμασταν σχεδόν καθημερινά, χωρίς όμως εκείνη να έχει καταλάβει που πήγαινε το πράγμα. Άρχισα να τους αφήνω και μόνους τους, ο δε Πέτρος άρχισε τα “αθώα” φλερτ, πράγμα που ήξερα ότι της αρέσει.

Σκόπιμα είπα στον Πέτρο να χαθεί για ένα διάστημα, πράγμα που έκανε τη Βάσω να με ρωτάει επίμονα αν συμβαίνει κάτι. Τότε άρπαξα την ευκαιρία και της είπα ότι του άρεσε πολύ, ότι μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να κάνει έρωτα μαζί της και ότι απομακρύνθηκε για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση μας. Στην κουβέντα που ακολούθησε τα κατάλαβε όλα. Ήταν πια έτοιμη, αν και αγχωμένη…

Ο Πέτρος έφτασε στο σπίτι κατά τις 9 το βράδυ και μπαίνοντας έδωσε στη Βάσω ένα φιλί στο στόμα. Την είδα να τρέμει ελαφρώς. Ήπιαμε ένα ποτό να φύγει η αμηχανία.

– Στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα; Ρώτησα.

Η Βάσω ήρθε και κούρνιασε στην αγκαλιά μου. Φορούσε μια πολύ κοντή φούστα με ένα στριγκάκι από κάτω. Της έβγαλα το μπλουζάκι της και άρχισα, ανοίγοντας τα πόδια της να της χαϊδεύω τα μπούτια. Στο μεταξύ ο Πέτρος έβγαλε τα ρούχα του. Ο πούτσος του ήταν ήδη σηκωμένος. Πλησίασε, γονάτισε και άρχισε να της γλύφει το μουνί. Της άρεσε τρελά.

Έβγαλα και εγώ τα ρούχα μου, πλησίασα και της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα, όσο πιο βαθιά γινόταν. Δεν άργησε να χύσει. Το γλέντι μόλις άρχιζε…

– Πάμε στο κρεβάτι. Είπε.

Άφησα στον Πέτρο την πρωτοβουλία. Την έστησε στα τέσσερα και συνέχιζε να της γλύφει πότε το μουνί, και πότε την κωλοτρυπίδα της. Έτρεμε από καύλα.

– Γάμα με… γάμα με… γάμα με όσο θες! Γάμα με απ’ όπου θες‼! Φώναξε κάποια στιγμή.

Τη γάμησε τρελά και από τον κώλο και από το μουνί. Έχυνε ασταμάτητα… δεν χόρταινα να τους βλέπω… επιτέλους η φαντασίωση μου γινόταν πραγματικότητα!

Εκείνο, το πρώτο μας βράδυ, γαμήθηκε και με τους δυο μας σε διάφορους συνδυασμούς και από τον κώλο και από το μουνί. Μας έγλυψε τα αρχίδια και τους πούτσους απίθανα! Μας έβαλε κωλοδάχτυλο όπως μόνο εκείνη ξέρει, και έχυνε… έχυνε χωρίς σταματημό.

Η σχέση των τριών μας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και θέλω να πιστεύω, ότι αυτό θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα καιρό.

error: