Ξεκώλιασμα στο σπίτι

Η Άννα βγήκε από το μπάνιο τυλιγμένη με μια ροζ πετσέτα . Αγνοώντας μας, ξάπλωσε με χάρη στον καναπέ ανάβοντας ένα τσιγάρο και απολάμβανε το ποτό της, βλέποντας μια τσόντα στη τηλεόραση, που είχα βάλει εγώ. .

Σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο ενώ Άρης μιλούσε ακόμα έξω, στο μπαλκόνι. Ακουγόταν συνεπαρμένος, σαν να κανόνιζε κάτι συναρπαστικό. Όταν βγήκα από το μπάνιο, φορώντας ένα μπουρνούζι, αντικρίζω την Άννα ξαπλωμένη στον καναπέ με ορθάνοιχτα τα πόδια της και τον Άρη, γυμνό, πεσμένο στα τέσσερα, να έχει βάλει το κεφάλι του ανάμεσα στα σκέλια της και με τη γλώσσα του να ανιχνεύει και να απολαμβάνει το ξυρισμένο δροσερό μουνάκι της, ρουφώντας με λαιμαργία όλα τα υγρά της καύλας της που έβγαζε. Αναστεναγμοί και βογκητά σκορπίζονταν στο δωμάτιο ενώ η ίδια χάιδευε, σαλιώνοντας το δάχτυλό της, τις πεταγμένες έξω σκληρές ρώγες της . Mε κοίταξε, με ένα βλέμμα όλο κάβλα, και έσπευσε να με καλέσει, παραμιλώντας από την ένταση και την κάβλα της . . ..

«Έλα γαμιά μου ,έλα Πρίαμέ μου (με τρελαίνει που συνηθίζει να με αποκαλεί έτσι) , κοίτα τι κάνω για σένα , μόνο για σένα , το θέαμα που θες θα στο προσφέρω, ΟΛΑ όσα θες θα στα προσφέρω, είμαι καυλωμένη, τόσο τόσο πολύ , νοιώθω αληθινή γυναίκα απόψε και θα τα κάνω όλα ,έλα, μην αργείς, και πάρε με, σκίσε με, καίγομαι σου λέω, λειώνω ,θέλω όσο τίποτα άλλο να με γαμήσεις ,να νοιώσω την ψωλάρα σου μέσα μου, έλα» .

Ο Άρης σηκώθηκε να πάει και αυτός με τη σειρά του στο μπάνιο, λέγοντας ότι σήμερα θα τα κάνουμε όλα, ότι μας έχει για αργότερα μια έκπληξη, και ότι κανείς μας δεν θα ξεχάσει αυτή τη νύχτα, θα πάμε βόλτα, όλοι μαζί, στους ουρανούς της ηδονής . Ξάπλωσα απέναντι από το μωρό μου, και ρουφώντας γουλιά γουλιά το ποτό μου, πέταξα το μπουρνούζι και άρχισα να χαϊδεύω τον ημισκληρο πούτσο μου και τα μαλακά αρχίδια μου .Η Άννα, απέναντι μου , μου έριξε μια πονηρή ματιά και γλείφοντας τα χείλη της άρχισε και αυτή να χαϊδεύει αργά, επιφανειακά το μουνάκι της και τα στητά βυζάκια της .

Η πούτσα μου άρχισε να μεγαλώνει ,να σκληραίνει και τα αρχίδια μου να σφίγγουν, μαλακιζόμουνα πολύ ωραία βλέποντάς την απέναντι μου να παίζει με τη μουνάρα της και να χώνει το δάκτυλό της μέσα, ακουμπώντας την κλειτορίδα της και βγάζοντας αναστεναγμούς και απαλά βογκητά ηδονής .

Δεν άργησε κι ο Άρης να ξεπροβάλει ολόγυμνος με την μεγάλη του πούτσα σε πλήρη ανάπτυξη. Ήρθε και κάθισε δίπλα μου κάνοντας νόημα στην Άννα να καθίσει ανάμεσά μας. Άλλο που δεν ήθελε η μικρούλα μου. Με μια ωραία κίνηση των χεριών της χουφτώνει τα δυο καυλιά και αρχίζει να τα χαϊδεύει παλμικά και να σκύβει και να τα γλύφει και να τα φυλάει μπουκώνοντας το στόμα της εναλλάξ με τις όρθιες καυλωμένες πούτσες μας. Στη συνέχεια σηκώνεται, έρχεται από μπροστά, και γονατισμένη στα τέσσερα αρχίζει το γλείψιμο από τα αρχίδια μέχρι τα κεφάλια των καυλιών μας . Η καύλα μου είχε φθάσει πάλι στα ύψη ο πούτσος μου ήταν τόσο καυλωμένος που με έτσουζε.

Σηκώνομαι αφήνοντας την να τσιμπουκώνεται με το πούτσο το Άρη και πάω από πίσω της. Άρχισα να χαϊδεύω τα κωλομέρια της, κοιτάζοντας αυτό το ωραίο κωλαράκι και την τρυπούλα της, που καθώς άνοιγα τα κωλομέρια της φανερώθηκε σε απόσταση αναπνοής .

Άρχισα να φιλώ πρώτα τα κωλομάγουλα και σιγά σιγά προχωρούσα προς την κωλοτρυπίδα. Στην αρχή έκανα κυκλικές κινήσεις γύρω γύρω και μετά μέσα στην τρυπούλα . Η Άννα τούρλωσε τον κώλο της όσο μπορούσε και κρατώντας το πούτσο του Άρη στα χέρια της αναστέναζε από καύλα . Της άνοιξα τελείως τα κωλομέρια χώνοντας τη γλώσσα όσο γινόταν πιο βαθιά . Η Άννα κουνούσε τον κώλο της φωνάζοντας δυνατά αχ ναι, μ αρέσει… μ αρέσειιιι.

Της έβαλα βαζελίνη και αφού έκανα λίγο μασάζ στην τρυπούλα της έβαλα σιγά σιγά το δάχτυλο μέσα . Στην αρχή αντέδρασε και σφίχτηκε λίγο καθώς ένοιωσε ολόκληρο το δάχτυλο μέσα της να της ανοίγει τη στενή κωλοτρυπίδα της , σιγά -σιγά όμως χαλάρωσε και αφέθηκε στην αίσθηση που ένοιωθε καθώς το δάχτυλο μου μπαινόβγαινε αργά -αργά στον κώλο της, προετοιμάζοντας το έδαφος για τον πούτσο μου . Βλέποντας το δάχτυλο μου να χάνεται στην τρυπούλα της ο πούτσος μου δεν άντεχε άλλο . Ήθελε να χωθεί μέσα . Τον ακούμπησα στην κωλοτρυπίδα και άρχισα να τη χαϊδεύω με το πουτσοκέφαλο και μετά να το πιέζω ελαφρά χαϊδεύοντας τα κωλομέρια της .

Όταν κατάλαβα ότι χαλάρωσε αρκετά έσπρωξα τον πούτσο και η κωλοτρυπίδα της άρχισε να ανοίγει και να μπαίνει μέσα το πουτσοκεφαλο. –ααααααααααααααααχχχχχχχ ……… ποναειιιιιιιιιιιιιιιιι…………..πιο σιγά ….

Προσπάθησε να φύγει μπροστά αλλά την είχα πιάσει σφιχτά από τη μέση με τα χέρια μου ενώ μπροστά της ήταν ο Άρης που της είχε βάλει τη ψωλάρα του στο στόμα της και έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να χωθεί ο πούτσος μου απότομα μέχρι τη μέση και να μπουκωθεί πιο βαθιά με το πούτσο του Άρη.

– Αααααχχχ ……με σχιζειιιιιι. . .βγάλτον. . . . .όχι. . . . . . μην τον βγάλεις. . . . .αχ. . . βάλτον μέσα ! πιο βαθιά ! πονάω ! μ αρέσει γαμιάμουουυυυ!!!!!!! .

Η στενή κωλοτρυπίδα της έσφιγγε τον πούτσο μου δυνατά και παραλίγο να χύσω . Έσκυψα μπροστά και τη φίλησα στο λαιμό χουφτώνοντας με το ένα χέρι το στήθος της

-Αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ – με ξεσκισεεεεε…………ααααααααχχχχχχ ……. Ααααααχχχχχ……. Ο κώλος μουυυυυ

Εγώ είχα καρφώσει τον πούτσο μου βαθιά στον κώλο της και την έσφιγγα δυνατά. Η σκέψη ότι ο πούτσος μου ξέσκιζε το παρθένο κωλαράκι της με είχε καυλώσει πολύ. . είχα κολλήσει τα χείλη μου στο λαιμό και το χέρι μου έπαιζε με το στήθος της και κάθε τόσο έσπρωχνα τον πούτσο μου να καρφωθεί πιο βαθιά στο κωλαράκι της . Η Άννα συνέχισε να βογκάει αλλά μετά από λίγο που άρχισα να τον σπρώχνω πιο συχνά τέντωσε τον κώλο της προς το μέρος μου.

-το συνήθισες μωρό μου ? -λίγο …. . Ψιθύρισε , είναι τεράστιος μέσα μου, καυλώνω ,πονάω αλλά μ αρέσει πολύ, χώστο κι άλλο πουτσαρά μου ,κι άλλο πιο βαθιάαααααχαχαχ.

Άρχισα σιγά σιγά να τον βγάζω λίγο και να τον ξαναβάζω με αργό ρυθμό. Η Άννα άρχισε σταδιακά να το απολαμβάνει . Έτσι τον έβγαζα όλο και πιο πολύ και τον ξανάχωνα μέσα αυξάνοντας και τον ρυθμό. Τώρα η Άννα βογκούσε από ηδονή καθώς ένοιωθε τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει στο κωλαράκι της . Εγώ όμως δεν άντεξα άλλο και καρφώνοντας τον με δύναμη στον κώλο της έχυσα μέσα της . Η Άννα, νοιώθοντας το σπέρμα μου να πετάγεται βαθιά μέσα στον κώλο της, ανοιγόκλεινε την κωλοτρυπίδα της στέλνοντας με στον έβδομο ουρανό . Βγήκα από μέσα της και πήγα πιο πίσω κοιτάζοντας την ανοιχτή κωλοτρυπίδα της που μόλις είχα ξεπαρθενιάσει.

Άλλαξα θέση και ξάπλωσα στον καναπέ απογειωμένος . Αμέσως, τρελαμένος από κάβλα, πίσω της πήρε θέση ο Άρης,

Άνοιξε τα κωλομέρια της και κοίταξε την κωλοτρυπίδα της . Είχε ανοίξει αρκετά . Στη θέση της τρυπούλας που ούτε φαινόταν, τώρα υπήρχε ένα άνοιγμα ίσα με το μικρό δάχτυλο. Έχωσε σιγά σιγά τον πούτσο του μέσα. Η Άννα χαλάρωσε και τούρλωσε πάλι τον κώλο της ,ενώ εκείνος το έσπρωχνε όλο και πιο βαθιά. Βογκούσε από την ηδονή που της χάριζε ο πούτσος του καθώς μπαινόβγαινε στον κώλο της. . Έβλεπα τον κώλο της να καταπίνει ολόκληρο τον πούτσο του και το μουνί της να στάζει. Η Άννα , καυλωμένη πολύ, έβαλε το χέρι της στο μουνί της και το χάιδευε, ενώ ο Άρης, καταλαβαίνοντας ότι η καβλίτσα δεν άντεχε άλλο ,την κάρφωνε και τη γαμούσε με γρήγορο ρυθμό. Η Άννα, έχοντας πλέον ξεφύγει, και νοιώθοντας τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει γρήγορα στον κώλο της, έτριβε με δύναμη το μουνί της, βογκώντας δυνατά.

Αααααχχχ………. Ναιιιιιιι……. Αααααααχχχχ………. Ααααααααααααχχχχχχ………. Χυνωωωωω ………. Χυυυννωωωωωωωωωωωωωωωωωω………………. Ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Νιώθοντάς την να χύνει, ο Άρης δεν άντεξε άλλο. Χώθηκε μέσα της με δύναμη και έχυνε και αυτός μαζί της, γεμίζοντας τον κώλο της με τα υγρά του.

Η Άννα ηρέμησε και έμεινε ακίνητη με τα μάτια κλειστά και τον πούτσο του Άρη καρφωμένο στον κώλο της . Το χέρι που χάιδευε το μουνί της είχε γίνει μούσκεμα . Μόλις είχε ξεπαρθενιαστεί από πίσω και είχαμε χύσει και δυο μέσα στον κώλο της . Αυτό το κωλοξέσκισμα την έκανε να χύσει σαν σκύλα . Ο Άρης βγήκε προσεχτικά από μέσα της, κι εκείνη έπεσε στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά και τον κώλο λίγο σηκωμένο . Δεν βολευόταν εύκολα. Ο κώλος της πονούσε και δεν ένοιωθε άνετα. Της βάλαμε βαζελίνη για να μαλακώσει ,και πήγαμε και οι τρεις στο μεγάλο κρεβάτι , όπου ξαπλώσαμε έχοντας την Άννα ανάμεσα μας.

Δεν ξέρω πόση ώρα κοιμηθήκαμε . Μας ξύπνησε το κουδούνι της πόρτας . Θα πάω εγώ να ανοίξω, είπε ο Άρης..

Σας είπα ότι σας έχω μια έκπληξη, συνέχισε. Ο πούτσος μου είχε πάλι σηκωθεί και ήταν στριμωγμένος με το κωλομέρι της Άννας. Τον ελευθέρωσα και κόλλησα πάνω της. Έτσι όπως ήταν με τον κώλο προς εμένα, της έπιασα το στήθος της και χάιδεψα λίγο τις ρώγες . Η Άννα έσπρωξε απαλά τον κώλο της και ο πούτσος μου έγινε ένα με τα κωλομέρια της .

Έμοιαζε να κοιμάται, αλλά οι ρώγες της ήταν σκληρές και… Το χέρι μου κατέβηκε προς τα κάτω και όταν έφτασε στο μουνί της διαπίστωσα ότι ήταν πάλι μούσκεμα. Είχε κοιμηθεί ανάμεσα σε δυο άντρες για πρώτη φορά και αυτό την είχε απίστευτα ερεθίσει. Χάιδεψα την κλειτορίδα της και σκίρτησε απότομα. Σε λίγο έπαίζα με τις τρύπες της ,ενώ είχα χώσει το ένα δάχτυλο στον κώλο της και το άλλο στο μουνί της. Τότε στην πόρτα εμφανίστηκε ο Άρης, κρατώντας από το χέρι μια καστανόξανθη ,ψηλή 40ραντάρα με σαρκώδη χείλη ,μακριά πόδια και ένα σούπερ μίνι , με μεγάλα χυμώδη βυζιά.

error: