Με την γυναίκα μου και την κουμπάρα μας (μέρος 3ο)

Μετά από λίγο σηκώνομαι και πηγαίνω στο μπάνιο. Αφήνω το κρύο νερό να τρέξει επάνω για να με ξυπνήσει. Τέτοιο γαμήσι ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν έχω κάνει. Αφού κάναμε ντους ντυθήκαμε και πήγαμε για φαγητό και εκεί τους είπα για μια παραλία απομονωμένη και πώς πηγαίνουν μόνο με βάρκα και αν θέλουν να πάμε. Συμφώνησαν και το απόγευμα πήγαν για ψώνια οι γυναίκες και εγώ για να νοικιάσω την βάρκα και να πάρω προμήθειες.

Την άλλη μέρα το πρωί σηκωθήκαμε πήραμε το ταχύπλοο και ξεκινήσαμε. Κατά την διαδρομή γυρνούσα και τις κοιτούσα και έβλεπα δύο υπέροχες και πολύ όμορφες γυναίκες να κάθονται κολλητά τα σώματα τους, να κρατιούνται απ΄ το χέρι και ενα ντύσιμο πολύ συντηρητικό που μάλλον δεν ταίριαζε με την περίσταση αλλά δεν του έδωσα σημασία αφού αυτές οι υπέροχες γυναίκες είναι δικές μου.

Γυρνούσα και τις κοιτούσα γεμάτος λατρεία τις δυο μουνάρες κι αυτές χαμογελούσαν πονηρά και αναρωτιόμουν τι έχουν κάνει τι ετοιμάζουν πάλι; Φτάσαμε στην ερημική παραλία η οποία ήταν 50 μ με κάτασπρη άμμο, εκτεινόταν 20 μ στην στεριά μέχρι βαθιά μέσα στην θάλασσα με τα γαλανά της τα νερά, ήταν η παραλία που φανταζόμαστε και που δεν θα θέλαμε να φύγουμε, στήσαμε την σκηνή κάτω από τα δέντρα μεταφέραμε τις προμήθειες και ήρθε η ώρα να βουτήξουμε στη θάλασσα γιατί είχαμε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα.

Εκεί ανακάλυψα για το συντηρητικό ντύσιμο τους και το πονηρά χαμόγελα τους.

-Κορίτσια πάω να βουτήξω τους λέω και με μιας οι δύο τους συγχρονισμένα άρχισαν να γδύνονται και έπαθα το πρώτο σοκ.

Έχουν αγοράσει καινούργια μαγιό τόσο μικρά που μόλις καλύπτουν τα βυζιά τους και τις ρώγες τους, ειδικά δε πάνω στις βυζάρες της γυναίκας μου, είναι το κάτι άλλο καλύπτουν μόνο τις ρώγες και τα υπόλοιπα βυζιά της μένουν ακάλυπτα και όπως τα βλέπω ο πούτσος μου γίνεται κάγκελο. Μένω άφωνος και η φωνή της γυναίκας μου με ξυπνάει καθώς με ρωτάει

-Σ΄ αρέσει καυλιάρη μου; καθώς τα έχει πιάσει και τα κουνάει μπροστά μου.

Με χορευτικές κινήσεις και κουνώντας τους γοφούς μου γυρίζουν τα οπίσθια, αρχίζουν να κατεβάζουν τα σορτσάκια τους, βλέπω τα γυμνά τους κωλομέρια που ανάμεσα τους χώνεται το στρινγκ και αφού έσκυψαν όσο μπορούσαν για να μου δώσουν όσο πιο καλή θεά ήθελαν πέταξαν τα σορτσάκια τους και γύρισαν προς στα μένα και έμεινα. Το στρινγκ κατέληγε μπροστά σε μικροσκοπικό τριγωνικό πανί που και αυτό είχε μπει στις ξυρισμένες μουνάρες.

-Λοιπόν τις λες σου αρέσει;

-Είστε μεγάλες πουτάνες και θα σας ξεσκίσω στο πούτσο, τους λέω και αρχίζω να τις κυνηγάω και πέφτουμε και οι τρεις στην θάλασσα όπου άρχισε το χούφτωμα τα γλωσσόφιλα, μου έβγαλαν το μαγιό και άρχισαν τα υποβρύχια τσιμπούκια. Κρατιόμουν από το σκάφος με κλειστά τα μάτια και απολάμβανα το διπλό τσιμπούκι που μου έκαναν πότε η μία και πότε η άλλη και αφού έβγαιναν και έπαιρναν ανάσα βυθιζόντουσαν και συνέχιζαν.

Σε μία στιγμή νιώθω την γυναίκα μου να με σηκώνει από τα πόδια ανάσκελα στην επιφάνεια να χώνεται ανάμεσά τους, να βάζει τον πούτσο μου μέσα στα βυζιά παίζοντας ισπανική, η δε Τ από το πλάι να γλύφει πότε τον πούτσο μου και πότε τα βυζιά της Α. Τον βγάζει από τα βυζιά της και την θέση τους παίρνουν τα τσιμπουκόχειλα της που συγχρονίζονται με της Τ που διατρέχουν από πάνω μέχρι κάτω την ψωλή μου κάνοντας να πεθαίνω από καύλα απ’ το διπλό τσιμπούκι τους, ενώνουν τα χείλια τους φτάνουν στο πουτσοκέφαλο βγάζουν την γλώσσα έξω τον γλύφουν και όταν συναντιόνται οι γλώσσες τους γλύφει η μία την άλλη τα δε δάχτυλα τους χαϊδεύουν τα αρχίδια μου.

Με τσιμπουκώνουν εναλλάξ πότε η μία πότε ή άλλη και πότε το προσφέρουν η μια στην άλλη για να με γλύφουν. Τελικά αυτό είναι που μ’ αρέσει σ’ αυτές όταν είναι ντυμένες φέρονται ως κυρίες αλλά όταν έχουν ένα πούτσο μπροστά τους φέρονται ως οι μεγαλύτερες πουτάνες. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας και απίστευτης καύλας. Βουτάω την κουμπάρα και προσπαθώ να της τον βάλω αλλά το νερό και το στενό μουνί της κάνει αδύνατη την ολική διείσδυση, αγκαλιασμένοι την οδηγό στις πετσέτες μας, την ξαπλώνω ανάσκελα, της σηκώνω τα μπούτια και της τα δίνω να τα κρατάει, πέφτω ανάμεσα στα μπούτια της και αρχίζω το γλύψιμο. Η γλώσσα μου γλύφει από την κλειτορίδα της μέχρι την σούφρα της και πάλι πίσω και πότε χώνετε στην τρύπα της. Καθώς τα κάνω όλα αυτά νιώθω τα χέρια και το στόμα της Α στο πούτσο μου. Έχει ξαπλώσει ανάσκελα και έχει φέρει το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου και με τσιμπουκώνει. Έτσι νιώθοντας απίστευτη καύλα χώνω ενα δάχτυλο και μετά δεύτερο στην μουνάρα της Τ, σαλιώνω τον δείκτη του άλλου μου χεριού το χώνω στο κωλαράκι της και μετά το μεσαίο δάχτυλο μου, τα μπαινοβγάζω με δύναμη στις τρύπες της καθώς η γλώσσα μου της γλύφει την κλειτορίδα. Βογκάει ουρλιάζει από καύλα.

-Γάμησε με χώστον μου δεν αντέχω άλλο.

Και έτσι σηκώνομαι πιάνω τον πούτσο μου της χαϊδεύω με αυτόν τα καυλωμένα μουνόχειλα της και μετά σπρώχνω για τον βάλω σιγά σιγά. Με έχει αγκαλιάσει με τα πόδια της και σπρώχνει για να μπω όλος μέσα της. Το κάνω σιγά σιγά γιατί θέλω να νιώσω το μουνάκι της να αγκαλιάζει τον πούτσο μου. Τον βγάζω αργά αργά όλον και μετά πάλι αργά τον ξαναχώνω κοιτώντας την στα μάτια για να δω τις αντιδράσεις της. θέλω να την τρελάνω στην καύλα να της μείνει αξέχαστος, να την κάνω να παραμιλάει για τον πούτσο μου. Έτσι σιγά σιγά αυξάνω την ταχύτητα και αυτή φωνάζει ουρλιάζει.

-Έτσι θέλω πιο δυνατά χώσ’ τον όλον μη σταματάς.

Χτυπιέται ολόκληρη τα νύχια της τα έχει μπήξει στην πετσέτα έχει κάνει τόξο το κορμί της στηριζόμενη στο κεφάλι της και σκύβω και της ρουφώ τις ρώγες της. Δίπλα της έχει ξαπλώσει η Α που γαμάει το μουνί της με τα δάχτυλα της, χαϊδεύοντας και τραβώντας τις βυζάρες της.

-Έλα ψωλαρά μου γάμησε και μένα όχι μόνο την πουτάνα την κουμπάρα.

Έτσι αφήνω τη Τ και χώνομαι στο μουνί της γυναίκας μου που με υποδέχεται με φωνές ευχαρίστησης και καύλας που της τον έχωσα. Νιώθω το μουνί της γεμάτο υγρά έτσι όπως δεν το έχω νιώσει ποτέ η γλώσσα της γλύφει τα τσιμπουκόχειλα της τα πόδια της ορθάνοιχτα.

-Έτσι άντρα μου ξέσκισε με όπως εσύ ξέρεις χύνω….. χύνω συνέχεια η πουτάνα, τι πούτσα που τρώω σήμερα, πιο δυνατά γάμησε με.

Συνεχίζω να την πηδάω με δύναμη και καλώ την κουμπάρα να πλησιάσει.

-Έλα μουνάρα μου γλείψε τον πούτσο, τον βγάζω από το μουνί της Α και της το δίνω και σαν καλή ψωλού που είναι αρχίζει να τον γλύφει και να βογκά από ευχαρίστηση.

-Έτσι σας θέλω μουνάρες μου αυτό είναι γαμήσει, τους λέω.

Σπρώχνω το κεφάλι της Τ να ακουμπήσει στο στομάχι της Α και αυτή σαν καλή μαθήτρια το κάνει και έτσι πότε γαμάω το μουνί της Α και πότε το στόμα της Τ. Τέτοιο γαμήσει ούτε και στα πιο τρελά μου όνειρα δεν έχω ονειρευτεί. Η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο.

-Έτσι σας γουστάρω, πουτάνες, καριόλες, ξεσκισμένες, ψωλούδες, τις βρίζω.

-Ναι ψωλάρα μου για πάρτη σου τέτοιες είμαστε γάμησε μας δυνατά μη σταματάς ακούω την Τ να λέει.

Καμπανάκια χτυπούν στο μυαλό και λέω στην Τ να ξαπλώσει πάνω στην Α στήθος με στήθος ώστε τα βυζιά τους να τρίβονται μεταξύ τους και εγώ να έχω δύο μουνιά μπροστά μου. Η Α εξακολουθεί να έχει ορθάνοιχτα τα πόδια της και η Τ στα τέσσερα ξαπλώνει πάνω της και με τουρλωμένο το κώλο και τα μουνιά τους να τρίβονται. Δεν μπορώ να περιγράψω το θέαμα που βλέπω, δύο καυλομένες μουνάρες περιμένουν να τις ξεσκίσω και εγώ δεν έχω αποφασίσει από ποια θα αρχίσω. Έτσι χώνω τον πούτσο μου ανάμεσα τους και τρίβω τα μουνόχειλα και τις κλειτορίδες τους. Θέλω να τις κάνω να με παρακαλάνε να τις πηδήξω και αυτό δεν αργεί.

-Έλα καργιόλη μου μην αργείς ξέσκισε με, δεν αντέχω ακούω την Α να μου λέει.

-Ναι μην αργείς γάμησε με την πουτάνα, χύσε με κουμπάρε μου, με έχει τρελάνει ο πούτσος σου, συμπληρώνει η Τ.

Και έτσι μπαίνω στο μουνί της Τ που είχα ώρα να πηδήξω και χώνω δύο δάχτυλα στο μουνί της Α και συγχρόνως τα γαμάω και τα δύο. Οι γυναίκες από κάτω μου ουρλιάζουν ένα μακρόσυρτο (α) βγαίνει από τα χείλια τους καθώς τις πηδάω με δύναμη. Αλλάζω τώρα βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της Τ και τον χώνω στην Α και δύο δάχτυλα χώνω στο μουνί της Τ . Όμως δεν σταματώ εκεί καθώς η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο χώνω και τρίτο δάχτυλο στο μουνί της Τ το οποίο το υποδέχεται με ευχαρίστηση. Από κάτω μου οι πουτάνες, μου φωνάζουν ότι χύνουν αλλά εγώ ακόμη. Η απίστευτη κωλάρα της Τ με προκαλεί σαλιώνω το δάχτυλο μου και της το χώνω.

-Έτσι καργιόλη ξεκώλιασε με βάλε κι άλλο δάχτυλο άνοιξε μου τον κώλο.

Άλλο που δεν θέλω σαλιώνω και το άλλο δάχτυλο της το χώνω και τώρα συγχρόνως πηδάω τρεις τρύπες και γουστάρω τρελά. Αλλά αφού γουστάρει ξεκώλιασμα η κουμπάρα να μην της χαλάσω χατήρι και βγαίνω από το μουνί της Α και μπαίνω στην κωλάρα της Τ. Νιώθω την υπέρτατη ηδονή καθώς μπαίνω στην κωλάρα της και συνεχίζω πιο δυνατά να τον χώνω καθώς την ακούω να μου λέει πόσο της αρέσει αυτό που της κάνω.

-Έτσι ψωλαρά μου ξέσκισε με, γουστάρω να μου ξεσκίζεις το κώλο, πιο δυνατά, χύνω από τον κώλο, μ’ έχεις κάνει μεγάλη πουτάνα.

Δεν υπάρχει πιο καυλωτικό θέαμα από το να βλέπεις την ψωλάρα σου να μπαίνει στο κώλο που γουστάρεις και αυτή να σε παρακαλάει να τον ξεσκίσεις. Έτσι και εγώ Βλέπω την ψωλάρα μου να μπαίνει στον απίθανο κώλο της και αυτή να με παρακαλάει να τον ξεσκίσω και είμαι έτοιμος να χύσω. Έτσι βγαίνω από τον κώλο της και πηγαίνω μπροστά τους και αρχίζω να τον παίζω μέχρι που χύνω πάνω στα πρόσωπα τους, στο στόμα τους, στα μαλλιά τους και αυτές σαν καλές πουτάνες που είναι περιμένουν με ανοιχτό το στόμα και τις γλώσσες έξω για να τα γευτούν και όταν τελειώνω τους τον δίνω να τον γλείψουν, πρόθυμες και βογκώντας από ευχαρίστηση για αυτό που τους χάρισα το κάνουν. Υπέροχο θέαμα και άκρως καυλωτικό οι γυναίκες μου γεμάτες από τα χύσια μου και να τ’ αλείφουν πάνω στο κορμί τους. Αφού βρήκαμε τις ανάσες μας βουτήξαμε στην θάλασσα για να πληθούμε.

Συνεχίζεται.

 

 

error: