Οσο καλό το είχαμε φανταστεί

H 24χρονη Μαρία άνοιξε την πόρτα του δωματίου μας κι εγώ με δύναμη τράβηξα κι έβαλα την Καίτη μέσα . Εβλεπα ότι ήταν ντροπαλή και διστακτική τώρα που είχε έρθει η ώρα να πραγματοποήσουμε την ερωτική φαντασίωση μας με μια άλλη νεότερη γυναίκα και γι αυτό είχα αναλάβει τον έλεγχο της κατάστασης . Αντίθετα η νεαρότερη Μαρία δεν φαινόταν να έχει τέτοιους ενδοιασμούς και μας το απέδειξε βγάζοντας γρήγορα το σέξυ φόρεμα της με μια κίνηση που μας αιφνιδίασε … βρισκόταν πλέον μπροστά μας γυμνή φορώντας μόνο τις κατάμαυρες γόβες στιλέτο της . Ηταν λιγνή και πανέμορφη έτσι όπως την περιμέναμε εξάλλου από τις περιγραφές της.

Τα βυζάκια της ήταν μέτριου μεγέθους και στητά και το μουνάκι της εντελώς ξυρισμένο και γυάλιζε μουσκεμένο καθώς ήταν φανερά καυλωμένη και δεν κρατιόταν. Κοιτώντας την φοβισμένη Καίτη στα μάτια άρχισε να χαιδεύεται πλησιάζοντας την σε απόσταση αναπνοής και σύντομα έβγαλε τα υγρά από την ζεστή γυναικεία σχισμη της δάχτυλα και τα ακούμπησε στα σαρκώδη χείλια της μεγαλύτερης γυναίκας που έμεινε σιωπηλή και ακίνητη και δεν αντέδρασε . Αυτό το εκμεταλλέυτηκε η μικρή και με μια κίνηση πάλι άνοιξε απο πάνω το άσπρο φόρεμα της Καίτης και χούφτωσε τις πανέμορφες και μεγάλες βυζάρες της με το άλλο της χέρι . Δεν δυσκολέυτηκε να της το κατεβάσει εντελώς και να της το ρίξει στο πάτωμα και έτσι η αγαπημένη μου βρέθηκε εκτεθειμένη μπροστά μας φορώντας μόνο το άσπρο και μουσκεμένο απο τον ερεθισμό της κυλοτάκι και τις ψηλές γοβες τις , όρθια και στη μέση του δωματίου.

“Οχι σταματήστε , μωρό μου δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να το κάνω τελικά θέλω να το ξανασκεφτώ “ μου είπε παρακαλώντας με την σέξυ και παιχνιδιάρικη φωνή της αν και ήξερε ότι δε θα άλλαζε κάτι , άλλωστε δεν προσπάθησε να φύγει και να γλυτώσει.

Αντί για απάντηση η Μαρία έπιασε το άσπρο κυλοτάκι της και το τράβηξε δυνατά σκίζοντας το και ξεγυμνώνοντας την εντελώς και αυτη η σκηνή αλλά και οι επόμενες ανάμεσα σε αυτές τις δυο κουκλαρες ήταν απίστευτα καυλωτική για μένα .Η νεαρή δεν άφησε την ερεθισμένη γυναίκα να πάρει ανάσα κόλλησε πάνω της απο μπροστά και σύντομα τα βυζάκια της άγγιξαν τις τροφαντές βυζάρες της Καίτης , κάτι που έκανε τις γυμνες ρωγες και των δυο να σκληρήνουν και εμένα να βογγήξω απο το καυλιάρικο θέαμα . Η παιχνιδιάρα Μαρία ήταν αποφασισμένη για να κάνουμε τα πάντα αυτή τη νύχτα και μας το απεδειξε καθώς γονάτισε μπροστά στην ώριμη γυμνή γυναίκα χαμογελώντας μας και γλύφωντας πουτανίστικα τα κατακόκινα χειλάκια της .  

Με τα πόδια μου άνοιξα τα μακριά πόδια της Καίτης ώστε να αποκαλύψει το καυλωμένο και μυρωδάτο καλοκουρεμένο της μουνάκι στην Μαρία και χωρίς να χάσει χρόνο η μικρή άρχισε να το φιλάει και να ρουφάει την κλειτορίδα της . Τα πόδια της Καίτης λύγισαν ελαφρά από την τρελλή καύλα αλλά την κράτησα εκεί ώστε να την τρώει λεσβιακά η Μαρία . Σύντομα η καυλιάρα μελαχροινή γκομενίτσα άρχισε να βάζει τα μακριά της γυναικεία δάχτυλα και να γαμάει τη μουνάρα της αγαπημένης μου και τότε αυτή άρχισε να διαμαρτύρεται ξεψυχισμένα ανάμεσα στα παθιασμένα βογγητά της καύλας της .

“Σταματήστε όχι αφήστε με δεν θέλω να το κάνω τελικά δεν είμαι ούτε πουτάνα ούτε λεσβία … μμμμμμμ ααααααχ μηηηηηη “

Την έπιασα από τα μακριά και πυκνά μαλιά της και της είπα σκληρά ” Απόψε είσαι και πουτάνα και λεσβία και ότι γουστάρουμε παλιοκαριόλα … και θα κάνεις ότι σου ζητήσουμε γιατί είσαι στο έλεος μας και καυλώνεις όταν σε κάνω σκλάβα .Πήγαινε τώρα στο κρεβάτι σκύψε ακουμπισμένη πάνω του και στήσου εκεί με τα πόδια ανοιχτά σαν καλό πουτανάκι για να σε τιμωρήσει ο γαμιάς σου που έβγαλες και γλώσσα “

Η κουκλάρα μου αμέσως έκανε ότι την διέταξα και πήρε την θέση που της είπα .. ήταν τόσο όμορφο το πανέμορφο κορμί της γεμάτο καμπύλες και πόθο με τα βαριά βυζιά της να κρέμονται και το πανέμορφο κωλαράκι και τη μουνάρα της εκτεθειμένα απο πίσω … ένα θέαμα που μου έκοβε την ανάσα .

“Ελα κι εσύ πουτανίτσα Μαρία είναι δική σου απόψε να την κάνεις ότι θέλεις αλλά θέλω να βασανίσεις τις ρώγες της για ένα λεπτό και να την ακούσω να φωνάζει για τιμωρία να μάθει άλλη φορά να είναι υπάκουη στον γαμιά της  ” της είπα και η ανωμαλιάρα κοπελίτσα δεν έχασε καιρό και χαμογελώντας πονηρά χούφτωσε από πίσω τα βυζία της αβοήθητης Καίτης μου και αρχισε να τσιμπάει και να τραβάει τις καυλωμένες ρώγες της . Δεν την πονούσε πολύ και την καύλωνε και την έκανε να φωνάζει από ηδονή και να ζητάει να σταματήσουμε . Η κουκλάρα μου έκανε ότι μπορούσε για να μας καυλωσει κι άλλο παριστάνοντας ότι δεν της αρέσει .

Οσο γινόταν αυτό εγώ γδύθηκα κι έμεινα να τις κυττάζω ολόγυμνος και καυλωμένος … το θέαμα αυτών των τόσο σεξουαλικών πλασμάτων καυλωμένων και γυμνών παραδομένων στις ερωτικές διάθεσεις μου ήταν τέλειο .. και ήξερα οτι θα γινόταν ακόμα καλύτερο . Οταν τελείωσε το λεπτό της τιμωρίας σκούντηξα την Καίτη και την έριξα ξάπλα στο κρεβάτι και ψιθύρισα στην Μαρία να πάει στο μπάνιο και να κάνει ότι είχαμε κανονίσει κρυφά και το έκανε τρέχοντας .Σύντομα η μικρή γύρισε και χαμογελούσε πρόστυχα … ανάμεσα στα βελούδινα πόδια της και στο μουσκεμένο μουνάκι ήταν ενα πλαστικό μαύρο καυλί καθώε πλέον φορούσε ένα δερμάτινο εσώρουχο με διπλό strap on απο αυτά που προσφέρουν ηδονή και προς τις δυο κατευθήνσεις καθώς έχει ένα άκρο για να γαμάει και άλλο για να εισχωρεί στο μουνάκι της γυναίκας που το φοράει .

Ελα Μαρία μην καθυστερείς κάυλα μου, θέλω να σε δω να ξεσκίζεις αλύπητα την μουνάρα της βρωμιάρας μου . Ελα κι εσύ Καίτη σήκωσε το κωλαράκι σου να γαμηθείς σαν καλό πουτανάκι να γουστάρουμε όλοι ” πρόσταξα με βραχνή φωνή απο την καύλα και την ένταση.

Η πάντα πρόθυμη και καυλιάρα σαραντάρα ακολούθησε τις εντολές μου και βρέθηκε στα τέσσερα σαν σκύλα ποθητή και έτοιμη να γαμηθεί .Την πλησίασα έκατσα στο κρεβάτι και άρχισα με τα χέρια μου να παίζω με τα βυζιά και τις ρώγες της που ήξερα πόσο της άρεσει .Την ίδια στιγμή η επίσης καυλωμένη Μαρία γονάτισε απο πίσω ανάμεσα στα μακριά ποδια της Καίτης και έβαλε το χοντρό μαύρο πουτσοκέφαλο του strap on μέσα στη μουσκεμένη μουνάρα που της δινόταν .Η υποταγμένη σε μια γυναίκα σχεδόν 20 χρόνια μικρότερη της ερωμένη μου μούγκρισε δυνατά όταν το σώμα του μεγάλου δονητή μπήκε βαθιά μέσα της και ακόμα περισσότερο όταν η Μαρία άρχισε να της γαμάει τον ευαίσθητο της κόλπο αλύπητα και με ολοένα και πιο αυξανόμενο ρυθμό .  

Πιάνοντας τα σγουρά μαύρα μαλλιά της σήκωσα το κεφάλι και της έχωσα τον σκληρό μου πούτσο μέσα στο ζουμερό της στόμα και αυτή μου το έγλειψε και το ρούφηξε βαθιά και τόσο πεινασμένα που κόντεψα να χύσω αμέσως βλέποντας και την μελαχροινή γυμνή κουκλίτσα να την γαμάει απο πίσω όλο και πιο άγρια και να χώνει τα γυναικεία νύχια της στο πανέμορφο κωλαράκι της . Αναγκάστηκα να βγάλω το καυλί μου απο το θεικό της στόμα για να μην την πνίξω στα χύσια μου τόσο νωρίς . Η Μαρία είχε καυλώσει τόσο που είχε χάσει κάθε έλεγχο και μούγκριζε όσο ξέσκιζε την αγαπημένη μου λες και ήταν η λεσβία σκλάβα της .

Αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί της και πηγαίνοντας από πίσω της άρχισα να ζουλάω τα βυζάκια της και να τσιμπάω τις ερεθισμένες της ρώγες για να καυλώσει κι άλλο . Ο σκληρός και μουσκεμένος απο τα σάλια της Καίτης πούτσος μου ακούμπησε την καυτή νεανική χαράδρα της και την έσπρωξα να κολλήσει κι άλλο πάνω στην γυναίκα της οποίας το μουνί ξέσκιζε αλύπητα . Εχωσα ξαφνικά 2 σαλιωμένα δάχτυλα στην απίστευτα στενή και μικρή σκούρα κωλοτρυπίδα της κάνοντας την να ουρλιάξει από πόνο και να αρχίσει να διαμαρτύρεται και να ουρλιάζει .

“Οχι τι κάνεις σταμάτα όχι τον κώλο μου είναι σχεδόν παρθένος μόνο δάχτυλο έχει φάει και πονάει … δεν είχαμε συμφωνήσει για κάτι τέτοιο μην τολμήσεις να με  γαμήσεις απο τον κώλο με τον χοντρό σου πούτσο ρε παλιομπάσταρδε ” άρχισε να φωνάζει και ο φόβος και η απελπισία ακουγόταν καθαρά στην κοριτσίστικη φωνή της .

“Μαρία βούλωσε το πουτανίτσα ,απόψε μου ανήκετε και οι δύο θα μου δώσεις το κωλαράκι σου πάρτο απόφαση μαλακισμένη… τι νόμιζες θα σε άφηνα να γαμήσεις την γυναικάρα μου χωρίς να στο ανταποδώσουμε και να μου το πληρώσεις με κάποιον τρόπο ; ” της είπα καυλωμένος και άγριος όσο ποτέ.

Αρπαξα τα απαλά κωλομάγουλα του σφιχτού κώλου της τα άνοιξα κι άλλο και ακούμπησα το πρησμένο και καυτό μου πουτσοκέφαλο στην μικροσκοπική και παρθένα τρύπα της, και το βογγητό πόνου της Μαρίας έκανε την Καίτη που βαριανάσαινε και απολάμβανε πλέον απόλυτα το ξέφρενο ξέσκισμα της απο το strap on σε σημείο να πλησιάζει στον οργασμό της να μου χαμογελάσει και να μου δείξει με το βλέμμα της να προχωρήσω και να ξεσκίσω το κωλαράκι της μικρής πουτανίτσας μας . Εσφιξα με τα χέρια μου τα σφιχτά μπουτάκια που κρατούσα τόσο δυνατά ώστε να της αφήσω σημάδια και αλύπητα έσπρωξα τον πούτσαρο μου μέσα στον κωλοτρυπίδα της παρά την προσπάθεια της να μου ξεφύγει . Το ότι είχε μέσα στο μουνάκι της την μια άκρη του strap on να την καυλώνει την βοήθησε να αντέξει τον πόνο όταν το χοντρό καυλί μου ξεπαρθένιασε και άνοιξε για πρώτη φορά τόσο πολύ το κωλαράκι της . Σύντομα είχε συνηθίσει στον πόνο και στην εισχώρηση και φώναζε απο καύλα καθώς την γαμούσα απο τον κώλο βαθιά και παθιασμένα . Της τον έβαλα στο τέλος τόσο βαθιά που ο πούτσος μου ένιωθε την άκρη απο το strap on που είχε βαθιά μέσα στο πνιγμένο στην καύλα μουνάκι της και που την γαμούσε όσο αυτή με τη σειρά της ξέσκιζε την Καίτη μου … όλο αυτό το σκηνικό με εμάς τους τρεις να γαμιόμαστε και να μουγκρίζουμε σαν ζώα μας οδήγησε στα σεξουαλικά μας όρια . 

Πρώτη έχυσε η όμορφη μικρή που ξεσκιζόταν απο 2 καυλιά και ήταν στη μέση … το καυτό και σφιχτό κωλαράκι της έσφιξε καθώς ούρλιαζε κι έχυνε και πίεσε το καυλί μου σε απ’ιστευτο βαθμό . Φώναξε απο τον πόνο και την ατελείωτη καύλα και αυτό οδήγησε και την Καίτη να μας φωνάξει οτι δεν αντέχει άλλο τόση καύλα και ότι χύνει και το ποθητό και ιδρωμένο κορμί της τραντάχτηκε καθώς έφτασε σε έναν δυνατό και άγριο οργασμό . Οι δυο ξεσκισμένες μουνάρες έμειναν εξαντλημένες πάνω στο κρεβάτι που είχε γίνει μούσκεμα απο τα γυναικεία χύσια τους και το δωμάτιο μύριζε απο την καύλα και τα μουνοχύματα τους . Εβγαλα το καυλί μου απο τον ξεπαρθενιασμένο και ξεσκισμένο πλέον κώλο της Μαρίας και της ξεκούμπωσα το strap που φορουσε . Δεν είχα χύσει ακόμα καθώς κρατιόμουν αν και υπέφερα απάνθρωπα αλλά ήξερα ότι θα το έκανα σύντομα .

“Παλιοπουτανάκια τα κάνατε όλα χάλια κα μούσκεμα και όλο χύσια … τι καθόσαστε έτσι και με κυττάτε θέλω να σας δω να τα καθαρίζετε όλα με τις γλώσσες σας και θέλω να φάτε η μια το μουνί της άλλης αν θέλετε να με κανετε να σας χύσω ” πρόσταξα και οι δυο απίστευτες καυλιάρες που είχα την τύχη να έχω στη ζωή μου υπάκουσαν χαμογελώντας και πήραν στάση για λεσβιακό 69 . Η  Καίτη εμεινε από κάτω με την Μαρία να κάθεται με ανοιχτά τα ποδια της και να τρίβει το ξυρισμένο και πνιγμένο στα χύσια νεανικό μουνάκι της στο πρόσωπο της και την ίδια στιγμή η καυτή γλώσσα της μικρής να γλύφει την μυρωδάτη μουνάρα που ξέσκιζε πριν λίγο αλύπητα απο πίσω . 

Η Μαρία άνοιξε με τα χέρια της τα στρόγγυλα κωλομέρια της Καίτης για να δω πεντακάθαρα πως έτρωγε την ορθάνοιχτη μουνάρα της που έτρεχε ακόμα χύσια και είδα την καυλιάρα μικρή να παίρνει μερικά από αυτά και να τα χρησιμοποιεί για να λιπάνει την σφιχτή κωλοτρυπίδα της μεγαλύτερης της γυναίκας . Ηταν ξεκάθαρο τι ήθελε να κάνω .

Επιασε σφιχτά το καυλί μου και το οδήγησε στο μουσκεμένο και εκτεθειμένο κωλαράκι της Καίτης που ήταν χαλαρή από τους οργασμούς της και υγρή και δεν δυσκολευτηκα να της τον καρφώσω μέσα , εξάλλου αυτή την κωλοτρυπίδα την ξέσκιζα συχνά. Ημουν τόσο καυλωμένος με όλα όσα ζούσα σεξουαλικά με τις δυο αυτές γυμνές και αδίστακτες θεές που μούγκριζαν όλο καύλα τρώγοντας η μια την μουνάρα της άλλης για μένα που ήξερα ότι θα χυσω πολύ σύντομα . Εκλεισα τα μάτια και γαμούσα πολύ αργά και σταθερα το αγαπημένο και φιλόξενο κωλαράκι της Καίτης μου κι ένιωθα κι έβλεπα τη γλώσσα και το καυτό στόμα της μικρής να γλύφει τη μουνάρα της και να ρουφάει την κλειτορίδα της . Δεν γινόταν να αντέξουμε άλλο και αφέθηκα .

Η γυναικάρα μου έχυσε ξανά σαν τρελή από μουνί και κώλο ταυτόχρονα φωνάζοντας δυνατά και ο πούτσος μου μέσα στην βαθιά κωλάρα της το κατάλαβε απο το σφιξιμο της και άρχισα να χύνω κι έγω ατελείωτα γεμίζοντας το μέσα της με καυτό σπερμα . Εχυσα τόσο πολύ που έχυνα ακόμα και όταν τον έβγαλα έξω από την πνιγμένη στα χυσια σούφρα της και γέμισα σπέρματα τη σκούρα μουνάρα της που έχυνε ξανά και ξανά. Η Μαρία που έχυνε κι αυτή ατελείωτα στο στόμα της Καίτης μου χούφτωσε τα αρχίδια και τα πίεσε για να μου τα αδειάσει και μάζεψε τις τελευταιες πιτσιλιές απο το σπέρμα μου στο στόματάκι της για να το γευτεί . Αφού ρούφηξε όσα μου είχαν απομείνει απο το πουτσοκέφαλο μου όρμηξε ξανά στην πνιγμένη μουνάρα της Καίτης και έγλυψε όσα αλμυρά χύσια μου είχαν πέσει εκει .

Μείναμε εκεί στο κρεβάτι για μισή ωρα εγω στη μέση και οι δυο γυναίκες ξέπνοες στην αγκαλια μου να προσπαθούμε να συνέλθουμε απο την ένταση των οργασμών μας ….  

error: