Στο νησι μου…

Το καραβι εφτασε επιτελους και ξεκινησε η αποβιβαση. Το βλεμμα μου τον εψαχνε ανυπομονα αναμεσα στον κοσμο που κατεβαινε βιαστικα. Το μωρο μου ειχε παει φανταρος και οσο να ναι μου ελειψε τοσους μηνες. Τον ειδα να βγαινει, ακομα με τη στολη. Μπορει να σιχαθηκε τη ζωη του εκει που τον εστειλαν να υπηρετησει αλλα αν ηξερε ποσο σεξυ εδειχνε με τη στολη δεν θα τον απασχολουσαν αλλα θεματα. Μολις βγηκε απο το πληθος επεσα πανω του τρεχοντας, τυλιγοντας τα χερια μου γυρω απο το λαιμο του και τα ποδια μου γυρω απο τη μεση του. οπως παντα. με εσφιξε πανω του και μου ψιθυρισε στο αυτι ποσο πολυ του ελειψα. Δεν χρειαζοταν να το πει. το ειχα ηδη καταλαβει. Η φουστιτσα μου μου επετρεπε να εχω πληρη αισθηση οπως ημουν γατζωμενη πανω του ποσο ειχε αναγκη το καημενουλη φανταρακι μου απο φροντιδα.

προχωρησαμε μαζι προς το αυτοκινητο και κατευθυνθηκαμε στον πρασινο φαρο του λιμανιου που ειναι μακρια και δεν μπορουσε κανεις να μας ενοχλησει. Ποιος αλλωστε μπορουσε να περιμενει να παει σπιτι; Μολις εσβησα τη μηχανη το μωρο μου δεν εχασε χρονο. αγγιξε απαλα με τα χειλη του το λαιμο μου ενω με αγκαλιαζε σφιχτα. Με τραβηξε πανω του και φιλωντας με αργα και ηδονικα αφηνε ενα υγρο μονοπατι μισω του που κατεληγε στο στηθος μου. Πριν προλαβω καν να αναστεναξω μου ειχε ηδη βγαλει την μπλουζα και ειχε παραμερησει το σουτιεν μου. εκλεισα τα ματια μου και απολαμβανα τις μικρες δαγκοματιες του στις ρογες μου ενω πιεζα οσο πιο πολυ μπορουσα το υγρο μου μουνακι στον ομολογουμενως τρελα καβλωμενο πουτσο του που παλευε να το συναντησει. επρεπε κατι να κανω. να επισπευσω το μαρτυριο. του εβγαλα γρηγορα ολα του τα ρουχα ενω εκεινος μου εβγαλε τη φουστα και το σουτιεν και αρχισαμε να τριβομαστε με τα εσωρουχα ο ενας πανω στον αλλον. Μας ερεθιζε τρελα αυτο το παιχνιδι. και εδινε βεβαια την ευκαιρια στις γλωσσες μας να θυμιθουν μερη που ειχαν ξεχασει κατα τη διαρκεια του βιαστικου σεξ των τελευταιων μηνων. απο οτι φανηκε στη συνεχεια μαλλον το μωρο μου ηταν αυτη τη φορα πιο ανυπομονο.

κατεβασε αποτομα το καθισμα κι εγω βρεθηκα με την πλατη στα γονατα του και το μουνακι μου σε αποσταση αναπνοης απο τη γλωσσα του. μονο και στη σκεψη του τι θα ακολουθουσε ανατριχιασα. με τραβηξε με δυναμη προς το μερος του και με την ακρη της γλωσσας του χαιδεψε την κλειτοριδα μου και κατευθυνθηκε προς τον κολπο. ενιωσα ενα ριγος να με διαπερνα. η επομενη του κινηση με τρελανε ακομη περισσοτερο καθως αριχσε να ρουφαει και να δαγκωνει την κλειτοριδα μου.


Αλλα βεβαια δεν ειχε σκοπο να με αφησει να ηρεμησω τοσο γρηγορα. μολις ακουγε την ανασα μου να βαραινει αρχιζε παλι να με χαιδευει με την ακρη της γλωσσας του. μετα σταματησα να καταλαβαινω τι συμβαινει. το μυαλο μου κολλησε μονο σε ενα πραγμα. ηθελα κατι μεσα μου. δεν με ενοιαζε τι. τη γλωσσα του; το δακτυλο του; τον πουτσο του; δεν ειχε σημασια. απλα κατι. "μωρο μου μην κανεις το κοριτσακι σου να υποφερει… ξερεις τι θελω… καντο…. τωρα!" ακουσα το γελιο του και η καυτη του ανασα ενετεινε ακομη περισοτερο την αγωνια μου. αλλα δεν με απογοητρυσε. αμεσως τα δυο μαγικα δακτυλακια του αρχισαν να μπανοβγαινουν με δυναμη στο μουνακι μουπου πλεον δεν μπορουσε να κρατησει αλλο την εκρηξη ηδονης που το κατεκληζε. "μην σταματας μωρο μου… θα μου το πληρωσεις αυτο το μαρτυριο αλλα μην σταματας" ρουφηξε τα περισσοτερα υγρα γελωντας σατανικα ενω συγκεντρωνα τα κομματια μου για να τον τρελανω. 

Σηκωθηκα  και γονατισα μπροστα του. Ελευθερωσα το αντικειμενο του ποθου μου απο το στενο του μποξερακι και αρχισα να τον χαιδευω απαλα με τα ακροδακτυλα μου στο κεφαλακι. αλλα η γλωσσα μου καιγοταν για να αναλαβει δραση. αρχισα να τον γλειφω απο τη βαση μεχρι τη βαλανο και παλι πισω αργα. μου εσφιξε το χερι. καλο σημαδι. συνεχισα βαζοντας προσεκτικα την ακρη του πουτσου του στο στομα μου. οπως τον ειχα μεσα αρχισα να τον γλειφω κυκλικα κατι που ξερω οτι απολαμβανει στο επακρο. και σιγα σιγα εβαζα ολο και μεγαλυτερο μερος του πεους του στο στομα μου. με ολο και μεγαλυτερη ταχυτητα ενω του χαιδευα τα μπαλακια. ακουσα την αναπνοη του να επιταχυνεται και ενιωσα ηδη το πρωτο τρανταγμα… αλλα εκεινος ειχε αλλα σχεδια… δεν θα με αφηνε να καταπιω τα ζεστα του χυσια οπως ηθελα. μου κρατησει το κεφαλι μου και με κοιταξε στα ματια ενω εγω ακομα ειχα τον πουτσο του στο στομα μου. Χαμογελασε συνομμοτικα και με τραβηξε πανω του. "και τωρα σειρα μου παλι" μου ψυθιρισε στο αυτι. Με ξαπλωσε στο καθισμα και εβαλε με μια αποτομη κινηση ολο του τον πουτσο μεσα στο μουνακι μου που φλεγοταν παλι. 

και συνεχισε. αργα με πολυ δυναμη ενω καθε τοσο εσκυβε και με δαγκωνε στο στηθος. οποτε εβρισκα ευκαιρια προσπαθουσα να του χαιδεψω τα μπαλακια αλλα εκεινος απομακρυνε το χερι μου λεγοντας μου "δεν θες να τελειωσει ακομα. ασε με να κρατησω εγω τον ελεγχο. ειπαμε… οχι χερια… αλλιως…" αρχισε να τριβει με δυναμη την κλειτοριδα μου και ενιωσα παλι εκεινο το τρελο μυρμιγκιασμα. τραβηξε το χερι του και ανοιξε τη πορτα του αυτοκινητου. δεν σκευτηκαμε καν αν ηταν κανεις εκει γυρω. με εβαλε να ξαπλωσω με το στηθος πανω στο καπο και μου εχωσε παλι με δυναμη τον πουτσο του στο μουνακι μου. αυτη η αντιθεση του κρυου μεταλου με το καυτο κορμι του με ερθισε ακομα πιο πολυ. αρχισα να τριβω με δυναμη την κλειτοριδα μου για πολυ ωρα ενω ακουγα το μωρο μου να ανασανει βαρια και τον πουτσο του να μπανοβγαινει με μανια στο μουνακι μου. αρχισα να χυνω σαν τρελη φωναζοντας ενω εκεινος μου εκλεισε το στομα. Μα ποσες αντοχες ειχε τελος παντων? πηρε λιγο υγρο απο τα μπουτια μου και αρχισε να πειραζει την πισω τρυπουλα μου. δεν αντεχα αλλο. επρεπε να τον κανω να τελειωσει. τραβηχτηκα και γυρισα ωστε να με βλεπει και αριχσα να παιζω μονη μου μπροστα του ενω του εκλεινα πονηρα το ματι καθε φορα που εγλειφα τα δακτυλα μου. σταθηκε μπροστα μου κι εγω εσφιξα με δυναμη τον πουτσο του στο χερι μου και αρχισα να τον τρομπαρω με δυναμη ενω του εγκειφα το κεφαλακι. Δεν αντεξε αλλο. εκτωξευσε το καυτο του σπερμα πανω στο στηθος μου. Με σηκωσε και με αγκαλιασε σφιχτα. "δεν μπορουσα να το ονειρευτω καλυτερα. τακτοποιησου γρηγορα και παμε σπιτι. εχουμε να αναπληρωσουμε το χαμμενο χρονο και δεν θα σταματησω μεχρι να σε κανω να κλαις. να εισαι σιγουρη"

error: