Ομαδική σκληρή ταπείνωση

Μου αρέσει γενικά να κοροϊδεύω τους γκόμενους, όμως φεύγοντας από το πάρτι δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή την κατάληξη… Ξεκίνησα περήφανη ντίβα και κατέληξα ξεσκισμένη και ξεφτιλισμένη… Εκείνο το βράδυ είχα καυλώσει πολλούς πούτσους, αλλά είχα δώσει χυλόπιτα σε όλους τους επίδοξους γαμιάδες μου.

Χαιρόμουν γνωρίζοντας ότι θα τραβούσαν πολλές μαλακίες για πάρτη μου. Υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο.

Το πάρτι το έκανε ο Μάνος ένα ευγενικό παιδί, -όπως νόμιζα- με το οποίο τα είχαμε για ένα μήνα και μετά τον σούταρα γιατί τον βαρέθηκα. Μια μέρα πριν το πάρτι είχαμε βρεθεί για καφέ.

Πήρα το κινητό του να το εξετάσω και πήγα κατευθείαν στα βίντεο. Πρώτο – πρώτο ήταν ένα πορνό S/M.

–    «Χαχα! Κακομοίρη. Καλή η γκόμενα, αν έβρισκες και καμιά αληθινή θα ήταν καλύτερα…!»

Ο Μάνος χαμογελαστός με ρώτησε:

–    «Πιστεύεις ότι έχεις τις προδιαγραφές για τέτοια ζόρικα παιχνίδια;»

–    «Καημένε Μάνο, γι’ αυτό σε χώρισα, γιατί είσαι ξενέρωτος όπως και η γκόμενα στο βιντεάκι. Είμαι σαφώς καλύτερη σε προδιαγραφές και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Όμως οι ζόρικες γυναίκες θέλουν ζόρικους καβαλάρηδες…»

Στο πάρτι δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί του. Φορούσα ότι πιο ξώβυζο υπήρχε και από το μίνι φαινόταν το στρινγκάκι μου όταν χόρευα. Έβλεπα τα καυλωμένα λαίμαργα βλέμματα και σκεφτόμουν από μέσα μου. «Φάτε μάτια ψάρια!».

Κατά τις δύο, αφού είχα πιει τα άντερά μου, αποφάσισα να φύγω. Ο Μάνος θα μου καλούσε ταξί υποτίθεται. Μπαίνοντας στο ασανσέρ έκλεισα τα μάτια μου και δεν κατάλαβα ότι δεν πήγαινα για το ισόγειο αλλά για το υπόγειο.

Όταν άνοιξα την πόρτα του ασανσέρ ήταν ήδη αργά για μένα. Με μια σπρωξιά ο Μάνος με οδήγησε στην αποθήκη όπου περίμεναν άλλοι τέσσερις. Οι τέσσερις αυτοί με είχαν φλερτάρει αλλά μου ήταν τόσο αδιάφοροι που ούτε τα ονόματά τους δεν θυμόμουν, αν και μου είχαν συστηθεί.

Με την είσοδό μου προσγειώθηκε ένα χαστούκι στο μάγουλό μου.

–     «Λοιπόν…;», μου λέει ο Μάνος. «Πώς σου φάνηκε; Γουστάρεις να συνεχίσεις ή να σε πάω σπίτι σου κοριτσάκι; Θα βρούμε πραγματική γυναίκα να συνεχίσουμε. Αν πεις ναι όμως, δεν υπάρχει επιστροφή. Θα σε ξεσκίζουμε μέχρι το πρωί!»

Η πρόκληση ήταν μεγάλη. Είχα καυλώσει και έγνεψα καταφατικά. Αυτό ήταν. Μου τραβούσαν το φόρεμα αλλά αντί να το ξεκουμπώσουν μου έκοψαν τις τιράντες. Βρέθηκα μπροστά τους ημίγυμνη με το στρινγκάκι μου και γονατιστή.

Όρμησαν στα βυζιά μου ρουφώντας και τσιμπώντας. Οι ρώγες μου βρίσκονταν πότε στο ένα στόμα πότε στο άλλο. Τα χέρια τους με χούφτωναν, ενώ με ξεβράκωναν. Ο Μάνος έβγαλε τη ζώνη του και τους έκανε νόημα. Έκαναν στην άκρη και με μαστίγωσε.

Όταν με κοκκίνισε και είδε ότι δεν άντεχα άλλο, σταμάτησε και έφερε την πούτσα του στο στόμα μου. Τον έγλειψα προσεχτικά φροντίζοντας και τα αρχίδι και παίζοντας με το πουτσοκέφαλο, ενώ οι άλλοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους. Φυσικά τους πίπωσα όλους.

Είχε περάσει αρκετή ώρα παίρνοντας πίπες στο υπόγειο και ενώ ο Μάνος ετοιμαζόταν για δεύτερο γύρο, χτύπησε το κινητό.

–    «Εντάξει παιδιά, πάμε πάνω».

Γυμνή όπως ήμουν με έβαλαν στο ασανσέρ χουφτώνοντας βίαια ότι μπορούσαν και ξανά για το ρετιρέ. Στο πάρτι είχαν μείνει άλλοι έξι και μια κοπέλα. Την έγδυσαν κι αυτή και μας έβαλαν να χορέψουμε, ενώ αυτοί καυλωμένοι μας παρακολουθούσαν. Τα βυζιά μας πήγαιναν πέρα δώθε ειδικά στα τσιφτετέλια.

–    «Αρκετά!», κάνει ο Μάνος και κλείνει τη μουσική. «Ώρα για τούρτα!»

Με ξάπλωσαν στο τραπέζι ενώ η άλλη κοπέλα έφερνε την τούρτα και με πασάλειψαν. Ο Μάνος μου έδεσε τα μάτια και άρχισαν να γλείφουν. Ένιωθα τις γλώσσες τους και άκουγα τον ήχο από τις φωτογραφικές τους μηχανές.

Όταν με έλυσαν, με έβαλαν στα τέσσερα και με γαμούσαν ταυτόχρονα από μπρος και από πίσω. Τι πόνος. Η άλλη κοπέλα είχε πάρει εργολαβία τις πίπες. Άρχισα να παρακαλάω να σταματήσουν αλλά αυτοί συνέχισαν να με σφυροκοπούν με τις πούτσες τους και να τσιμπάνε τις ρώγες μου.

Ο κώλος μου με πονούσε και έκλαιγα, γι’ αυτό ο Μάνος μου έχωσε την πούτσα του στο στόμα του. Όταν τελείωσαν μαζί μου ο Μάνος μας είπε:

–    «Είστε και οι δύο ξεμουνιασμένες και ξεκωλιασμένες. Όπως πρέπει να είστε σαν καλές και υπάκουες σκλάβες. Λοιπόν τι λες, θα συνεχίσουμε;»

Δεν απάντησα… Η άλλη κοπέλα όμως είπε:

–     «Μα φυσικά! Θα με γαμάτε όποτε και για όσο γουστάρετε!»

Εγώ δεν μιλούσα από τον πόνο. Ο Μάνος μου έφερε τα ρούχα μου, με πήγε σπίτι και μου έκανε μπάνιο. Δεν με ξαναενόχλησε για λίγε μέρες. Σήμερα μου ήρθε μια άλλη πρόσκληση από το Μάνο πάλι για τραπέζι στα αφεντικά της εταιρείας του στο εξοχικό του.

«Έλα μόνο αν είσαι έτοιμη για τέτοια και χειρότερα. Θα μας σερβίρεις εσύ, σαν καλή οικοδέσποινα. Και μην τολμήσεις να φοράς εσώρουχα. Τις ρώγες σου τις θέλω σε κοινή θέα!»

error: