Με τον κολητο του αντρα μου

Του άντρα μου το άρεσαν πάντα οι ερωτικές ταινίες. Τις έβλεπε από την εφηβία του και από όταν με γνώρισε τις βλέπαμε και μαζί και φτιαχνόμασταν και κάναμε τρελό έρωτα κοιτώντας τες, πολλές φορές κάνοντας ότι βλέπαμε στις ταινίες. Δεν είχα κανένα πρόβλημα και μου άρεσε κιόλας. Πολλές φορές τις έβλεπε και με φίλους του που έρχονταν στο σπίτι έτσι για πλάκα όπως μου έλεγε. Εγώ βέβαια φρόντιζα να λείπω όταν γινόταν αυτό. Είχε και έχει ακόμα μεγάλη συλλογή από DVD. Μου είχε πει πολλές φορές που βλέπαμε να γίνονται σκηνές με τρίο ότι θα ήθελε να με έπαιρνε κάποια φορά με κάποιον άλλο άντρα αλλά εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έκανε.

Εκείνο όμως το βράδυ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Γιατί είχε καλέσει τον κολλητό του το Γιάννη για φαγητό. Χωρισμένος ο Γιάννης ήταν και κουμπάρος μας αφού μας είχε παντρέψει πριν από τρία χρόνια. Αφού φάγαμε λοιπόν του λέει ο άντρας μου ότι έχει βρει μια φοβερή ερωτική ταινία και του πρότεινε να τη βάλει να τη δουν. Αυτός δέχτηκε και εγώ πήγα διακριτηκά στην κουζίνα να πλύνω τα πιάτα και να τους αφήσω στην ησυχία τους.

Καθώς έπλενα τα πιάτα άκουγα ένα σωρό βογκητά από το σαλόνι και δεν τολμούσα να πάω μέσα. Κάποια στιγμή όμως με φώναξε ο άντρας μου και μου είπε να τους βάλω κανένα ουίσκι και να έρθω να κάτσω μαζί τους. Δεν ήθελα να με πουν ντροπαλή ό οπότε το έκανα. Με έβαλαν να κάτσω ανάμεσα τους στον καναπέ και κάτσαμε να βλέπουμε την τσόντα. Στην αρχή τα πράγματα ήταν ήρεμα και γελούσαμε κιόλας, όμως καθώς η ταινία γινόταν και πιο τολμηρή έως και διεστραμμένη, κατάλαβα ότι τα πράγματα είχαν σοβαρέψει. Είχε πέσει μια σιωπή και από τα σχόλια τους καταλάβαινα ότι είχαν ερεθιστεί και οι δύο πάρα πολύ. Κάποια στιγμή είδα τον Γιάννη να χαϊδεύει το πέος του που φαινόταν τεράστιο μέσα από το παντελόνι του. Τον είδε ο άντρας μου και του λέει: “Μη βασανίζεσαι, βλέπω ότι σου έχει σηκωθεί όπως κι εμένα. Βγάλτην έξω να πάρει λίγο αέρα. Δεν νομίζω ότι την πειράζει τη Χριστίνα. Εγώ πάντως αυτό θα κάνω.” Και λέγοντας αυτά, βλέπω τον άντρα μου να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να βγάζει έξω το πουλί του και να το παίζει μπροστά σε μένα και τον κουμπάρο μας. Σοκαρίστηκα λίγο και δεν ήξερα τι να πω. Σοκαρίστηκα όμως περισσότερο όταν είδα τον Γιάννη να κάνει το ίδιο.

Τους είχα λοιπόν και τους δυο αριστερά και δεξιά να παίζουν τα ερεθισμένα τους πέη βλέποντας την τσόντα. Όλη αυτή η κατάσταση με είχε επιρρεάσει κι έμενα. Η αντρική μυρωδιά ήταν διάχυτη στον αέρα του δωματίου και η ταινία έδειχνε κάποια πολύ προχωρημένα για μένα πράγματα. Κοίταζα διακριτικά προς τα δεξιά που καθόταν ο Γιάννης και έβλεπα το χέρι του να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο τεράστιο πέος του και είχα ερεθιστεί πολύ. Ήταν πολύ μεγαλύτερο από του άντρα μου και είχε και μεγαλύτερα αρχίδια. Το ήθελα αλλά δεν επρόκειτω να το πω ή να κάνω κάτι.

Τότε ήταν που ο άντρας μου κατάλαβε ότι είχα φτιαχτεί και είπε στο Γιάννη: “Κοίτα την πώς κοιτάζει την πούτσα σου. Είμαι σίγουρος ότι έχει φτιαχτεί και αυτή όσο εμείς, αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί. Κάτσε να δω.” Και λέγοντας αυτά, έβαλε το χέρι του μέσα στη φόρμα και το εσώρουχο που φορούσα και έχωσε το δάχτυλο του μέσα στο μουνάκι μου αρχίζοντας να με αυνανίζει. “Μούσκεμα είναι” είπε και εγώ αναστέναξα από ηδονή. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή αλλά δεν τολμούσα να το κάνω μόνη μου.

Έπειτα έβαλε και ο Γιάννης το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου και συνέχισε αυτός να μου μαλακίζει το μουνάκι ενώ με το άλλο χέρι έπαιζε το πουλί του. Κόντεβα να τελειώσω. Δεν κρατήθηκα και έσκυψα και του πήρα την πούτσα στο στόμα μου. Με πήδηξαν όλο το βράδυ και τελείωσα αμέτρητες φορές. Ήταν υπέροχη εμπειρία.

error: