Η μπέιμπι-σίτερ

H νεαρή κοπέλα ανοιξε την εξώπορτα της πολυτελούς βίλας και μπήκε στην αυλη.Φαινόταν πολύ νέα ,γύρω στα είκοσι.Φορούσε ενα παλιό τζιν το οποιο το είχε κόψει εως τους γοφούς και ενα ζευγάρι σαγιονάρες.Απο πάνω φορούσε ενα άσπρο πουκάμισο και είχε τα ξανθά μαλλια της πιασμένα σε κοτσίδες.Γυρω της υπήρχε ενα ειδυλιακο περιβάλον: μια κυκλική πισίνα δέσποζε στο κέντρο της αυλης η οποία ηταν καλυμένη με φρεσκοκομένο,δροσερό απο πρόσφατο πότισμα,γκαζον.Η κοπελα δεν έδωσε σημασία σε τίποτα απο αυτά και πηγέ απευθειάς στην πόρτα της οικίας.Χτύπησε το κουδούνι και μετά απο λίγο ενας άντρας εμφανίστηκε.

-Καλησπέρα κύριε Κώστα,του είπε χαμογελώντας.

-Καλησπέρα Βίκη,είπε ο άντρας.Τι κάνείς εδω;

-Ηρθα να κρατησω το μικρο,οπως πάντα,είπε αυτη απορημένη.

-Σου έστειλα ένα sms  το πρωί,μαλλον δεν το διάβασες. Τον έχει παρει η γυναικα μου επίσκεψη στην γιαγία του.

-Α,έκανε αυτή απογοητευμένη ,και χρειαζόμουν τα χρήματα.Τέλος πάντων,ειπε μετα απο λιγα δευτερόλεπτα,αντίιο.

και γυρισε να φύγει.

Δεν είχε κανει δύο βήματα όταν την φώναξε ο άντρας.

-Να σου πώ Βίκη,αν χρειάζεσαι χρήματα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνει κάτι για μένα.

-Μπά, σαν τί δηλαδή,ρώτησε αυτη.

-Ελα μέσα και θα σου πώ.

Μπήκαν στο σπίτι και ο άντρας έκλεισε την πόρτα πίσω τους.Η κοπέλα γύρισε και τον κοίταξε περιμένωνταςνα της εξηγήσει.

-Να,είπε αυτός,έχουμε μαζευτεί με κάτι φιλους εδώ και έλεγα να έρθεις μαζι μας να… ξέρεις να διασκεδάσουμε.

-Τι έιδους  διασκέδαση εννοείτε ,ρωτησε η Βίκη δείλα και χαμήλωσε το βλέμα της.

-Ε,να ξέρεις. Θα μιλήσουμε λίγο,θα χορέψουμε ,ε και οτι άλλο μας έρθει.

-Κυριέ Κώστα,ειπε η κοπέλα κοιτωντας το πάτωμα, εγω δεν κάνω τετοιά πράγματα.

Ο άντρας έπιασε το πορτοφολι του και έβγαλε τέσσερα χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ.

-Εισαι σίγουρη,την ρώτησε προτεινοντας της τα..

Αυτή κοιτούσε μια τα χαρτονομισματα και μια τον κύριο Κωστα.Ο δισταγμός της όμως δεν κράτησε πολύ καθώς το ποσό ήταν μεγάλο.Πηρε τα χαρτονομίσματα και τα έβαλε στην τσέπη της χαμογελώντας.

Τέλεια είπε ο άντρας.Ελα μαζί μου.

Προχώρησαν στο διάδρομο και έφτασαν σε μια μεγάλη συρώμενη πόρτα.Ο Κώστας την άνοιξε και μπηκαν σε ενα μεγάλο σαλόνι οπου βρισκόταν αλλοι πέντε άντρες ηλικίας 30 εως 40 χρονών.

-Παιδία ,φώναξε, αυτη είναι η Βίκη.Ηρθε για να περάσουμε ωραία.

-Γεια σας αγόρια,φωναξε η Βίκη κουνώντας το χέρι και χαμογελώντας.

Οι άντρες αφού συνήλθαν απο την πρώτη έκπληξη την χαιρέτησαν και αυτοί,άλλοι κουνόντας το χέρι και άλλοι χαμογελώντας.Ο Κώστας την οδήγησε σε έναν απο τους καναπέδες του σαλονίου οπου κάθησε.Αμέσως δύο άντρες ήρθαν και κάθησαν δίπλα της,ένας απο κάθε πλευρά.

-Λοιπόν ,Βίκη έτσι;,είπε ο ενας,εγώ είμαι ο Χρήστος.

-Χάρηκα,απάντησε αυτη.

-Με τί ασχολήσει Βίκη,την ρώτησε ο άλλος.

-Ε να,ομορφαίνω τον κοσμο,ειπε γελώντας.

-Α ναι ,και το κανεις πολυ καλά,της απάντησε κάποιος άλλος.

– ο πατέρας σου το ξέρει οτι είσαι εδω μαζί μας,την ρώτησε  ο Χρήστος χαιδέυωντας τον γυμνο μηρό της κοπέλας.

-Ειμαι σχεδόν 21 χρονων,δεν χρειαζομαι άδεια απο κανέναν.

-Εισαι ολοκληρη γυναίκα,της απάντησε ο άλλος άντρας και άρχισε να της ξεκουμπώνει το πουκάμισο.Μολις ξεκούμπωσε και το τελευταιο κουμπι της έβγαλε το πουκαμισο και το πέταξε δίπλα του.Η Βίκη έβγαλε το σουτιέν της και το άφησε το πάτωμα.Επιασε τους μικρους στητους μαστούς της και τους πρότεινε στους άντρες που την κοιτούσαν,κουνώντας τους.

-Σας αρέσουν;τους ρώτησε με νάζι.

Δεν απάντησε κανείς αλλα ενα δευτερόλεπτο μέτα αρχισαν να ξεκουμπώνονται φερμουαρ και κουμπία.Ο άντρας δίπλα της πλησίασε το προσωπο του στο στήθος της και αρχισε να της ρουφαεί τη ρόγα.Ενας άλλος την πλησιάσε με το πέος του ορθωμένο.Αυτη έπιασε το πέος με το χέρι της  και αρχισε να το πάιζει.Τα επιδέξια δάχτυλά της τυλίχταν γύρω απο το σώμα και τράβηξαν το δέρμα προς τη βάση.Αμέσως αποκαλυφθηκε η βάλανος χοντρη και μπλέ απο καυλα.

-Μμμ,εκανε αυτή,μου αρέσουν οι ψωλές με χοντρά κεφάλια.

-Ωραία ,της είπε καποιος άλλος,γιατι έχει πολλές εδώ.

Την πλησιασε και αυτος και η κοπελα έφτυσε μέσα στην άλλη παλάμη της και έπιασε και το δικο του πέος αυνανιζοντας τους τωρα και τους δύο ταυτόχρονα.Οι δυο ψωλες γλιστρούσαν μεσα στις υγρές απο σπέρμα και σάλιο παλάμες.

Ο Χρηστος είχε ξεκουμπώσει το σορτς της και το χέρι του τώρα ηταν μεσα στο εσώρουχο της Βικης χαιδέυοντας απαλά την κλειτορίδα της.Η Βικη αναστέναξε ηδονικά καθως ο Χρηστος παράλληλα έσκυψε και πιπίλησε τη ρόγα απο το στήθος της.Το ένα του δάχτυλο γλιστρησε στον κολπο της ενω ο αντιχερας του της χαιδευε ακόμα την κλειτορίδα.Η κοπέλα εκλεισε τα μάτια της ανακάθησε αναστενάζωντας. Mαζί της αναστέναζαν και οι δυο άντρες που αυνάνιζε.

-Οο,τα χέρια σου ειναι θαυματουργά,της είπε ο ένας.

-Και που να δείς τι κάνω με το στόμα,του απάντησε βογγώντας καθώς ο Χρηστος δοκίμαζε την ελαστικότητα του μουνίου της βάζωντας τρία δάχτυλα μέσα.

Ο άλλος άντρας που καθόταν δίπλα της,σαν να ήθελε να διαπιστώσει τα λεγόμενα της,σηκώθηκε ορθιος πάνω στον καναπέ και γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος του.Επίασε το πέος του και το χτύπησε δυνατά πανω στα χείλη και στα μάγουλα της κοπέλας.Μετά κρατώντας το κεφάλι της της τον έχωσε βαθία μεσα στο στόμα.Η κοπέλα ,με κλειστά τα μάτια,βάλθηκε να ρουφαέι με δύναμη,σαν να ήθελε να τον ξεκολήσει απο την βάση του.Τα χέιλη της σφιχτηκαν γύρω του καθώς εμπαινε όλο και πιο μεσα στο στόμα και γινόταν πιο χοντρός.Παρα το μικρό της στόμα κατάφερε να τον πάρει όλο μέσα και τον κράτησε έκει κανωντας τον άντρα να τρελαθεί απο κάυλα.

-Μην βιάζεσαι ,του φώναξε ο Χρηστος και έπιασε την κοπέλα και την σήκωσε στην αγκαλία του.Αυτη άρχισε να ξεφωνίζει γελώντας. Ο Χρήστος την πήρε και την άφησε στη μέση του δωματίου.Αυτή γονάτισε πρόθυμα και πηρε τον πρησμένο πουτσο του στο χέρι της.

-Ελα καριόλα δεν αντέχω άλλο! της φώναξε.Επιασε το κεφάλι της με τα δυο του χέρια και το πιεσε πάνω του στριμοχνωντας το καυλι του στο στόμα της.Πότε την κρατούσε σφιχτά πάνω του και πότε κουνουσε το κεφάλι της καταμηκος του.Οι άλλοι άντρες μαζευτηκαν γύρω της.Αυτός  γύρισε το κεφάλι της προς το μέρος τους.

-Ειναι μεγάλο ταλέντο τελικά,τους είπε γελώντας.Η κοπέλα σηκωσε το κεφάλι χαμογελωντας και πήρε μια ψωλη σε κάθε χέρι.Οι άλλοι τέσσερεις την άρχισαν στα πουτσοσκάμπιλα χτυπώντας την στα ματια στο στόμα και στα μαγουλα, γεμιζωντας το προσωπο της με υγρά.Η Βίκη δέχτηκε της ψωλες μουγκρίζωντας απο ευχαρίστηση.Ελευθέρωσε τα χέρια της,έβαλε το ένα στο στήθος της και το αλλο στο μουνι της και άρχισε να χαιδέυετε.

-Μμμμ,πέρασε την γλώσσα της πανω απο τα χειλη της,ταίστε με,τους είπε βογγώντας.

Ο πρώτος άντρας έχωσε την πουτσα του μεσα στο στόμα της.Η βικη τον ρουφουσε κοιτώντας τον στα μάτια.Συντομα ένας αλλος την γυρισε προς το μέρος του και της τον έχωσε και αυτός.κάθε ένας που ήθελε να την παρει απο το στόμα την γυρνούσε προς το μέρος του και έκανε την δουλειά του.Η βικη δεχόταν ολες της ψωλες με ευχαριστηση βγαζοντας πολλες φορές μικρες κραυγες ικανοποίησης.

Ηταν όλοι τόσο απασχολημένοι με την μικρη που κανένας δεν άκουσε την εξώπορτα να ανοιγεί και μετα απο λίγα δευτερόλεπτα κανένας δεν κατάλαβε την γυναίκα που είχε μπει στο δωμάτιο.

-Μα τι γινεται έδω,φώναξε αυτη ξαφιασμένη βλεπωντας το όργιο

-Ολοι γυρισαν τρομαγμενοι να δουν ποιος φώναξε.Ολοι αναγνωρισαν την κυρια Ελενη,την γυναικα του κυριου Κωστα.Ποιο τρομαγμενος απο όλους ηταν φυσικα ο ιδιος ο κυριος Κωστας. Κανένας τους δεν μίλησε.Ηταν γύρω στα 35 με κοντά μάυρα μαλλία και γυαλία.Φορούσε ενα μια μάυρη κοντη φουστα με μαυρες γόβες και ενα κόκκινο σακάκι.Η γυναίκα τους πλησιασε χτυπωντας επιδεικτικα τα τακουνια της στο πάτωμα.Φαινοταν εξοργισμένη και το στομα της είχε σφιχτει.

-Ελένη μου να σου εξηγήσω..τόλμησε να πεί ο Κωστας.

-Δεν χρειάζετε,του απάντησε.Εχω μάτια και βλέπω.Αυτα κάνεις όταν λείπω,τον ρώτησε μετα απο μία παρατεταμένη παύση.

-Και εσείς δεν ντρέπεστε;είπε κοιτώντας τους υπόλοιπους μερικους απο τους οποίους τους γνώριζε τουλάχιστος εξ όψεως.

Σταμάτησε μπροστά στην κοπέλα

-Οσο για σένα τσουλίτσα τι να πώ;Μεσα στο ιδιο μου το σπίτι…Με τον άντρα μου..εισαι μια βρομερή πόρνη.

Η κοπέλα δεν απάντησε.Ειχε κοκινήσει και κοιτουσε το πάτωμα έτοιμη να βαλει τα κλάματα.Η κυρια Ελενη έκανε έναν γύρω στο δωμάτιο.

-Λοιπον,είπε ξαφνικά,τι περιμενετε; Συνεχίστε.Να μην σας χαλάω την διασκέδαση.

Ολοι ,εκτος απο την Βικη που κοιτουσε ακομα τα πόδια της,την κοιταξαν απορημένοι.Αυτη στάθηκε και πάλι μπροστα στην κοπέλα.

-Τι συμβαινει πο ρνίδιο,σε έπιασαν οι ντροπες ξαφνικά;

Την έπιασε απο τον ωμο και την ανάγκασε να σκύψει.Τραβηξε κοντα της τον εναν άντρα.

-Εμπρος,είπε στην κοπέλα,κανε την δουλειά σου.

Αυτη σηκωσε το κεφάλι και την κοιταξε ικετευτικα αλλα η κυρια Ελενη ηταν ανενδοτη.Εσπρωξε το κεφάλι της πανω στον άντρα.Η Βικη απρόθυμα πηρε το πεος του και το έβαλε στο στομα της. Η Ελενη έπιασε αλλον εναν άντρα και τον έσπρωξε μπροστά στην κοπέλα.

-Συνεχίστε,φώναξε και κάθησε σε μια πολυθρονα απεναντί τους.Εβγαλε απο την τσάντα της ένα τσιγάρο και το αναψε.Η Βικη άρχισε δειλά δειλά να αυνανίζει τους δυο άντρες που ηταν κοντα της κοιτώντας που και που την κυρια Ελενη.Συντομα και οι αλλοι μαζέυτηκαν γυρω της και άρχισαν να τις δίνουν ξανα τις ψωλές τους.Μονο ο Κωστας στεκοταν στην άκρη μην ξέρωντας τι να κάνει.

-Ελα εδώ,τον πρόσταξε η κυρια του,σταυρώνοντας τα πόδια της

Πηγε και στάθηκε δίπλα της.Αυτη σάλιωσε το ελευθερο χέρι της,επιασε το πεος του και αρχισε να το παίζει.Αυτο παλοταν και φουσκωνε καθως γλιστρουσε μέσα στην εμπειρη παλάμη της.Κατέβασε το χέρι της στη βαση του και έμεινε εκεί τραβώντας το δερμα προς τα κάτω.Το βλεμα της ηταν καρφωμενο στην Βική που προσπαθουσε να ικανοποιησει ολους τους άντρες με τα χερια και το στόμα της.Καπνιζε ,φυσωντας τον καπνο προς το ταβάνι.Οταν εσβησε το τσιγαρο σηκωσε την φουστα με το χέρι της και άρχισε να χαιδευετε.Συντομα βογκουσε απο ευχαριστηση και προσμονή.Γυρισε στον άντρα της.

-Γαμησε με,του είπε με βραχνη φωνή.

Ο Κωστας υπάκουσε και σταθηκε μπροστά της.Της ανεβασε την φουστα μέχρι την μέση και της σηκωσε τα πόδια.Επιασε τον πρησμενο του πουτσο και τον

τοποθέτησε στην σχισμη της.Εσπρωξε δυνατά και αμέσως βογγηξε απο την φλογα που έκαιγε ανάμεσα στα σκέλια της καυλωμένης γυναίκας. Μαζι του βογκουσε και η κυρία Ελενη.Εκλεισε τα ματια της και έγειρε το κεφάλι της πισώ.Τα χέρια της τυλιχτηκαν γυρω απο το στηθος της χαιδευοντας τις πρησμένες  ρογες.Ανοιγοντας τα ματια είδε την Βικη να την εχουν περικυκλωσει .Τα μαγουλα της είχαν κοκκινησει απο τα πουτσοσκαμπιλα που επεφταν βροχή και το στηθος της ηταν γεματό σαλια και σπερμα.Σηκωσε το χέρι της και εκανε νοημα στον εναν άντρα να την πλησιάσει.Αυτος ηρθε κοντα της απο το πλαι και αμεσως του αρπαξε τον πουτσο σαν λυσασμένη.Τον έβαλε στο στόμα της και αρχισε να τον ρουφάει με μανία,μουγκρίζωντας.

-Θελω το ψωλοχυμά σου ,μουγκρισε με την πουτσα ακόμα μεσα στο στόμα της.

Ο άντρας την ικανοποίησε σχεδον αμέσως.Βγηκε απο το στομα της και αρχισε να τριβεται πανω στο μετωπο της.

-Χυσε με,φωναξε η Ελένη και το σπερμα του πετάχτηκε με δυναμη στο μετωπο της.Ο αντρας τιναξε την πουτσα του βογκώντας και την ακουμπησε στα γυαλια της αδειαζωντας το υπολοιπο σπερμα του εκει.Ολη αυτη την διαρκεια η Ελενη δεν ειχε σταματησει να βογκαει.

-Γαμησε με,γαμησε με!! φωναξε στον άντρα της

Αυτος βλεπωντας την με τα χυσια στο προσωπο αφηνιασε.Εχωσε ολο το καυλι του μέσα της και εμεινε εκει σπρώχνοντας με δυναμη.Η Ελενη αρχισε να τρέμει καθως

εφτανε σε οργασμο.Το ζεστο σπερμα στο προσωπο της σε συνδιασμο με το γαμησι την είχαν τρελάνει.

-Ωωω χυνω!! φωναξε καθως αρχισε να συσπαται η λεκανη της.Ετρεμε ολοκληρωρη καθως έχυνε πανω στον πουτσο του Κωστα.Αυτος μπαινοβγαινε μεσα της με μανια δυνοντας της μεγαλυτερη ευχαριστηση.

-Ω ναι ,σκισε με κι’ αλλο του ειπε.Αν και μολις ειχε χυσει το μουνακι της διψουσε ακομα.

-Πρεπει να χυσω και εγω.ο Κωστας την πλησιασε με τον πουτσο στο χέρι και αυτη ανοιξε το στομα της.Τον καρφωσε μεσα και κατευθειαν έχυσε.Η Ελενη καταπιε ολο το ψωλοχυμα και μονο οταν σιγουρευτηκε οτι ειχε στραγγισει τον εβγαλε απο το στομα της

-Εισαι μεγαλη  πουτανα,της ειπε ο Κωστας χαμογελωντας.Αυτη δεν του απαντησε.Σηκωθηκε απο την πολυθρονα και εβγαλε το σακάκι της Ξεκουμπωσε την φουστα της και την αφησε να πεσει στο πάτωμα.Προχώρησε προς την Βικη και εσκυψε διπλα της.Της γυρισε το κεφαλι προς το μερος της και την φιλησε στομα.Η Βικη ανταποκριθηκε με πάθος γλυφοντας παράλληλα το σπέρμα που είχε μεινει στο προσωπο της Ελενης.

-Πουτανίτσα μου,τις ψιθυρησε φιλώντας την παλι.Πηρε στο στόμα της μια ψωλη και αρχισε να την ρουφαει.Το ιδιο έκανε και η βικη διπλα της.Οι δυο γυναικες μάγουλο με μαγουλο τσιμπούκωναν αδιακοπα τους άντρες.Συχνα φιλούσαν η μια την άλλη ανταλασοντας σαλια και σπέρμα.

-Ελα να γαμηθούμε παρέα,είπε  η Ελένη στη Βίκη.Της έβγαλε το σορτς και την ξάπλωσε στο πάτωμα.Με το χέρι της χάιδεψε το μουνι της κοπέλας και χαμογέλασε οταν κατάλαβε οτι ειναι μουσκεμα.Η Βικη σηκωσε τα πόδια της και ένας άντρας έσκυψε απο πάνω της.Η Ελένη έπιασε τον πουτσο του και τον οδήγησε στο μουνι της μπέιμπι-σίτερ.Αυτη το δέχτηκε βογκοντας.Ενας άλλος άντρας έσκυψε απο πάνω της και την καρφωσε στο στόμα.Η Ελενη κρατώντας τον πουτσο του άντρα φροντιζε να γαμιεται καλα η κοπέλα.Ποτε ποτε εβγαζε τον πούτσο και τον τσιμπούκωνε και κατευθειαν τον ξαναέβαζε στη θέση του.Οπως ήταν στα τέσσερα ένας αλλος την απο την μεση και αρχισε να την παίρνει.Τωρα πηδιοταν και αυτη κραυγαζωντας.Αλλος ένας έσκυψε μπροστα της και η Ελενη πιπωνε μια αυτόν και μια τον άλλον.Οταν κουραστηκαν σε αυτη την σταση  η Ελενη ξαπλωσε δίπλα στη Βικη και σήκωσε και αυτη τα πόδια της.Αρχισε να ξεσκιζεται και αυτη μαζι με την αλλη.Οι δυο γυναικες γαμιοντουσαν διπλα διπλα ανταλάσωντας συχνα καυτά φιλία ανάμεσα στα βογκητά τους.Αφου πέρασαν απο πάνω τους ολοι οι δυο γυναικες στάθηκαν γονατιστες με τους αντρες απο πάνω τους.Η Ελενη κόλησε το προσωπο της πανω σε αυτο της Βικης.Το χέρι της κατεβηκε στο μουνι της κοπέλας χαιδευοντας την.Ο Κωστας πλησίασε και αρχισε να δίνει πουτσοσκάμπιλα στο μετωπο της γυναίκας του.Οπως την χτυπουσε βγηκε το σπέρμα του και απλωθηκε σε ολο το μετωπο της καλυπτωντας και τα ματια της κυλωντας προς τα κάτω.Ταυτοχρονα ενας αλλος άντρας πλησιασε την Βικη κρατωντας την ψωλη του και την έχυσε στο μάτι.Το σπερμα του πετάχτηκε με τόση δυναμη που εφτασε μεχρι και το μαγουλο της Ελένης.Αυτη γελώντας συνέχισε να μαλακίζει την Βικη η οποια βογκουσε και ανασαινε βαρια.Το χέρι της Ελενης και το ψωλοχυμα στο προσωπο της την είχαν καυλωσει απίστευτα.Αλλος ενας άντρας την πλησιασε απο μπροστα και αφησε το χυσι του στο προσωπο της σχηματιζωντας δυο μεγαλες  άσπρες στήλες απο το μετωπο εως το στομα της κοπελας.Η Βικη δεν άντεξε και έχυσε τρέμωντας μεσα σε αναρθρες κραυγές.Ενας άλλος πλησίασε την Ελένη και εχυσε και αυτος στο προσωπο της σχηματιζοντας μια πυχτη λιμνουλα απο σπερμα πανω στο μαγουλο και στα γυαλια της γυναικας.Ο επομενος πλησιασε την Ελενη αλλα αυτη βλεπωντας ποσο είχε καυλωσει η Βικη έπιασε τον πουτσο του αντρα και τον γυρισε στο προσωπο της.Αρχισε να τον μαλακιζει μπροστα της μεχρι που το χυσι του πετάχτηκε πανω στο προσωπο της Βικης που ακομα έτρεμε απο τον οργασμο της με κλειστα τα μάτια.Αυτη ξαφνιαστηκε απο την φόρα του σπέρματος και τιναξε το κεφάλι της προς τα πίσω αλλα τελικα το δεχτηκε ολο γεμιζωντας τα μάτια και τα μαγουλα της.Αλλοι δυο την πλησίασαν,ο ενας για δευτερη φορα.Η Ελενη τον έπιασε με το χερι της και άρχισε να τον μαλακιζει και αυτον.Ο αλλος έχυσε κατευθειαν πανω στο στόμα της κοπέλας ,αφηντωντας το φορτιο του πανω στα χείλι και στο πηγούνι της.Παράλληλα άλλος ενας πλησίασε απο πισω και έχυσε στην κορυφη του κεφαλιου της γεμίζωντας με σπέρμα τα ξανθα μαλλια της, Τωρα η Βικη χαιδεύωνταν μονη της

error: