Οι γονείς της με τον άγνωστο

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου έτυχε πριν λίγες ημέρες. Εγώ σπουδάζω στην Αθήνα και αποφάσισα να πάω Σαββατοκύριακο στους γονείς μου χωρίς να το ξέρουν αυτοί. Έτσι πήρα το τρένο και ξεκίνησα. Όλη την ώρα σκεφτόμουν να δω τους γονείς μου και να βγω έξω με την παρέα μου.

Ήταν παρασκευή βραδάκι όταν έφτασα στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα σιγά σιγά για να τους κάνω έκπληξη αλλά δυστυχώς δεν ήταν κανένας μέσα. Η μητέρα μου είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 40 και ο πατέρας μου ψηλός γεροδεμένος γύρω στα 45. Αφήνω τα πράγματα κάτω και πάω στην κουζίνα να δω αν υπάρχει κάτι για φαγητό. Πηγαίνοντας ακούω κάτι περίεργους θορύβους από την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Λέω εδώ είναι και διασκεδάζουν τη μοναξιά τους.

Πλησιάζω προς την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου οι οποίοι είχαν την πόρτα ανοιχτή και τότε έπαθα ένα μικρό σοκ. Βλέπω την μητέρα μου να την έχει αγκαλιά ένας πολύ ωραίος άντρας με ένα τεράστιο εργαλείο και τον πατέρα μου να έχει την κάμερα να τους τραβάει και παράλληλα να παίζει τον πούτσο του. Μπορώ να πω πως ο πατέρας μου είχε ένα μικρό εργαλείο. Του τύπου θα ήταν τουλάχιστον 2 φορές μεγαλύτερο σε μήκος και πάχος.

Η μητέρα μου ήταν σε άλλο κόσμο από την καύλα. Την άκουγα να βογγάει και να λέει έτσι αγόρι μου χάιδεψε μου κι άλλο το μουνάκι….. Είναι μέσα στην καύλα….. Μαλάκα κοίτα πως θα σου ξεσκίσει τη γυναίκα ο Γιάννης…… Σ΄ ευχαριστώ που μου τον βρήκες….. Εσύ θα μας βλέπεις μόνο και θα μας τραβάς….. Αυτό δεν ήθελες ρε καριόλη?? Να με δεις να γαμιέμαι με κάποιον άλλο μπροστά σου?? Το έχεις…

Εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που γινόντουσαν…. Από τη μια τα έχασα από την άλλη όμως καύλωσα αφάνταστα….. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο βρακάκι μου και χάιδεψα απαλά το μουνάκι μου που είχε γίνει μούσκεμα… Από το σημείο που ήμουν μπορούσα να βλέπω άνετα χωρίς όμως να με πάρουν εύκολα είδηση. Ίσως επειδή δεν περίμεναν και κανένα…. Βλέπω τη μητέρα μου να βγάζει το ροζ της στρινγκάκι και να στήνεται στα 4 παίρνοντας μια καταπληκτική πίπα στο Γιάννη… Μόλις και μετά βίας έμπαινε το 1/3 του πούτσου του στο στόμα της….

Σκεφτόμουν ότι τον ήθελα κι εγώ αυτόν τον πούτσο μέσα μου…. Αλλά δυστυχώς τον χαιρόταν μόνο η μάνα μου….. Εκεί που ο τύπος πίπωνε τη μάνα μου και ο πατέρας μου τραβούσε μαλακία τραβιέται από το στόμα της και της λέει ετοιμάσου για το ξέσκισμα της ζωής σου…. Πάει από πίσω της και όπως ήταν στα 4 της τον καρφώνει απότομα μέχρι τη ρίζα και βγάζει μια απίστευτη κραυγή πόνου….. Άρχιζε να τον βρίζει με ξέσκισες μαλάκα, πονάει το μουνί μου…. γαμιόλη τη πούτσο μου έφερες να φάω…. θα μου το πληρώσεις αυτό… και άλλα τέτοια!!!! Σιγά σιγά που άρχισε να τον συνηθίζει μέσα της άρχισε να χτυπιέται επάνω στον πούτσο του σαν την ποιο ξεσκισμένη πουτάνα…. Εγώ μπορεί να έχυσα και 3 φορές βλέποντας και ακούγοντας….!!!! Εκεί που έπαθα πλάκα ήταν όταν της είπε ετοιμάσου να σου ξεσκίσω και τον κόλο….. Η μάνα μου αμέσως αντέδρασε λέγοντας πως δεν γουστάρει γιατί πονάει….. Εγώ ζούσα στον κόσμο μου τρίβοντας με δύναμη την κλειτορίδα μου….

Ένα μικρό βογγητό βγήκε άθελά μου από το στόμα ικανό όμως για να με αντιληφθεί ο γαμιάς της μάνας μου ο οποίος ήρθε προς το μέρος μου. Οι γονείς μου με το που με είδαν τα έχασαν μη περιμένοντας τέτοια εξέλιξη…. Ξέρεις μου λένε και οι δύο….. δεν είναι αυτό που νομίζεις….. λες και θα μπορούσε να ήταν κάτι διαφορετικό…… Μην σας απασχολεί τους λέω….. αφού περνάτε καλά……συνεχίστε….. άλλωστε κι εγώ γουστάρω τέτοιες καταστάσεις….. και η αλήθεια είναι πως έχω τρελαθεί με τον πούτσο του γαμιά…. Γυρίζει αυτός και μου λέει θες να τον νιώσεις κι εσύ μέσα σου τώρα??? Με πιάνει και με πετάει δίπλα στη μάνα μου και μου λέει θα σας ξεσκίσω και τις δυο…. πουτάνες είστε και ο πατέρας σου τρελαίνεται να βλέπει τη γυναίκα του να γαμιέται…

Εμένα η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο….. και ξαφνικά μου τον έχωσε μέσα στο μουνί μου κάνοντάς με να ουρλιάξω…. Ενώ αυτός συνέχιζε να μου σφυροκοπάει τη μήτρα ο πατέρας μου και η μητέρα μου είχαν μείνει άναυδοι…. Εγώ ούρλιαζα και του έλεγα γάμα με κι άλλο δεν μπορείς άλλο να με ξεσκίσεις?? Τα βρήκες δύσκολα παλιοκαριόλη ?? Εκεί μου τραβάει μια σφαλιάρα στον κόλο και τραβιέται από μέσα μου… Τώρα θα το μετανιώσεις αυτό που είπες…. Θα σου κάνω τον κώλο…

Εγώ δεν ξέρω πόσες φορές μπορεί να έχυσα….. Τον ακούμπησε στην κολοτρυπίδα μου και άρχισε να πιέζει μέχρι που μπήκε το κεφάλι του μέσα μου…. Εκεί τα είδα όλα…. ήθελα να κλάψω να ουρλιάξω αλλά και να ξεσκιστώ ταυτόχρονα!!!!! Σιγά σιγά τον συνήθισα και μου άρεσε αφάνταστα….. Μου σφυροκοπούσε τον κόλο ανελέητα μέχρι που έχυσε βαθιά μέσα του….. Ξαπλώνει ξέπνοος και λέει τελικά η κόρη είναι ποιο έμπειρη από τη μαμά….

Αυτό που έγινε δεν το συζητήσαμε καθόλου μεταξύ μας… σαν να μην συνέβη ποτέ…

Ελπίζω να σας άρεσε η εμπειρία μου!!!

error: