η καυλα καθηγητρια

Γεια σας ειμαι ο Νικος και εδω και καιρο διαβαζω αυτες τις ιστοριες σε αυτη την σελιδα και να που θα σας πω και εγω μια που συνεβει σε εμενα.

ειμαι 20 και τοτε ημουν 17 ωραιος αντικιμενικα 1.95 και αδυνατος τοτε εκανα προετοιμασια στα αγγλικα με μια καθηγητρια στο σπιτι αυτη 33 με παιδι και παντρεμενη γυρω στο 1.67 και με γαματα Βυζια και κωλο ξανθια και μεγαλα ματια.

μια μερα οπως ολες τις αλλες ειχαμε μαθημα και ως συνηθως το ειχα ξεχασει ελειπαν ολοι απο το σπιτι και εγω κοιμομουν αλλα ειχα αφησει ανοιχτα μιας και μενω σε μερος εκτος πολης .. εκεινη ηρθε στην ωρα της και με βρηκε να κοιμαμε και με ξυπνησε της λεω συγνωμη που κοιμομουν και εκανα να ντυθω γιατι ημουν με το μποξερακι οντας καυλωμενος απο τον υπνο η πουτσα μου ειχε βγει απεξω απ το εσωρουχα (21 εκ )αυτη το προσεξε και μου λεει πηγενε να ετοιμαστεις και να ξεκινησουμε

σε ολο το μαθημα σκεφτομουν οτι ειδε την πουτσα μ και καυλωνα κοιτωντας τα βυζια της μεχρι την ωρα που με πηρα χαμπαρι και μου λεει

-τι θα γινει θα κοιταξεις και λιγο στο βιβλιο ?

-μα κοιταω . της λεω

-ναι τα βυζια μου. εκει σκαλωσα λεω την γαμησαμε.

οκ σου αρεσουν τα βυζια μου εε και εμενα μου αρεσε η ψωλαρα σου που ειδα πριν !!!

ναι εε της λεω αφου σου αρεσει ολη δικη σου μωρο μ και κατεβαζω την βερμουδα μου αφηνοντας την πουτσα μ ελευθερη !!

και εκει αρχισε η καλυτερη πιπα της μεχρι τοτε ζωης μου αρχισε να τον γλυφει απο πανω μεχρι κατω και τα αρχιδια για κανα 10λεπτο και τοτε ενιωσα να τελειωνω και το καταλαβεκαι εβαλε ολη της την τεχνη για να με κανει να χυσω κατευθειαν στο στομα της !!

ωρα να σου το ανταποδωσω της λεω !! ΟΧΙ θελω να με γαμησιες κατευθειαν δεν μπορω αλλο σκισε με !!!

ετσι λοιπον και εγω βγαζω το βρακακι της και αριζω να της τον βαζω βιαια στην υγρη απο καυλα μουναρα της αρχισε να τρεμει και να βριζει σαν πουτανα ξεσκισε με τη καριολα ναι τι μαθηταρα εχω εγω ναι ναι ναι αχχχχχ και να χυνει συνεχιζα να την γαμαω ταυτοχρονα εβαλα δυο δαχτυλακια στον κωλο της για να τον προετοιμασω και πανω στην καυλα της στιγμης της λεω ο αντρας σου σε γαμαει ετσι καριολααα ?οχι μωρο μ μονο εσυ ξερεις να γαμας !!

ετοιμασα το κωλαρακι της και της τον εβαλα αργαα γιατι ηταν παρθενα μου λεει μην με πονεσεις μπα της λεω απλα θα σου ανοιξω την σουφρα στα δυο !! και την καρφωνω με δυναμη !!

εκει εχυσε ξανα αλλα ηρθε και η δικη μ ωρα και εριξα ολα μου τα φλοκια μεσα στο βαθος της κωλαρας της!! μετα καναμε ντουζ που μου πηρε μια γαματη πιπα χυνοντας στα βυζια της !

απο τοτε μου επερνε πιπα σε καθε μαθημα !! θα τη θυμαμαι για παντα!!

error: