Στο διαμέρισμα για ένα ποτό

ις τελευταίες ημέρες το μυαλό μου έχει πάθει κάτι και κινείται συνεχώς στον άξονα του πρόστυχου και του απαγορευμένου. Δυστυχώς όμως η «όμορφη» ζωή μου κάνουμε εμείς οι γιάπιδες όπως μας λένε δεν μου επέτρεπε πολλά. Γραφείο από το πρωί μέχρι το βράδυ και στο τέλος, σπίτι για ένα καλό ύπνο.

Προχθές όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Η κατάσταση δεν σήκωνε άλλο και είχα φτάσει σε τέτοιο σημείο που σκέφτηκα να καλέσω ακόμη και call girl αλλά δεν ήταν πρόβλημα σέξ αυτό που είχα αλλά μυαλού.

Έτσι αποφάσισα μετά το γραφείο να πάω έξω για ένα ποτό έστω και μόνος μου. Απλά να δω κόσμο ρε παιδί μου, να παίξει το μάτι μου. Όπως ήμουν λοιπόν ντυμένος με τα καλά μου στο γραφείο, πήγα μια βόλτα στο Κολωνάκι στο Central να πιώ ένα ποτάκι να χαλαρώσω και μετά να πάω σπίτι.

Κάθισα λοιπόν παρήγγειλα ένα ουισκάκι και άναψα ένα μικρό πουράκι που είχα μαζί μου να το απολαύσω. Δεν πέρασαν δυο λεπτά και ήρθε και κάθισε δίπλα μου μια ομορφούλα κυρία κοντά στα 40, μελαχρινή με το ταγιεράκι της. Εγώ την «έκοψα» αμέσως γιατί είχε μια ωραία αύρα. ήταν από αυτές τις μελαχρινές που σου βγάζουν ρε παιδί μου την αίσθηση της γυναίκας. Εν πάσι περιπτώσει όπως την χάζευα γύρισε και με κοίταξε. Εγώ χαμογέλασα ευγενικά όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που κάθεσαι δίπλα από αγνώστους αλλά αυτή εξακολούθησε να με κοιτάζει. Το βλέμμα της μάλιστα ήταν κάπως διερευνητικό του στυλ «που σε ξέρω εσένα».

Δεν πέρασε ούτε λεπτό και η κυρία μου λέει: «έχουμε γνωρισθεί;». Εγώ από την άλλη δεν πολύθυμόμουν τίποτα και της είπα «βοηθήστε με λίγο». Λέγομαι Λένα τάδε μου είπε και δουλεύω σε αυτό το δικηγορικό γραφείο. Νομίζω ότι κάπου σας έχω ξαναδεί. Συστήθηκα κι εγώ της είπα Ανδρέας Τάδε και μάλιστα συμπλήρωσα πως πράγματι το έχω επισκεφθεί αρκετές φορές λόγω ενός φίλου που δουλεύει εκεί αλλά δεν τη θυμόμουν.

Για να μην γίνομαι φλύαρος λίγα λεπτά μετά θυμήθηκα ότι σε μια επίσκεψη μου εκεί μας είχε συστήσει ο φίλος μου αλλά ήταν κάτι πολύ τυπικό για να το θυμάμαι.

Αφού λοιπόν ξεπεράσαμε τα που σε ξέρω που με ξέρεις αρχίσαμε μια κουβέντα γύρω από τη ζωή που κάνουμε, τη δουλειά που μας έχει στο τρέξιμο και τις τόσες στιγμές που χάνουμε κυνηγώντας επιτυχίες και λεφτά. «Άνθρωπε μου» σκέφτηκα «έλα να κάνουμε κοινή ψυχοθεραπεία τώρα». Κουβέντα στην κουβέντα, ποτό στο ποτό η κουβέντα ήρθε στα πιο προσωπικά.

Εκείνη χωρισμένη εγώ παντρεμένος αρχίσαμε να λέμε για το τι ωραίο πράγμα είναι να είναι κάποιος ελεύθερος να κάνει τη ζωή του και να χαίρεται αυτά που στερεί η καθημερινότητα μας.

Κάποια στιγμή μου ήρθε φλασιά και τη ρωτάω «βρε Λένα μιλάμε τόση ώρα και δεν έχει έρθει κανείς, μόνη σου βγήκες δεν περιμένεις παρέα;» κι εκείνη μου απάντησε εντελώς αυθόρμητα «έχω παρέα εσένα». Και διαπίστωσα πως η Λένα η όμορφη μελαχρινή δικηγόρος είχε πάθει κάτι σαν κι εμένα και βγήκε να πιει ένα ποτάκι να ξελαμπικάρει.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα. Η συζήτηση έγινε αρκετά οικεία και η ώρα πέρασε! Πήγε 11:30 και είπαμε να το διαλύσουμε. Βγαίνοντας τη ρώτησα αν έχει δικό της μέσον και μου απάντησε ότι στο κέντρο δεν κατεβαίνει με το αυτοκίνητο. Έτσι λοιπόν προσφέρθηκα να την πετάξω μέχρι το σπίτι της. Δέχθηκε αμέσως και ξεκινήσαμε για Γαλάτσι. Στο δρόμο δεν πολυμιλούσαμε λόγω μουσικής και λόγω του ότι εγώ έψαχνα την «ατάκα» για τη. συνέχεια. Φθάνοντας λοιπόν αρχίσαμε τα χάρηκα πολύ, πέρασα καλά και τα ρέστα, αλλά εμένα με έτρωγε. «Εδώ είναι που με καλείς για ποτάκι στο σπίτι» της είπα πονηρά και μεταξύ σοβαρού και αστείου. Εκείνη χαμογέλασε και μου είπε «τότε κακώς δεν έχεις παρκάρει ακόμη».

Με συνοπτικές διαδικασίες πάρκαρα κατέβηκα και μέχρι να πεις κύμινο ήμουν στο ασανσέρ μαζί της. Πλέον τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους. Ο Θεός φαίνεται με είχε λυπηθεί και είπε να μου χαρίσει τις στιγμές που τόσο πολύ ήθελα.

Πάμε όμως στο «ζουμί» γιατί μου φαίνεται πως πλατείασα με τις περιγραφές μου.

Λίγο πριν φθάσει στον όροφο της το ασανσέρ είπε με παιδική αφέλεια «δηλαδή αν πατήσω τώρα το στοπ θα σταματήσει το ασανσέρ;» και αμέσως πάτησα το κουμπί. Για να λάβω την απάντηση «εγώ πιστεύω πως το ζητούμενο δεν είναι να σταματήσει αλλά να μας πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο διαμέρισμα μου». Εκείνη τη στιγμή τα λόγια σταμάτησαν και ένα ζεστό και παθιασμένο γλωσόφυλλο ανέβασε τη θερμοκρασία στο ασανσέρ που μετατράπηκε σε. φούρνο.

Φθάνοντας στο διαμέρισμα της τα φιλιά ήταν ασταμάτητα. Μπήκαμε μέσα και ενώ φιλιόμασταν βγάζαμε ρούχα. Όπως φιλιόμασταν σταματήσαμε στην πολυθρόνα που είχε στο σαλόνι της. Εκείνη κάθισε αμέσως αρπάζοντας με βια τη ζώνη του παντελονιού μου το οποίο μου έβγαλε σε χρόνο ρεκόρ. Μέχρι να το καταλάβω η γλώσσα της είχε αγκαλιάσει τα αρχίδια μου ενώ τα χέρια της τρόμπαραν τον πρησμένο μου πούτσο που ήταν πλέον έτοιμος. Εγώ απολάμβανα το τέλειο τσιμπούκι της. Με έγλυφε με μανία και πάθος χαρίζοντας μου ρίγη ηδονής. Κάποια στιγμή άρχισε να επιταχύνει με τα χέρια και με τη γλώσσα τρόμπαρε το καβλί μου προκαλώντας μου τρελή καύλα που σύντομα μετατράπηκε σε μια έκρηξη καυτού σπέρματος μέσα στο στόμα της. Εκείνη συνέχισε ρουφώντας με δύναμη χαϊδεύοντας παράλληλα τα αρχίδια μου.

Σταμάτησε μόνο όταν είχε εξαφανιστεί και η τελευταία σταγόνα.

Σηκώθηκε, μου χάρισε ένα υπέροχο γλωσόφυλλο και μου είπε. πάμε τώρα και στο κρεβάτι.

Εγώ πήγα μέσα στο δωμάτιο και έβγαλα ότι είχε μείνει πάνω μου από ρούχα κι εκείνη μπήκε στο μπάνιο να κάνει ένα ντους. Δέκα λεπτά αργότερα όμως, αφού την είχα αφήσει να κάνει τον καλλωπισμό της και ήταν στο ξέβγαλμα, έκανα την κίνηση μου. Μπήκα κι εγώ στο μπάνιο, έκανα την κουρτίνα στην άκρη και μπήκα μαζί της στο ντους. Εκείνη έδειξε να της αρέσει η πρωτοβουλία μου και αμέσως με αγκάλιασε. Αρχισα να τη φιλάω με πάθος και να χαιδεύω όλο το κορμί της ενώ το νερό έπεφτε πάνω μας καυτό. Εκείνη έσκυψε ξανά (όπως φάνηκε είχε αδυναμία στα καλά τσιμπούκια) πέρνωντας ξανά το καυλί μου στο στόμα της.

Αυτή τη φορά όμως η υπέροχη αυτή πίπα δεν κράτησε πολύ. Την σήκωσα και τη γύρισα με πλάτη σε εμένα. Είχα δει νωρίτερα ένα baby oil που προφανώς είχε για το κορμάκι της και το είχα αρπάξει. Έσκυψα στον υπέροχο τουρλωτό κωλαράκο της τον οποίο έγλυψα έντονα χαϊδεύοντας παράλληλα τα πρησμένα μουνόχειλα της που ηταν μόλις ξυρισμένα και σαν βελούδο.

Σηκώθηκα και πασάλειψα το καυλί μου με μπόλικο λαδάκι. Αυτή είχε πιάσει το μήνυμα και έσκυψε τουρλώνοντας μου τον υπέροχο κώλο της προς την πλευρά μου. Μπήκα σιγά και βασανιστικά. Ήταν πολύ στενή και πολύ καυτή. Χρειάστηκε μάλιστα να ενισχύσω το λαδάκι που είχε μετατραπεί σε εισιτήριο πρώτης θέσης για τον παράδεισο. Αν και ήθελα να είμαι αρκετά προσεκτικός γιατί δεν την ήξερα εκείνη και τα γούστα της και δεν ήθελα να την ξενερώσω εκείνη μου είπε προστακτικά. άσε τα λάδια και σκίσε με. Χωρίς δεύτερη σκέψη έχωσα όσο είχε απομείνει έξω βαθειά μέσα στον κώλο της. Πρέπει να πόνεσε γιατί ένιωσα αντίσταση αλλά μάλλον αυτό ήθελε. Άρχισε να βογκάει πνιχτά, να δαγκώνει τα χείλια της και με το ένα χέρι να χουφτώνει πότε τα αρχίδια μου και πότε να τρίβει την κλειτορίδα της.

Η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου. Την πήδηξα κυριολεκτικά αλύπητα, γιατί έβλεπα ότι το γούσταρε έτσι. Έκανα γρήγορες κινήσεις και έμπαινα βαθειά μέχρι το τέρμα. Εκείνη λίκνιζε τη λεκάνη της στο ρυθμό της ηδονής και του τρελού γαμισιού μας μέχρι που άρχισε να βογκάει έντονα χύνοντας και σπρώχνοντας έντονα τον κωλο της προς την πλευρά της.

Λίγο αργότερα ήταν η δική μου σειρά να χύσω. Βγήκα από τον καυτό κώλο της γύρισε και άρχισε να τρομπάρει με βία το καυλί μου μπροστά από τη γλώσσα της. Ήταν σε κατάσταση αμόκ μπορώ να πω. Τρόμπαρε έντονα και και μόλις άρχισαν να πετάγονται οι πρώτες σταγόνες έχωσε όσο πιο πολύ μπορούσε από το καυλί μου μέσα στο στόμα της ρουφώντας με μανία.

Αφού βγήκαμε από το μπανιο συνεχίσαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου ήταν σειρά μου να της χαρίσω ένα μακροσκελές και έντονο γλυφομούνι. Τα χείλια της είχαν πρηστεί και η κλειτορίδα της ήταν διογκωμένη. Καυτά πυχτά υγρά κάλυπταν το μουνί της που έγλυφα με μανία.

Συνεχίσαμε με ένα έντονο γαμήσι και απανωτούς οργασμούς αφού η όμορφη δικηγόρος ήταν και πολυοργασμική. Τόσο που ακόμη και ο πιο άσχετος θα μπορούσε να της χαρίσει τρελούς οργασμούς.

Λόγω των δυο προηγούμενων φορών, άργησα αρκετά να χύσω εκείνη τη φορά και ο υδρώτας μας είχε κάνει μούσκεμα. Τελειώσαμε και οι δύο με ένα υπέροχο 69 ο ένας στο στόμα του άλλου και τελειώσαμε τη νύχτα μας με ένα ουισκάκι.

Άλλωστε για ένα ποτό δεν ανέβηκα στο διαμέρισμα της;

error: