Η γυναικα μου για παρτη μου κανει παρτουζα

Φιλες και φιλοι,γεια σας.

Ειμαι ο Βασιλης και ειμαι παντρεμενος με την Λιτσα.Εγω 40 και αυτη 35.

Η Λιτσα ειναι μια γυναικα,αυτο που λεμε “αγριο θηλυκο” με ολη την σημασια της φρασης.Υψος γυρω στο 1,70,μελαχροινη με χειλια φτιαγμενα για πιπες και εναν κωλο στητο και θαυμασιο.

Στο γαμησι τα εχουμε κανει ολα(σχεδον),αλλα αυτο που τρελλαινει εμενα και την γυναικα μου ειναι να παιρνει παρτουζα,ενω ξερει οτι την κρυφοκοιταω.

Ενα μεσημερι λοιπον,καθως γυρισα απο την δουλεια,περιμενα κατω στην εισοδο να φτασει το ασανσερ και να ανεβω στον 5ο οροφο που ειναι το διαμερισμα που μενουμε.

Διπλα μου ηταν δυο νεαροι,περιπου 25-29 ετων,που συζηταγαν μεταξυ τους,αδιαφορα για μενα λογια,αλλα μετα μπηκα στο νοημα οταν ακουσα τον εναν να λεει  -“ρε μαλακα,τι μουνι ηταν αυτο στον 5ο,αυριο θα ξαναρθουμε.Εισαι?”

-“Λες να εχει ψωμι ρε μαλακα ‘η τζαμπα μας καλεσε???” απαντησε ο αλλος.

Τοτε,σκεφτηκα,οτι μαλλον για την γυναικα μου μιλανε,και πηρα το ασανσερ να ανεβω.

Μολις μπηκα σπιτι,η Λιτσα αφου μου ετοιμασε να φαμε,αρχισε τα κολπα της και πηγαμε στην κρεβατοκαμαρα να βγαλουμε τα ματια μας.Πανω στα γαμησια,μου πεταει και ενα “αυριο θα κανω παρτουζα,να εισαι εδω κερατα μου”.

Αφου τελειωσαμε,μου εξηγησε οτι ειχαν ερθει νωριτερα δυο νεαροι πλασιε,που πουλαγαν αφισες,ποστερ και διαφορα αλλα ειδη για διακοσμηση σπιτιου,και οτι αυτη τους ειπε να ξαναπερασουν αυριο,γιατι οπως τους ειπε ηθελε να εχει καθαρο μυαλο και λεφτα για να αγορασει κατι απο αυτους.

Τοτε,καταλαβα οτι επροκειτο για τους νεαρους που ειχα δει το μεσημερι στο ισογειο.

Της ειπα τοτε,οτι θα ερθω νωριτερα απο το μαγαζι και θα ανεβω πανω στο παταρι.Συμφωνησε η πουτανιτσα μου.Οπως κι εγινε.Την επομενη,εφυγα απο το μαγαζι(αφησα τον υπαλληλο) και πηγα σπιτι κατα τις 10 και μιση.Αυτοι δεν ειχαν ερθει ακομη.Εδωσα ενα περιποιημενο τσιμπουκι στην Λιτσα και ανεβηκα στο παταρι μολις χτυπησε το κουδουνι της πορτας.Ηταν οι δυο νεαροι.Καλημερισαν την γυναικα μου,και αυτη τους ειπε αν ηθελαν να τους κανει κανενα καφεδακι.Δεχτηκαν.Μολις η Λιτσα πηγε στην κουζινα και τους αφησε μονους,αυτοι αρχισαν τα πονηρολογα.

-“Τι κωλος ειναι αυτος ρε μαλακα????”ειπε ο ενας.

-“Εγω ρε φιλε να την τσιμπουκωσω θελω,εχει κατι χειλη γαμησε τα” ειπε ο αλλος.

Σε τρια λεπτα ξαναηρθε η Λιτσα,εχοντας δυο φραπεδες για τους νεαρους.

Αφου κανανε τις τυπικες γνωριμιες( Νικος και Αλεξης) η Λιτσα τους ζητησε να της δειξουν αφισες για τον τοιχο.Καθισαν στην τραπεζαρια και ανοιγαν αφισες,ενω και οι δυο κοιταγαν μια στα βυζια της,μια στα χειλη της και συνεχεια στα ματια την Λιτσα.Ο Νικος,που ειχε καθισει διπλα της,ενω ο αλλος απεναντι,ειχε γκαβλωσει,φαινοταν απο τον τονο της φωνης του που συνεχως χαμηλωνε.Πλησιαζε ολο και πιο κοντα στην γυναικα μου,σπρωχνοντας την καρεκλα του προς την δικη της.Εφτασαν στο σημειο να ειναι διπλα-διπλα.Εγω,απο το παταρι ειχα πεντακαθαρη θεα.Σε καποια στιγμη, βλεπω τον Νικο,ενω μιλαει στην Λιτσα,να την κοιταει στα ματια.Το ιδιο εκανε κι αυτη.Μιλουσε ο Αλεξης,αλλα μονο εγω τον ακουγα.Ο Νικος παιρνει απαλα το χερι της Λιτσας,και κατω απο το τραπεζι το φερνει αναμεσα στα ποδια του.Η Λιτσα αρχιζει να τον χαιδευει διακριτικα,μην καταλαβει τιποτα ο Αλεξης.Μετα,ανοιγει τα ποδια της,και παιρνει το χερι του Νικου και αρχιζει και ο Νικος να παιζει με το μουνακι της Λιτσας που εντω μεταξυ ειχε αφεθει εντελως.Γυρισε προς τον Αλεξη και σαν κανονικη πουτανα του ειπε.-“Εσυ εκει θα μεινεις??”.Ο Αλεξης αμεσως σηκωθηκε και εφτασε απο την αλλη μερια της Λιτσας αρχιζοντας να την φιλαει τα βυζια και να την χουφτωνει με παθος.Ο Νικος στο μεταξυ,ειχε βγαλει εξω ενα μηχανημα 23 ποντους περιπου και η Λιτσα δεν το αφηνε απο τα χερια της,καθως εσκυβε προς τον Αλεξη και τον φιλουσε.

-“Παμε καπου πιο ανετα” ειπε ο Νικος.

Και σηκωθηκαν και πηγαν μπροστα στο τζακι,ακριβως απεναντι απο εμενα.

Αφου της εβγαλαν ολα της τα ρουχα,ξεγυμνωθηκαν και οι δυο και τοτε ειδα οτι και ο Αλεξης δεν πηγαινε πισω απο αποψεως μεγεθους.Εσκυψε αναμεσα στα ποδια της και της εκανε ενα γλυφομουνι,που εφερε την Λιτσα στα ορια της .Ειχε αρχισει να χανεται,να φωναζει οτι ναναι,ενω αεπαιζε πανω-κατω την πουτσα του Νικου.

Λιγο μετα,ανεβηκε πανω στον Νικο και τσιμπουκωνε τον Αλεξη.Αυτος ηθελε να της μπει απο πισω,αλλα η Λιτσα δεν τον αφησε.Δεν ηταν και πολυ δουλεμενη η κωλοτρυπιδα της.Σπανια γαμιοταν απο εκει.Του ειπε να παει να φερει την βαζελινη,λεγοντας του που την ειχε.Αφου την βρηκε ο Αλεξης,πασαλειψε το εργαλειο του με βαζελινη και το περασε σιγα-σιγα μεσα στον κωλο της Λιτσας,ενω αυτη παραμιλουσε και ελεγε ασυναρτητα λογια.

-“Σκιστε με απο παντου,γαμιαδες,τρυπηστε με,βιδωστε με πανω στις ψωλες σας,να  μην φαινονται οι πουτσες σας αγορια μου,γαματε,κι αλλο,κι αλλο,αχαχαχ,ναι,κι αλλο,ολο μεσααααααα” ελεγε και αλλα πολλα η Λιτσα,εχοντας ερθει σε φουλ γκαβλα,και χωρις να κοιταξει καθολου προς εμενα,με ειχε ξεχασει εντελως πανω στην ηδονη της.

-“Σκυλα,πουτανακι μου,γαμιολα ,πες τι σου κανω??” της ελεγε ο Αλεξης.

-“Με τρυπας απο πισω ψωλαρα μου,αυτο μου κανεις,με ξεσκιζεις,με γαμας ομορφα,σαν την πουτσα σου δεν εχω ξαναφαει,ναι γκαβλιαρη μου,γαμα με κι αλλο,βαλτο ολο μεσα,ξεσκισε με,αχαχαχαχ,ναιιιιιι,μην σταματας να με γαμας,τρυπα με,πηδα με Αλεξη,γαμα με απο παντου” φωναζε η Λιτσα.

-“Εισαι μουναρα,εισαι σκυλα,εισαι η δικια μας σκυλα,η γκαβλα μας εισαι,γαμιολα,γαμιεσαι και σου αρεσει,ε?πες σου αρεσει που σε γαμανε δυο πουτσες,που σε τρυπανε συο εργαλεια στο μουνι και στον κωλο??” φωναζε ο Νικος .

-“Δυο θελω,δυο γιατι πειναω,πειναω για πουτσες,για γαμησια,πειναω και θα τα φαω ολα,θα τα πιω ολα,ολα μεσα στο στομα μου,χυστε με γαμιαδες,χυστε την πουτανα σας” φωναζε η Λιτσα,που βγηκε απο πανω τους και τους επαιρνε τσιμπουκι ,ενω αυτοι μολις εφτασαν να χυσουν,τα εχυσαν ολα στο προσωπο της και στο στομα της.

-“Μμμμμμμ,υπεροχα τα χυσια σας,θελω κι αλλο” ειπε η Λιτσα και αρχισε να πιπιλιζει τις δυο μεγαλες πουτσες και αρχισε να τις σκουπιζει απο παντου για να τις καθαρισει οπως ειπε.

Αφου,ξανααρχισαν εναν δευτερο πιο δυνατο γυρο,ο Νικος την εβαλε στα 4,και της γαμουσε τον κωλο,ο Αλεξης της εδινε πιπα.Την ειχαν βαλει σε σταση σκυλας,και αυτη το απολαμβανε ακομη πιο πολυ.Ο Νικος της ειπε μια ιδεα πως θα ηθελε να την γαμαει..-“Πως” ειπε η Λιτσα.-“Ελα εδω στο παραθυρο,και σκυψε προς τα εξω,να βλεπεις τα αυτοκινητα και τα απεναντι μπαλκονια” της ειπε.Η Λιτσα σαν υπακουο σκυλι,πηγε και εσκυψε,ενω τουρλωσε τον κωλο της για να περασει μεσα του ο Νικος ολη του την πουτσα.Ο ΑΛεξης,βρηκε μια κουβερτα και την εριξε πανω στα καγκελα,εξω στο μπαλκονι.Ειχε κι αυτος τον σκοπο του.Μολις η Λιτσα εσβησε και ηπιε ξανα τον Νικο ,σηκωθηκε και πηγε προς τον Αλεξη,ενω δεν ειχε δει την κουβερτα που εβαλε στα καγκελα.

-“Εσυ,δεν θελεις να με γαμησεις αλλο?” του ειπε η Λιτσα.

-“Ελα μαζι μου πουτανακι,ελα και θα δω τι μπορεις να κανεις με την πουτσα μου” της ειπε ,και την πηρε αγκαλια βγαζοντας την εξω στο μπαλκονι.Σταθηκε ορθιος,μπροστα στην κουβερτα,να μην φαινεται η γυμνια του απο τα απεναντι μπαλκονια,και της εδινε πιπα,υπεροχη αισθηση,πραγματικα.Αφου τον γκαβλωσε καλα,την σηκωσε και την εβαλε να σκυψει πανω στην κουβερτα,και αρχισε να της γαμαει το μουνι πισωκολλητα.

-“Φωναξε μουναρα μου,φωναξε να σε ακουσουν ολοι,να δουν ολοι πως γαμιεσαι και το θελεις,”της ελεγε ο Αλεξης.

-“Ναι,γαμιεμαι στο μπαλκονι και γαμιεμαι καλα,και θελω κι αλλο,μου αρεσει να με γαμανε εξω,μου αρεσει να με σκιζουν,ναι,γαμα με αγορι μου,γαμα με δυνατα,σκληρα,χτυπα με παντου,σκισε μεεεεε”,φωναζε  η Λιτσα ξεχνωντας οτι ακουγοταν,εστω και λιγο απομακρα βεβαια.

“Ποιος σε γαμαει πουτανακι,ο αντρας σου σε γαμαει?????,φωναξε,ποιος σε τρυπαει,ποιος στην χωνει ολη μεσα” συνεχιζε ο Αλεξης.

“Ο ξενος με γαμαει,ο ξενος ειναι πιο καλος,ο ξενος εχει ψωλαρα μεγαλη και την εχω ολη μεσα,γαμα με ξενε,σκισε με,λιωσε με,χτυπα τα κωλομερια,ναι,μμμμμμμμ,μην σταματας,χυνω αγορι μου,χυνω,τελειωνω,με αδειαζεις,με γαμας υπεροχα,με τρυπας,με πηδας σαν σκυλα,ειμαι η σκυλα σου,ειμαι η πουτανα σου,ειμαι οτι θελεις,και κανω οτι θελεις,χυνωωωωωω” ενα μακροσυρτο αχχχχ βγηκε απο τον στομα της Λιτσας,που αμεσως εσκυψε να παρει ολη την πουτσα του Αλεξη μεσα στο στομα της.Τα ρουφηξε ξανα ολα.

Αφου τους εβαλε στο μπανιο,και ενω η ωρα ειχε παει 2μιση,τους ξεπροβοδισε και τους πηρε τα τηλεφωνα,για να τους καλεσει αυτη οταν θα τους χρειαστει.

-” Αφισες δεν πηρα,αλλα πηρα κατι πιο καλο ,ελπιζω κι εσεις αγορια μου” τους ειπε πριν ανοιξει την πορτα για να φυγουν.

-“Ησουν υπεροχη,το καλυτερο μουνι που με γαμησε” ειπε με νοημα ο Νικος,υποννοωντας οτι περασε τοσο καλα σαν να τον γαμησαν.

-“Να το κανονισουμε καπου αλλου,και για πολλες μερες” ειπε ο Αλεξης.

-“Κατι θα κανουμε,μην στενωχωριεσαι” απαντησε η Λιτσα και τους φιλησε αφηνοντας τους να φυγουν.

Περιττο να σας πω,οτι αφου κατεβηκα μετα απο το παταρι,ειχα φοβερη ορεξη για πιπες.Μου πηρε η Λιτσα μια πιπα,στο μπαλκονι και με στραγγισε τελειως.Ηταν καταπληκτικη εμπειρια.

 

error: