Πως να κάνεις στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα

Το παρών άρθρο είναι ανοικτό για άλλους αλλά γράφτηκε κυρίως για αυτούς που πραγματικά έχουν την όρεξη να μάθουν. Για τις ανάγκες του άρθρου αυτού όμως θα διατηρήσω ουδέτερο χαρακτήρα. Το άρθρο, παρολαυτά, περιέχει προσωπικές και μη, εμπειρίες και βιώματα. Όμως μη θεωρήσετε ότι είναι ολοκληρωμένο, ένα θέμα σαν αυτό θα μπορούσε να γεμίσει τις σελίδες ενός βιβλίου.

– Εισαγωγή
Κακά τα ψέματα, λίγοι είναι οι άντρες που θα κάνουν στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα και ακόμα λιγότεροι αυτοί που ξέρουν να το κάνουν σωστά, πόσο μάλλον σε μια ηλικία όπως η δική μου ( εδώ θα μου πείτε νέος είσαι οι νέοι πειραματίζονται). Κατανοώ ότι ίσως δημιουργήσω αντιπαραθέσεις τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Προχωρώντας λοιπόν στο θέμα μας πρέπει να τονίσω ότι επειδή οι γυναίκες είναι συναισθηματικά όντα και λιγότερο άμεσα όσο οι άντρες κατά το πλείστον, θα επικεντρωθούμε πρώτα στην ψυχολογία της αλλά και του άντρα, η οποία είναι απαραίτητη για την κατανόηση της πράξης.

– Η Προσέγγιση
Είναι, θα έλεγα, απαραίτητο για τον άντρα να είναι άνετος με το θέμα, αν φυσικά είναι η πρώτη του φορά. Μερικοί ίσως να φοβούνται ότι δεν θα τους αρέσει και είναι απόλυτα φυσιολογικό αν συμβεί κάτι τέτοιο. Ένα μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η μυρωδιά και η γεύση, αλλά δεν έχετε τίποτα να φοβάστε εφόσον η κοπέλα-γυναικα είναι καθαρή, όσο για την γεύση είναι καθαρά θέμα χημείας που λέμε, αν παρόλα αυτά συναντήσετε κάποιο πρόβλημα καλό είναι να το συζητήσετε με την σύντροφο. Λύσεις υπάρχουν, βοηθήματα που αλλάζουν την γεύση.
Πρέπει να επισημάνω εδώ ότι κάνοντας κάτι για αυτήν δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα σας το ανταποδώσει, και ειλικρινά δεν είναι υποχρεωμένη. Γι’αυτό όπως λέω πάντα το κάνεις μόνο και μόνο επειδή το γουστάρεις όχι επειδή περιμένεις κάτι σε αντάλλαγμα.

– Η Ψυχολογία της Επικείμενης Πράξης
Πολλοί θα ρωτήσουν πως μπορώ να το θίξω αυτό το θέμα για να μάθω αν είναι άνετη με αυτό.
Εάν είστε καιρό μαζί θα έχετε εξοικειωθεί ο ένας με τον άλλον και μπορείτε να το συζητήσετε πρώτιστος. Κατά την άποψη μου το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών, (ναι χρειάζονται) είτε να τις το ψιθυρίσετε είτε χωρίς κουβέντα να αρχίσετε να κατεβαίνετε σιγά σιγά κάτω. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας σταματήσει ιδικά αν δεν έχει προηγούμενη εμπειρία. Εδώ είναι δική σας υπόθεση να την καθησυχάσετε και να την ηρεμίσετε. Κατά μεγάλο αριθμό το ποιο πιθανόν είναι να φοβάται ότι δεν θα σας αρέσει, μπορεί να σκευτετε ότι η γεύση της θα είναι άσχημη η ακόμα μπορεί να μην το περίμενε και να μην είναι προετοιμασμένη κατάλληλα για αυτό.
Η θέση σας σε όλα αυτά είναι πολύ λεπτή και στην περίπτωση που δεν είναι προετοιμασμένη ψυχολογικά η και σωματικά δείξτε κατανόηση. Εννοείτε πάλι φυσικά στην περίπτωση που φοβάται, είναι αποκλειστικά δικό σας θέμα να την ηρεμίσετε (δεν θα σας λέω συνεχεία τι να κάνετε χρησιμοποιήστε και λίγο το κεφάλι σας… το πάνω).
Φυσικά όλα αυτά πρέπει να συνοδεύονται από ειλικρινή ενθαρρυντικά λόγια.

– Η Πράξη
Έχετε λοιπόν φτάσει στο σημείο να της κάνετε στοματικό έρωτα. Δεν θα πρέπει να βιαστείτε και εφόσον έχουν προηγηθεί προκαταρκτικά αρχίζετε σιγά σιγά να κατεβαίνετε κάτω. Η καλύτερη προτεινομένη στάση είναι ανάσκελα γι’αυτην ( ίσως να θελήσετε να τοποθετήστε κάποιο μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη της για να ανασηκωθεί λίγο ώστε να μην σας πονέσει ο αυχένας μετά). Τα πόδια θα πρέπει να είναι ανασηκωμένα λίγο και εννοείτε πως θα πρέπει να νιώθει άνετα. Η θέση σας φυσικά είναι με το κεφάλι ανάμεσα στα πόδια. Σε αυτό το σημείο δεν μπορείτε να μπείτε αμέσως στο «ψητό» , θα είναι πολύ αγχωμένη και θα πρέπει να την γλυκάνετε πρώτα. Μπορείτε να αρχίσετε να την φιλάτε απαλά στο μέσα μέρος των μηρών της( μπούτι για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την «ορολογία»). Όταν χαλαρώσει λίγο συνεχίστε προς το αιδοίο, αλλά ακόμα δεν τελειώσαμε την προθέρμανση. Εδώ μπορείτε γύρο από το αιδοίο να κάνετε «παιχνιδάκια» με το στόμα την γλώσσα η και τα δάκτυλα σας. Προτεινόμενα σημεία είναι αριστερά και δεξιά από το εξωτερικό χείλος και πάνω από την κλειτορίδα. (Για αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την γυναικεία ανατομία προτείνω να ψάξετε στο web να βρείτε πληροφορίες.)
Μετά τα διάφορα «παιχνιδάκια» μπορείτε επιτέλους να συνεχίσετε, εδώ πολλοί κάνουν το λάθος και πάνε στην κλειτορίδα και παίζουν με την γλώσσα τους πολύ γρήγορα. Ξεχάστε το αυτό.
Πριν συνεχίσω πρέπει να σας πω χωρίς να θέλω να σας φρικάρω ότι η κλειτορίδα είναι σαν ένα μικρό πέος, αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσα νευράκια έχει η βάλανος (κεφάλι) του πέους σας άλλα τόσα έχει συγκεντρωμένα εκεί η κλειτορίδα όποτε επιστώ την προσοχή σας, να είστε πολύ προσεκτικοί εκεί είναι πολύ ευαίσθητο σημείο.
Συνεχίζω, έχοντας υπόψη το λάθος που κάνουν πολλοί, φανταστείτε (μη φρικάρετε) ότι η κλειτορίδα είναι σαν πέος και φανταστείτε πως θα θέλατε να σας κάνουν στοματικό έρωτα. Τι ακριβώς εννοώ; Τοποθετήστε το στόμα σας ανοικτό πάνω στην κλειτορίδα με προσοχή τα δόντια σας και αρχίστε να ρουφάτε μέχρι ένα σημείο όμως, μην πονέσει. Κατά την διάρκεια που η κλειτορίδα είναι στο στόμα σας μπορείτε να παίξετε με την γλώσσα, απαλά και αργά. Καθόλη την διάρκεια είναι σημαντικό να κοιτάτε την σύντροφο σας στα μάτια.
Έχοντας τοποθετήσει το στόμα σας εκεί μια εύκολη τεχνική για να βρείτε τι ακριβώς της αρέσει είναι να μείνετε ακίνητοι ώσπου να αρχίζει να μετακινει την λεκάνη της. Αντιγράψτε αυτήν την κίνηση και χρησιμοποιήστε την. Κατά την διάρκεια της πράξης μπορείτε να κατεβείτε και να εισχωρήσετε την γλώσσα σας στον κόλπο της (σημείωση ότι εδώ θα καταλάβετε την γεύση της). Μπορείτε να κινήσετε την γλώσσα σας σε διάφορα σημεία μέχρι να μάθετε που της αρέσει περισσότερο. Εάν θελήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δάκτυλα σας και να τα εισχωρήσετε στον κόλπο της αλλά θα πρέπει να είναι καθαρά και με κομμένα νύχια για να μην την τραυματίσετε.
Οι τεχνικές εδώ είναι ποικίλες αλλά δεν θα τις αναφέρω, όμως θα πρέπει να προσέξετε να μην κάνετε γρήγορες κινήσεις. Δηλαδή η παλινδρόμηση στην είσοδο και στην έξοδο δεν θα πρέπει να είναι γρήγορη, και φυσικά αν της αρέσει κάτι τέτοιο. Αν δοκιμάσετε να κάνετε κάτι τέτοιο θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε δυο δάκτυλα, μέσο και δείκτη και δεν είναι ανάγκη να τα κινείτε πολύ.
Τέλος, διότι είμαι πολύ εξαντλημένος για να συνεχίσω το γράψιμο (αλλιώς θα προτιμούσα να έκανα βιβλίο) είναι σημαντικό να αναφέρω ότι όταν η αναπνοή της γίνει πολύ βαριά δεν θα πρέπει να σταματήσετε για κανέναν λόγο (με εξαίρεση σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης) γιατί εκτός του ότι θα είναι αγενές υπάρχει περίπτωση να μην ακούσετε τον ποιο γλυκό, κατά την άποψή μου, ήχο που υπάρχει.
Ξέρω δεν ανέφερα το μετά. Εκεί είναι θέμα του καθενός τι θα κάνει αλλά προτείνω μια ζεστή αγκαλιά συνοδευμένη με φιλάκια

– Επίλογος
Όπως ανέφερα και στην αρχή, το παραπάνω απέχει πολύ από κάτι ολοκληρωμένο και είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε και τα δικά σας σχόλια όπως και οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες. Αλώστε είμαι σίγουρος ότι κατά την δημιουργία του έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα.

Σας εύχομαι θερμά καλή χρήση της γλώσσα σας…
–Riordian

error: