Μια τέλεια βραδιά

Μου είχες υποσχεθεί μια αξέχαστη βραδιά και το έκανες πραγματικότητα.

με λένε Σοφία είμαι 31 χρονών και έχω διαδικτυακή σεξουαλική σχέση με ένα Κύπριο εδώ και πολλά χρόνια. Ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλο όσον αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις μας. Κάποια στιγμή του είχα πει ότι θέλω να κάνω τρίο. αλλά δεν το συζητήσαμε και πολύ.

Οι καλές συγκυρίες σε έφεραν στην πόλη μου για επαγγελματικούς λόγους.  Δεν έχασες ευκαιρία και με πήρες τηλέφωνο. Το ραντεβού κανονίστηκε για το βράδυ στο δωμάτιό σου. Οι οδηγίες σου ήταν σαφείς. Να περιποιηθώ όσο το δυνατόν καλύτερα τον εαυτό μου και να φορέσω εκείνο το παιχνίδι που μου είχες κάνει δώρο 2 ώρες πριν έρθω να σε βρω( το παιχνίδι είναι τα γνωστά μπαλάκια που ενώνονται με τα κορδονάκια και σε καυλόνουν αφάνταστα)

από εκείνη την στιγμή δεν είχα ησυχία.

έκανα μπανάκι και ξύρισα το μουνάκι μου με μεγάλη μαεστρία, έβαλα τις κρέμες μου και έφτιαξα τα μαλλιά μου. Σγουρά πιασμένα πάνω με ακανόνιστες αφέλειες να πέφτουν στο προσωπάκι μου. το βάψιμο ελαφρύ πάντα και σειρά είχε το ντύσιμο.

εδώ να πω μερικά πράγματα για μένα είμαι 1,74 ύψος 64 κιλά με μικρό αλλά πολύ περήφανο βυζάκι και φυσικά με τα πιασιματάκια μου, μακριά καστανά μαλλιά και από ότι μου λένε πολύ όμορφο πρόσωπο.

πάμε στο ντύσιμο ήδη με το που τελείωσα από το μπάνιο είχα τοποθετήσει τα μπαλάκια στο υγρό μουνάκι μου 2 μέσα και ένα έξω αφού δεν είχα σταματήσει να καυλόνω από την ώρα που με πήρες τηλέφωνο.

Φόρεσα ένα άσπρο πουκάμισο αρκετά στενό χωρίς σουτιέν, κάλτσες στο χρώμα του δέρματος που έπιαναν στα μπουτάκια μου, μια φούστα μέχρι το γόνατο, σακάκι από πάνω για να μην φαίνεται ότι δεν φορούσα σουτιέν και γόβες. άλλωστε δεν έπρεπε να δώσω στόχο και στο ξενοδοχείο που θα πήγαινα. Κύρια θα έμπαινα. Φυσικά για εσώρουχο στριγκάκι το οποίο πίεζε την τρίτη μπαλίτσα στην κλειτορίδα μου και η καύλα μου είχε φτάσει στα ουράνια. εκείνη την μέρα ότι μου ζητούσες θα το έκανα.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο ζητάω στην ρεσεψιόν να σε ειδοποιήσουν ότι ανεβαίνω αλλά προς έκπληξή μου έχεις αφήσει μήνυμα να σε βρω στο μπαρ. Κατευθυνόμενη στον χώρο σε βλέπω να κάθεσαι σε ένα τραπέζι απομακρυσμένο από τα βλέμματα του κόσμου. Πλησιάζω κοντά σου και τα πόδια μου τρέμουν τα μπαλάκια με έχουν κάνει πύραυλο. με κοιτάς στα μάτια και καταλαβαίνεις την καύλα μου. με ξέρεις τόσο καλά. σηκώνεσαι με φιλάς απαλά στο μάγουλο και  μου ψιθυρίζεις στο αυτί ότι η νύχτα είναι μεγάλη και έχουμε χρόνο για ένα ποτάκι. μας φέρνουν τα ποτά και δεν βγάζουμε κουβέντα παρά μόνο κοιτιόμαστε στα μάτια. Κάποια στιγμή απλώνεις το χέρι σου και ανοίγεις λίγο το σακάκι μου. Ήσουν βέβαιος ότι δεν θα φορούσα σουτιέν. με τα 2 σου δάχτυλα διακριτικά μου χαϊδεύεις την ρόγα κυκλικά, εγώ έχω κλείσει τα μάτια και βγάζω ένα αναστεναγμό. με το άλλο σου χέρι μου αγγίζεις το πόδι μου όλο και πιο ψιλά κάνοντας στην φούστα μου να σηκωθεί. φτάνεις τα δάχτυλά σου σε απόσταση αναπνοής από το μουνάκι μου το οποίο έχει πάρει φωτιά. κουνάς το μπαλάκι γύρω γύρω και νιώθεις ότι είναι βρεμένο.

μου χαμογελάς “καυλίτσα μου τι σου έχω κάνει πάλι?” . Σου λέω πάμε να φύγουμε θα τελειώσω εδώ και θα μας ακούσει όλο το ξενοδοχείο, δεν αντέχω άλλο έχω πάρει φωτιά. Με  μια κίνηση σπρώχνεις το χέρι σου προς τα πάνω και μου βάζεις ένα δάχτυλο. αυτό ήταν τρέμω πλέον και το χέρι σου έχει γίνει μούσκεμα. Διακριτικά το ανεβάζεις στο στόμα σου και γεύεσαι τα πρώτα χυσάκια μου. ” μμμ είσαι απόλαυση μανάρι μου”

Αφού προσπαθώ να βρω την ανάσα μου και να μαζέψω τα ασυμμάζευτα, μου λες ότι με περιμένει μια έκπληξη στο δωμάτιο. αλλά για να μου την δείξεις πρέπει να δηλώσω πλήρη υποταγή σε σένα και να κάνω ότι μου λες. δεν αρνήθηκα ούτε λεπτό. ότι θες πουτσαρά μου σου λέω αρκεί να με γαμίσεις σαν να μην υπάρχει αύριο δεν αντέχω άλλο θέλω να με σκίσεις.

σηκωνόμαστε από το μπαρ και μπαίνουμε στο ασανσέρ. εκεί κάνω εγώ την κίνηση και σου χουφτώνω το καυλί, σε φιλάω στο στόμα, με αρπάζεις από τα χέρια και με κολλάς στον τοίχο αρχίζεις να τρίβεις το καυλί σου στον κώλο μου ψιθυρίζοντάς μου ” αυτό το παρθένο κωλαράκι μου ανήκει σήμερα”  Σταματάει το ασανσέρ μαζευόμαστε και πάμε στο δωμάτιο

Αρκετά μεγάλο με 1 υπέρδιπλο κρεβάτι σαλονάκι και μπαλκόνι με υπέροχη θέα. έχεις κάνει προεργασία με αναμμένα κεριά, χαμηλή μουσική και ποτά. μετά έπεσε το μάτι μου στο τραπεζάκι του σαλονιού που είχε δονητές, λουριά, κολάρα, στραπον και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. ” Καυλιάρη έχεις κακό σκοπό σήμερα”  δεν απαντάς τίποτα χαμογελάς με  πλησιάζεις και αρχίζεις να με ξεντύνεις με πολύ καυλοτικό τρόπο χαϊδεύοντας όλο μου το κορμί. με γυρνάς πλάτη και λες” δήλωσες πλήρη υποταγή πουτανάκι μου. μην βγάλεις άχνα από δω και πέρα ότι λέω θα κάνεις”  και ενώ με έχεις αφήσει εντελώς γυμνή παίρνεις το κολάρο από το τραπεζάκι και μου το φοράς στον λαιμό. βάζεις και το λουρί και διατάζεις “πέσε στα 4 σκυλίτσα  μου” Χωρίς να πω τίποτα πέφτω στα 4  και περιμένω οδηγίες. Μου δίνεις μια με το λουρί στον κώλο και με παροτρύνεις να περπατήσω δίπλα σου στο δωμάτιο. Βάζεις ένα ποτό από το μπαρ και κάθεσαι στον καναπέ. εγώ στα 4 σε κοιτώ στα μάτια και περιμένω οδηγίες, η κάυλα μου δεν περιγράφεται το μουνί μου πλέον στάζει στα μπούτια μου.

“πάνε απέναντι στο κρεβάτι  και δείξε μου πως μαλακίζεσαι όταν σκέφτεσαι οτι σε γαμάω πουτανάκι” μου λες

εγώ στα 4 ανεβαίνω με τουρλωμένο τον κώλο μου στο κρεβάτι αρκουδίζω μέχρι το προσκέφαλο κουνώντας επιδεικτικά τον κώλο μου. μένω στα 4 και χαϊδεύω το μουνάκι μου τρίβω την μπαλίτσα στην κλειτορίδα μου και αναστενάζω. το χέρι μου χαϊδεύει την πίσω τρυπούλα μου και φτάνει μέχρι μπροστά , οι κινήσεις μου αρχίζουν να γίνονται πιο γρήγορες και κουνάω την λεκάνη μου στον ίδιο ρυθμό. ξαφνικά χώνω ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου και ααααααααααχ τελειώνω καύλα μου ναι ναι για πάρτη σου γαμιά μου χωρίς να με αγγίξεις πουτσαρά μου ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι.

έρχεσαι κοντά με τραβάς από τους γλουτούς κοντά σου στην άκρη του κρεβατιού και αρχίζεις να με γλύφεις “μμμ καυλάκι μου μμμ το πουτανάκι μου που έχυσε μόνο με την ιδέα ότι την γαμάω, μμμ ” έχεις βάλει την μπάλα που προεξέχει στο στόμα σου και την γεύεσαι, αρχίζεις σιγά σιγά να τραβάς και τις άλλες να βγουν από μέσα μου, η αίσθηση είναι μοναδική για μένα μία μια βγαίνουν και αρχίζω να ξανακαυλώνω, “” μμμ μωράκι μου τι μου κάνεις, με τρελαίνεις, πότε θα με πηδήξεις δεν αντέχω άλλο ” λέω

Πιάνεις το λουρί και με κατεβάζεις στο πάτωμα πάλι.  Αρκουδίζω δίπλα σου και κάθεσαι την πολυθρόνα. Εκείνη την στιγμή χτυπάει η πόρτα, ρωτάς ποιός είναι ” Ο Νίκος” λέει,” Ανοιχτά  είναι μπες”

Ανοίγει η πόρτα και τι να δω έναν Νίκο μπουκιά και συχώριο. Ψηλός γυμνασμένος και γεροδεμένος.

Γυρνάς σε μένα και λες. Καυλάκι απο δώ ο Νίκος πολύ καλός φίλος και γαμιάς. ότι κάνουμε μαζί θα το κάνουμε σήμερα μια και είσαι υποταγμένη” εγώ σάστισα. Γυμνή, στα 4 με ένα λουρί στο λαιμό πήγα να σηκωθώ να συμμαζευτώ λίγο αλλά…

σηκώνεις το λουρί και μου δίνεις μια στο κωλομέρι ” Κάτω σκύλα θα κάνεις αυτό που σου λέω έτσι δεν είπαμε?” σε κοιτάω έχεις καταλάβει τον πανικό μου και λες. ” έχε μου εμπιστοσύνη και δεν θα χάσεις” το βλέμμα σου με καθησύχασε γιατί σε ξέρω καλά και αποφασίζω να παίξω το παιχνίδι.

“πάνε να καλωσορίσεις τον φίλο μας” σηκώνεσαι εγώ στα 4 βάζω όλη μου την μαεστρία το να κουνιέμαι προκλητικά και  φτάνω μπροστά του. Του παραδίδεις το λουρί και μου δίνεις μια ξυλιά στον κώλο λέγοντας “κάνε του μια χαλαρωτική πίπα καυλάκι να χαλαρώσει το παιδί. αρχίζω και τρίβω το σώμα μου πάνω του, χαϊδεύω τα πόδια του και ανασαίνω  πάνω το παντελόνι του μπροστά στο καυλί του. σιγά σιγά του ξεκουμπώνω το παντελόνι και το κατεβάζω, κολάω τα χείλια μου πάνω στο σλιπάκι του και τα ανοιγοκλείνω να νιώσω τον πούτσο του που αρχίζει να σκληραίνει. του κατεβάζω το σλιπ με τα δόντια και τον παίρνω στο στόμα μου , τον γλύφω απαλά και του ρουφάω το κεφαλάκι, με την γλώσσα μου τον γλύφω κάτω από την βάση του κεφαλιού του και ξαφνικά τον ρουφάω ολόκληρο η ανάσα του κόβεται, τον έχω όλο στο στόμα μου και με την γλώσσα μου παίζω το κεφαλάκι. δεν αντέχει για πολύ και μου πιάνει το κεφάλι και αρχίζει να μου γαμαει το στόμα πολύ δυνατά” καύλα μου έτσι πάρτον όλο ρούφα τον αυτό είναι πουτανάκι θα σε ξεσκίσουμε σήμερα” σταματάει, μου τραβάει το κεφάλι πίσω, με κοιτάει στα μάτια και το ξαναχώνει μέσα στο στόμα μου, εγώ ένιωθα να πνίγομαι αλλά δεν μπορούσα να κάνω και διαφορετικά. μετά από λίγο νιώθω να συσπάται ο πούτσος του και ένα ποτάμι χύσια να αδειάζουν στον λαιμό μου, φυσικά τα κατάπια όλα και άρχισα να τον ρουφάω απαλά για να ηρεμίσει. ο Πάνος (Κύπριος) έχει ήδη απαλλαγεί από τα ρούχα του. έρχεται κοντά  παίρνει το λουρί από τον Νίκο και με οδηγεί επάνω στο τραπεζάκι στα 4 πάντα. κάθεται σε μία πολυθρόνα και μου παρατάσσει τον πούτσο του ” εμένα θα με τσιμπουκώσεις καλύτερα καύλα” και μου πιάνει το κεφάλι και τον παίρνω όλο στο στόμα μου ήταν αρκετά καυλομενος από το θέαμα. ο Νίκος ήρθε και έκαστε στην απέναντι πολυθρόνα , μόλις τον κατάλαβα τούρλωσα τον κώλο μου να έχει καλύτερη θέα. Ο Πάνος του λέει ” θαύμασε φιλαράκι τι ψωλίτσα μας κανόνισα δες μουνάκι ροδαλό και το καλύτερο…το κωλαράκι είναι παρθένο”  μόλις το άκουσε ο Νίκος αυτό άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπούτια και να ανεβαίνει προς το μουνάκι μου άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου και να βάζει την άκρη του δακτύλου του στο μουνί μου . Εγώ τρελάθηκα να σπρώχνω την λεκάνη μου για να μπει όλο μέσα αλλά αυτός να το τραβάει, από την άλλη είχα βάλει όλη μου την τέχνη να πιπώνω τον Πάνο ο οποίος αναστέναζε φωνάζοντας ” καύλα μου θα σε σκίσω, τι τσιμπουκόχειλα είναι αυτά πως δουλεύεις έτσι το καυλί μου. μην σταματάς” τότε ο Νίκος άρχισε βάζει το δάχτυλό του το μουνί μου και μετά κι άλλο, κι άλλο, ούτε ξέρω πόσα είχα εκείνη την στιγμή μέσα μου, αλλά δεν με ένοιαζε ήμουν τόσο καυλομένη που ήθελα ένα πούτσο μέσα μου όσο τίποτα, ο Νίκος άρχισε να μου γλύφει τον κώλο και να προσπαθεί να βάλει την γλώσσα του μέσα. Η αίσθηση μοναδική για μένα πίπωνα τον Πάνο και βογκούσα σαν σκύλα. Ο Πάνος μετά από λίγο τελείωσε στο στόμα μου με μια κραυγή και με πλημμύρισε με χύσια, τα ήπια όλα και τον ρουφούσα και αυτόν απαλά να ηρεμήσει. ο Πάνος πήγε στον καναπέ και είπε τον Νίκο να πάει δίπλα του. Εμένα με μια ξυλιά πάντα στον κώλο με διέταξε να γυρίσω έτσι όπως ήμουν στα 4 ώστε να βλέπουν τον κώλο και το μουνί μου. ο Νίκος συνέχισε από εκεί που με άφησε πριν με τα δάχτυλά του στο μουνί μου και την γλώσσα του στο κωλαράκι μου. ο Πάνος πήρε ένα δονητή τον έβαλε στο μουνί μου αφού έβγαλε τα δάχτυλά του ο Νίκος και άρχισαν και οι 2 να περιποιούνται τον κώλο μου. πήραν λιπαντικό και άρχισαν να βάζουν ένα ενα δάχτυλο μέσα. εγώ παρακαλούσα να με γαμήσουν δεν άντεχα άλλο, το μουνι μου έσταζε. αφού έγινε η προετοιμασία, σηκώνεται ο Πάνος και λέει «η παρθενιά είναι δικιά μου,» με πιάνει από τους γοφούς και με στήνει καλύτερα, βάζει το πουτσοκέφαλό του στην βάση του κώλου μου και αρχίζει να σπρώχνει. πονούσα λίγο αλλά η καύλα ήταν μεγαλύτερη, Ο Νίκος έβγαλε τον δονητή από το μουνί μου και γλίστρησε ο πούτσος του Πάνου στον κώλο μου “ααααααααααχ με σκίζεις” λέω και ο Πάνος σταματάει είναι όλος μέσα μου πλέον και περιμένει να το συνηθίσω, αρχίζει να κουνιέται σιγά σιγα ενώ τα χέρια του Νίκου έχουν εργολαβία την κλειτορήδα μου. Ο Πάνος ανεβάζει ρυθμό και γουστάρω τρελά, κουνιέμαι μπρος πίσω για να τον νιώσω όλο, έχει πάρει ο Πάνος πλέον όρθιος το λουρί που εξακολουθώ και φοράω και μου δίνει ρυθμό, ” καργιολάκι έτσι, κουνήσου καύλα πιο δυνατά, γουστάρεις που σε σκίζω?? θα σε ξεκωλιάσουμε τσουλίτσα” κι εκεί ήταν η κορύφωσή του άδειασε τα χύσια του στον κώλο μου και κάθισε πίσω. Ο Νίκος που είχε τρελαθεί με την εικόνα με αρπάζει από το τραπεζάκι με πετάει στο κρεβάτι και αρχίζει με μανία να μου σκίζει το μουνάκι “ααααααααααχ ναι σκίσε με πουτσαρά μου σκίσε με την πουτάνα έτσι χύνω χύνω χύνωωωωωωωωωω”

Ο Νίκος με την σειρά του αφού του γέμισα χύσια τον πουτσο τον έβγαλε και το έχωσε στο στόμα μου, άρχισε να με γαμάει δυνατά σχεδόν με έπνιγε και τελείωσε στο στόμα μου, Ξάπλωσα στο κρεβάτι και από παντού μου έτρεχαν χύσια από τον κώλο, του Πάνου, απο το μουνί τα δικά μου και από το στόμα του Νίκου.

… έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι έρχεται ο Πάνος με παίρνει αγκαλιά και πάμε στο μπάνιο. Με βάζει στην μπανιέρα και αρχίζει να με πλένει απαλά. Μου χαϊδεύει όλο το κορμί με τα χέρια του και παίζει με τα βυζάκια μου, το νερό είναι δροσερό και με καυλώνει ακόμα πιο πολύ. Ρίχνει αρκετό νερό στο μουνάκι μου και στο κωλαράκι μου και με χαϊδεύει απαλά, το δάχτυλό του ίσα που ακουμπάει το μουνάκι μου αλλά δεν το βάζει μέσα, με κυκλικές κινήσεις βάζει μόνο την άκρη της τρυπούλας μου και με ανατριχιάζει, το ίδιο κάνει και με το κωλαράκι μου. Μμμ Πάνο ακόμα δεν ηρέμισα και αρχίζεις να με ξανακαυλώνεις… Παίρνει ένα μεγάλο μπουρνούζι και μου το φοράει. Το αφήνει ανοιχτό και δένει την ζώνη έτσι ώστε να φαίνεται μια γραμμή από πάνω έως κάτω με το μουνάκι μου σε πλήρη θέα. Με γυρνάει πλάτη, με βάζει να σκύψω και σηκώνει το μπουρνούζι . Μου ανοίγει τα πόδια, παίρνει μία κρέμα και αρχίζει να αλείφει τον κώλο μου και το μουνί μου βάζοντας μου δάχτυλα. Παράλληλα παίζει με την κλειτορίδα μου και με τρελαίνει, Υποψιάζομαι ότι θα επακολουθήσει άγριο ξέσκισμα και μπαίνω στο παιχνίδι, αρχίζω να χαϊδεύω τα βυζάκια μου και να τσιμπώ απαλά τις ρόγες μου, χαϊδεύω το κορμί μου και ανατριχιάζω φτάνω στο μουνάκι μου και χαϊδεύομαι απαλά, κατεβαίνω στα μπούτια μου και μμμμμ θεέ μου τι μου κάνεις με έχεις τρελάνει, Πάνο θέλω να με σκίσετε δεν αντέχω άλλο, πάμε μέσα…

Ο Πάνος με γυρνάει πιάνει το λουρί και με πιέζει να πέσω πάλι στα γόνατα. Παρατάσσει τον πούτσο του μπροστά μου, τον παίρνω στο στόμα μου όλο, λαίμαργα αρχίζω να τον ρουφάω και να τον γλύφω σαν τρελή. Του γλύφω τα αρχίδια και τα ρουφάω ένα ένα εναλλάξ, μου πιάνει το κεφάλι με κρατάει πίσω και λέει, « Δεν θα τελειώσω έτσι καυλίτσα τουλάχιστον όχι ακόμα» Βγαίνουμε από το μπάνιο, εγώ στα 4 κι ο Πάνος να κρατάει το λουρί, το μπουρνούζι μου το είχε βγάλει πριν στο μπάνιο κι εγώ να αρκουδίζω γυμνή με τις τρυπούλες μου να γυαλίζουν από την κρέμα και τα πρώτα υγρά μου.

Με βάζει να ανέβω στο κρεβάτι όπου ήταν ο Νίκος. Ξαπλώνω ανάσκελα και βλέπω στο κομοδίνο 2 δονητές αρκετά μεγάλους. Αρχίζουν με χαϊδεύουν, και να γλύφουν τα βυζάκια μου, ένα ο ένας κι ένα ο άλλος. Με δαγκώνουν απαλά και ρουφάνε τις ρόγες μου με τόση μαεστρία που με στέλνουν στα ουράνια εγώ έχω στα χέρια μου τα καυλιά τους και τους τα παίζω μαλακά. Τα χέρια τους είναι μια στο μουνάκι μου και μια στον κώλο μου δεν ξέρω ποιανού δάχτυλο μπαίνει που αλλά το σίγουρο είναι ότι είμαι πολύ καυλωμένη, ανασηκώνω την λεκάνη μου για να έχουν καλύτερη πρόσβαση. Ο Πάνος αρχίζει να με φιλάει και να πηγαίνει όλο και πιο κάτω μέχρι που φτάνει το μουνί μου με χουφτώνει άγρια και χώνει το κεφάλι του ανάμεσα από τα πόδια μου. Η γλώσσα του κάνει θαύματα, μου ρουφάει την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα με δύναμη , μου βάζει δαχτυλάκια και τα στριφογυρνάει μέσα έξω, είμαι μούσκεμα…

Ο Νίκος αφού περιποιήθηκε τα βυζάκια μου, μου σήκωσε το κεφάλι με ένα μαξιλάρι κι έχωσε το καυλί του στο στόμα μου, το έβαζε και το έβγαζε σιγά σιγά ώστε να μπορώ να πιέζω τα χείλια μου πάνω του και να νιώθω μέχρι και τι φλέβες του. Τον έβγαζε και μου χτυπούσε τα μαγουλά με έβαζε και ρουφούσα το κεφαλάκι του και με την γλωσσίτσα μου έπαιζα με την σχισμούλα του και ξαφνικά στον έπαιρνα όλο στο στόμα μου και τον έστελνα. «αχ καυλίτσα τι τσιμπούκι είναι αυτό, έτσι μωρό μου ρούφατο όλο, δικό σου είναι, Πάνο η πουτανίτσα σου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι.»

Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη με τα πόδια ανοιχτά ήρθαν και οι δύο απέναντι μου και πήραν από έναν δονητή. Μου ανασήκωσαν την λεκάνη βάζοντας ένα μαξιλάρι από κάτω και άρχισαν να βάζουν τον ένα από τους 2 στο μουνί μου. « αααα ναι ααα πιο βαθιά έτσι μωρά μου ναι ναι ααα αααα τρελαίνομαι» Η αίσθηση μετά το γλυφομούνι που μου έκανε ο Πάνος ήταν μοναδική να έχω ένα τόσο μακρύ και χοντρό καυλί μέσα μου. Έμπαινε και έβγαινε άνετα μέσα μου κάνοντας διάφορους ήχους με τα υγρά μου.

Μετά ήρθε η σειρά του δεύτερου. Ο Νίκος μου σήκωσε τα πόδια και άρχισε να μου γλύφει την πίσω τρυπούλα, έβαζε την γλώσσα του μέσα και με γαμούσε με αυτήν. Ο Πάνος έβαλε στον δονητή που ήταν στο μουνί μου την δόνηση και άρχισε να μου γλύφει τα βυζάκια, τα δάγκωνε, τα τσιμπούσε τα ρουφούσε με είχε στείλει στα ουράνια. Ο Νίκος τότε άρχισε να βάζει τον δεύτερο δονητή στον κώλο μου και άρχισα να φωνάζω. « Μη Μη σας παρακαλώ όχι και τους 2 δεν αντέχω, θα με σκίσετε, μη μη σας παρακαλώ Πάνο κάνε κάτι …» Ο Πάνος σκύβει με φιλάει και λέει « Πουτανάκι είπαμε πλήρη υποταγή δεν θα μας πεις τι θα κάνουμε και τι όχι. Απόλαυσέ το γιατί δεν μπορείς να το αποφύγεις. Μην φοβάσαι δεν θα κάνουμε κάτι που να το μετανιώσεις» και μου παίρνει το κεφάλι και χώνει τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Ο Νίκος είχε βάλει ήδη τον δεύτερο δονητή στον κώλο μου και τον έπαιζε μέσα έξω. Κάποια στιγμή τον αφήνει μέσα και αυτόν τον βάζει στην δόνηση και έρχεται και αυτός δίπλα μου να μου χτυπάει τα μάγουλα με την ψωλή του και να παλεύουν με το Πάνο ποίος θα τον πρωτοβάλει στο στόμα μου.

Εγώ έχω πάρει φωτιά, κουνάω την λεκάνη μου πάνω κάτω, μέσα στον αγώνα της ψωλής που γίνεται μέσα στο στόμα μου τους παρακαλώ να με γαμήσουν κανονικά, να με σκίσουν, να με ξεμουνιάσουν. Προσπαθούν να βάλουν και τους δύο πούτσους μέσα στο στόμα μου και νιώθω να μου σκίζουν τα χείλια.

Μετά σηκώνονται και οι 2 και αρχίζουν να κοιτούν το μουνί μου και τον κώλο μου που είναι γεμάτα και ορθάνοιχτα από τους δονητές. Τους βγάζουν αργά και τους 2 και θαυμάζουν τις τρύπες μου. Έχω ανοίξει πολύ και πονάω αρκετά αλλά η καύλα μου για πούτσο είναι μεγαλύτερη. Δεν έχω τελειώσει ακόμα και τους λέω « Παλικάρια θα με γαμήσει και κανένας πραγματικός πούτσος να το νιώσω και να το ευχαριστηθώ ή με τα πλαστικά θα την βγάλω. Και παίρνουν θέση. Ξαπλώνει ο Νίκος και με βάζει να κάτσω πάνω του μπήκα πού άνετα μπορώ να σας πω, αρχίζω και κουνιέμαι ρυθμικά με τα βυζάκια μου να κούνιουνται στον ίδιο ρυθμό. Οι ρώγες μου έχουν γίνει πέτρα και ο Νίκος έχει βάλει τα χέρια του μπροστά τους να τις αγγίζει με τις παλάμες του. Πού και πού μου έδινε και από μια τσιμπιά και με καύλωνε παραπάνω, κάποια στιγμή με αγκαλιάζει και με τραβάει προς στο μέρος του, τα βυζάκια μου ακουμπάνε στο στήθος του ώστε ο Πάνος να έχει πρόσβαση στο κωλαράκι μου. Παίρνει μια κρέμα και αλείφει τον πούτσο του, μετά βάζει και στο κωλαράκι μου με το δάχτυλο του κάνοντας κυκλικές κινήσεις και βυθίζοντας το δαχτυλάκι του μέσα μου, είναι αρκετά ανοιχτή από το δονητή που μου είχαν βάλει πριν και δεν δυσκολεύεται και ακουμπάει το πουτσοκέφαλό του στον κώλο μου.

Ο Νίκος από κάτω μπαινοβγαίνει στο μουνί μου απαλά. Ο Πάνος αρχίζει τότε να σπρώχνει ώστε να μπει στον κώλο μου, ο Νίκος έχει σταματήσει για να μπορέσει ο Πάνος να το βάλει στον κώλο μου. Η αίσθηση μοναδική για μένα να έχω δυο καβλιά σε κάθε τρύπα μου. Αναστενάζω και βογγάω μου αρέσει πολύ και προσπαθώ να κουνήσω την λεκάνη μου για να δώσω ρυθμό ώσπου με σταματάει ο Νίκος και λέει « άστο σε μας καβλάκι» και τότε γίνεται το Θεϊκό . ο Νίκος να μπαίνει στο μουνί μου όταν ο Πάνος βγαίνει από το κώλο μου και να το κάνουν με τέτοιο ρυθμό που οι οργασμοί μου είναι απανωτοί. Τους φωνάζω και τους παρακαλώ για πιο γρήγορα και δυνατά και ήταν στο μόνο που υπάκουσαν. Στην στιγμή της κορύφωσης μας βγήκαν και μπήκαν ταυτόχρονα με δύναμη τελειώσαμε σχεδόν όλοι μαζί. Ο Νίκος στο μουνί μου και ο Πάνος στον κώλο μου. Ένιωθα τα καβλιά τους να συσπώνται μέσα μου και να με χύνουν. ήταν τόση η ένταση που μείναμε αρκετή ώρα σε αυτή την στάση ο ένας πάνω στον άλλο. Μόνο όταν μαλάκωσαν τα καβλιά τους βγήκαν από μέσα μου. Ξάπλωσα στο πλάι και έτρεχαν από παντού χύσια. Ο Νίκος με σηκώνει και λέει, έτσι θα μας αφήσεις μικρούλα? Δεν θα μας καθαρίσεις? Πιάνει το λουρί και με τραβάει να σηκωθώ στα 4. τα χύσια πλέον τρέχουν στα μπούτια μου, πρώτα με τραβάει ο Νίκος να καθαρίσω τον δικό του πούτσο και του κάνω ένα απαλό τσιμπούκι να τον γυαλίσω κι ο Πάνος παρατηρεί το μουνί μου και τον κώλο μου λέγοντας « Φίλε καλή δουλειά κάναμε, το γκομενάκι ήρθε στα ίσα μας.» Αφού τελείωσα με τον Νίκο δίνει το λουρί στον Πάνο και με τραβάει στο μέρος του. Αρχίζω να γλύφω και να γυαλίζω του Πάνου. Ο Νίκος λέει. « Σοφάκι τώρα ότι και να σου βάλουμε δεν θα πονέσεις έχεις τα κατάλληλα ανοίγματα» Γελάνε και μου δίνει μια ξυλιά στον κώλο . « άντε πάνε να κάνεις ένα ντουζάκι να χαλαρώσεις και συνεχίζουμε μετά.»

Κάνω να σηκωθώ να κατέβω από το κρεβάτι και μου τραβάει το λουρί ο Πάνος. «Καυλίτσα μου το κολάρο δεν στο έβαλα για να περπατάς, στα 4 θα είσαι σήμερα όλη μέρα. Τα κοριτσάκια που φοράνε κολάρο δεν περπατάνε.» μου δίνει και αυτός μια ξυλιά στον κώλο και κατεβαίνω στα 4 για να πάω στο μπάνιο να πλυθώ. Όση ώρα αρκούδιζα με παρατηρούσαν και χαιρόταν το κατόρθωμά τους γελώντας.

Μπαίνω στο μπάνιο και πάω κατευθείαν στην μπανιέρα. Δεν κλείνω την πόρτα πίσω μου ώστε να μπορούν να με βλέπουν. Το ένα πόδι μου το ακουμπάω πάνω στην μπανιέρα και με το τηλέφωνο ρίχνω κρύο νερό στις τρυπούλες μου να ανακουφιστώ. Με έτσουζαν πολύ και το νερό με δρόσιζε. Με το άλλο χέρι χαϊδευόμουν απαλά για να φύγει ο πόνος. Άρχισα να βρέχω όλο μου το κορμί και ανατρίχιασα. Πήρα το αφρόλουτρο και έκανα σαπουνάδα. Την άπλωσα στο κορμί μου και μετά επικεντρώθηκα στις τρυπούλες μου. Χάιδεψα το μουνάκι μου και πέρασα απαλά το δάχτυλό μου από την κλειτορίδα μου, μετά προχώρησα στο κωλαράκι μου με κυκλικές κινήσεις γύρω γύρω το έτριψα και προσπάθησα να βάλω το δαχτυλάκι μου για να δω πόσο με έχουν ανοίξει. Το δάχτυλό μου μπήκε άνετα. Πρώτη φορά αισθάνθηκα έτσι τον κώλο μου δεν με είχαν ξαναγαμήσει από τον κώλο και η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη. Έπαιξα αρκετή ώρα με το νερό και ηρέμισα αρκετά.

Αφού πλύθηκα καλά τύλιξα μία πετσέτα γύρω μου και πάλι στα τέσσερα βγήκα από το μπάνιο. Οι άντρες ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και απολάμβαναν ποτό και περίμεναν το
room service. Μετά ένας ένας έκαναν ντουζάκι. Όταν χτύπησε η πόρτα του δωματίου μας, του άνοιξε ο Πάνος φορώντας το μπουρνούζι του, εγώ με την πετσέτα γύρω μου και το κολάρο στον λαιμό καθόμουν σε μια πολυθρόνα και απέναντί μου ο Νίκος με μπουρνούζι και αυτός, μπήκε ένας νεαρός με ένα τροχήλατο τραπεζάκι. Το έφερε στο κέντρο του δωματίου και σηκώνει τα μάτια του, βλέπει τον Νίκο και γυρνάει σε μένα… γούρλωσε τα μάτια του και τα ξανακατέβασε, πρέπει να σοκαρίστηκε πολύ.

Ο Πάνος έκλεισε την πόρτα και παρατηρούσε τις αντιδράσεις. Εγώ πήρα το λουρί από το κολάρο και άρχισα να παίζω μαζί του. Ο νεαρός μην μπορώντας να κρύψει την αμηχανία του ρώτησε αν θα θέλαμε κάτι άλλο, και του λέει ο Πάνος « Εμείς όχι παλικάρι αλλά αν θες εσύ κάτι μπορείς να ζητήσεις ελεύθερα» κλείνοντάς του το μάτι με το σχετικό υπονοούμενο.

Ο νεαρός μπήκε στο νόημα αλλά ήταν διστακτικός νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα.

Τότε σηκώνεται ο Νίκος με πιάνει από το λουρί, με κατεβάζει από την πολυθρόνα στα τέσσερα πάντα και δίνει το λουρί στον νεαρό. «Στις διαταγές σου πιτσιρικά, ότι προλάβεις να κάνεις μέχρι να φάμε, και κανόνισε το θέαμα να αξίζει…» Δίνει το λουρί στον νεαρό κι εγώ στα 4 μπροστά του σηκώνω τα μάτια μου και τον κοιτάω «Λοιπόν από πού θα ξεκινήσουμε μανάρι?» Αφού πήρε τα πάνω του αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύει το λουρί και φέρνει το κεφάλι μου στο ύψος του πούτσου του. «Πρώτα θα δούμε αν ξέρεις να κάνες καλό τσιμπούκι κι αν μου αρέσει τότε θα σε γαμήσω» Ο Πάνος κι ο Νίκος κατενθουσιάστηκαν είχαν καθίσει στο σαλόνι και έτρωγαν, εμείς μπροστά τους. Εγώ αρχίζω να ξεκουμπώνω το παντελόνι του, το κατεβάζω και πάνω από το σλιπάκι του πιέζω με τα χείλια μου το καβλί του. Δεν ήταν πολύ σκληρό ακόμα αλλά το μέγεθος του ήταν το κάτι άλλο, όταν κατέβασα το σλίπ δεν έκρυψα τον ενθουσιασμό μου αλλά ούτε και οι άλλοι φωνάζοντας « Σοφάκι σου έφεξε πάλι, τι πουτσαρά σου βρήκαμε πάλι, κανόνισε να του κάνεις καλό τσιμπούκι γιατί αυτό το καβλί πρέπει να το δούμε να σκίζει.»

Εγώ με τα χέρια μου έβγαλα έξω το καβλί του νεαρού και προσπάθησα να το βάλω όλο στο στόμα μου. Η γλώσσα μου στριφογυρνούσε γύρο του και το ένιωθα να σκληραίνει κι άλλο, με ήπιες κινήσεις το έβαζα και το έβγαζα ρουφώντας το παράλληλα, όταν έφτανα στο κεφαλάκι ρουφούσα πιο δυνατά αφήνοντας το να βγει από το στόμα μου κάνοντας έναν χαρακτηριστικό θόρυβο σαν να ανοίγει μπουκάλι με τάπα, μετά ξανάρχιζα να τον γλύφω από την βάση του πούτσου του μέχρι την βάση από το κεφάλι του, η γλώσσα μου έβρισκε στην βάση του κεφαλιού με αποτέλεσμα να τον τινάζει απαλά προς τα πάνω και να χτυπάει στο πρόσωπό μου. Με τα χέρια μου μάλαζα τα αρχίδια του απαλά και τα έπαιζα ανάμεσα από τα δάχτυλά μου, όταν τα έπιασα στο στόμα μου αναστέναξε, τα ρουφούσα ένα ένα και τα έβγαζα με πίεση από το στόμα μου, παράλληλα κοιτούσα με νόημα επιδεκτικά τον Πάνο και τον Νίκο για να τους εξιτάρω παραπάνω, ήξερα ότι μετά θα με σκίζανε, ο νεαρός είχε χάσει την λαλιά του, ο Νίκος και Πάνος έχουν μείνει αποσβολωμένοι να κοιτάνε και να χαϊδεύουν τα καβλιά τους πάνω από τα μπουρνούζια τους. Μετά από αυτό το βασανιστήριο ο πιτσιρικάς δεν άντεξε και πολύ ώρα, με πιάνει από το κολάρο και αρχίζει να το κουνάει με δύναμη μπρος πίσω και να μου γαμάει το στόμα, και μέχρι που με έσφιξε πάνω του με τόση δύναμη που το καβλί του είχε φτάσει λαρύγγι και τελείωσε βγάζοντας διάφορες κραυγές « Ναι κάβλα μου, ναι, όλο μέσα σου σε χύνω πουτανάκι, πιες τα όλα, έτσι σαν καλή πουτάνα, καργιόλα, να πνίγεσαι από τα χύσια μου, έτσι»

Εγώ κατάπια όσα μπόρεσα και τα υπόλοιπα που έβγαινα από το πλάι από το στόμα μου έπεφταν πάνω στα βυζάκια μου. Τότε γυρίζω τα μάτια μου και κοιτάω τον Νίκο και τον Πάνο … είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, εγώ παίρνω το πιο πουτανιάρικο βλέμμα και αρχίσω να τα πασαλείφω πάνω μου, χαϊδεύοντας τα βυζιά μου και κατεβάζοντας το χέρι μου στο μουνάκι μου, ήμουν πολύ καβλωμένη, το ίδιο κι εκείνοι.

Μόλις άφησε το κολάρο ο νεαρός κάθισε στο κρεβάτι, που ήταν απέναντι από τους άλλους, να βρει την ανάσα του, εγώ πήγα μπροστά του και άρχισα να του καθαρίζω το πουλί με απαλές κινήσεις, ο Πάνος δεν άντεξε και ήρθε από πίσω μου όπως ήμουν στα τέσσερα, μου έδωσε μια γερή ξυλιά στον κώλο και τον κάρφωσε με δύναμη στο μουνί μου. Με έπιασε από τους γοφούς και με σφυροκοπούσε με τόση λύσσα που το κεφάλι μου θα χτυπούσε πάνω στο κρεβάτι αν δεν έβαζα τα χέρια μου να κρατάω κόντρα. Εγώ σήκωσα το κεφάλι μου και κοιτούσα τον νεαρό στα μάτια « σου αρέσει όπως με πηδάει θέλεις να το κάνεις κι εσύ??? Θα μου ανοίξεις κι εσύ όλες τις τρυπούλες? Είδες τι καλούς γαμιάδες έχω? Το τσιμπούκι μου το ευχαριστήθηκες εεε? Θα μπορέσεις να τους φτάσεις στο γαμήσι ??» εκείνη την στιγμή ο Πάνος πιάνει το λουρί και αρχίζει να με χτυπάει στον κώλο κοκκινίζοντάς τον. Μετά από λίγο βγαίνει από το μουνί μου και προσπαθεί να το βάλει στον κώλο μου, του λέω « Πάνο σιγά σιγά μανάρι μου» τι το ήθελα με μια απότομη κίνηση το χώνει όλο μέσα που ούρλιαξα από το πόνο, όσο ανοιχτό κι αν ήταν από πριν, με πόνεσε. Άρχισε να με σφυροκοπάει με δύναμη και να χτυπάει μπατσάκια τα κωλομέρια μου, το πρόσωπό μου εξακολουθούσε να είναι ανάμεσα από τα πόδια του νεαρού ο οποίος άρχισε να ξανακαβλώνει από το θέαμα. Ο Πάνος είχε ξεσαλώσει, ο κώλος μου έτσουζε από τις μπάτσες, αλλά συνήθισα το πουλί του μέσα μου και άρχισα να το απολαμβάνω. Κοιτούσα στα μάτια τον νεαρό και έγλυφα τα χείλια μου όλο νόημα. Έβγαλα την γλώσσα μου και την ακούμπησα στο πουλί του όπως με πήγαινε πίσω μπρος ο Πάνος, αντίστοιχα ακουμπούσα με την γλώσσα μου το καβλί του νεαρού, αυτός είχε ακουμπήσει πίσω τα χέρια του και έριξε πίσω το κεφάλι του και το απολάμβανε. Μετά άρχισα να τον βάζω και στο στόμα μου με τον ρυθμό που μου γαμούσε ο Πάνος τον κώλο.

Ο Νίκος είχε ώρα που είχε σηκωθεί από τον καναπέ και μας έπαιρνε μάτι χαϊδεύοντας το καβλί του. Σε κάποια στιγμή ο Πάνος με πιάνει από τα μαλλιά μου τον χώνει με πολύ δύναμη αρκετές φορές και τελειώνει μέσα μου. « Πάρτα καβλα μου, πάρτα όλα μέσα σου, έτσι ξεσκισμένη να τρέχουν τα χυσια μου από τον κώλο σου, τι πάτος είναι αυτός καβλάκι δεν χορταίνω να τον σκίζω ναι ναι ναιαιαιαιαιαιιαιαια…»

Μόλις βγήκε ο Πάνος από μέσα μου παίρνει ο Νίκος το λουρί και με οδηγεί στον καναπέ, έτσι πως περπατούσα στα 4 έτρεχαν τα χύσια του Πάνου από τον κώλο μου στο μουνί μου και στα μπούτια μου, κάθεται κι εγώ δίπλα του, με βάζει να κάτσω πάνω του με ανοιχτά τα πόδια και την πλάτη μου στο στήθος του και βυθίζω το πουλί του στο μουνί μου, κουνιόμουν με τόση ένταση πάνω κάτω που θα του ξεκολλούσα το πουλί, τραβούσα τα βυζιά μου , τα τσιμπούσα και φώναζα « α α α πιο δυνατά ναι ναι ναι έτσι γαμιά μου ναι ναι θέλω να το νιώθω όλο μέσα μου, πιο βαθιά ναι ναι» ο Νίκος με κρατούσε από την μέση και μου έδινε γρήγορο ρυθμό. Όταν έβαλε το χέρι του πάνω στην κλειτορίδα μου και την έπαιξε με τελείωσε, άρχισα να χύνω σαν τρελή. Τότε με τράβηξε πάνω ακούμπησα με την πλάτη μου στο στήθος του, μου λύγησε τα πόδια και τα έφερε στο στήθος μου , και έχωσε τον καβλί του στον κώλο μου, έτσι όπως με είχε δεν μπορούσα να κουνηθώ και με ανεβοκατέβαζε με όση φόρα και δύναμη ήθελε αυτός, «Σ’ αρέσει καβλίτσα έτσι σκίζει ο Νίκος να το ξέρεις, θα σε ξεπατώσω σήμερα, δεν θα μπορείς για μια εβδομάδα να κάτσεις τσουλάκι, ναι ναι έτσι έτσι κάθε φορά που θα σε γαμάω, στον κώλο σου θα τελειώνω» εκείνη την στιγμή σηκώθηκε ο νεαρός από το κρεβάτι και ήρθε μπροστά μου βολεύτηκε με τον Νίκο και έχωσε το τεράστιο καβλί του στο μουνί μου. Με γαμούσε με τόση δύναμη λες και είχε να γαμήσει πολύ καιρό.

Με τραβούσε από τα βυζιά και νόμιζα θα μου τα ξεκολλήσει. Με τον Νίκο είχαν πιάσει πολύ καλό ρυθμό στο πήδημα και ήμουν στα ουράνια. Ο Πάνος είχε καθίσει δίπλα και κοιτούσε τις τρυπούλες μου που είχαν κατακκονικήσει. Τα καβλιά να μπαινοβγαίνουν μέσα μου με πολύ άνεση. Ο Νίκος τελείωσε μετά από λίγη ώρα μέσα στον κώλο μου φωνάζοντας διάφορα επίθετα για το πάτο που έσκισε, και τότε ο νεαρός με παίρνει αγκαλιά χωρίς να βγει από μέσα μου τυλίγω τα πόδια μου γύρω από την μέση του και με ακουμπάει στον τοίχο, η διείσδυση ήταν τόσο βαθιά που μου γαμούσε κανονικά την μήτρα, είχα γουρλώσει τα μάτια μου και κοιτούσα τους άλλους 2 στον καναπέ και το μόνο που έβγαζα ήταν κραυγές «ααααα ναι ναι ααα με σκίζει ααα ναι τι πουτσαράς είναι αυτός? Αααα» μετά βγήκε από μέσα μου με έβαλε πάνω στο τραπεζάκι στα 4 μπροστά στους άλλους, τους λέει « σκύψτε να δείτε τι τρύπες έχει το καβλάκι» οι άλλοι 2 σκύβουν, από τον κώλο μου έτρεχαν τα χύσια του Νίκου και από το μουνι μου τα δικά μου που δεν σταμάτησαν. «Αφού είσαι καλά ανοιγμένη και μπόλικο φυσικό λιπαντικό πάρε να έχεις» και αρχίζει να τον χώνει μια στο μουνί μου και μια στον κώλο μου οι άλλοι 2 είχαν έρθει κοντά να βλέπουν από κοντά, ο νεαρός όποτε έμπαινε στον κώλο μου μου έδινε ξυλιές στα κωλομέρια. Είχε πολύ αντοχή το άτιμο. Ο Πάνος σηκώθηκε και ήρθε μπροστά μου λέγοντας «Καθάρισε τον κούκλα μου γιατί με τα από αυτό το γαμήσι που σου κάνει ο νεαρός θα πέσεις λιπόθυμη, τουλάχιστον να προλάβω» και τον βάζει στο στόμα μου. Αφού του τον καθάρισα πήρε σειρά και ο Νίκος. Ο νεαρός σφυροκοπούσε πίσω μου λες και είχε πάρει Viagra, όταν ήρθε η ώρα να τελειώσει τον έχωσε στον κώλο μου, με έπιασε από το λουρί και με κουνούσε πίσω μπρός με δύναμη σχεδόν με έπνιγε, και έχυσε και αυτός στον κώλο μου. Εγώ αποκαμωμένη πλέον, πονούσα αρκετά, ξάπλωσα στο πλάι πάνω στο τραπεζάκι όπως ήμουν και έφερα τα γόνατα στο στήθος μου. Ο νεαρός τον έχωσε στο στόμα μου να τον καθαρίσω και ο Πάνος με τον Νίκο χάζευαν τις τρύπες μου που είχαν ανοίξει διάπλατα και ήταν κατακόκκινες . Μου κουνούσαν τα κωλομέρια έτσι ώστε να τρέχουν τα χύσια του Νϊκου και του νεαρού από τον κώλο μου πάνω στο τραπεζάκι, αφού έβγαλαν το συμπέρασμα ότι άδειασα, με πήραν αγκαλιά με έβαλαν στο κρεβάτι να ξαπλώσω και ξάπλωσαν δίπλα μου. Ο νεαρός τους ευχαρίστησε θερμά, ντύθηκε και πήγε στην δουλειά του. Έτσι μας πήρε ο ύπνος…

error: