Οι βυζαρες της φιλης μου…συνεχεια….

Ηταν καλοκαιρι , μέσα Ιουνιου. Δεν εχει τρομερή ζέστη αλλά αρκετή για να κυκλοφορείς με τα κοντομάνηκα ή αμανικα, και φυσικά τα καβλάκια με τα κοντα σορτσάκια. Εχουν ξεφύγει. Δε μας φτάνει η ζέστη έχουμε κ τα κωλαράκια στη φορά.

Η Κ. Ήθελε να πάει να πληρώσει τη ΔΕΗ.  Ποιος μένει  καλοκαιριατικα με κομμένο μέρα έστω κ μια ώρα. Ουτε κλιματηστικό ουτε ανεμιστήρα. Ηταν ήδη μεσημέρι όταν ακουω το κινητό μου να χτυπαέι. Ήταν η Κ που μου ζητουσε να την παω με το αυτοκίνητο στη ΔΕΗ για να πληρώσει. Σε καμια ώρα θα έκλεινε η ΔΕΗ κ δεν είχε χρόνο για λεοφωρία. Ξεκινάω κ εγώ με βερμούδα κ κολητη κοντομακινη μπλουζα. Φτανω σπίτι της κ της κάνω αναπάντητη να κατεβεί. Το σορτσακι δεν ήταν πολύ κοντο. Η μπλουζα ομώς που φορούσε ηταν αποκαλυπτική. Ήταν λίγο κοντη ώστε να φαινεται ελαχιστα ο αφαλος της. Αλλα ήταν στενη. Τόσο στενη που διαγράφονταν με τεραστια ευκολία οι βυζάρες της. Ειχα ήδη αρχίσει να σκληραίνω.  Ανοίγει την πορτα κ κάθεται διπλα μου. Με το που κάθεται το σορτς ανεβαίνει μέχρι το κωλαράκι της. Γυρνάει πιάνει την ζωνη ασφαλείας κ την περνάει απο πανω της. Με το που την κουμπώνει κ σφύγκει μπαίνει εναμεσα στις βυζάρες της. Τώρα ειναι που η πουτσα μου εχει γίνει τοσο σκληρη που αρχιζω να πονάω. Δεν φοράει ουτε σουτιεν. Ακομα εχω την εικονα της ζώνης να χάνεται αναμεσα τις τεραστιες βυζαρες της κ εγώ να σκέφτομαι πως εκει θα έπρεπε να ειναι η καβλωμενη μου πουτσα.  Με φιλάει σταυρωτά κ μου λέει να βιαστω για να προλαβει. Εγώ προσπαθώ να κρύψω όσο μπορω την πουτσα μου που διαγραφεται κατω απο την βερμουδα μου.

–  που πας ετσι ρε Κ; Θα σε δει κανένας παππούς στην ουρα του ταμείου κ θα παθει εγκεφαλικο. Εχει κ ζέστη, πάει ο παππους , Αρχιζει να γελάει.

– Γιατι το λες αυτό;  Απλα σου εχω οικειοτητα. Τι σοι κολητοι ειμαστε;  μου λεει ενω βλεπω πως εχει αρχισει κ καρφώνεται στην πουτσα μου.

– Βγηκες με ενα σορτς μεχρι τον κώλο κ ασουτιενωτη με μια μπλουζα που δεν κρύβει τπτ.

Ενώ τα λέω αυτα μας πίανει κοκκινο φανάρι κ γυρίζω να την κοιταξω για να συνεχισω την κουβεντα. Αλλα δεν μπορω να βγαλω μιλια. Εχω θωλώσει. Οι ρογες της εχουν καβλωσει! Τοσο πολυ που ειναι σαν να μην φοράει μπλουζα. Η πουτσα μου κοντευει να σκισει την βερμουδα. Εχω μεινει! Θελω να γλυψω της ρογες της. Να βαλω την πουτσα μου αναμεσα στις βυζαρες της κ να τις ζυνω ασταματητα! Μου κορναρει ο πισω γιατι το φαναρι ειναι πρασινο κ εγω το μονο που κοιταζω ειναι οι ρογες της Κ.

Αντε, μου λέεί, έχουμε κ δουλειες!

Με τα πολλά φτανουμε, πληρώνει κ ερχεται να μπει παλι στο αυτοκινητο. Παλι η ζωνη αναμεσα στις τεραστιες βυζάρες της, παλι οι ρογες σκληρες. Παλι η πουτσα μου τεραστια. Στο δρομο της επιστρογης νιώθω το χέρι της να μου ακουμπαει το μπουτι μου. Κλασικο, κ δεν δινω σημασια. Λιγα δευτερολεπτα αργοτερα νιώθω το χέρι της να μου χαιδευει τον πουτσο, πανω απο την βερμουδα. Αφου βλεπει πως πια εχει γινει πετρα, τον πιανει κανονινα.  Μου λεει – Βγαλτον, θελω να τον πιασω τώρα που οδηγεις!!! Χαλαρώνω την ζωνη ασφαλειας κ λυνω το κορδονι της βερμουδας. Βγάζω μονο το πυτσοκέφαλο. Η Κ. Σαλιώνει το χέρι της αρχιζει να μου παιζει το πουτσοκέφαλο. Δεν αντεχω αλλό. Θελω να σταματησω το αυτοκινητο κ να την γαμησω. Αρχιζω να της χαιδευω το μπουτι κ σιγα σιγα ανεβαινω προς το μουνακι της. Είμαι ετοιμος να τραβηξω το κιλωτακι για να ακουμπησω τα μουνοχειλα. Δεν φοράει τπτ! Νιωθω το καβλι μου ετοιμο να χυσει. Ακουμπαω το μουνι της. Ειναι τοσο μουσκεμα που τα δαχτυλα μου γλυστρανε μεσα στη μουναρα της χωρίς να βαλω καθολου δυναμη.

Με τα χίλια ζορια φτανουμε σπίτι της. Μου βάζει την πουτσα μεσα στην βερμουδα κ μου λεει

– Ελα πανω να σε κερασω….

Με το που ανοιγει την πορτα του διαμερισματος την πίανω απο τα μαλλια κ την τραβάω με δύναμη να γωνατίσει μπροστα μου. Με το ενα χερι κρατάω την πουτσα μου κ με το αλλο το κεφαλι της.  Κλεινω την πορτα με το ποδι ενω ταυτοχρονα της καρφώνω την πουτσα μου στο στομα της. Πνιγεται. Οσο πιο πολυ πνιγεται τοσο πιο βαθεια κ δυνατα την καρφώνω. Της αφηνω την πουτσα μεσα στο στομα κ της βγαζω την μπλουζα. Οι βυζαρες της ειναι τεραστιες κ οι ρογες της πετρα!  Την τραβάω παλι απο τα μαλλια για να σηκωθει. Την βαζω πανω στο τραπέζι. Τραβαω το σορτσακι της. Βαζω την γλωσσα μου αναμεσα στα μουνοχειλα της. Ρουφάω τα χυσια της! Της γαμάω το μουνι με την γλωσσα μου. Αρχιζει να χυνει ασταματητα. Ικετευει να σταματησω το γλεφομουνι. Το σταματω κ αρχιζω να της γλυφω το κωλαρακι ενω γαμάω το μουνι της με τα δάχτυλα μου.

Δεν αντεχω αλλο. Σηκωνομαι πιανω την πουτσα μου κ την ακουμπαω στη μουναρα της! Ειναι τοσο μουσκεμα που τα μουνοχειλα της ανοιγουν χωρις δυσκολια. Βλεπω την πουτσα μου να χανεται μεσα στο μουνι της! Την βγαζω μεχρι το πουτσοκεφαλο μου να φανει. Της την καρφώνω δυνατα. Ξανα κ ξανα. Την γαμάω κ βλεπω τις τεραστιες βυζάρες της να πάλονται. Προσπαθω νατις χουφτωσω. Ειναι αδυνατον! Ειναι τεράστιες! Πιανω της ρογες της κ αρχιζω να τις παιζω. Ξαφνικα νιωθω τα αρχιδια μου να κολυμπανε στα χυσια του μουνιου της κ η Κ. να ουρλιαζει απο καβλα. Χυνω την πουτσα σου!!!! Γαμα με!!!! Γαμησε μου το μουνακι!!!! Θελω τα χυσια σου!!!!  Αρχιζω να ριχνω σφαλιάρες στα βυζια της! Αυτες οι βυζαρες μου εχουν κανει την πουτσα πετρα!!  Ειναι η σειρα της Κ. να με γαμησει.

Σηκώνεται αποτομα!  Με ριχνει στον καναπε κ ανεβαινει πανω στην πουτσα μου. Παρολο που ειναι μουκεμα το μουνι της την βλεπω που δυσκολευεται να κατσει πανω στην πουτσα μου. Δαγκωνει τα χιλια της κ αφηνει το βαρος της να πεσει. Ολη μου η πουτσα μπανει μεσα της. Μου εχεις σκισει το μουνι, το καταλαβαινεις; με ρωταει κ συνεχιζει. Μου φερνει τις ρογες στο στομα. Τις γλυφω κ τις δαγκωνω. Χυνει παλι το μουνι της. Ολα μουσκεμα.

Φουσκωνει η πουτσα σου μωρο μου, μου λεει κ σηκωνεται. Πεφτει στα γονατα. Βαζει την πουτσα μου αναμεσα στις βυζαρες της. Μου την παιζει με τα βυζια της. Της γαμάω τις βυζαρες. Αυτο δεν ήθελες; με ρωτάει. Δεν μπορω να απαντησω. Νιωθω την πουτσα μου ετοιμη να εκραγει. Χυνω, της λεω με οση δυναμη μου εχει απομεινει. Τον παιζει πανω στα βυζια της. Της τα χυνω! Αυτη οδηγει την πουτσα μου.

 

Στο τελος, μου καθαριζει την πουτσα με ενα απαλο τσιμπουκακι. Την επομενη φορα θελω να μου χυσεις το μουνι…… to be continued….

error: