Η πρώτη μου φορά

Έχουν περάσει λίγα χρόνια από τότε. Ήταν απίθανο και απολαυστικό, δεν μπορώ να την ξεχάσω εκείνη την στιγμή με τίποτα. Ήταν καλοκαίρι και βρέθηκα για Σ/Κ στο σπίτι της φίλης μου, εκεί βρισκόταν και ο αδερφός της ,τον οποίο μόλις τον είδα έπαθα πλάκα μαζί του και κάρφωσα το βλέμμα μου κατευθείαν επάνω του, ενώ με το που με κοίταξε και μόνο ένιωσα το σώμα μου υγρό. Θυμάμαι ότι το βράδυ ενώ κοιμόταν δεν άντεξα από την κάψα και πήγα και τον φίλησα.

Ο Άρης το είχε καταλάβει από καιρό ότι τον κάρφωνα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη για αυτό μόλις η μητέρα του και η αδερφή του έφυγαν για ψώνια από το σπίτι ήρθε δίπλα μου στον καναπέ που καθόμουν και μου είπε

«Τι κάνεις Χριστίνα;»

«Καλά» του απάντησα αναψοκοκκινισμένη και καυλωμένη τρελά.

«Αυτό είναι καλό» μου απάντησε και έβαλε το χέρι του στο γυμνό πόδι μου. Φορούσα ένα καυτό σορτς και μόλις ένιωσα το χέρι του στο κορμί μου νομίζω πως τελείωσα για πρώτη φορά.

«Μην είσαι ντροπαλή μαζί μου Χριστίνα το ξέρω ότι σου αρέσω και μου αρέσεις, από καιρό ήθελα να σε προσεγγίσω ,έχεις εξελιχθεί σε μια όμορφη γοητευτική γυναίκα».

«Σε ευχαριστώ Άρη» είπα με τρεμάμενη φωνή και κοκκίνισα πάλι.

Χαμογέλασε έγειρε το κεφάλι του προς το πρόσωπο μου και με φίλησε. Δεν αντιστάθηκα καθόλου τον άρπαξα και τον φίλησα κι εγώ, νομίζω αυτό ήταν ένιωσα πιο υγρή από ποτέ.

«Το έχεις ξανακάνει ποτέ αυτό Χριστίνα;»

«Όχι» είπα τρεμάμενα, καθώς η επιθυμία μου ήταν έντονη.

Χαμογέλασε και μου έπιασε τον κώλο και στενάζοντας από επιθυμία συνέχισε να με φιλά.

«Θέλεις να το κάνεις Χριστίνα;»

«Ναι» είπα σαν να ικέτευα να τελειώσει καθώς δεν άντεχα άλλο από την κάψα.

Με πήρε στα χέρια του και με οδήγησε στο δωμάτιο του κλειδώνοντας την πόρτα πίσω του. Με ακούμπησε στο κρεβάτι και άρχισε να βγάζει τα ρούχα του. Όταν έβγαλε το παντελόνι του όμως και είδα έναν τεράστιο πούτσο δεν άντεξα και έμεινα με ανοιχτό το στόμα κάτι που τον έκανε να βάλει τα γέλια.

«Θέλεις να το γλύψεις μωρό μου;»

Δεν το σκέφτηκα καθόλου τον άρπαξα με δύναμη και τον έβαλα όσο πιο βαθιά στο στόμα μου μπορούσα. Τον έπιασα και με τα δυο μου χέρια για να μπορώ να τον κουμαντάρω καθώς δεν μου φαινόταν για 14 εκατοστά αλλά τουλάχιστον για 20 και συνεχώς μεγάλωνε. Μετά από 10 λεπτά που τον είχα στο στόμα μου άρχισε να με γδύνει ,πρώτα μου έβγαλε την μπλούζα, μετά το σορτς και τέλος τα εσώρουχά μου . Ανέβηκε πάνω μου και ετοιμάστηκε.

«Είσαι σίγουρη πως θες να το κάνεις αυτό;»

«Ναι» και δίχως να χάσω χρόνο πέρασα τα πόδια μου γύρω του και τον έσφιξα παρακαλώντας να μπει.

«Εντάξει» με φίλησε και σιγά σιγά άρχισε να μπαίνει αργά προς τα μέσα. Όσο προχωρούσε ο τεράστιος πούτσος του προς τα μέσα άρχισα έντονα τους αναστεναγμούς και τα βογγητά ενώ η κάψα μεγάλωνε. Όταν έσπρωξε και μπήκε ολοκληρωτικά μέσα μου, μου κόπηκε η ανάσα.

«Είσαι καλά μωρό μου;»
«Ναι»

«Εντάξει» μου απάντησε και μπήκε πιο βαθιά «Είσαι έτοιμη; Αυτό θα πονέσει λίγο».

Πήρα μια βαθιά ανάσα «Έτοιμη»

«Εντάξει» έσπρωξε τον εαυτό του προς τα μέσα και ούρλιαξα καθώς μου έπαιρνε την παρθενιά μου.

« Είσαι καλά μωρό μου;»

Αισθάνθηκα ένα δάκρυ να σκάει στο σώμα μου. Με φίλησε και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα-έξω αργά αργά. Με την ώρα άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα ο Άρης και να μπαίνει μέσα μου πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Αισθανόμουν ότι θα τρελαθώ από την ευχαρίστηση που ένιωθα . Ενώ ο πούτσος του μου διαλούσε το βρεγμένο μουνί μου, το στόμα του περιεργαζόταν τα βυζιά μου και αυτό με έκανε να θέλω να τελειώσω.

«Είσαι έτοιμη να τελειώσεις μωρό μου;»
«Έτσι νομίζω»

Κράτησα την αναπνοή μου και ένιωσα το στομάχι μου να σφίγγει, το άφησα λοιπόν να βγει όλο έξω και ούρλιαξα έχοντας τον πρώτο μου οργασμό. Ο Άρης αμέσως μπήκε μέσα μου και οι δυο αναπνέαμε μαζί κρατώντας ο ένας τον άλλο σφιχτά ώσπου τελείωσε και αυτός.
Χαμογέλασε και με φίλησε.

«Ήταν υπέροχο Χριστίνα».
«Ναι σε ευχαριστώ Άρη».

Ήταν η πρώτη μου φορά και ήταν μοναδική, δεν το είπα στην φίλη μου τότε καθώς μπορεί και να με σκότωνε, το έμαθε βέβαια αργότερα από τον Άρη με τον οποίο περάσαμε ένα φανταστικό καλοκαίρι.

error: