O Παρθενικός Κώλος

μια αξεχαστη αληθινη ιστορια.

Για σας ειμαι ο Γιαννις και η γυναικα μου η Σοφη πολυ μουναρα και πολυ καυλιαρα παντρεφτηκαμε σε μεγαλη ηλικια.
Συμφωνησαμε για τα βιτσια μας δεν καναμε παιδια γιατι ειχαμε απο τους πρωτους γαμους μας.
Εγω εχω το βιτσιο να γαμιετε και να την βλεπω και αυτη εχει το βιτσιο να μου λεει τι κανει με τους γαμιαδες της να καυλωνουμε και να ξεσκιζομαστε μετα περναμε πολυ καλα συνηθως γαμιετε με τον γιατρο και με μερικους αραβες πελατες πυυ εχει και εγω γαμαω την γυναικα του γιατρου.
Ειναι το ενα φιλικο ζευγαρη με τα ιδια γουστα που κοιμωμαστε παρεα και περναμε καλα και ωραια.
Περσι το καλοκαιρι καναμε ολοι μαζι διακοπες στο εξοχικο μας στην Αιγινα μαζι με ενα ακομη νεομυητο ζευγαρι που ακολουθησε παρα τους αρχικους ενδοιασμους της γυναικας.
Η Σοφη ειναι πολυ σφικτομουνα παρα οτι το δουλευει το μουνακι της αλλα ποτε δεν με αφησε να την γαμησω απο τον κωλο αλλα ουτε και κανεναν αλλο γιατι την ειχανε γαμιση πολυ αγρια μικρη και την ειχανε ξεσκιση σε σημειο να χειρουργιθη.
Αλλα παραδοξως πανω στην πλακα πεξαμε την παρθενια της τρυπουλα της στα χαρτια με την θεληση της χωρις να ξερει τι την περιμενει .
Ηταν μεσημερακη μετα το πρωινο μπανακι ειχαμε φαει και πλυθη απο τα αλατια και ξεκουραζομαστε παιζοντας χαρτια τον κωλο της Σοφης ειχαμε βαλει επαθλο γιαυτον που θα κερδιζε τα λεφτα να τα εδινε στην Σοφη αλλα με την προθποθεση να της παρει την παρθενια απο την κωλοτρυπιδα ειχε συμφωνηση και ιδια.
Ξεαχασα να σας πω οτι η Σοφη εχει φοβερο σωμα σφικτο κωλο και βυζι καγκελο κτλ.
Η γυναικα του φιλου μας και γυναικολογου της Σοφης ειναι μια ωραια γενικα γυναικα πολυ θυλικο και λεσβια.
Η καινουργεια ειναι νεωτερη απο ολους μας αλλα ωραιο μουνακι την εχουμε ηδη γαμηση πριν απο καιρο ολοι μας για να παρει το βαπτισμα παρουσια του αντρα της η οποια δεν ηξερε τιποτα και εξεληχθηκε σε πολυ γαμιολα τα κανει ολα το πουτανακι αλλα παντου ηταν χαλαρη με ενα βογγητο τον πηρε απο τον κωλο και δεν ηθελε μετα να τον βγαλει της αρεσε και γιαυτο ολες παρπτρηνανε την Σοφη να το κανει επιτελους .
Να μην τα πολυλογουμε το παιχνιδη εχει αναψει και η αγωνια κορυφωνεται ποιος θα ειναι ο τυχερος οι γυναικες σαλιαριζουν μεταξυ τους και χαιδευονται η λεσβια εχει βαλει κατω την μικρη και την γλυφει στο μουνι και η μικρη πασπατευει με τα δακτυλα την κωλοτρυπιδα της Σοφης βαζοντας της και ενα μικρο δονιτη για να της ανοιξη την τρυπα και να την προετοιμασει ολο το σκηνικο μια καυλα η σοφη εχει πεσει σε νιρβανα απολανβανοντας τα χαδια στον κωλο της.
Τελικα τελειωσε το παιχνιδη και ανεδειχθη ο γαμιας της κωλοτρυπιδας της Σοφης , ο γιατρος θα ειναι ο πρωτος που θα την γαμηση απο τον κωλο ετσι και αλλοιως την εχει ευχαριστηθη απο το μουνι πολυ κατι καινουργιο θα ακουμπιση το θεορατο πουτσοκεφαλο του η Σοφι μολις το ακουσε ταραχθηκε και στην αρχη αρνηθηκε αλλα ο ορκος εδω επιβαλει να τα κανεις ολα χωρις αντιρηση εδαλως δεν συμετεχεις ξανα.
Ο γιατρος πηγε μεσα και εφερε την ΚΥ λιπαντικη αλοιφη πολυ καλη για τετοιες περιπτωσεις.
Πλησιασε την Σοφη οι αλλες κανανε στην ακρη και της κατεβασε το σλιπ του μαγιου της και της εβαλε μεσα τα λεφτα που κερδισε.
Της ξεκουμπωσε το σουτιεν και αρχισε να της γλυφη τηγς ρωγες οι δυο αλλες την χαιδευανε και οι καυλα αρχισε να κτυπαει κοκκινο της εβγαλε το σλιπ και της ετριβε την κλειτοριδα τα υγρα της αναβλιζαν,εγω και ο αλλος τους ειχαμε βγαλει εξω και τους παιζαμε.
Ο γιατρος της ανοιξε τα ποδια και της το εβαλε στο μουνι αυτη φωναζε ειθελε πολυ να χυσει αλλο ο γιατρος της τον εβγαλε και με κινηση την εβαλε να καθηση μπουμιτα στο μπρατσο του καναπε με τουρλομενο κωλο εξω τι θεαμα για οσκαρ.
Αρχισε να της πασαλιβει αλοιφη την χαλαρωμενη κωλοτρυπιδα της ο πουτσο τους οχι πολυ μακρυς 18 εκ και παχος 4 εκ αρχισε να κανει πινελο στον κωλο της και αυτη εκλιπαρουσε να μην την πονεση.
Της εχωνε σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο του και αυτη ουρλιαζε οι αλλε της ειχανε πιασει τα χερια για ναμην αντιστεκετε μπηκε το κεφαλη με ετοιμη να λοιποθημηση απο τον πονο αλλα αυτο ηταν πλεον για την παρθενια της ταξιδη χωρις γυρισμο κανενας δεν την λοιπονταν ολοι περιμεναν το ξεσκιμα της.
Με σιγανες κινησεις ο πουτσος εμπενε μεσα και απολαμβανε την σφικτη σουφρα της Σοφης.
Σε λιγο ειχε μπει ολοκληρος και με αργες ηδονικες κινησεις την γαμουσε ολοκλιροτικα απο τον κωλο η Σοφη ειχε παραδοθη στον ανελεητο πουτσο του γιατρου που σε λιγο την πλθμηρησε με το σπερμα του αναμεμιγμενο με τα παεθενικα αιματα αφου εχυσε ο γιατρος πηρα θεση και της τον εχωσα και εγω με λυσα γιατη καπιος αλλος της ειχε παρει την τελευταια της παρθενια στα 50της .
Την γαμουσα με ολη την δυναμη μου και αυτη ηταν λοιποθημη ακομη εχυσαα και εγω μεσα αλλα ακομα ηταν σφικτη.
Τελικα καλεσα και τον αλλο φιλο να την παρει και αυτος ο οποιο ειχε το μεγαλυτερο καυλι απο ολους μας καυλομενος οποως ηταν την σφυροκοπησε και αυτος και απο τον πονο η Σοφη ουρλιαξε και την ακουσε ολη η Αιγινα κανενας δεν την λυπηθηκε τα ηθελε ο κωλο της.
Τελικα ο γιατρος περιποιηθηκε την κωλοτρυπιδα της ιατρικα αλλα για της επομενες μερε η Σοφη ηταν στο κρεβατη δεν μπορουσε να περπατηση αλλα δεχοταν της περιποιησεις ολων στο κρεβατης.
Ο γιτραο πηγενε και της εκανε αλλαγες αλλα της εριχνε κανενα πουτσο στο μουνακι για να μην τον ξεχναει.
Χαλαλη της
Συνεχιζεται

error: