Παρτούζα στην παραλία

Το όνομα μου είναι Έλενα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία μοναδική βραδιά που πέρασα στη Ζάκυνθο το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πήγα να δω μία φίλη μου που έχει εξοχικό εκεί. Τη συγκεκριμένη την γνώρισα πριν από 4 χρόνια πάλι σε διακοπές και την έχω φιλοξενήσει μία φορά στο σπίτι μου στην Αθήνα και δέχτηκα την πρόσκληση της για Ζάκυνθο με χαρά. Δεν μπορώ να πω ότι την ήξερα πολύ καλά αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά πάνω της. Από τη πρώτη μέρα που τη θυμάμαι μου μιλούσε πολύ για σεξουαλικά ζητήματα παρόλο που ήμουν σχετικά μικρή(19 χρονών όταν τη γνώρισα και αυτή τρία χρόνια μεγαλύτερη). Μου είχε εξομολογηθεί ότι είχε κάνει λεσβιακό και ήθελε να το ξανακάνει. Εγώ δεν το είχα πιστέψει και νόμιζα ότι το έλεγε για να με εντυπωσιάσει.

Την δεύτερη μέρα λοιπόν στο σπίτι της μου πρότεινε να πάμε μία βόλτα στο Λαγανά για να βρούμε κανένα Ιταλάκι. Μου άρεσε η ιδέα και με τα λίγα Αγγλικά που ήξερα ξεκίνησα για την εμπειρία. Όταν φτάσαμε πρόσεξα στην παραλία δύο κοπέλες ξαπλωμένες να φιλιούνται δίπλα στην παραλία. Ήταν βράδυ αλλά το θέαμα με είχε σοκάρει λίγο και η φίλη μου μου είπε να χαλαρώσω. Φυσιολικό μου είπε είναι!. Γυρνούσαμε για ώρα από club σε club και εγώ την άφηνα να με οδηγήσει. Σε κάποια φάση εντόπισε έναν Ιταλό κούκλο που καθόταν μόνος του σε ένα μπαράκι και μου είπε να την ακολουθήσω. Εγώ μιλούσα σπαστά Αγγλικά και εκείνη άπταιστα Ιταλικά. Η πρώτη επαφή πήγε πολύ καλά αν και οι δυο τους μιλούσαν στα Ιταλικά και ήξερα ότι κάτι έλεγαν για μένα. Ψιλομεθυσμένοι και οι τρεις χορέψαμε όσο μας έπαιρναν οι αντοχές μας. Ο Ιταλός, ξανθός και καλογυμνασμένος με χάιδευε καθώς χόρευε και κάποιες φορές το χέρι του περνούσε αισθησιακά από το στήθος μου. Εγώ από την κατάσταση είχα ανάψει και η φίλη μου κάρφωνε το βλέμμα της μία πάνω μου και μία στον Ιταλό και κάποια στιγμή πρότεινα να πάμε σε μία παραλία και οι τρεις. Λίγο το μεθύσι, λίγο η έκσταση και λίγο ο Ιταλός που με είχε ανάψει είπα το ναι. Στη διαδρομή η φίλη μου οδηγούσε και εγώ καθόμουν αγκαλιά με τον Ιταλό στο πίσω κάθισμα. Φιλιόμασταν με πάθος καθώς το χέρι του άγγιζε σε όλο μου το κορμί. Κάποιες στιγμές γυρνούσε στη φίλη μου και έλεγαν κάποιες κουβέντες που δεν έπιανα αλλά υποψιζόμουν τη συνέχεια.

Φτάνοντας στην παραλία και ενώ εγώ φιλιόμουν με τον Ιταλό η φίλη μου έβγαλε τα ρούχα της και μπήκε για βραδινό μπάνιο. Μας φώναξε και τους δύο μέσα και αφού γδυθήκαμε την ακολουθήσαμε. Μέσα στο νερό και χωρίς να μπορούμε καλά καλά να δούμε ο ένας τον άλλον αρχίζει να φιλιέται με τον Ιταλό, καθώς εκείνος χάιδευε το στήθος μου. Ξαφνικά ένιωσα το χέρι της φίλης μου στο σώμα μου και μπήκα και εγώ στο παιχνίδι. Και τότε άρχισαν τα όργια!!!!

Βγήκαμε στην παραλία και κυλιόμασταν και οι τρεις πάνω στην άμμο. Ο Ιταλός είχε ανάψει και ενώ του έπαιρνα πίπα φίλη μου χάιδευε και έγλυφε τον κώλο μου. Το δάχτυλο της είχε μπει μέσα στο μουνί μου και εγώ είχα ανάψει κυριολεκτικά. Ο Ιταλός έπιανε το στήθος μου καθώς του έγλυφα τον πούτσο και η φίλη μου έβαζε το δάχτυλο όλο και πιο βαθιά στο μουνί μου. Βρεθήκαμε απότομα να κάνουμε 69 με τη φίλη μου ενώ ο Ιταλός είχε μπει μέσα της. Κάθε στιγμή που περνούσε τρελαινόμουν όλο και περισσότερο και το σκοτάδι έκανε την ατμόσφαιρά καυτή. Μετά από λίγο αλλάξαμε στάση και ο Ιταλός μπήκε βαθιά μέσα μου ενώ η φίλη μου πιπιλούσε τις ρώγες και με τα χέρια χάιδευε το μουνί μου καθώς ο πούτσος μπαινόβγαινε μέσα του.

Βάζει μουσική και χορεύει πολύ πουτανιάρικα ενώ η Κριστίν παίζει το μουνί της . Έρχεται επάνω μου με την βότκα και την χύνει σιγά σιγά επάνω μου . Εγώ αφέθηκα με κλειστά τα μάτια . Αρχίζει να με γλύφει πάνω από τα ρούχα . Μαγικό άγγιγμα παιδιά . Με έγδυσε (αυτό κράτησε πολλή ώρα) και μου άνοιξε τα πόδια , φωνάζει την άλλη και αρχίζουν να με φτύνουν κατευθείαν στην πλυμμηρισμένη μου τρύπα με δύναμη . Μετά μου χύνουν το μπουκάλι με την βότκα στο μουνί και πέφτουν πάνω μου σαν λυσσασμένες και η λίσα μου ρούφαγε πολύ επιδέξια το μουνί ενώ η κριστίν μου πιπίλαγε τις ρώγες . Αφού με καταγλείψανε μετά άρχισαν να μου βάζουν ότι αντικείμενα έβρισκαν στο στενό μου μουνάκι από χτένες μέχρι μπουκάλια μέχρι κουτάλι. Η καλύτερη σκηνή ήταν όταν ο Ιταλός στεκόταν στα γόνατα και έμπαινε μέσα μου και η φίλη μου είχε βάλει το μουνί της στο στόμα μου ενώ εγώ το έγλυφα με μανία. Αυτό που τόσα χρόνια δεν μου περνούσε καν από το μυαλό το ζούσα εκείνη τη στιγμή. Η ηδονή σε όλο της το μεγαλείο. Σε όλη τη διάρκεια ο Ιταλός είχε χύσει τρεις με τέσσερις φορές, τη μία στο στόμα της φίλης μου και μία ακόμα που θυμάμαι στο πρόσωπο μου, τη στιγμή που η φίλη μου έγλυφε το μουνί μου. Τόσες στάσεις στο sex πρώτη φορά δοκίμαζα! Λίγο πριν το ξημέρωμα ηρεμήσαμε λίγο και αφού ντυθήκαμε πήραμε όλοι μαζί το δρόμο της επιστροφής. Χαιρετίσαμε με γλωσσόφιλο τον Ιταλό που έφευγε την άλλη μέρα για Μιλάνο και εμείς πήγαμε για ύπνο. Θυμάμαι ότι όταν ξύπνησα είχα αμφιβολίες για το αν ήταν όνειρο εκείνη η βραδιά ή την έζησα στα αλήθεια. Η φίλη μου, ήρθε στο κρεβάτι και με ένα φιλί στο μάγουλο με ρώτησε αν μου άρεσε. Τα είχα ψιλοχαμένα αλλά της είπα ότι ήταν υπέροχο.

Τόσο καιρό μετά σκέφτομαι την εμπειρία και αναρωτιέμαι αν την έζησα. Μέσα σε μία νύχτα έκανα γυμνή μπάνιο στην παραλία, έκανα sex πάνω στην άμμο, παρασύρθηκα στο πρώτο μου one night stand με τον Ιταλό και είχα τη πρώτη μου λεσβιακή επαφή και ταυτόχρονα παρτούζα! Ήταν η πιο ακραία σεξουαλική μου εμπειρία και με τρελαίνει και μόνο η ιδέα!!! Την φίλη μου δεν την έχω ξαναδεί από εκείνες τις μέρες αλλά οι επόμενες διακοπές θα είναι μαζί της. Σας περιμένει και άλλο e-mail!

error: