Η πρώην του φίλου

Η Αγγελική ήταν η κοπέλα ενός φίλου. Ήταν γύρω στα 21 τότε, ενώ εγώ όπως και ο φίλος μου γυρω στα 25. Η σχέση τους δεν κράτησε παρά μόνο 4 μήνες. Ο φίλος μου συνέχεια διαμαρτύρονταν ότι δεν την πολυγουστάρει , ότι δεν του πολυάρεσε, και ότι και στο σεξ δεν ήταν και ότι καλύτερο. Μάλιστα μου είχε πει ότι ήταν παρθένα όταν τα φτιάξανε, και ότι το μουνί της ήταν πολύ στενό, σε σημείο που καμιά φορά δεν μπορούσε να μπει μέσα της.

Η αλήθεια ήταν οτι η Αγγελική δεν ήταν και η πιο όμορφη κοπέλα στον κόσμο. Το μεγάλο της ελάττωμα ήταν ότι ήτνα κάπως αγοροκόριτσο. Πάντα με τζιν, αθλητικά η μποτάκια, και γενικά κάπως απεριποίητη. Όλοι στην παρέα την κορόιδευαν αλλά εγώ πίστευα ότι αν πρόσεχε λίγο τον εαυτό της η κατάσταση θα βελτιωνότανε σημαντικά.

Η Αγγελική από όλη τη παρέα του γκόμενού της είχε δείξει μια ιδιαίτερη συμπάθεια σε εμένα. Ίσως γιατί είχε καταλάβει ότι από όλους ήμουν αυτός που δεν τη κουτσομπόλευα, τουλάχιστον όχι πολύ.

Το όλο σκηνικό έγινε λοιπόν κανένα μήνα αφού τα παιδιά χωρίσανε. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την περίοδο και οι δικές μου σχέσεις με τον φίλο μου για διάφορους λόγους είχαν ψυχρανθεί. Ένα βράδυ λοιπόν με παίρνουν κάτι φίλοι να πάμε για ποτό σε ένα μπαράκι. Εγώ όταν έμαθα που θα βγαίναμε ψιλοσπάστικα γιατί ήξερα ότι σε εκείνο το μπαράκι πήγαινε αρκετά συχνά η Αγγελική, και σίγουρα δεν γούσταρα να πέσω επάνω της. Πήγα λοιπόν και συνεχώς κοιτούσα τριγύρω μην τυχών την πετύχω πουθενά. Εκείνο το βράδυ είπαμε με την παρέα να το διαλύσουμε νωρίς. Όπως λοιπόν πηγαίναμε να φύγουμε αισθάνομαι ένα χέρι να με τραβάει, και μια φωνή να μου λέει: επ τι κάνεις; Τι γίνεται;

Γυρνάω και τι να δώ. Η Αγγελική αλλά όχι όπως την ήξερα. Επιτέλους είχε περιποιηθεί τον εαυτό της. Είχε φτιάξει τα μαλιά της, έβγαλε τα γυαλιά και έβαλε φακούς επαφής, και μεγάλη αλλάγη στο ντύσιμο. Με ένα κολητό μπλουζάκι, με κουμπάκια μπροστά και μεγάλο ντεκολτέ, μια αεράτη φούστα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι που αποκάλυπτε το όμορφο πόδι της, και ωραία πεδιλάκια. Βαμμένα κόκκινα νυχάκια, μεγάλη αλλαγή. Όχι ότι είχε γίνει η μουνάρα (στο πρόσωπο δεν ήταν και ότι καλύτερο αλλά το σώμα της τελικά ήταν πολύ καλό) αλλά είχε γίνει αυτό που λέμε μια fuckable γκομενίτσα που πολύ θα ήθελα να της ρίξω έναν…

 τι τύχη να σε πετύχω, είπε. Ήμουν μόνη και είπα να περάσω να πιω ένα ποτάκι…

 και εγώ χάρηκα που σε είδα είπα διστακτικά. Αλλά να τώρα φεύγαμε…

 Τι κρίμα. Μα γιατί δεν κάθεσαι λίγο να πιούμε ένα ποτάκι; Να και εγώ μόνη μου είμαι. Please κάτσε να μου κάνεις λίγο παρέα…

Ενώ όπως είπα δεν ήθελα να την συναντήσω, ξαφνικά κάτι με έκανε να θέλω να μείνω για λίγο μαζί της. Από την άλλη δεν ήθελα να αρχίσει να με ρωτάει για τον φίλο μου. Τελικά όμως με έψησε να μείνω για ένα ποτό. Χαιρέτησα την παρέα μου και έμεινα. Κάτσαμε παραγγείλαμε ποτάκι και πιάσαμε την κουβεντούλα. Για να μην καταλήξει η κουβέντα στον πρώην της μόλις πήγε να ανοίξει το θέμα της είπα ότι είχαμε ψυχρανθεί, και ότι είχα μέρες να του μιλήσω. Ήπιαμε το ποτό μας και είπαμε να φύγουμε. Τότε με παρακάλεσε να τη πετάξω μέχρι το σπίτι της για να μην παίρνει ταξί. Έτσι και έγινε. Μόλις φτάσαμε σπίτι της λέει όλο χαρά:

 Ααα ωραία έχει και θέσει να παρκάρεις.

 Μα όχι της απαντάω. Λέω να φύγω.

 Σε παρακαλώ έλα επάνω να κάτσουμε λίγο. Είμαι μόνη στο σπίτι και βαριεμαι. Έλα καμιά ωρίτσα, πίνουμε κάτι και μετά φεύγεις…

 ΟΚ για λίγο θα έρθω

Αναιβένοντας σκεφτόμουν ότι θα γούσταρα να γίνει κάτι αλλά από την άλλη δεν ήθελα. Σκεφτόμουν πρωην κοπέλα του φίλου μου είναι…

Μπαίνουμε στο σπίτι και πάμε να αράξουμε στο δωμάτιο της. Είχα ξαναπάει εκεί τον καιρό που τα είχε με τον φίλο μου.  Κάτσε μου λέει όπου θές να είσαι άνετα. Έκατσα στο κρεββάτι της και εκείνη πήγε και έβαλε δύο ποτάκια. Καθήσαμε και πίνοντας πιάσαμε την κουβέντα. Πολύ σύντομα η Αγγελική έφερε την κουβέντα στον φίλο μου. Εγώ απέφευγα να απαντήσω αλλά εκείνη επέμενε.

 Και τι σας έχει πεί για εμένα; Γιατί σας είπε ότι δεν με ήθελε;

 Τίποτα βρε Αγγελική. Απλά δεν ταιριάζατε και τέλειωσε. Μην ασχολείσαι άλλο…

 Ασε τώρα. Ξέρω ότι έλεγε ότι δεν είμαι όμορφη, και ότι δεν κάνω καλό κρεβάτι κλπ κλπ; Έτσι δεν είναι;

Εγώ πραγματικά έμεινα χωρίς να ξέρω τι να πω. Τότε λέει:

 Λοιπόν θέλεις να δείς ο χαζός ο φίλος σου τι είχε και τι έχασε;

 Τι εννοείς;

 Κάτσε να δείς λοιπόν!!

Τότε η Αγγελική σηκώνεται, και όρθια εμπρός μου αρχίζει να ξακουμπώνει ένα ένα τα κουμπάκια από το μπλουζάκι της.

 Μα τι κάνεις;

 Άσε και θα δείς! Θα δείς τι είχε και τι έχασε

Ξακούμπωσε όλα τα κουμπάκια και έβγαλε το μπλουζάκι της. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε τη φουστα της και την άφησε να πέσει στο πάτωμα. Έβγαλε με το σουτιέν της και το πέταξε απέναντι. Δυο ωραία βυζάκια απαλείφθηκαν. Όχι πολύ μεγάλα αλλά στητά και με ωραίες πεταχτές ρόγες. Πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε, με μια γρήγορη κίνηση κατέβασε και το στριγκάκι της αποκαλύπωντας ένα καλοξυρισμένο μουνάκι.

 Βλέπεις λοιπόν μου λέει.

 Βλέπω, και της χουφτώνω τα βυζάκια.

 

Λοιπόν τι λές; Τι άλλες μαλακίες σου έλεγε ο φίλος σου; Ότι δεν κάνω καλό σεξ;

 Ναι είπα, αποφασίζοντας πλέον να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Ότι δεν είσαι καθόλου καλή στο κρεβάτι. Αλλά μήπως θέλεις να μου αποδείξεις και σε αυτό το αντίθετο;

Η Αγγελική κατευθείαν γονατίζει μπροστά μου και με γρήγορες κινήσεις λύνει την ζώνη μου, ξεκουμπώνει το παντελόνι μου, και βγάζει έξω την καυλωμένη πλέον πούτσα μου. Αφού την χαιδεύει λίγο, σκύβει και την βάζει ολόκληρη στο υγρό της στόμα. Αρχίζει ένα αργό απολαυστικό τσιμπούκι.

 Πως σου φένεται; Μου λέει

 Αρκετά καλά. Κάνεις καλή πίπα κουκλίτσα μου. Α επίσης ο φίλος μου έλεγε ότι έχεις πολύ στενό μουνάκι. Είναι αλήθεια;

– Μα θα το δοκιμάσεις αμέσως, απαντάει

Με σπρώχνει με δύναμη πίσω ώστε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Μου κατεβάζει το παντελόνι και το μποξεράκι μέχρι τα γόνατα τώρα, και ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου παίρνοντας ένα προφυλακτικό. Μου το φοράει γρήγορα και με καβαλάει βάζοντας τον πούτσο μου βαθειά μέσα της. Πραγματικά ήταν το πιο στενό μουνί που έχω γαμίσει στη ζωή μου. Μου έκανε έρωτα αργά και αισθησιακά. Εγώ χούφτωνα συνέχεια τα στητά της βυζιά.

 Πραγματικά έχεις πολύ στενό μουνάκι!!

 Δε σου αρέσει αυτό; Του φίλου σου δεν του άρεσε; Είχε την ευκαιρία να το ξεχειλώσει αν ήθελε αλλά μάλλον δεν ήθελε…

 Δε πειράζει θα στο ξεχειλώσω εγώ τώρα, της λέω

Την γυρνάω με μια κίνηση ανάσκελα και εγώ από πάνω αρχίζω να την πηδάω. Εκείνη έβγαζε βογκητά ευχαρίστησης. Τη γυρνάω στα τέσσερα και συνεχίζω να της ξεσκίζω το στενό μουνάκι. Τότε μου περνάει η σκέψη. Τι γίνεται; Αυτή κάθεται να τη πηδήξω για να εκδικηθεί τον φίλο μου και να αποδείξει ότι γαμιέται καλά; Γιατί να μην  το εκμεταλλευτώ ακόμα λίγο. Έβαλα στο μάτι την παρθένα της κολοτρυπίδα και αποφάσισα με κάθε τρόπο να την πάρω. Όπως λοιπόν την πηδούσα στα τέσσερα πλησιάζω το χέρι μου και με το δάχτυλο αρχίζω να την επεξεργάζομαι. Η Αγγελική τα έχασε λιγο

 Τι κάνεις εκεί;

 Είναι παρθένα και στενή από τι βλέπω η κωλοτρυπίδα σου

 Ναι είναι αλλά αστην ήσυχη

 Μα γιατί της λέω. Αφού δεν είχες πρόβλημα να δωθείς έτσι απλά στον φίλο του πρωην σου, δε θα έχεις και πρόβλημα να του δωθείς τελείως!!! Θέλω να σε γαμίσω από τον κώλο τώρα. Αρκετά το δοκίμασα το μουνάκι σου.

Χωρίς δέυτερη κουβέντα χώνω το δάχτυλό μου μέσα στον κώλο της. Εκέινη έσφιξε με τις γροθιές της το σεντόνι, μάλλον πόνεσε λίγο αλλά δεν έφερε και άλλη αντίρηση. Πλέον χώνω αργά αργά όλη μου την πόυτσα μέσα στο κολαράκι της. Εκέινη έσφιξε ακόμα πιο πολύ της γροθιές της, ενώ για να μην φωνάξει και ακουστεί δάγκωνε το μαξιλάρι. Όσο εγώ της γαμούσα τον κώλο εκείνη δαγκόνωντας το μαξιλάρι έβγαζε μουγκριτά ηδονής και πόνου μαζί. Ο κόλος της ήταν τόσο στενός που η καπότα έσπασε.

 Καυλίτσα μου έσπασε η καπότα αλλά δε πειράζει. Θα στο χύσω το κολαράκι. Απέδειξε μου ότι εκτός από το να σου ξεχειλώσω το μουνάκι ήθελες να ξεκολιαστείς κιόλας!!!

 Δεν ήθελα αλλά αφού εσύ το κάνεις τώρα δε θα πώ όχι. Χύσε μέσα στο κολαράκι μου. Ξέσκισε  το.

 Αυτό κάνω μικρή μου τσουλίτσα.

Μετά από λίγο τα χύσια μου γέμισαν το κολαράκι της. Εκείνη έμεινε ξαπλωμένη μπρούμητα μετά από το γαμίσι που έφαγε.

 τι λές λοιπόν μου λέει

 Αγγελικούλα δεν κάνεις άσχημο πήδημα. Εμένα μου άρεσε. Ειδικά να σου γαμάνε το κολαράκι είναι απόλαυση.

 Ναι ε; Αυτό δεν το είχε δοκιμάσει ο φίλος σου

 Χεστηκα. Το έκανα εγώ και πολύ γούσταρα. Και χέστηκα για το τι έκανε ο άλλος. Εμένα πολύ μου άρεσε που σου έριξα έναν πούτσο.

 Και εμένα…

Σηκώθηκα ντύθηκα και έφυγα. Από τότε δεν την ξαναείδα ποτέ.

error: