Παρτούζα με το φίλο μας

Με λένε Μάνο και είμαι 47 και τη γυναίκα μου Έφη και είναι 40 χρονών. Είμαστε παντρεμένοι 19 χρόνια και η ερωτική μας ζωή είναι πολύ καλή. Προσπαθούμε πάντα να την εμπλουτίζουμε ώστε να νιώθουμε ερωτικά μεταξύ μας κάθε στιγμή. Έχουμε χρησιμοποιήσει δονητή, σφήνα, αξεσουάρ στήθους και πολλές φαντασιώσεις.

Οι τελευταίες μας ήταν με ένα φιλικό ζευγάρι τον Νάσο και την Μαρία με τους οποίους περάσαμε μια βραδιά σε διακοπές γεμάτη γλείψιμο στις γυναίκες μας. Εγώ γάμησα τη Μαρία και τρελάθηκε με τον πούτσο μου τόσο που φοβόταν να το επαναλάβουμε.

 
Ο Νάσος όμως, αν και η γυναίκα μου τραβούσε την πούτσα του να τη χώσει στο μουνάκι της, δεν το έκανε γιατί είναι γενικά συγκρατημένος ακόμα και στο σεξ. Από τότε είχε μείνει απωθημένο στη γυναίκα μου να γαμηθεί μαζί του.

Ήταν Οκτώβρης και η γυναίκα του έλειπε εκτός νησιού. Τον καλέσαμε να βγούμε ένα από τα βράδια αυτά. Η γυναίκα μου ντύθηκε πολύ σέξι με κάλτσες μαύρες, στρινγκάκι μικροσκοπικό διαφανές, μίνι φουστίτσα και μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ ώστε να φαίνονται οι πλούσιες βυζάρες της.

Ήπιαμε αρκετά και είχε δημιουργηθεί ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ μας. Ο Νάσος όλη την ώρα έβλεπε τις βυζάρες της γυναίκας μου που κόντευαν να πεταχτούν έξω και πότε – πότε άνοιγε τα μπουτάκια της τυχαία κι έβλεπε μέσα από το κατάλευκο στρινγκ το μαύρο τριγωνάκι από το τρίχωμα του μουνιού της.

Αποφασίσαμε να φύγουμε χωρίς κάτι να προδιαγράφει τη συνέχεια. Καθίσαμε μπροστά εγώ και ο Νάσος και πίσω στη μέση η γυναίκα μου. Στη διαδρομή πέρασα το χέρι μου πίσω, άγγιξα το μουνάκι της και ήταν μούσκεμα. Κάθισε πιο μπροστά στο κάθισμα ώστε να μπορώ να τη χαϊδέψω περισσότερο και να χώνω τα δάχτυλα μου στο τέλεια ξυρισμένο και μουσκεμένο μουνάκι της.

Ο Νάσος έβλεπε και προσπαθούσε να κρύψει την καύλα του. Κάποια στιγμή η γυναίκα μου ρίχνει την ιδέα να πάμε στην παραλία να δούμε τη θάλασσα στο φως του πολύ δυνατού φεγγαριού. Οδήγησα σε μια απόμερη παραλία. Κουβεντιάζοντας εκεί συνέχισα να τη χαϊδεύω, ένιωθα την καύλα της και με τρέλαινε και μένα στην καύλα. Της βγάζω έξω το βυζάκι κι αρχίζω να το γλείφω. Λέω στο Νάσο:

–    «Τι περιμένεις; Γλείψε της το άλλο γιατί από τη θέση μου δε με βολεύει…»

–    «Σίγουρα;», τη ρωτάει ο Νάσος.

Του αρπάζει το κεφάλι και το καρφώνει πάνω στο άλλο βυζάκι της. Τη γλείψαμε τόσο που οι καυλωμένες ρώγες της κόντευαν να μας βγάλουν τα μάτια. Κάποια στιγμή μας σηκώνει τα κεφάλια και λέει:

–    «Ελάτε πίσω!»

Αυτό με ξάφνιασε. Τι ήθελε; Πήγαμε στο πίσω κάθισμα. Μου πέταξε τον πούτσο έξω από το παντελόνι κι άρχισε ένα καταπληκτικό τσιμπούκι. Ο Νάσος κοίταζε απορημένος και πολύ καυλωμένος από το μπροστινό κάθισμα. Τον κοιτάζω και του λέω:

–    «Τι περιμένεις;»

–    «Να έρθω;», μου λέει.

–    «Αργείς και θα χάσεις!», του απαντώ.

Έρχεται πίσω με ανοιχτή την πόρτα και όπως ήταν σκυμμένη, γονατισμένη στο κάθισμα η γυναίκα μου και με τσιμπούκωνε, της ανοίγει το κωλαράκι και αρχίζει ένα τρελό γλείψιμο στο μουνάκι της και στην κωλοτρυπίδα της. Την άκουγα να τρελαίνεται από καύλα. Κόντευε να της φάει τα μουνόχειλα όπως μου είπε μετά το μωρό μου.

Καθισμένος στην άκρη του καθίσματος με την πούτσα μου (18 πόντους) νιώθω να χώνεται βαθιά μέσα στο υγρό μουνί της. Τα υγρά της στάζουν… Μπαίνει και ο Νάσος μέσα και κάθεται. Εγώ γαμούσα το καυτό μουνάκι της και εκείνη έδινε καυτά γλωσσόφιλα στο Νάσο που τον τρέλαναν ακόμα πιο πολύ.

Εκείνος γυρνάει το πρόσωπο του πάνω στα βυζιά της και της δάγκωνε τις καυλωμένες ρώγες των δύο εκατοστών που την έκανε να νιώθει πουτανίτσα. Η γυναίκα μου του αρπάζει την πούτσα και αρχίζει να την παίζει ώστε να γίνει πολύ σκληρή για να την νιώσει στο μουνί της, του χάιδευε και τα αρχίδια που κόντευαν να εκραγούν από καύλα.

Βλέποντας την Έφη μου τόσο σκύλα από καύλα, αρχίζω να χύνω το καυτό μου σπέρμα με απίστευτη δύναμη. Αμέσως πηδά πάνω στην πούτσα του Νάσου που έτοιμη, δυστυχώς όχι τόσο σκληρή, και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει με μανία. Εγώ της χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα και τα αρχίδια του Νάσου για να σκληρύνει περισσότερο και να ολοκληρώσει την αποστολή της. Δεν άργησε να τινάξει και αυτός τα χύσια του στο πλημμυρισμένο μουνάκι της.

Ύστερα κάθισε ευτυχισμένη ανάμεσα μας παίζοντας τις πούτσες μας και φιλώντας μας. Φαινόταν τόσο χαρούμενη που έκανε τις πούτσες μας να χύσουν τόσο πολύ γιατί έχει ένα προβληματάκι στα γόνατα και νόμιζε ότι δεν θα τα κατάφερνε. Ήταν όμως τόσο καυλωμένη που δεν καταλάβαινε τίποτα άλλο!!!

Γυρίσαμε στο σπίτι οι δυο μας και κάναμε φοβερά γαμήσια ως το πρωί. Ήταν η πρώτη φορά που μου ζήτησε να της γαμήσω και το κωλαράκι. Τη γαμούσα και ούρλιαζε από πρωτόγνωρη καύλα.

Από τότε άλλη μια φορά το επαναλάβαμε με το φίλο μας το Νάσο, αλλά δεν ανταποκρίθηκε εκείνος στο ύψος των περιστάσεων γιατί ένιωθε τύψεις για τη γυναίκα του. Όμως εμείς γαμηθήκαμε μπροστά τους ως το τέλος.

Του έχει μείνει αυτή η εμπειρία και πρόσφατα μου είπε ότι θέλει πολύ να γαμήσουμε μαζί την καυλιάρα γυναίκα μου γιατί με τη δική του είναι αγγαρεία. Προσπάθησε να πείσει και τη γυναίκα του να συμμετέχει αλλά εκείνη είναι “παλαιών αρχών”.

Ο Νάσος μου είπε ότι είναι αποφασισμένος για φοβερά γαμήσια και η Μαρία ας παίζει μόνη της το μουνί της. Αυτές τις μέρες σίγουρα θα γαμηθούμε… Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου πως να τον ανάψουμε ώστε να μην ξαναπάθει το ίδιο πατατράκ…

error: