Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΙΙΙ

Καλησπέρα σήμερα θα μάθετε πως μπήκε και ο κουμπάρος στην ερωτική ζωή μου με την ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ.

Αφού είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που πήραμε για πρώτη φορά παρτούζα την γυναίκα μου με την κουμπάρα (αυτό γίνετε μέχρι και τώρα) και μόλις έχουμε τελειώσει το κλασικό γαμίση  με την κουμπάρα (που την παίρνω συνέχεια πια, πότε μόνος πότε με την γυναίκα μου) και μου λέει θέλω να φάω δύο πούτσους μαζί κουμπάρε και αυτό πρέπει να το κανονίσεις εσύ έρωτα μου (έτσι με λέει όταν θέλει να της κάνω μια δουλειά και ας είναι και άλλοι μπροστά).

Θα το κανονίσω της λέω αλλά να μου πεις ποιον θέλεις να δω τι μπορώ να κάνω και μου απαντάει τον άντρα της εντάξει της λέω θα οργανώσω σχέδιο παρτούζα με τον κουμπάρο.

Ένα απόγευμα που δεν είχα δουλειά και πήγα για  καφεδάκι στα κουμπαριά, εκεί μου άνοιξε την πόρτα η κουμπάρα (που φορούσε ένα φορεματάκι κοντό καυτό ροζ) καλός τον μου είπε σαν να είχε μέρες να με δει (την είχαμε πάρει με την γυναίκα μου πριν δυο μέρες) να κάνω καφεδάκι μου λέει θα κάτσεις? Απαντάω ότι είχα μια δουλειά εδώ κοντά και είπα να περάσω να πω ένα γεια.

Έκανε το καφεδάκι μου ενώ εγώ της χάιδευα το κωλαράκι και για τον κουμπάρο ούτε αναφέραμε τίποτα και σκάει στην κουζίνα (ευτυχώς την ώρα που έπαιρνα τον καφέ από το χέρι της κουμπάρας και δεν το είχα στο κωλαράκι της) μέσα στα νεύρα δεν ακούς που σε φωνάζω μία ώρα και δεν απαντάς ρωτάει την κουμπάρα έκανα καφέ και το χτυπητήρι έκανε θόρυβο και δεν ακουγόσουν του απαντά και μετά από αυτό μου λέει ο κουμπάρος που είσαι χαμένος  εσύ ρε κορμί ? Εδώ του απαντάω είχα μια δουλεία κοντά και είπα δεν πας για  ένα γεια στα παιδιά εσύ τι κάνεις τον ρωτάω και μου απαντάει ότι τρέχουν κάτι νερά στα μπάνιο και είναι πολύ στενά και δεν μπορεί να κάνει την ζημιά χωρίς νεύρα, θα σε βοηθήσω εγώ του λέω άντε πάμε.

Πάμε στο μπάνιο κάτω από τον νεροχύτη έχει ένα έπιπλο και μέσα του είναι η ζημιά μου λέει ο κουμπάρος και μπαίνει ο μισός μέσα για να βλέπει να κάνει την  δουλειά.

Δεν περνάν πέντε λεπτά και έρχεται η κουμπάρα ρωτώντας τον κουμπάρο αν τελειώνει και αυτός την παίρνει από τα μούτρα με τα νεύρα που είχε.

Πάω στην κουμπάρα και την κάνω μια αγκαλίτσα χουφτώνοντας το κωλαράκι της που είναι σφιχτό και της λέω έχεις όρεξη να φας δυο πούτσες τώρα, μου χουφτώνει τον πούτσο και μου λέει πάντα έχω όρεξη αρκεί να είσαι εσύ εκεί κουνώντας τον πούτσο μου.

Ok της λέω όταν σε φωνάξω έλα και πάω μέσα στον κουμπάρο που δούλευε μέσα στα νεύρα του λέω θες να κάνω κάτι να σε ηρεμήσω και γελώντας μου λέει τι θα μου κάνεις κουμπάρε του απαντάω όχι αυτό που νομίζεις πάτος αν θες μπορώ να πω την κουμπάρα να στο κάνει και μου απαντάει η κουμπάρα δεν κάνει τέτοια πράγματα, βάζεις στοίχημα του λέω να σου κάνει πίπα κι άγω να σας παίρνω μάτι ? Ναι μου απαντάει θα την πασπατεύεις κι εσύ, οκ του λέω και φωνάζω την κουμπάρα.

Κουμπάρα ο κουμπάρος έχει πολλά νεύρα δεν του κάνεις μια πίπα να χαλαρώσει και της κλείνω το μάτι.

Σκύβει και ξεκουμπώνει τον κουμπάρο βγάζει έξω τον πούτσο του και τον τσιμπουκώνει .

Βγαίνει ο κουμπάρος από το ντουλάπι με βλέπει που έχω τον πούτσο μου στο χέρι και χαζεύω το κωλαράκι της κουμπάρας που είχε πεταχτεί έξω από το φορεματάκι και το χώριζε  το κόκκινο κορδόνι.

Αγάπη μου λέει στην κουμπάρα σήμερα πρέπει να εκτελέσεις τα κουμπαρικά σου καθήκοντα γύρνα πίσω σου και θα καταλάβεις τι εννοώ η κουμπάρα σηκώνετε γυρνάει και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της καθώς έπαιζε με του άντρα της.

Ήρθε και ο κουμπάρος δίπλα μου και η κουμπάρα έπαιρνε μια την μια πούτσα και μια την άλλη, τότε της λέω και τις δύο πουτσες πάρε κουμπάρα να δω τι μπορείς να κάνεις,ανοίγει το στόμα και παίρνει τις πούτσες ταυτόχρονα στο στόμα.

Πήγα από πίσω της και άρχισα να την γλύφω το μουνάκι και το κωλοτρυπίδι ενώ αυτή τσιμπούκωνε τον κουμπάρο, δεν άντεξα πολύ και κάρφωσα τον πούτσο μου στο μουνάκι της και λέω στον κουμπάρο αυτή είναι που δεν κάνει ούτε πίπα και πάει να μου φύγει η κουμπάρα κάνοντας την ζόρικη (πιστεύω ότι το έκανε για τα μάτια του κουμπάρου) την σφίγγω γερά από την λεκάνη και αρχίζω να την γαμάω με βία το μουνάκι της .

Πήγαμε στο σαλόνι για να συνεχίσουμε πιο άνετα και ο κουμπάρος ξάπλωσε στον καναπέ είπα την κουμπάρα να πάει από πάνω του και άρχισε να γαμιαίτε με λύσσα πήγα και μου έπαιρνε πίπα, στα δύο με τρία λεπτά πήγα από πίσω της και έβαλα τον πούτσο μου στην βάση της πούτσας του κουμπάρου μου και τον ζόρισα προς το μουνάκι της κουμπάρας ως που μπήκε μέσα της.

 Τώρα η κουμπάρα είχε δύο πούτσες στο μουνάκι της να την γαμάν και να της πιάνω τα βυζόμπαλα εγώ, οι φωνές που έβγαζε δεν περιγράφονται και λέει ο κουμπάρος την σκίσαμε το μουνάκι κουμπάρε και του λέω θα της πάρω και την κωλοτρυπίδα τώρα και μου λέει άσε με να την πάρω εγώ πρώτος που έχω να την πάρω από την εποχή του Νώε γελάω και του λέω άντε να την πάρεις εσύ πρώτος σήκω (εγώ την έπαιρνα συχνά έτσι και αλλιώς).

Βάλαμε την κουμπάρα στα τέσσερα και ο κουμπάρος από πίσω να έχει βάλει τα μούτρα του στο κωλαράκι της κι εγώ να της δίνω τον πούτσο στο στόμα.                     

Δεν πήρε πολύ ώρα και ο κουμπάρος κάρφωνε την πούτσα του στην κωλοτρυπίδα της κουμπάρα ως την βάση της πούτσας και κάνοντας την κουμπάρα να φωνάζει σαν τρελή και να μου ρουφάει και τα αρχίδια καθώς τα έκανε και ελαφριά δαγκωματάκια που μερικές φορές ήταν πολύ δυνατά και την έριχνα χαστούκια (για να μην ξεφύγει η κατάσταση και χάσουμε και κανένα μπαλάκι).

Ξάπλωσα από κάτω η κουμπάρα πήρε την πούτσα μου στο μουνάκι της και ο κουμπάρος έβαλε την πούτσα του στην κωλοτρυπίδα της κάνοντας την κουμπάρα να ουρλιάζει και να αναφωνεί σκίστε με την πουτάνα κάντε με δύο κομμάτια  με τις πούτσες σας.

Ο κουμπάρος έβγαλε την πούτσα του από την κωλοτρυπίδα και άδειασε τα αρχίδια του στο στόμα της γυναίκας του και ήρθε η ώρα μου να πάρω την βελούδινη  κωλοτρυπίδα της κουμπάρας καθώς η κουμπάρα καθάριζε την πούτσα του κουμπάρου.

Το θέαμα και όλη η κατάσταση με έκανε να τελειώσω μέσα στην βελούδινη κωλοτρυπίδα και να μην σταματήσω να την γαμάω για δύο με τρία λεπτά.

Αφού τελειώσαμε και μηνάμε για λίγο να κοιτάει ο ένας τον όλων είπα στον κουμπάρο ότι δεν πρέπει να βάζει στοιχήματα αν δεν είναι σίγουρος ότι θα είναι νικητής και μου απάντησε αν είναι να περνάω έτσι κάθε φορά που χάνω δεν με πειράζει.

Από τότε με την κουμπάρα κανονίζουμε πότε θα γαμάμε την γυναίκα μου και πότε τον άντρα της και μην ξεχνάμε και πότε οι δύο μας θα κάνουμε τα πάρτι μόνοι μας.

Είμαι σε πολύ καλή φάση στην ζωή μου δεν ξέρω αν μπορεί να τύχει κάτι που θα τα κάνει όλα να γίνουν καλύτερα ή να καταστραφούν όλα.    

error: