Τα πρωινα με την μαμα και το βραδυ με την κορη της

Θα πρέπει να γυρίσω τον χρόνο πισω. Ειχα τελειώσει τις σπουδές μου και έκανα την θητεία μου στο Ναυτικό. Τοτε είχα μια σχέση με μια φοβερα σεξυ κοπέλα. Φιδίσιο κορμί, και ντύνονταν φοβερα σέξυ, με τα μίνι της, με τα ντεκολτέ της. Περνάγαμε καλά. Ειχά πολλές εξόδους και το ρίχναμε στο γαμήσι. Πολλές φορές πριν βγούμε έξω πέρναγα απο το σπίτι της, να την πάρω. Πολλές φορές αργούσε οποτε την εβγαζα στο σαλόνι να περιμένω, βλέπωντας τηλεοραση. Ομως η αργοπορία ειχα και τα καλά της. Γνώρισα και την μαμα της. Μόλις την γνωρισα ειπα μεσα μου αλλα και φανέρά.

Σε σας εμοιασε η κορη σας τις ειπα.

Αυτό είναι καλό ή κακό?

Μα τι λέτε? απαντησα. Εισαστε πανέμορφη οπως και η κορη σας. Ο αντρας είναι τυχερός, να εχει τέτοια γυναίκα ολα αυτα χρόνια στο πλευρο του. 

Ευχαριστώ αγόρι μου. Και η κόρη μου, εχει κάνει σωστή επιλογή. Θα την ζηλεύουν πολλές.

Εκείνη την στιγμή, εμφανίζεται η κορη της. Ντυμένη παλι ξέκωλλα. ενα σοπυερ μίνι.

Μπράβο Ε, λεει η μαμα ωραια επιλογη. Θέλω να το δανειστώ και γω αυτο μια μέρα…Εσυ τι γνώμη εχεις? (λεει σε μενα).

Συμφωνω σε ολα. Δεν ηθελα να πω παραπανω, γιατί ηταν και η κοπέλα μου μπροστα.

Ειχες περάσει ενας μηνας, απο τοτε που την γνώρισα. Δεν ετυχε να την βρω σπιτι σε δυο αλλες επισκεψεις. Ελειπε μαζι με τον αντρα της σε κατι δουλειες στην επαρχια. Κανμε σεξ στο διπλο κραββατι και σκεφτόμουν την μαμα της. Εδώ θα γαμιεται σκεφτόμουν και καβλωνα περισσοτερο.

Την επομενη φορά ήμουν τυχερος. Ηταν σπίτι. Ηταν νωρις το απογευμα, οταν περασα να παρω την Ε για να βγούμε βολτα. Μου ανοιξε η μαμα της. Πήγα να λυποθυμισω με το θέαμα. Φορούσε ενα νυχτικό άσπρο και πανω μια ρομπιτσα, που δεν ηταν ειχε κουμπώσει. Ειδα τις βυζάρες και αμεσως καβλωσα….

Συγγνώμη λεει, μου σε υποδεχομαι ετσι, αλλα ημουν ξαπλωμενη και η Ε κανει μπανιο.

Σας παρακαλω. δεν κανατε τιποτα. Ισα ισα…

Κατσε στον καναπε και θα ερθει. Να σου φερω ενα γλυκο που εφτιαξα αν δοκιμασεις??

Ναι, απανμτω.

Σε λιγο φερνει το γαλακτομπουρεκο και καθεται διπλα μου και η ρομπα ξεκουπτωτη και οι βυζαρες ετοιμες να πεταχτουν εξω. αλλα και οι ποδάρες δεν πηγαιναν πισω…. Σουπερ. Για την ηλικια της ηταν μεγαλη καυλα. Ηλικια δεν ρωτησα πρεπει να ηταν γυρω στα πενηντα, αλλα τυφλα να εχουν οι 20 αρες. Σε μια στιγμη ενω ετρωγα επεσε λιγο γαλακτομπουρεκο πανω στο παντελονι μου. Το βλέπει και το μαζευει. Η αμεσως επομενη κινηση ηταν να με χαιδεψει στο μπουτι και επιασε και λιγο πουτσο…

ΜΜΜΜ κανει θα περασει καλα η Ε…

Εκει κοκκαλωσα δεν ειπα τιποτα. Μετα απο ενα δυο λεπτα ηρθε η Ε.. ντυμένη οπως παντα. Ειχε μπει και ο χειμωνας και φορουσε με ψηλες μποτες. Οπως παντα μια καβλα.

Την αλλη μερα το πρωι δεν ειχα υπηρεσια και ημουν σπιτι και χαζευα τηλοραση και χτυπαει το τηλεφωνο. Ηταν η μαμα της Ε. 

Καλημερα τι κανεις ? Μου ειπε η Ε οτι εισαι σπιτι και ειπα να σε παρω τηλεφωνο για να σου ζητησω κατι. Να μου κανεις παρεα να παρω κατι εσωρουχα πυου θελω. Δεν ξερω ομως το μαγαζι που ειχατε παει με την κορη μου και θελω να με πας και να κανεις και παρεα αν δεν εχεις αντιρρηση.

Στην αρχή κολλωσα. Πηγα να βρω δικαιολογια, αλλα αμεσως ειπα οκ. Σε δεκα λεπτα ημουν σπιτι και χτυπησα το κουδουνι να κατέβει. επειδή μεναμε κοντα φοβομουν μηπως μας δει κανας γνωστος. δεν ξερω αισθανόμουν λιγο ασχημα. Μετα απο ενα λεπτό κατεβαινει και τι βλέπω??? το φορεμα που ειχε φορέσει η κόρη της πριν απο λιγες μερες. Τολμώ να πω οτι πω οτι της πηγαινε περισσοτερο. Σκετη ΚΑΒΛΑ.

Το μαγαζι με τα εσωρουχα ηταν πολυ κοντα.Μπαινουμε μεσα και πάλι δεν αισθανομουν καλα.Αλλα καμαρωνα ταυτοχρονα. Εγω ηθελα να ειμαι διακριτικος και δεν ημουν διπλα της οταν διαλεγε. Με ρωτησε κανα δυο φορες. Οτι μου εδειχνε ηταν φωτια. Σε κανα εικοσαλεπτο αφου πηρε αρκετο εσωρουχα φυγαμε. φθανουμε σπιτι. Παω να χαιρετισω και μου λεει, να πιουμε καφε .δεν το σκεφτηκα αρκετα. ανεβηκα. Καθισα στον καναπε και πηγε να φτιαξει τους καφεδες. αφου τους εφερε ειπε παει να αλλαξει. δεν χρειαζεται τις λεω εισαστε υπεροχη. Βρισκεις απαντα; Οχι μονο εγω και αλλες αντρες. Ειδα πως σας κοιταζαν στο δρομο. Φοβαμαι μην το λερωσω και φωνάζει η Ε. θα περιμενω εδω . θα κανω και ενα τσιγάρο, μπορω; Οσα θες απαντα. Μετα απο λιγο ερχεται φορώντας μια ρομπα κουμπωμενη. ηταν και μακρυα και δενε βλεπα τι φορούσε απο μεσα. εκει απογοητετικα. Θελω μια χαρη ακομα μου ειπε. Πειτε μου. Θελω να μου πεις για ενα σετακι που πηρα. αν μου πανε. και ανοιγει την ρομπα….. ενα μαυρο δαντελωτο baby doll..Ειναι σουπερ ειπα δυνατα. και ενα ζευγαρι ζαρτιέρες θα εισασταν …. Πως ? ειπε. θα το πω και πείτε οτι θελετε… ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ… Γελασε να εισαι καλα αγορινα. Ξαναφευγει και παει παλι στο δωματιο της.Επιστρεφει με ζαριερες… Τουμπανο η γυναικα…… Μην μου το κανετε αυτα ψελλισα.. Γιατι δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις? εισαστε η μαμα της Ε και δεν ξερω αν ειναι οτι καλυτερο αυτο.  Δεν χρειαζεται να το πουμε σε κανενα… της ακουσα σχετικα απογοητευενη. Συγγνωμη αν ειπα κατι κακο, αλλα δεν τοπ ηθελα. ειναι αληθεια οτι εισαστε φοβερα σεξυ. απ την πρωτη στιγμή το ειπα, μολις σας ειδα

Επειδη ειχα αρχισει να χανω το παιχνίδι ανελαβε δραση. Ειχαμε μπροστα μας, τρεις -τεσσερις ωρες μεχρι να επιστρεψουν σπιτι , οι υπολοιποι(κορη, μπαμπας και γιος). Καθεται διπλα μου στον καναπε και μου ριχνει ενα γλωωσοφιλο….. Η αντιδραση μου ηταν αμμεση. χουφτωσα το στηθος…. με μια κινηση ριχνω τη μια τιραντα και πεταχτηκε εξω … ηταν τεραστιο και καλυτερο απο οτι φανταζωμουν. παρα τα χρονια της ελαχιστα πεσμενο και με μια ρωγα για δαγκωμα…ενω τις δαγκωνα τις ρογες αυτη ειχε βαλει το χερι της πουτσο μου…. και το δικο μου χερι στην μουναρα της . περιποιημενο και εσταζε απο καβλα….. χωρις να χασει χρονο σκυβει και αρχιζει να μου παιρνει πιπα. Η τυπισσα ηκερε καλα την τεχνη, εγω με το δαχτυλο στην μουναρα της . Μεσα σε λιγα λεπτα με τελειωσε.. Ισως το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν παρει ποτε. Τωρα θελω να με πηδηξεις. Πρωτα ομως θελω να σε γλυψω εγω της ειπα. Η μουναρα εστασε και ειχε μια υπεροχη γευση…. Η γλωσσα μου και το δαχτυλο εκαναν μαλλον φοβερο παιχνιδι γιατι μετα πο λιγο σπαρταρουσε και εχυσε..Δεν ηθελα και πολυ να ξανακαβλωσω. μολις καβλωσα ανεβηκε πανω μου . Η καριολα εκανε εξαιρετικο πηδημα…. μετα απο λιγο αλλαξαμε σταση . ημουν εγω απο πανω…. εχυσε συνεχεια και γω ειχα πολλες δυναμεις….εκει που την πηδαγα στα τεσσερα, λεει θελω να πηδηξεις και απο κωλο… Τον εβαλα αμεσως στον υπεροχο κωλο της και εχυσα μεσα του….ομως πλησιαζε η ωρα να ερθουν, ντυθηκαμε και γω εφυγα. Το απογευμα , περασα να παρω την κορη της. Δεν ηταν εκει. δεν βγηκαμε εξω και πηδηχτηκαμε στον ιδιο καναπε…. δεν μπορουσα να βγαλω απο το μυαλο το πρωινο.

Για τους υπολοιπους εξι μηνες, οσο ημουν με την Ε, πολλα πρωινα που δεν ειχα υπηρεσια, πηδιοάμσταν με την  μαμα. δεν θα την ξεχασω ποτε….

 

error: