Θεαμα στην παραλια

Εχω καβλωσει απειρες φορες διαβαζοντας ιστοριες και αποφασισα για πρωτη φορα να σας διηγηθω μια δικη πραγματικη ιστορια, που προσωπικα μου εμεινε αξεχαστη.

ολο εγιναν περυσι το καλοκαιρι σε μια παραλια της πελοποννησου. Μαζι με την κοπελα μου αποφασισαμε να περασουμε ενα ομορφο τριημερο μακρια απο την πολη μιας και η καλοκαιρινη μας αδεια αργουσε αρκετα.Η κοπελα μου ειναι μια πληθωρικη γυναικα, ψηλη, με ωραιες βυζαρες που συναμμα δεν χορταινει το μουνακι της γαμησι. Απο την πρωτη στιγμη που την γνωρισα δεν ξεκαβαλει απο πανω μου(ομοιως κ εγω απο εκεινη). Σημειωση πως ειμαστε κ οι 2, 32χρονων.

Ως γνησιοι ελληναρες ξεκινησαμε για μπανιο μεσημερακι με τον ηλιο να καιει στην παραλια. Αμεσως πεσαμε στην θαλασσα να δροσιστουμε μιας κ η θερμοκρασια βαρουσε κοκκινα. Στην αρχη πλατσουριζαμε πειραζοντας ο ενας τον αλλον. Δεν αργησαμε βεβαια να το γυρισουμε στο πονηρο. Μην μου πετας νερα στην μουρη γιατι αμα σε πιασω θα σου πεταξω τα ματια εξω της λεω σε καποια φαση.(χωρις κανα σαφες υπονοουμενο). Εκεινη ομως το μεταφρασε αλλιως!

-Αν μπορεις πιασε με πρωτα μου απανταει, με βλεμμα ολο ναζι. Ηξερε πως δεν υπηρχε περιπτωση να μου ξεφυγει, ειμαι πιο ευελικτος απο εκεινη, ηθελε απλα να με προκαλεσει πραγμα που καταλαβα αμεσως.

-Αν πεσεις στα χερια μου θα σου δειξω εγω της απαντησα και αρχισα να κολυμπαω προς το μερος της ενω εκεινη προσπαθουσε να ξεφυγει.(λεμε τωρα,το αποτελεσμα ηταν γνωστο αλλωστε). Την πιανω σε χρονο ρεκορ και της λεω -ηθελες να παιξουμε ετσι? -τωρα θα σε φτιαξω εγω και μονομιας της βουταω το κεφαλι 2 φορες μεσα στην θαλασσα. εκεινη αντεδρασε στην δευτερη βουτια και μου επιασε τα αρχιδια. δεν ηθελα κ πολυ, αυτοματως καυλωσα και οταν βγηκε στην επιφανεια της λεω


-θα στον δωσω στο στομα αν μου το ξανακανεις αυτο. – Ναι? μου απανταει


– Δεν το εχω ξανακανει υποβρυχια, ισως ειναι ευκαρια να το δοκιμασω και μονομιας μου πεταει τον πουτσο εξω απο το μαγιο.Ειχα καυλωσει για τα καλα.


-Τι κανεις τι λεω εκει? Δεν μιλησε,μονο βουτηξε μεσα στο νερο κ τον πηρε στο στομα της. δεν ξερω πως το εκανε,αλλα τον πηρε ολο μεσα. Ειχα τρελαθει απο τη καυλα καθως αρχισε να με τσιμπουκωνει κατω απο το νερο. εγω κοντευα να εκραγω απο την καυλα ενω εκεινη δεν αργησε να σκασει, μην μπορωντας να παρει ανασα εκει κατωοταν βγηκε στην επιφανεια το ματι της γυαλιζε ενω εγω εβγαζα φωτιες απο παντου.

– θελω να με γαμησεις, μου λεει. Εν το μεταξυ κοσμος κολυμπουσε γυρω μας σε σχετικα κοντινη αποσταση.

-Φυγε της λεω απο κοντα μου γιατι θα γινουμε θεαμα εδω, απομακρυνοντας την. (η παραλια ηταν λιγα χιλιομετρα απο το χωριο του πατερα μου και αν μας επαιρνε κανενα ματι, θα μας κρεμαγανε κουδουνια.Οχι πως με ενδεφερε δηλ αλλα περισσοτερο για τον πατερα μου αλλα κ την κοπελα μου ,που σιγουρα θα την χαρακτηριζαν με τα χειροτερα.χωριο τωρα, κταλαβαινετε).

Της εξηγησα στα γρηγορα και ξεκινησε να βγαινει απο την θαλασσα,απο την μια καυλωμενη με το ολο σκηνικο και απο την αλλη απογοητευμενη που δεν ειχαμε την αναλογη συνεχεια. Εγω βγηκα λιγο αργοτερα για να μπορεσω να ξεκαυλωσω λιγο. Καθισαμε κ οι 2 στις ψαθες που ειχαμε απλωσει απο πριν, καναμε ηλιοθεραπεια σαν να μην συνεβη τιποτα.(εγω αν και μελαχροινος ειχα καθισει κατω απο την ομπρελα για να ειμαι ειλικρινης) Το μυαλο μου ομως γυριζε στο σκηνικο.Δεν μπορουσα να ησυχασω και δειλα δειλα αρχισα να την χαιδευω. Ο πολυς κοσμος ειχε αρχισει να φευγει λογω της ωρας και οι κοντινοτεροι σε εμας βρισκονταν πλεον σε αποσταση περιπου 10μετρων.Αποφασισα να γινω πιο προστυχος και αρχισα να της τσιμπαω τις ρωγες να πειραζω το κωλαρακι της και γενικα να την χουφτωνω παντου.- Μου λεει εχεις τρελαθει, τι σε επιασε τωρα? Εδω εξω θα μας δει κανενα ματι(τι μου ελεγες πριν). Εκεινη την στιγμη δεν με ενδιεφερε κανεις.Ειχα καυλωσει παλι και το ειχε δει καθως το μαγιο μου ειχε φουσκωσει για τα καλα. Γυρισε προς το μερος μου εχοντας πλατη τον κοσμο και μου αποκαλυψε τις βυζαρες της.Αργα και βασανιστικα.Ειχα γινει τουρμπο.Σκεφτομουν χιλιους τροπους για να την σκισω εδω και τωρα! Μου επιασε τον πουτσο και τον εβγαλε στην ακρη απο το μαγιο.Το πουτσοκεφαλο ξεπροβαλε γεματο υγρα απο την καυλα.το επαιξε με τα δακτυλα της και τα εβαλε στο στομα της. μου ερχοταν να χυσω βλεποντας την,αλλα κρατηθηκα.ηθελα να τον βαλω στο στομα της.Το καταλαβε αμεσως και εριξε μια πετσετα πανω μου.-τωρα δεν μου γλιτωνεις λεει, και εσκυψε προς το μερος μου. Με αργες κινησεις το πηρε ολο μεσα, ενω εγω εκανα δηθεν τον αδιαφορο για να μην μας παρουν χαμπαρι. Ηθελα ομως να φωναξω απο την καυλα.Μου ερχοταν να της τα αδειασω ολα στο στομα της αλλα κρατηθηκα ξανα γιατι ειχα βαλει στοχο την μουναρα της.Την απομακρυνω και της παραμεριζω το κατω μερος απο το μαγιο της.Ηταν ηδη μουσκεμα.Επαιζα με την μουναρα της,ετριβα την κλειτοριδα της, εχωνα δεν ξερω κ εγω ποσα δακτυλα μεσα της.Ειχε λιωσει απο την καυλα και δαγκωνοταν για να μην ουρλιαξει. Θα στο χωσω στην μουναρα σου της ψιθιρισα και μου εγνεψε καταφατικα ναιιιιιιιιι!

Γυρισα την ομπρελα προς το μερος του κοσμου(οτι μπορουσε να κρυψει δηλ) και την οδηγησα να κατσει πανω μου.Το εχωσα με την μια μεσα στο μουσκεμενο μουνακι της.εβγαλε μια πνιχτη κραυγη και στην συνεχεια λικνιζοταν αργα πανω στο καυλι μου. Αρχισε να μου λεει διαφορα,-σκισε με γαμια μου,-κοιτα πως ανοιξε η μουναρα μου για την ψολαρα σου,-θελω να μου τα πεταξεις ολα μεσα,να με γεμισεις με τα χυσια σου. Μολις μου το ειπε αυτο,δεν αργησα,τα αρχιδια μου ειχαν φουσκωσει,αρχισα να χυνω ασταματητα.Χυνωωωωω!!! γαμια μου,χυνω,μου γεμισες την μητρα σπερμα αναφωνησε(ακολουθουντας κ αυτη με διαφορα δευτερολεπτου),χοροπηδωντας σαν τρελη πανω στο καβλι μου.

Οταν σιγα σιγα ηρεμησαμε, με την ακρη του ματιου μου παρατηρησα τους γονεις απο την οικογενεια παραδιπλα μας να κοιτουν αποσβολομενοι απο το θεαμα που μολις τους ειχαμε προσφερει.Λεω τωρα δεν την γλιτωνουμε την ξεφτιλα.Δεν της ειπα τιποτα ομως και απο τι φαινεται μαλλον γλιτωσαμε και τα κουδουνια μιας και εδω και ενα χρονο δεν εχει αναφερθει τιποτα.

Ελπιζω να σας αρεσε και να μην σας κουρασε η περιγραφη μου.

error: