Ξεκωλιασμα με την αρραβωνιαστικια μου στην παραλια

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα και εγω με την σειρά μου να μοιραστώ την ιστορία που μου συνέβη πέρσι το καλοκαιρί  κάπου στην Κρήτη.

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε αρραβωνιάστηκα με την Μαρία, μια γυναίκα 28 χρονών, με μακριά μαύρα μαλλιά, 1.78 στο ύψος, καταπληκτικά βυζιά μεσαίου μεγέθους, τσιμπουκόχειλα και ένα κώλο φωτιά.

Για τις καλοκαιρινές διακοπές μας αποφασίσαμε να πάμε στην Κρήτη όπου είναι και το νησί καταγωγής της Μαρίας.

Κλείσαμε να μείνουμε κάπου νότια του νομού Χανίων σε ένα πολυ όμορφο και ήρεμο σχετικά παραθαλλάσιο μέρος. Οι μέρες πέρνουσαν όμορφα με πολύ σεξ, φαί, θάλασσα, βόλτες στα μπαράκια του χωριού και όλα αυτά που θέλει ένα ζευγάρι στις διακοπές του. Την πέμπτη μέρα λοιπόν αποφασίσαμε να ανοιχτούμε λίγο απο το μέρος όπου είχαμε κλείσει και να επισκεφτούμε μια παραλία που μας είχε συστήσει ο ιδιοκτήτης  του ξενοδοχειου που μέναμε. 

Ο Μανώλης ( ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου) ήταν ένας κλασσικός κρητικός, γύρω στα 38 με πολλά μούσια και αρκετά γυμνασμένος. Αφου λοιπόν μας έδωσε όλες τις απαραίτητες οδηγίες, ξεκινήσαμε για την παραλία. Μας είπε οτι βασικά είναι παραλία γυμνιστών αλλά συνήθως δεν είναι κανένας μιας και δεν είναι πολύ γνωστή. ” Ωραια” σκεφτήκαμε με την Μαρία, θα έχουμε την ευκαιρία να γαμηθουμε στην παραλία κάτι που δεν είχαμε ξανακάνει.

Μετά απο μια ώρα φτάσαμε στο μέρος όπου μας είχε υποδείξει ο Μανώλης και χωρίς να το σκεφτούμε πετάξαμε τα ρούχα μας και βουτήξαμε να δροσιστούμε. Για καλή μας τύχη είμασταν μόνοι μας και έτσι είχαμε όλο το χρόνο μπροστά μας να ξεσκιστούμε στο γάμησι. Η Μαρία με παρακάλεσε να της βάλω αντιηλιακό κάτι που με κάβλωσε πολύ μιας και είχε βγάλει το μαγιό της. Με το ένα χέρι της άλοιφα τισ βυζάρες της και το άλλο το είχα χώσει στο μουνί της. Είχε αρχίσει να καβλώνει απίστευτα και δεν άργησε να πάρει το χοντρό παλούκι μου στο στόμα της. Η Μαρία με μεγάλη επιδεξιότητα όπως πάντα, άρχισε να με τσιμπουκώνει για πολλή ώρα μέχρι που της πέταξα τα πρώτα καυτά μου χύσια στο στόμα της. Έκατσα για λίγο να κάνω ένα τσιγάρο και να ανακτήσω τις δυνάμεις μου για το ξεκώλιασμα που θα ακολουθούσε.

Εκεί που άραζα, ξαφνικά βλέπω έναν άντρα να έρχεται προς το μέρος μας. Δεν έδωσα σημασία ούτε είπα τίποτα στην Μαρία. Ήθελα να δω την αντίδραση της να την δει κάποιος ξένος γυμνή.

Ήταν ο Μανώλης ο οποίος είχε ρεπό εκείνη την μέρα και αποφάσισε τελευταία στιγμή να έρθει για μια βουτιά μιας και ήξερε ότι θα είμασταν και εμείς εκεί. Η Μαρία είχε κοκκινήσει απο την νροπή της και έκανε να βάλει το μαγιό της. Της το πήρα απο τα χέρια και της είπα οτι είναι πολύ αργά μιας και ο τύπος οτι ήταν να δει, το είδε. Ο Μανώλης έβγαλε και αυτός το μαγιό του και όπως μας εξήγησε την παραλία την ήξερε επειδή του αρέσει να κάνει γυμνισμό.

Ο Μανώλης έκρυβε ένα αρκετά μεγάλο εργαλείο γύρω στους 23 πόντους αλλά λεπτό σε αντίθεση με το δικό μου που ειναι 19 πόντοι αλλα αρκετά χοντρό. Το βλέμμα της Μαρίας καρφωθηκε στο μεγάλο πούτσο του Μανώλη για δευτερόλεπτα και γύρισε χαμογελόντας προς το μέρος μου κάνοντας μου νεύμα για το μέγεθος του τύπου. Φαντασίωση μου πάντα ήταν να κάνω παρτούζα με την Μαρία κατι που το μοιραζόμουν μαζί της την ώρα που κάναμε σεξ. Εκείνη στην αρχή ξενέρωνε με την ιδέα αλλα με το καιρό άρχισε να γουσταρεί. Πάντα όμως στην φαντασία μας.

Είχαμε πιάσει κουβέντα για άσχετα θέματα και παρατηρούσα το βλέμμα του Μανωλη να καρφώνει την Μαρία. Ποιός άντρας άλλωστε δεν θα το έκανε. Ο τύπος είχε καβλώσει και δεν το έκρυβε όπως άλλωστε και εγώ. Η Μάρια σηκώθηκε να πάει να ρίξει μια βουτιά και παρατήρησα τον Μανώλη που του έτρεχαν τα σάλια. Κατα την έξοδο της απο το νερό και όπως μας πλησίαζε είδα τον Μανώλη να έχει πιάσει το καβλί του επιδεικτικά και να το χαιδεύει. Είχα καβλώσει και εγω με το όλο σκηνικό και εκείνη την στιγμή προς έκπληξή μας γυρνάει και μου λέει:

” Φίλε η γυναίκα σου ειναι κάβλα, τι θα έλεγες να την γαμίσουμε παρέα χωρίς να το μάθει κανείς. Άλλωστε είμαστε μόνοι μας”.

Κοιτακτήκαμε με την γυναίκα μου και χαμογελάσαμε απο αμηχανία μη ξέροντας τι να πούμε. Χωρίς δεύτερη σκέψη η Μαρία έσκυψε στο πρησμένο απο κάβλα πούτσο μου και άρχισε να κάνει αυτο που ξέρει καλύτερα, να με πιπώνει. Ο Μανώλης σηκώθηκε και πήρε θέση απο πίσω της έτσι όπως είχε στηθεί στα τέσσερα. Άρχισε να της γλύφει πότε την μουνότρυπά της και πότε τον κώλο της. Η Μάρια μου τον έπαιρνε όλο και αναστέναζε απο κάβλα. Ο Μανώλης την γύρισε ανάσκελα και άρχισε να της κάνει γλυφομούνι με την μεγάλη γλώσσα του κάτι που απολάμβανε η Μαρία απο τα βογγήτα της. Εγώ είχα έρθει απο πάνω της και της είχα καρφώσει το καβλί μου στο στόμα της. Με κρατούσε απο τα κωλομέρια και με πίπωνε πολύ άγρια. Πνιγόταν η πουτάνα αλλά δεν σταματούσε. Με μία κίνηση ο Μανώλης κάρφωσε το καβλί του στο μουνί της και άρχισε να την σφυροκοπάει. Πρέπει να είχε να γαμίσει κατι χρόνια ο τύπος. Την στήσαμε στα τέσσερα και πήρα σειρά εγώ στην υγρή μουναρά της. Ο Μανώλης της είχε πίασει το κεφάλι και της γαμούσε το στόμα τόσο δυνατά που τα γυλιά ηλιού που φορούσε η Μαρία, πετάχτηκαν απο τα μάτια της. Την έβριζε και της τραβούσε τα μαλλιά, εκείνη όμως ήταν τόσο καβλωμένη που όχι μόνο το απολάμβανε αλλα μας φώναζε συνεχώς να την ξεσκίσουμε. Της έριχνα σφαλιάρες στην κωλαρά της και της έλεγα πόσο καργιόλα είναι. Η πουτάνα το απολάμβανε και μας έλεγε οτι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εκείνη την στιγμή έκανα νόημα στον Μανώλη να πάρει θέση. Της έφτυσα την κωλοτρυπίδα και της έχωσα το καβλί μου με βία. Ούρλιαζε και έσκουζε απο τον πόνο και με την σειρά του ήρθε ο Μανώλης απο κάτω μας και της τον έχωσε στο μουνί της. Την είχαμε στην μέση και είχε παραδοθεί. Την γαμούσαμε ανελέητα. Ο Μανώλης της έριχνε χαστούκια και την ρώταγε αν της αρέσει. Της έλεγε πόσο πουτάνα είναι και ότι δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια της απο τον πούτσο που θα φάει. Μου φώναζε να της σκίσω τον κώλο πιο γρήγορα. Ο Μανώλης της ρούφαγε τις ρώγες και η πουτάνα μας έχυνε ασταμάτητα. Την είχαμε ξεκωλιάσει. Αλλάξαμε θέσεις με τον Μανώλη μόνο που την γυρίσαμε ανάσκελα αυτήν την φορά. Το διπλό γαμήσι άρχισε πάλι. Συνεχίστικε για αρκετή ώρα ώσπου μας παρότρυνε να της τον χώσουμε και οι δύο στον κώλο όπως και έγινε. Την είχαμε διαλύσει, ο Μανώλης της έλεγε οτι μετά απο αυτό δεν θα μπορεί να κάτσει. Είχε καβλώσει τόσο που δεν σταματούσε να χύνει. Δεν άντεξα άλλο και πήγα στο στόμα της να της αδειάσω το ψωλόχυμα μου. Η καργιόλα μου τα ρούφηξε όλα και τα κατάπιε. Ο Μανώλης συνέχιζε να την πηδάει. Την είχε βάλει στα τέσσερα και με το ένα του πόδι του της πάταγε το κεφάλι. Της έφτυνε τον κώλο και την ξεπάτωνε στον πούτσο. Το θέαμα με κάβλωσε ξανά. Πήρα πάλι θέση στην μουνάρα της και άρχισα να την γαμάω, ώσπου μας παρακάλεσε να σταματήσουμε γιατι δεν άντεχε άλλο. Είχε κάτσει στα γόνανα και μας τσιμπούκωνε. Πρώτος έχυσε ο Μανώλης μιας και εγώ είχα τελειώσει μερικά λεπτά πιο πρίν. Της άδεισε μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος, ουσιαστικά την έλουσε με τα χύσια του. Ήρθε και η σειρά μου να την χύσω και είχε γεμίσει σε όλο της το κορμί σπέρμα.

Έριξε μια βουτιά στην θάλασσα να φύγουν τα πολλά, ντυθήκαμε και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής. Στο νησί κάτσαμε ακόμα 10 μέρες. Με τον Μανώλη την πήραμε παρτούζα 4 φορές ακόμα. Την τελευταία φορά καλέσε και έναν βοσκό φίλο του να συμμετέχει.

Καλό σας βράδι……. 

error: