Η αρραβωνιαστικιά και ο φίλος

Είμαι αρραβωνιασμένος με μια κοπέλα εδώ και 4 χρόνια.

Γενικά είμαστε ένα ανοιχτό ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πράξη όλες μας τις φαντασιώσεις πράξη.

Την ιστορία που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ είναι η πρώτη φορά που αποφασίσαμε να βάλουμε ένα 3ο πρόσωπο ανάμεσα μας.

Ήταν πριν 3 χρόνια περίπου την ημέρα των γενεθλίων του τότε κολλητού μου.

Το σχέδιο ήταν να μας φιλοξενούσε σπίτι του και όταν θα έφευγαν όλοι θα του πρόσφερα σαν δώρο την κοπέλα μου. Έτσι και έγινε.

Το βράδυ μετά από ένα μικρό πάρτι και μόλις άδειασε το σπίτι ξάπλωσε στον καναπέ του σαλονιού η κοπέλα μου και άρχισα να της κάνω μασάζ. Το ότι της έβγαλα την μπλούζα μα μετά από λίγο το σουτιέν δεν τον έκανε να υποψιαστεί τίποτα για το σχέδιο μας μιας και την είχε δει πολλές φορές στην παραλία να κάνει topples. Παρόλα αυτά δεν έχανε την ευκαιρία να γλυκοκοιτάξει τα βυζιά της (που παρεμπιπτόντως ήταν 4,5 νούμερο) και έψαχνε κάθε ευκαιρία να την βλέπει όλο και σε πιο ιδιαίτερες στιγμές. Έτσι ένα μασάζ χωρίς μπλούζα μπροστά του δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Σε λίγο τις κατέβασα το παντελόνι και τις χάιδεψα τον κάλο. Αυτός πήρε το θάρρος και έκατσε δίπλα της, με κοίταξε λίγο απορημένα και έπιασε τον κάλο της δειλά, τα χέρια μου έβγαλαν το μικρό κιλοτάκι αφήνοντας την για πρώτη φορά γυμνή μπροστά του. Τα χέρια γλίστρησαν μέσα από τον κάλο της και έπιασαν το μουνι της. Tότε αυτή γύρισε ανάσκελα, άνοιξε τα πόδια της, λίγο όσο χρειάζονταν να φανεί τα καλοξυρισμένο την μουνί. Έσκυψα και άρχισα να την γλύφω με τον φίλο μου να παίζει με τα βυζιά της. Έγλυψα για λίγο, ώσπου να χύσει η κοπέλα μου και τότε γδυθήκαμε και οι 2 διαπιστώνοντας ότι η προίκα του φίλου μου δεν ήταν και τόσο μεγάλη όσο πίστευα σύμφωνα πάντα από αυτά που είχα ακούσει από τον ίδιο. Αυτό φάνηκε τόσο στο βλέμμα μου αλλά και περισσότερο στης κοπέλας μου.

Άμεσος την έβαλα να μας τους γλύψει και τους 2 και αυτή προσφέρθηκε αμέσως βγάζοντας την ζεστή της γλώσσα έξω. Παρότι δεν φημίζετε για το βάθος τις αλλά για την τεχνική της δεν δυσκολεύτηκε να καταπιεί ολόκληρη την πουτσα του φίλου μου.

Την άφησα με τον πουτσο στο στόμα και άρχισα να την γαμάω. Τότε είδα ότι ο φίλο μας προτιμούσε να τον παίζει στα βυζιά της παρά να τον έχει στο στόμα της.

Δεν έδωσα και μεγάλη σημασία γιατί για μένα ήταν αρκετό να μας βλέπει ένας 3ος και ας μην συμμετέχει και πολύ. Την γαμούσα για ένα 25 λεπτό περίπου και μετά από 4-5 διαφορετικές στάσεις την γύρισα στην αγαπημένη της, στα 4. Όταν την περνούν στα 4 φεύγει και ο παραμικρός ενδοιασμός και δέχεται να κάνει τα πάντα. διαπίστωσα ώμος ότι του κολλητού μας του είχε πέσει αρκετά παρότι το στόμα της κοπέλας μου έκανε άψογη δουλειά και έτσι του πρότεινα να την πηδήξει αλλά αυτός είπε σε λίγο και έφυγε για το δωμάτιο του.

Το να μας βλέπουν άλλοι ή να το κάνουμε σε ανοιχτούς χώρους μας ανάβει και ανεβάζει τις επιδόσεις μας δραματικά σε αντίθεση με τον φίλο μας που κόμπλαρε και δεν μπορούσε να λειτουργήσει καθόλου.

Εμείς συνεχίσαμε για κάνα μισάωρο ακόμα ξεπερνώντας την 1,30 ώρα κατά πολύ και όταν ήρθε η ώρα να την χύσω σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο που μαλακιζονταν ο φίλος μας γονάτισε μπροστά του και άρχισε να μου τον γλύφει όσο πιο άγρια μπορούσε κάνοντας με να βρεθώ ένα βήμα πριν την λιποθυμία. μέσα σε 2 λεπτά με έκανε να χύσω στο στόμα της με αρκετή ποσότητα να την αφήνει να στάξουν στα βυζιά της.

Καθώς με καθάρισε με την γλώσσα της καλά καλά έβγαλε μια Φώτο τα βυζιά της την έδωσε στον φίλο μας και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

από τότε προσέχουμε αυτούς που μπαίνουν ανάμεσα μας, να έχουν τα στοιχειώδη προσόντα και πάντα τους προειδοποιούμε για το τι θα κάνουμε.

error: