Ρεβεγιόν με παρτούζα στην Πάτρα

Είμαι 20 από πάτρα σπουδάζω κιόλας εκεί και το τελευταίο 1.5 χρόνο πηδάω ανελέητα μια 45χρονη μουνάρα (1.65 60κ καστανή, απίστευτα βυζιά και μια κωλάρα να τη πηδάς όλη μέρα) της οποίας ο άντρας είναι ναυτικός. Στην ίδια κατάσταση είναι και 4 φίλες της.
 
Θα σου πω ένα σκηνικό που έγινε την ημέρα των Χριστουγέννων φέτος. Η τύπισσα τη Παρασκευή το πρωί μου λέει «καβλα μου τη Κυριακή θα κάνουμε ρεβεγιόν στο εξοχικό, φέρε και φίλους σου, οκ?» «μέσα» της λέω. Μένει κέντρο Πάτρα απλά έχει σπίτι, συγνώμη γαμηστρόνα και το εξοχικό. την ίδια στιγμή αρχίζω να βρίσκω φίλους με τη δικαιολογία ένας ξάδερφος κάνει πάρτυ εκεί μη φέρετε κοπέλες παίζουν πολλά μουνιά.
 
Τελικά κατάφερα να μαζευτούμε  9 άτομα συνολικά. Φτάνουμε με τη παρέα κατά τις 1 το βράδυ και μου λένε «ρε μαλάκα εδώ είναι νέκρα!!» «άραξε σε λίγο θα γίνει της πουτάνας» απαντάω. Φτάνουμε στη πόρτα, ανοιχτά μπαίνουμε μέσα, τίποτα. Όπως μπήκαμε όλοι έρχονται οι καυλιάρες με τις στρινγκάρες και με τις βυζάρες τους και μας αρπάζουν 2-2 για να ξεκινήσει το παρτούζωμα. Ήπιαμε 2-3 ποτά και μετά αρχίζουν να μας τσιμπουκώνουν , εγώ είχα τη δικιά μου και κάποια στιγμή τη γυρνάω και της γλύφω τη ξυρισμένη  μουνάρα που ήταν μούσκεμα.
 
Εκεί που την είχαμε καταβρεί ένας φίλος πάει να πηδήξει τη μια και του λέει «τι? Δε θα γλύψεις το μουνάκι μου» από την άλλη άκρη του σαλονιού ακούγεται η απίστευτη απάντηση από μια άλλη που πίπωνε άλλους 2 «μωρή έχεις 10 καυλιά και θες και γλείψιμο?» οπότε ο τύπος πάει από πίσω και τη ξεκινάει.
«Γάμαμε τη καριόλα, πιο δυνατά σκίσε με» η τύπισσα σε λίγο έκλαιγε από τη κάβλα και τους οργασμούς. Εγώ ήρεμος ξεκίνησα να πηδάω τη δικιά μου «σου αρέσει πουτάνα?» «αυτό είναι καβλι όχι σα του άντρα μου».
 
Έχυναν ατελείωτα όλες οι σκύλες. Έκανα πρώτος τη κίνηση και ξεκίνησα να πηδάω τη κωλάρα της τύπισσας «έχεις απίστευτη σούφρα σκύλα» «έτσι θέλω να τη πηδάς τη κωλάρα μου». Μια από τις καριόλες που ήταν εκεί είχε παρθένα σούφρα ,οπότε 2 άλλες είχαν την απίστευτη ιδέα να βάλει 1 ψωλή στο μουνί της και μια στη κωλάρα της. Τη γαμάγανε με απίστευτη δύναμη! η γκόμενα σπαρτάραγε από πόνο και τα είχε δει όλα. μετά από κάνα τέταρτο τελείωσα ( το κρασί κάνει καλή  δουλειά) στο στόμα και στις βυζάρες της καριόλας, τα άλειβε πάνω στις βυζάρες τις και γούσταρε πολύ.
 
Άραξα για κάνα δεκάλεπτο και μετά αρχίζω να παίζω με το μουνάκι και τα βυζιά μιας άλλης. Είχε απίστευτα μεγάλες ρόγες και η μουνάρα της ήταν απίστευτα υγρή και στενή, δεν άντεξα άλλο και άρχισα να τη γαμάω με λύσσα, φώναζε από τη κάβλα και το πόνο. Δε κατάλαβα τίποτα και συνέχισα με περισσότερη δύναμη στη κωλάρα της όπου και τελείωσα. Δοκίμασα και τις άλλες και ομολογώ ότι ήταν αξιόλογες στο γαμήσι. Δεν αντέξαμε άλλο και κατά τις 4 κοιμηθήκαμε.
 
Το top συμβάν ήταν το πρωινό, ξυπνήσαμε ήπιαμε καφέ περιγράφαμε τη «παρτουζα των Χριστουγέννων» και πριν φύγουμε «σας έχουμε ένα τελευταίο δώρο» λένε οι καυλιάρες.
 
Ένα ομαδικό πίπωμα ,ήταν απόλυτη αρρώστια 5 απίστευτες μουνάρες γονατιστές να κάνουν πίπες με όλη τους τη τέχνη σε 9 ψωλές και να τρίβουν τα μουνάκια τους! Μετά από λίγο τελειώσαμε όλοι στα πρόσωπά τους και στις βυζάρες τους, τα άλειφαν πάνω τους και τα καταπίνανε με απίστευτη άνεση! Ήταν απόλυτη κάβλα! «Σας περιμένουμε και για πρωτοχρονιά έτσι?».
 
Περιμένω πως και πως το Σάββατο το βράδυ για τη παρτούζα της χρονιάς!!
error: