Η χωρισμένη που ήθελε γλύψιμο

Ήμουν 30 χρονών και αρκετό καιρό μόνος όταν γνώρισα την Έυα.

Εκείνη ήταν τότε 37 χρονών, και ήταν 3 χρόνια χωρισμένη ύστερα από ένα γάμο που κράτησε περίπου 10 χρόνια. Ήταν αρκετά ελκυστική γυναίκα.


Στο πρόσωπο όχι τόσο γλυκιά αλλά κάπως σκυλέ, ίσως και λίγο προστυχόφατσα, με τα πρώτα σημάδια της ηλικίας να αρχίζουν να φαίνονται . Αλλά είχε ένα πολύ ωραίο σώμα. Όχι το σώμα της πιτσιρίκας αλλά το ωραίο γυναικείο σώμα, με τις καμπύλες της, κάπως νταρντανουλα, με ωραία πόδια και μεγάλα ωραία βυζιά. Ήξερε να δείχνει το σώμα της φορόντας τα κατάλληλα ρούχα αρκετά συχνά. Αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, ενώ εγώ είχα στο μυαλό μου να κάνουμε κάποια περιπέτεια. Σκεφτόμουν μόνος εγώ, χωρισμένη αυτή, με ανάγκες που δεν μπορούσαν να ικανοποιηθούν, κάτι θα γίνει. Δυστυχώς όμως η σχέση μας πέρασε πολύ γρήγορα σε πολύ φιλικό στάδιο.

Στο διάστημα αυτό εκέινη είχε προσπαθήσει να κάνει μια σχέση αλλά τελείωσε γρήγορα. Και οι κουβέντες που κάναμε προς απογοήτευση μου ήταν ότι έχει σκεφτεί να κάνει one night stand αλλά τελικά πιστέυει ότι δεν την εκφράζει, και δεν της αρέσει το φιλικό σεξ, γιατί μια φορά το είχε κάνει με ένα φίλο τα και από τότε χάλασε η καλή σχέση που είχαν κλπ. Κάποια φορά, μετά από κάποιο καιρό φιλίας , μην έχοντας τι να χάσω την είχα ρωτήσει κιόλας: – Θα μπορούσε να γίνει κάτι με εμάς τους δύο άραγε; Να κάναμε κάποια στιγμή έρωτα; – Δύσκολο. Εμείς είμαστε πλέον φίλοι και με φίλους δε μπορώ να κάνω σεξ…

Είχα πιστέψει πλέον ότι η πιθανότητα να κάνω κάτι μαζί της είχε χαθεί, αλλά συνέχισα να έχω μια καλή φιλική σχέση μαζί της. Μέχρι μια Πέμπτη βράδυ. Εκείνη τη Πέμπτη μην έχοντας τι να κάνω την πήρα τηλέφωνο να πάμε για κανένα καφέ. Εκείνη μου απάντησε ότι δεν είχε όρεξη να βγεί, αλλά επειδή ήθελε παρέα να πήγαινα από το σπίτι της (έμενε μόνη) να πιούμε εκεί τον καφέ και να περάσουμε την ώρα μας. Αφού ήπιαμε τον καφέ και η ώρα είχε περάσει κάπως η Εύα έφερε ένα μπουκάλι κρασί για να πιούμε και να συνεχίσουμε την κουβεντούλα μας. Μετά από κάνα δυο ποτηράκια η Εύα είχε ήδη αρχίσει να κάνει κάπως κεφάλι. Άλλωστε σε παλαιότερη κουβέντα μου είχε εξομολογηθεί ότι το ποτό την κάνει πιο ευάλωτη, και για αυτό συνήθως απέφευγε να πίνει πολύ όταν είναι με κάποιον, γιατί και με την άλλη ιστορία του φίλου της έτσι είχε υποκύψει στον πειρασμό.

Πολύ σύντομα όμως η κουβέντα μας έφτασε και στο σεξουαλικό κομμάτι. Η Έυα άρχισε να κάνει κάποια παράπονα για τη συμπεριφορά των ανδρών στο σέξ.: – όλοι έτσι φέρεστε, μου λέει. Να περνάτε καλά εσείς και δεν νοιάζεστε να ικανοποιήσετε και την κοπέλα… – Κάνεις λάθος της απαντάω. Εγώ πιστεύω ότι όλοι θέλουμε να περνάμε και οι δυο καλά. – Ναι καλά. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Με όλους όσους έχω πάει όλη θέλανε να τους παίρνω πίπα για πολύ ώρα, να τους γλύφω μέχρι να τελειώσουν και μάλιστα να χύσουν μέσα στο στόμα μου και να τα καταπιώ κιόλας. Κανείς δεν ενδιαφερόταν να κάνει κάτι και για εμένα. Και εμένα μου αρέσει να μου γλύφουν το μουνί. Αλλά κάνει δεν το κάνει. Όλοι γλύφανε κανένα λεπτό τυπικά και μετά κοιτάζανε να μου τον χώσουν και να με πηδήξουν. Κανείς δε σκεφτότανε ότι εγώ ήθελα να με γλύφουν για πολύ ώρα όπως έκανε και εγώ σε αυτούς. – Είχες πέσει σε λάθος ανθρώπους, της λέω. Εμένα μου αρέσει πολύ να κάνω γλυφομουνι και το κάνω για πολύ ώρα στην κοπέλα. – Ναι καλά όλοι λόγια είστε. Και εσύ το ίδιο κάνεις είμαι σίγουρη.

Άντε να γλύφεις κανα δυο λεπτά και μετά κοιτάς πώς να γαμήσεις. – Ε δεν έχεις παρά να με δοκιμάσεις, της λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου χαμογελόντας πονηρά. Η Έυα γέλασε και αυτή, αλλά ήταν σκεπτική ταυτόχρονα. – Λοιπόν μου λέει είμαι σίγουρη ότι και εσύ μόνο λόγια είσαι. Και θέλω να στο αποδείξω αυτό. Είχαμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας δεν πρόκειται να συμβεί κάτι, αλλά θέλω να βάλω ένα στοίχημα μαζί σου.

– Τι στοίχημα; – Λοιπόν. Θέλω να μου γλύψεις το μουνί. Αλλά μόνο να μου το γλύψεις. Δε θα κάνεις τίποτα άλλο. Ούτε να με γδύσεις κάν. Απλά θα μου σηκώσεις τη φούστα και θα με γλύψεις. Θα με ικανοποιήσεις με τη γλώσσα σου και μόνο. Θα με κάνεις να τελειώσω με το στόμα σου. Δεν θα με αγγίξεις πουθενά αλλού. Έτσι και μόνο να αγγίξεις για παράδειγμα το στήθος μου πάνω από τα ρούχα έχεις χάσει.

– Συμφωνώ της κάνω… Και τι θα κερδίσω; – Λοιπόν άκου. Αν το κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο θα έρθεις να μείνεις εδώ σε εμένα. Και φυσικά θα μπορέις να μου κάνεις ότι θέλεις και όσες φορές θέλεις. Θα με γαμήσεις όσες φορές θέλεις μέσα στο ΣΚ. Αλλά για να κερδίσεις είπαμε. Θα μου κάνεις μόνο γλυφομούνι και δε θα με αγγίαξεις πουθενά μέχρι να τελειώσω στο στόμα σου. Μετά θα σηκωθείς να φύγεις χωρίς να συμβεί τίποτα άλλο. Ακόμα και αν έχω ερεθιστεί τόσο που σε παρακαλάω να με πάρεις εσύ πρέπει να αντισταθείς. Σκέψου. Αν κάνεις κίνηση με πηδήξεις σήμερα , εντάξει εγώ λογικά δε θα αντισταθώ, και θα με πηδήξεις. Αλλά σκέψου ότι θα με πάρεις μια μόνο φορά χάνοντας το στοίχημα, ενώ αν αντισταθείς θα με έχεις από Παρασκευή βράδυ μέχρι Κυριακή βράδυ δικιά σου για όσες φορές θέλεις. Εγώ είμαι σίγουρη ότι θα χάσεις…

– Μην είσαι τόσο σίγουρη της λέω, και δίνουμε τα χέρια. Καθώς καθόμασταν στον καναπέ, πάω και γονατίζω μπροστά της. Η έυα φορούσε μια τζίν φουστίτσα και καθόταν σταυροπόδι. Της πιάνω και της κατευάζω το πόδι, και χώνω τα χέρια μου κάτω από τη φούστα της. Της πιάνω το βρακάκι και το τραβάω αργά μέχρι να της το βγάλω τελείως. Της σπρώχνω ελαφρά τη φούστα προς τα πάνω, και της ανοίγω τα πόδια ώστε να έχω πρόσβαση στην καυτή τρυπούλα της. Το μουνί της ήταν ήδη υγραμένο και έκαιγε… Αλλά ήταν και κάπως απεριποίητο μιας που η Εύα δεν είχε στο μυαλό της για κάποια περιπέτεια. Ήταν κάποιες μέρες αξύριστο με τις τριχούλες να έχουν βραχεί ήδη από τα υγρά της. Εγώ συνεχίζω τη δουλειά μου για να κερδίσω το στοίχημα, αρχίζω αν της το φυλάω και να το γλύφω αργά αργά. Της έγλυφα τα μουνόχειλα, και έχωνα τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά γινόταν μέσα στη τρυπούλα της. Η Έυα να έχει καυλώσει απίστευτα, να χαϊδεύεται, να χουφτώνει τα βυζιά της, τα οποία εγώ απαγορευόταν να αγγίξω κάν να και θα ήθελα πολύ. Εγώ χωμένος κάτω από τη φούστα της συνέχιζα να τη γλύφω. Η Έυα έιχε φτιαχτεί τόσο πολύ που άρχισε να ουρλιάζει και να με παρακαλάει:

– Έλα, σε παρακαλώ γάμησε με!! Βάλτον μου δεν αντέχω άλλο. Πήδα με τώρα… Η αλήθεια είναι ότι και εμένα ο πούτσος κόντευε να εκραγεί, και πολύ θα ήθελα να της τον καρφώσω δυνατά και να την ξεσκίσω. Αλλά η ιδέα να την έχω ένα Σαββατοκύριακο ολόκληρο και να την γαμάω ασταμάτητα με έκανε να συγκρατηθώ. Συνέχισα το γλύψιμο ασταμάτητα όσπου μετά από κανένα δεκάλεπτο ένιωσα την Έυα να τρέμει από καύλα και την υγρασία στο καυτό μουνάκι της. Είχε τελειώσει. Συνέχισα να γλύφω τα υγρά της. Ενώ η Έυα θα περίμενε όπως είχαμε βάλει στοίχημα να σταματήσω, εγώ συνέχιζα να τη γλύφω. Αυτή να έχει πιάσει το κεφάλι μου και να το πιέζει πάνω στο μουνί της. Σε λίγα λεπτά την έκανα με τη γλώσσα μου να τελειώσει άλλες δυο φορές. Τότε σηκώθηκα και της λέω:

– Είδες κουκλίτσα μου; Το κέρδισα το στοίχημα!! – Ναι αγόρι μου. Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια. Με έκανες να νιώσω πολύ σούπερ. – Οπότε το ΣΚ θα έρθω για την ανταμοιβή μου.

– Φυσικά θα έρθεις. Το κορμί μου το κέρδισες με την αξία σου. Όλο το ΣΚ θα σου ανήκει. Να το κάνεις ότι θέλεις όσες φορές θέλεις. Δεν το περίμενα. Περίμενα κάποια στιγμή ότι δε θα κρατιόσουν σήμερα και θα με γάμαγες. Αλλά ήσουν εκπληκτικός. Τώρα θα με πηδάς όλο το ΣΚ… Σηκώθηκα, της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και έφυγα. Παρασκεύη βράδυ πήγα στο σπίτι της και μέχρι την Κυριακή βράδυ την είχα ξεσκίσει στο πήδημα. Το απολαύσαμε και οι δύο. Περάσαμε σχεδόν όλο το ΣΚ στο κρεβάτι γαμόντας άγρια την Εύα.

error: