Μαρία και Ελένη

Η Μαρία είναι πάρα μα πάρα πολύ όμορφη. Έχει μεγάλα γκρι μάτια, καστανόξανθα μαλλιά, μέτριο ύψος και τέλειο πεταχτό κωλαράκι και μεγάλα βυζιά. Είναι πολύ αγαπητή σε όλους τους γνωστούς της. Τώρα σπουδάζει κάτι που ακόμα δεν μπορώ να το πω γιατί είναι δύσκολο αλλά έχει κάτι να κάνει με ψυχολογία.

Μια μέρα λοιπόν μου είπε ότι θα φέρει μια φίλη της στο σπίτι γιατί βαριόντουσαν να πάνε για καφέ εκείνη την ημέρα. Μου είπε επίσης ότι η φίλη της είχε κόλλημα με τους ξένους όπως Γάλλους, Βρετανούς, Ισπανούς και εάν έχετε διαβάσει την ιστορία μου γεννήθηκα στην M. Βρετανία, τέσσερα μου είπε ότι θα φάει ένα κόλλημα και θα με ρωτάει διάφορα στα σίγουρα.

Εγώ σκέφτηκα ότι θα έχει ενδιαφέρον κάτι τέτοιο. Ήρθε λοιπόν η Μαρία με την φίλη της την Ελένη. Εγώ καθόμουν αραχτός στον καναπέ με το μποξεράκι μου. Όπως μου είπε η Μαρία μόλις συστηθήκαμε αμέσως άρχισε να με ρωτάει για διάφορα για το μέρος που μεγάλωσα και τέτοια. Μετά από λίγο όμως άρχισε τις ερωτήσεις για μένα όπως εάν έχω σχέση και τα λοιπά και τα λοιπά. Εγώ απαντούσα κανονικά και κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση ώσπου πήγε στην τουαλέτα. Η Μαρία ήρθε δίπλα μου με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά.

– «Καλά μιλάμε δεν το περίμενα αυτό!»

– «Ποιο;» ρώτησα εγώ.

– «Σε γουστάρει τρελά!», μου λέει. «Φαίνεται από χιλιόμετρα».

– «Σοβαρά;» λέω εγώ. «Δεν λέω, ωραία κοπέλα είναι…»

– «Ναι είναι και τόσο λεσβία…», μου λέει η Μαρία.

Εγώ κάγκελο όπως είναι φυσικό! Πως κατάλαβε ότι με γούσταρε ενώ είναι λεσβία δηλαδή έλεος!

– «Είσαι σίγουρη ότι με γουστάρει;» την ξαναρώτησα.

– «E, τι τώρα, μπρίκια κολλάμε;»

– «Για μια στιγμή. Εάν είναι λεσβία και την έφερες εδώ….»

– «E, ναι. Ήρθαμε για να το κάνουμε. Σε πειράζει;»

Το μποξεράκι κόντεψε να σκιστεί από την απότομη καύλα που με έπιασε. Ήταν λες και είχα πάθει κάτι και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο από της δυο τους να το κάνουν.

– «Ήρθα κι εγώ!» είπε η Ελένη.

– «Ωραία! Του είπα γιατί ήρθαμε εδώ», είπε η Μαρία.

Η Ελένη πήρε ένα απειλητικό ύφος σαν να λέει: «Είσαι τρελή!». Η Μαρία όμως απλά πήγε εκεί και άρχισε να την φιλάει. Η μία χούφτωνε την άλλη στο στήθος στον κώλο. Εγώ να κάθομαι να βλέπω και να περιμένω. Περίμενα εάν θέλουν και μένα ή απλά το κάνουν για να με ξεφτιλίσουν ή κάτι τέτοιο. Έρχεται η Μαρία σιγά-σιγά προς το μέρος μου και με ξαπλώνει κάτω. Αρχίζουμε και φιλιόμαστε. Η Ελένη άρχισε να γδύνεται. Καθόταν και μας κοιτούσε και έπαιζε με το μουνάκι της. Η Μαρία σηκώθηκε και την έβαλε από πάνω μου.

– «Ήρεμα αγοράκι μου, δεν έχω πάει ποτέ με άντρα», μου είπε.

– «Πω ρε γλέντια που θα κάνουμε!», λέω.

Και μόνο που σκεφτόμουν ότι δεν την είχε ακουμπήσει άντρας με τρέλαινε. Λες και ήταν παρθένα. Την χούφτωνα στο μεγάλο καυλιάρικο κώλο που μου θύμιζε λατινο-αμερικάνικο και έγλυφα τα βυζιά της. Άρχισε και αυτή με την σειρά της να βογκάει. Η Μαρία από πίσω άρχισε να της γλύφει το μουνάκι και η Ελένη δάγκωνε τα χείλια της. Δεν άντεξα πολύ να είμαι από κάτω για αυτό την σήκωσα όρθια, σηκώθηκα κι εγώ και ξάπλωσα κάτω την Μαρία σχεδόν με το ζόρι. Η Μαρία άλλο που δεν ήθελε (είναι λίγο βιτσιόζα). Έβαλα την Ελένη να της κάνει γλυφομούνι μαζί μου.

Δεν το λέω για πλάκα αλλά κάνω φοβερό γλυφομούνι. Φανταστείτε μια λεσβία κι έναν άντρα που έχει κάνει άπειρες φορές στοματικό σε γυναίκες να γλύφουν το ίδιο μουνάκι την ίδια στιγμή. Η Μαρία είχε κιόλας οργασμό μέσα σε πέντε λεπτάκια. Να έχει πιάσει με τα χέρια της τα κεφάλια μας και να μας σκουντάει να μπούνε οι γλώσσες μας μέσα στο μουνάκι της. Όπως και κάναμε και αμέσως άρχισε να τσιρίζει από καύλα. Το να κάνω γλυφομούνι μαζί με μια άλλη γυναίκα πρέπει να είναι από τα καλύτερα πράματα που έχω κάνει στο σεξ. Γλύφαμε και οι δύο σαν λυσσασμένοι.

Ήρθε η σειρά της Ελένης και κάθισε στον καναπέ με το ένα πόδι σηκωμένο ψηλά. Ήρθε από δίπλα μου η Μαρία με φίλησε και μου χαμογέλασε. Άρχισε πρώτα αυτή να γλύφει την φίλη της ενώ εγώ κοιτούσα για λίγο. Μετά άρχισα κι εγώ. Εκεί η Ελένη τα έχασε. Έκανα ακριβώς τα ίδια που έκανα και στην Μαρία και έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε και είχε οργασμό. Εγώ ένιωθα εκείνη την στιγμή ότι είμαι βασιλιάς. Καθίσαμε έτσι για περίπου ένα τέταρτο ώσπου ήρθε η δική μου ώρα.

Με ξαπλώσανε κάτω και η ψωλή μου έγινε μάρμαρο με τη μία. Η Μαρία μπορεί να μην ήξερε από γλυφομούνι τότε αλλά ήξερε από καλές πίπες. Άρχισε να βάζει όλο τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Όλα τα 17 εκατοστά πούτσας που έχω να είναι μέσα στο στόμα της και αυτή να πηγαίνει πάνω κάτω.

Η Ελένη σαν καλή αρχάρια κοιτούσε ενώ έκανε την δουλειά της. Σε λίγο άρχισε και αυτή τα πρώτα της τσιμπούκια. Τα δικά της ήταν πιο αργά, πιο προσεκτικά και λιγότερο καλά από την Μαρία. Μετά άρχισαν και οι δυο μαζί να μου παίρνουν πίπα από τα δεξιά η Μαρία και από αριστερά η Ελένη. Πότε έγλυφε η μία τα αρχίδια μου πότε έγλυφε η άλλη το κεφαλάκι. Εγώ ήμουν στο έβδομο όνειρο… Δεν ένιωθα τίποτα άλλο από ένα απίστευτα ωραίο γαργαλητό στον εγκέφαλο. Δεν θυμόμουν καν που ήμουν.

Μόλις συνήλθα (μετά από κανένα πεντάλεπτο) είπα στον εαυτό μου ότι είναι λίγη ώρα για κανονικό γαμήσι. Έβαλα την Μαρία στα τέσσερα κι άρχισα να την παίρνω από πίσω. Η Ελένη από μπροστά να έχει ανοίξει για άλλη μια φορά τα πόδια της και να της κάνει γλυφομούνι η φίλη της. Εγώ είχα παρασυρθεί και γαμούσα σαν θεριό την Μαρία. Αυτή βογκούσε όλο και περισσότερο ενώ δεν σταματούσε πότε το γλυφομούνι.

Πρέπει να ήμασταν έτσι για περίπου ένα τέταρτο όταν ένιωσα ότι θα έχυνα και μόνο από το θέαμα των δυο τους να γλύφονται. Σταμάτησα για λίγο και η Μαρία είπε:

– «Έλα μωράκι μου, ήρθε η ώρα να δεις γιατί είμαι στρέιτ».

Η Ελένη διστακτική κάθισε κι αυτή στα τέσσερα και περίμενε να μπω μέσα της. Τούρλωσε το κωλαράκι της όσο μπορούσε. Η Μαρία δεν κάθισε μπροστά για γλυφομούνι. Ήρθε κι άνοιξε τα κωλομέρια της Ελένης. Για εμένα αυτό ήταν απλά τέλειο. Είχα δει άπειρες τσόντες να κάθεται μια γυναίκα και να βλέπει από τόσο κοντά να γαμιέται μια άλλη. Επιτέλους θα το έκανα και εγώ. Έβαλα σιγά-σιγά τον πούτσο μου μέσα στην Ελένη και με μαλακές κινήσεις άρχισα να την γαμάω. Ακόμα και με τους δονητές που έβαζε δεν ήταν αρκετά ανοιχτή για το πάχος της πούτσας μου. Εγώ συνέχισα να την γαμάω απαλά-απαλά ενώ η Μαρία είχε κολλήσει το πρόσωπο της στον κώλο της Ελένης και με κοιτούσε με ένα καυλιάρικο ύφος που δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Άρχισα με πολύ γρήγορους ρυθμούς να γαμάω την Ελένη. Αμέσως ήρθε και το βογκητό της από την καύλα της.

Η Μαρία της βαρούσε τα κωλομέρια ενώ εγώ δεν σταματούσα να την γαμάω. Ήταν λίγο άβολα αλλά πάνω απ’ όλα ήταν σκέτη απόλαυση. Συνέχισα να την γαμάω μέχρι που δεν άντεχα άλλο: έπρεπε να χύσω. Βγάζω τον πούτσο μου απ’ έξω και η Μαρία με περίμενε με ανοιχτό το στόμα της. Προς μεγάλη έκπληξη μου ήρθε και η Ελένη από δίπλα περιμένοντας να χύσω. Εγώ άρχισα την μαλακία και έχυσα στα προσωπάκια τους. Το τι έκρηξη έγινε δεν μπορώ να σας την περιγράψω. Πάντως ακόμα το θυμάμαι και ανατριχιάζω. Αφού καθαρίστηκαν με φιλάκια και γλυψίματα, καθίσαμε όλοι μαζί στον καναπέ. Εγώ εξουθενωμένος δεν μπορούσα να κουνηθώ και πολύ. Η Μαρία μου έφερε λίγο νερό όπως το έχω συνήθεια μετά το σεξ και το έχυσα πάνω στην Ελένη. Αμέσως καύλωσαν οι ρώγες της και άρχισα να πίνω από το κορμί της όλο το νερό που της έριξα.

Δεύτερος γύρος μέσα σε λίγα λεπτά.

Το ξανακάναμε πολλές φορές αυτό ώσπου δεν μας έδινε την συγκίνηση που θέλαμε και γι’ αυτό χωρίσαμε. Με την Μαρία ακόμα πατάμε τρέλα γαμήσια και παρτούζες πότε με κανέναν φίλο μου πότε με κάποια φίλη της. Το καλό είναι ότι όλοι το λένε σε όλους ότι είμαστε φοβερό δίδυμο και μας την πέφτουν όλοι και όλες.

A, ναι! Και μετά από μερικές μέρες από τις διακοπές μου κέρδισα στο καζίνο 73 χιλιάδες και δεν δουλεύω. Μόνο γαμήσια…

error: