Με παρτούζωσαν απρόσμενα και μου άρεσε…!!!

Το καλοκαιράκι του 10 είχε μουντιάλ… Τι απαίσια εποχή για εμάς τα κορίτσια…

Ήμουν τότε φοιτήτρια στα ΤΕΙ στη Θεσσαλονίκη και συγκατοικούσα με την Μαίρη, εδώ και δύο μήνες μιας και η προηγούμενη συγκάτοικος είχε τελειώσει και έφυγε. Στο διπλανό διαμέρισμα είχαν έρθει επίσης εδώ και 4-5 μήνες 2 παίδαροι που είχαν περάσει στο ΤΕΙ στο δεύτερο εξάμηνο. Φυσικά είχα διπλαρώσει τον έναν αμέσως μόλις τον είδα και από τότε περνάγαμε καλά. Σεξ, βόλτες, ποτά και χαβαλέ.

Η Μαίρη είχε φαγωθεί να της γνωρίσω το συγκάτοικο του Νίκου, αλλά κάτι η εξεταστική, κάτι κάποια έκτακτα ταξίδια μου, ποτέ δεν είχε βρεθεί χρόνος.

Και τώρα που τελικά είχε βρεθεί ο χρόνος …υπήρχε το καταραμένο μουντιάλ…

Άς τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είμαι η Σόνια. 27 ετών τώρα, 23 τότε. Κατάγομαι από ένα χωριό της Πελοποννήσου και όπως καταλαβαίνετε από πούτσο μέχρι που πέρασα στο ΤΕΙ λίγα πράγματα γιατί στο χωριό ήταν όλοι βλάκες εκτός από 2-3 παιδιά. Είμαι 1.70, μελαχρινή με μελιά μάτια, κοντό μαλλί έως καρέ ποτέ πιο μακρύ, κόκκινο, 59 κιλά, γυμνασμένη μιας και έκανα στίβο αρκετά χρόνια, τον οποίο σταμάτησα γιατί είχα το εξής πρόβλημα: Το στήθος μου είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ… Τουλάχιστον για να κάνω στίβο, κι έτσι αναγκάστηκα να σταματήσω το άθλημα.

Ο Νίκος ήταν το παιδί που είχα μπλέξει τότε, όχι πολύ ψηλός, γύρω στο 1.85 μελαχρινός, αθλητικός, όχι ιδιαίτερα αλλά όσο έπρεπε, και το σπουδαιότερο, ήξερε να γαμάει και είχε χοντρό καυλί…

Η Μαίρη, η νέα συγκάτοικος, ήταν από την Αθήνα, από πούτσα είχε χορτάσει από τα 16 της, και ήταν πολύ ξεπεταγμένη, πάρα πολύ ξεπεταγμένη. Ήταν λίγο πιο κοντή από εμένα, με κόκκινο μαλλί και αυτή αλλά πολύ μακρύ και ίσιο. Κορμάρα και αυτή με επίσης πολύ μεγάλο στήθος. Έτσι όπως καταλαβαίνετε ότι όταν βγαίναμε παρέα όλος ο αντρικός πληθυσμός χάζευε με το στόμα ανοιχτό. Ο Θοδωρής, ο συγκάτοικος του Νίκου ήταν κι αυτός στο ίδιο ύψος, λιγότερο αθλητικός αλλά με ωραίο σώμα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, αλλά είχε έναν αέρα που σε τράβαγε…

Αλλά το καταραμένο μουντιάλ με είχε αφήσει 4 μέρες αγάμητη, και την Μαίρη χωρίς την ευκαιρία να την πέσει στο Θοδωρή. Έτσι αποφασίσαμε το βράδυ να πάμε από το σπίτι τους είχε δεν είχε μουντιάλ… Έβαλα ένα στενό λευκό κολάν σορτσάκι χωρίς εσώρουχο, το οποίο ήταν εντελώς πρόστυχο και ένα στενό ντεκολτέ λευκό μπλουζάκι, βάφτηκα, φτιάχτηκα. Η Μαίρη φόρεσε ένα σορτσάκι στενό και κοντό, τράβηξε διακριτικά το στρινγκάκι της να φαίνεται, και ένα μπλουζάκι δικτυωτό με ένα μάυρο σουτιενάκι ημιδιάφανο.

Πήραμε 4 μπύρες από το ψυγείο και χτυπήσαμε την πόρτα, μέσα ακούγονταν φωνές. Άνοιξε ο Νίκος και μας έβαλε μέσα άρον λέγοντας μας ότι αρχίζει το παιχνίδι, να αφήσουμε τις μπύρες στο ψυγείο έχει και άλλες παγωμένες και ένα Bacardi, να πάρουμε ότι θέλουμε και να αράξουμε. Γύρισε δεξιά και είπε, παιδιά από εδώ η Σόνια και η Μαίρη, Μαίρη και Σόνια από εδώ τα παιδιά.

Τα παιδιά ήταν όλη η παρέα τους, 8 άτομα στο σύνολο που είχαν αράξει στο σαλόνι για το παιχνίδι. Εγώ κοκάλωσα και ένοιωσα άσχημα γιατί ήμουν ντυμένη έτσι πρόστυχα ανάμεσα σε 8 μαντράχαλους και ο Νίκος με έκλασε κιόλας! Πήγαμε στη κουζίνα τις μπύρες, βάλαμε από ένα Bacardi με κόκα κόλα και πήγαμε στο σαλόνι. Το παιχνίδι είχε αρχίσει, και η πήγα και έκατσα δίπλα στο Νίκο που καθόταν σε μία πολυθρόνα. Η Μαίρη χώθηκε στο καναπέ ανάμεσα στον Θοδωρή και άλλους 3 φίλους τους, συστήθηκε και άρχισε ψιλή κουβεντούλα. Μετά από κάνα τέταρτο, αφού είχαμε βάλει ήδη και δεύτερο ρούμι, 2-3 από τα παιδιά είπαν – γελώντας – στην Μαίρη να σταματήσει να μιλάει γιατί έβλεπαν τον αγώνα… Αυτή σταμάτησε αλλά έβλεπα το πρόσωπο της είχε πάρει μία ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

Με την άκρη του ματιού μου την έβλεπα που κωλοτριβόταν στο Θοδωρή και αυτός μόνο τον αγώνα δεν έβλεπε… Ξαφνικά, της έπεσε το κινητό κάτω από το τραπεζάκι – είμαι βέβαιη επίτηδες – και έσκυψε να το πιάσει τουρλώνοντας το κωλαράκι της στα μούτρα σχεδόν του Θοδωρή και των άλλων…. Γέλασα πνιχτά, όχι μόνο οι του καναπέ αλλά όλοι – εκτός από το Νίκο που του τράβηξα το κεφάλι είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα να χαζεύουν το κωλαράκι της Μαίρης που «προσπαθούσε» να πιάσει το κινητό της.

Τελικά σηκώθηκε με το κινητό στο χέρι και πηγαίνοντας να κάτσει στο καναπέ έκατσε «κατά λάθος» στα πόδια του Θοδωρή. Συγνώμη είπε και σηκώθηκε να πάει στην κουζίνα ρωτώντας εάν ήθελε κάποιος κάτι. Της ζήτησαν όλοι μπύρες κι εγώ ένα Bacardi ακόμη. Όταν ήρθε είχε ημίχρονο και όλοι είχαν σηκωθεί. Εγώ βρήκα ευκαιρία και χαμουρεύτηκα διακριτικά με τον Νίκο λέγοντάς του στο αυτί ότι ήθελα να με ξεσκίσει σήμερα αλλιώς θα τον χωρίσω …Μόλις φύγουν τα παιδιά, μου είπε.

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, είχα κάτσει κι εγώ στο καναπέ στην άκρη, δεξιά μου στο μπράτσο καθόταν ο Νίκος, αριστερά μου ένας άλλος φίλος των παιδιών, δεν θυμάμαι όνομα, αριστερά του η Μαίρη και αριστερά της ο Θοδωρής ο οποίος είχε αρχίσει ήδη να τη χουφτώνει – διακριτικά υποτίθεται… Με το που ξεκίνησε η Μαίρη – μα τι ατυχία – έριξε λίγο από το ποτό της στη βερμούδα του άλλου φίλο των παιδιών που καθόταν δεξιά της  και άρχισε να τον χαϊδεύει με το χέρι της για να το στεγνώσει. Η πουτανίτσα του χάιδευε το πούτσο με την άκρη του χεριού της, το έβλεπα… Σκέφτηκα ότι το κάνει για να ζηλέψει ο Θοδωρής ή κάτι τέτοιο…

Ο άλλος τεντώθηκε περισσότερο και τις είπε «μα καλά χάλια με έκανες» γελώντας και η Μαίρη έσκυψε ακόμα περισσότερο προς το μέρος του και έβαλε πάνω του και τα δύο χέρια της ενώ τούρλωσε το κωλο της στο Θοδωρή. Αυτός την χούφτωσε χωρίς δισταγμό. Περίμενα ότι θα τον βρίσει ή έστω θα τραβηχτεί, και καλά με νάζι, αλλά το αντίθετο έγινε, άρχισε να τον κουνάει ενώ το χεράκι της είχε χουφτώσει κανονικά το καυλί του διπλανού της….

Κοιταχτήκαμε με το Νίκο και σηκώσαμε και οι δύο τους ώμους χωρίς να πούμε τίποτα… Εκείνη τη στιγμή μπήκε ένα γκόλ και προς στιγμήν όλοι κόλλησαν στην οθόνη. Τότε η Μαίρη πήρε το τηλεκοντρόλ και άρχισε να κάνει ζάππινγκ. Όλοι διαμαρτυρήθηκαν, αλλά απτόητη συνέχισε να αλλάζει κανάλια μέχρι που σταμάτησε σε ένα στη Νόβα που έδειχνε τσόντα. Άνοιξα το στόμα, και παρόμοιες αντιδράσεις είχαν όλοι, σταμάτησαν να φωνάζουν…

Τους είπε τότε, αυτό δεν είναι καλύτερο; Κανα δύο είπαν ναι αλλά οι περισσότεροι της είπαν να βάλει το παιχνίδι… Η Μαίρη τότε έβγαλε τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ και της έβαλε στο σουτιενάκι της λέγοντας προκλητικά όποιος θέλει να αλλάξει κανάλι να έρθει να της πάρει… O Νίκος τότε, που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν απέναντι σε μια καρέκλα, ήρθε βιαστικά και προσπάθησε να τις πάρει μέσα από το σουτιέν της Μαίρης. Δεν τα κατάφερνε και ζήτησε βοήθεια, ε λίγο το ένα λίγο το άλλο σε 2 λεπτά η Μαίρη είχε μείνει με τις βυζάρες έξω ενώ ο Θοδωρής που καθόταν δίπλα της είχε βρεθεί να τις χουφτώνει.

Αυτό ήταν. Φυσικά κανείς δεν ξαναέβαλε τον αγώνα αλλά ξαφνικά – χωρίς να καταλάβω πως – βρέθηκε η Μαίρη να τσιμπουκώνει το Θοδωρή ενώ την είχα γδύσει και την χάιδευαν διστακτικά σχεδόν όλοι από την παρέα. Ο Νίκος μου ψιθύρισε στο αυτί «Μην πεις τίποτα και το χαλάσεις» «Φυσικά δεν θα πω» του είπα «Ψάχνουμε για πούτσο εδώ και τόσες μέρες». «Αλήθεια;» ρώτησε ο Νίκος και έχωσε τη γλώσσα του στο λαιμό μου και το χέρι του στο μουνάκι μου. Αυτό ήταν παραδόθηκα κι εγώ στα χάδια του.

Ενώ μου είχε βάλει δαχτυλάκι ο Νίκος, η Μαίρη είχε βρεθεί στα τέσσερα και ο Θοδωρής την πήδαγε πισωκολλητά, ενώ αυτή έγλυφε 2 – 3 πούτσες εναλλάξ. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα «το πράγμα ξέφυγε» αλλά η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που το ξέχασα αμέσως. Ο Νίκος τότε μου έβγαλε το μπλουζάκι και το κολάν και έσκυψε στο ξυρισμένο μουνάκι ενώ είχα μείνει κι εγώ γυμνή σε ένα σαλόνι που είχε 8 άντρες! Έκλεισα τα μάτια και απόλαυσα το ωραίο γλυφομούνι για 2-3 λεπτά, ώσπου ένιωσα χέρια να χουφτώνουν το στήθος μου απαλά και αισθησιακά. Άνοιξα τα μάτια και είδα τον Αλέξη και έναν ακόμη που δεν θυμάμαι το ονομά του να χαιδεύουν το στήθος μου. Τους έκανα νόημα να συνεχίσουν ενώ διστακτικά ο Χορχε, ένας μισος ισπανός και μισος έλληνας παίδαρος, μου έφερε το πούτσο του στο στόμα.

Αυτό ήταν! Τον άρπαξα και άρχισα να ρουφάω με μανία ενώ ο Νίκος σταμάτησε το γλυφομούνι και έμεινε να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα. Με πλησίασε και του άρπαξα το πούτσο και αυτού και άρχισα να τον χαιδεύω. Σε 2 λεπτά είχα βρεθεί κι εγώ στα τέσσερα να με γάμαει ο Χόρχε ενώ ένιωθα ότι καιγόμουν ολόκληρη από την ηδονή. Με πλησιάσαν ένας δύο ακόμη αλλά δεν τους έδωσα σημασία, το καυλί του παίδαρου με είχε ξεσηκώσει. Με την άκρη του ματιού μου είδα το Νίκο που είχε πάει πίσω από τη Μαίρη και της χαίδευε το κωλαράκι.

Ζήλεψα λίγο όταν τον είδα να της χώνει το ωραίο του πούτσο, αλλά εκείνη τη στιγμή 2-3 άτομα από την παρέα φώναξαν στον Τάκη. Ο Τάκης ενώ είχε γδυθεί και είχε καυλώσει και αυτός, το έβλεπα, δεν πλησίαζε την όλη φάση. Ακριβώς αυτή τη στιγμή ένιωσα το καυτό χύσι του Χόρχε στην πλάτη μου και εντελώς αυθόρμητα σηκώθηκα και πλησίασα τον Τάκη. Αυτός δίστασε αρχικά και αφού έσκυψα στο λαιμό του και του έδωσα δυο ρουφηχτά φιλιά άρπαξα το πούτσο του και άρχισα να τον παίζω. Βόγγηξε και ξαφνικά μου είπε… Μου αρέσει αυτό που μου κάνεις αλλά προτιμάω πιο πολύ τους άντρες… Μην με παρεξηγήσεις, είσαι πολύ όμορφη αλλά δεν έχω ξαναπάει με γυναίκα.

Εκείνη τη στιγμή το ακούσαν όλοι στην παρέα και έβαλαν τα γέλια τόσο δυνατά που σταματήσαν και το γαμήσι. Νευρίασα πάρα πολύ. Εντελώς αυθόρμητα πάλι φώναξα τη Μαίρη δίπλα μου και τους είπα: Για να συνεχίσουμε ένας από εσάς, για να μην πω όλοι σας, θα φασωθεί με τον Τάκη. Αλλιώς τελειώνει εδώ η φάση! Έμειναν όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάχτηκαν, ενώ εγώ με τη Μαίρη πήγαμε δίπλα στον Τάκη και αρχίσαμε να τον χαιδευουμε παντού. Για λίγο, δεν έκανε κανείς τίποτα, μέχρι που ο Χόρχε μας πλησίασε και αφού μου έριξε ένα γλωσσόφιλο άρχισε να παίζει το πούτσο του Τάκη. Όλοι είχαν κομπλάρει και δεν έκαναν τίποτα μέχρι που διστακτικά ο Νίκος πλησίασε και μου χούφτωσε το κώλο. Χούφτωσα κι εγώ το δικό του και κατέβηκα γλύφοντας στο πούτσο του.

Πλησίασαν και οι υπόλοιποι διστακτικά πάλι τη Μαίρη, η οποία ανταποκρίθηκε σε όλους με χαδια, χουφτώματα και τσιμπουκώματα. Δεν άφησε όμως κανέναν να την γαμήσει αλλά είπε: Θέλω ο Τάκης να μου γαμησει το κωλαράκι. Ο Τάκης δίστασε αλλά τελικά πλησίασε τη Μαίρη και με μαεστρία άρχισε να της γλύφει το κωλαράκι και να το γαμάει σιγά σιγά.

Εγώ σε αυτό το σημείο, δεν ξέρω πως, δεν θυμάμαι ακριβώς, βρέθηκα στριμωγμένη από τρια καυλιά μπροστά μου τα οποία ήθελα να τα ρουφήξώ όλα! Η καύλα οδηγούσε την κατάσταση και για αρκετή ώρα δεν ξέρω τι γινόταν ακριβώς… θυμάμαι μόνο ότι τελείωσα πάρα πολλές φορές και έφαγα πούτσα με όλους τους τρόπους… Το βραδυ τελείωσε με το Νίκο να κοιμάται στο πάτωμα, το Θοδωρή στο καναπέ αγκαλιά με τη Μαίρη, κι εμένα στη κουζίνα με το Τάκη να πίνουμε σφηνάκια και να καταλήγουμε να με γαμάει από το κωλαράκι – κάτι που δεν το είχα ξανακάνει – πραγματικα τόσο ωραία που δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ…TX

error: