ζέστη, ζέστη, καιρός για …τρίο

Ήταν μια ζεστή βραδυά του Ιουλίου. Στην Αθήνα η ζέστη αφόρητη, έτσι αποφάσισα να πάω για ένα τριήμερο στο κολλητό μου στα Χανιά. Ήθελα σίγουρα καμπίνα για να κοιμηθώ και να φτάσω φρέσκος στη Κρήτη. Η τελευταία καμπίνα που υπήρχε ήταν μια τετράκλινη εξωτερική. Τα δύο κρεβάτια ήταν ήδη κλεισμένα έτσι έκλεισα τα δύο που απομέναν για μένα. Σκέφτηκα ότι τέσσερα άτομα θα ήμασταν πολλά.

Μπήκα στη καμπίνα λοιπόν και αντίκρυσα τους συνεπιβάτες μου. Δύο θεογκόμενες πιτσιρίκες. Για σας, είμαι ο Τάκης είπα. Λίνα και Ελίνα μου συστήθηκαν. Η Λίνα ήταν μία ψηλή αδύνατη μελαχρινή, με μακρύ ίσιο μαλλί και μικρό στήθος αλλά σφιχτό κορμί. Η Ελίνα το ακριβώς αντίθετο, κοντούλα με καστανόκανθο κοντό μαλλάκι με τεράστιες βυζάρες και τουρλωτή κωλάρα. Φτιάχτηκα αμέσως… Εγώ πάλι δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο. Τυπικός έλληνας, όχι ιδιαίτερα γυμνασμένος ή ευπαρουσίαστος αλλά ούτε και άσχημος.

Αφού τακτοποιηθήκαμε χωρίσαν οι δρόμοι μας. Έκανα μερικές βόλτες στο πλοίο, ήπια 2 ποτάκια στο μπαρ και κάπνισα μερικά τσιγάρα στο κατάστρωμα. Κατά τις 12 βαρέθηκα και είπα να γυρίσω στη καμπίνα, να κάνω ένα ντουζάκι και να κοιμηθώ. Η καμπίνα ήταν άδεια έτσι γδύθηκα και πήρα τη πετσέτα μου να πάω για ντουζ. Τελείωσα το ντουζ και βγήκα και ενώ δεν είχα προλάβει να πάρω τη πετσέτα μου ακόμη, άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η Ελίνα, φορώντας μόνο τα εσώρουχα της και κρατώντας μια πετσέτα.

Ξαφνιάστηκε και μου ζήτησε συγνώμη βιαστικά ενώ τύλιγα τη πετσέτα γύρω από το κορμί μου. Της είπα δεν πειράζει γύρισα από την άλλη για  να μπει για μπάνιο. Ξαναζήτησε συγνώμη σαστισμένη και μπήκε γρήγορα στο ντουζ. Εγώ βγήκα βιαστικά κλείνοντας την πόρτα πίσω μου για να πέσω – κυριολεκτικά – πάνω στην Λίνα που εκείνη τη στιγμή, ολόγυμνη, ετοιμαζόταν να μπει και αυτή στο μπάνιο. Πέσαμε κάτω και βρέθηκα γυμνός, αφού η πετσέτα μου είχε πέσει, από πάνω της με το καυλί μου σηκωμένο ήδη από το προηγούμενο θέαμα της Ελίνας. Άβολη στιγμή.

Ζήτησα βιαστικά συγνώμη και σηκώθηκα, ενώ η Λίνα χαζογελώντας από αμηχανία προφανώς μου είπε δεν πειράζει και ότι νόμιζε ότι δεν ειχα επιστρέψει ακόμη στη καμπίνα. Ακόμα γυμνός – ιππότικα – της άπλωσα το χέρι να σηκωθεί. Το πήρε και σηκώθηκε, μου είπε ευχαριστώ και ολόγυμνη πάντα μπήκε στο ντουζ. Αφού έβαλα στα γρήγορα ένα μποξεράκι είδα ότι είχε ξεχάσει την πετσέτα της έξω πάνω στην αναμπουμπούλα. Φώναξα ότι είχε ξεχάσει την πετσέτα της αλλά δεν μου απάντησε. Τότε άνοιξα την πόρτα για να βρεθώ σε μία Ελίνα σκυμμένη να γλείφει το μουνάκι της Λίνας. Το καυλί μου κόντεψε μα σκίσει το μποξεράκι, ενώ έχασα τα λόγια μου. Γύρισαν και οι δύο απότομα και μου είπαν να βγω έξω αμέσως!!!

Βγήκα έξω και πήγα στο κρεβάτι μου και ξάπλωσα. Έκλεισα τα μάτια και προσπάθησα να κοιμηθώ αμέσως για να μην αναγκαστώ να απολογηθώ για την εισβολή μου στο μπάνιο. Δεν μου κόλλαγε φυσικά ύπνος. Μετά από λίγο ακουσα την πόρτα του μπανιου να ανοιγει και ακουσα τη Λίνα και την Ελίνα να βγαίνουν. Δεν μπορούσα να δω γιατι είχα γυρίσει πλάτη αλλά άκουσα κάτι ψιθύρους. Εκείνη τη στιγμη ένιωσα καποια να ξαπλώνει πίσω μου. Δεν ειπα λέξη. Ένιωσα δύο βυζάρες να ακουμπάνε στην πλάτη μου και το καυλί μου να παλεύει να βγει από το μποξεράκι.

Ένα χεράκι, αποδείχτηκε πως ήταν της Ελίνας η οποία ήταν όρθια, γράπωσε το πούτσο μου και άρχισε να τον χαιδευει, ενώ η γλωσσίτσα της Λίνας κατεβηκε στην πλάτη μου. Δεν το πίστευα! ‘Εκατσα ακίνητος για δύο  λεπτά περίπου ενώ παίζαν και χαιδευαν όλο το κορμί μου. Δεν άντεξα άλλο και γύρισα. Χούφτωσα αμέσως τις βυζάρες της Λίνας και άρχισα να τις πιπιλάω. Βόγγηξε απαλά. Η Ελίνα τότε κατέβηκε στο πούτσο μου και άρχισε να τον ρουφάει με δεξιοτεχνία.

Έκλεισα τα μάτια. Ένιωσα άλλη μία γλωσίτσα να έχει κατέβει στο καυλί μου. Με τσιμπουκώναν, ολόγυμνες και χωρίς να λένε λέξη και οι δύο τους. Δεν άντεξα και τους είπα ότι θα χύσω. Η Ελίνα τότε άρπαξε το καυλί μου και το στράγγιξε όλο. Γελώντας μου είπαν ότι τώρα που είχα …ικανοποιηθεί, θα συνεχίζαν κι αυτές το παιχνίδι τους και να μην τις ενοχλήσω. Πήγαν στο κρεβάτι τους και άρχισαν να χαιδεύουν η μία την άλλη. Κατέληξαν με την Ελίνα ξαπλωμένη και την Λίνα από πάνω της να κάνουν 69 απολαμβάνωντας η μία την άλλη.

Δεν το πίστευα. Έκατσα ξαπλωμένος απολαμβάνωντας το θέαμα, χωρίς να μιλάω καθόλου. Μετά από λίγη ώρα, η Λίνα ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα ενώ η Ελίνα ρούφαγε τις βυζάρες της. Εμφανίσαν από κάπου ένα μικρό δονητή και άρχισαν να το χαιδεύει η μία στο μουνάκι της άλλης. Δεν έβγαζα άχνα. Συνέχισαν να προσφέρουν ηδονή η μία στην άλλη μέχρι που τις άκουσα μία μία να τελειώνουν με έντονους οργασμούς. Κάτσαν για λίγη ώρα αγκαλιά και αφού καλυνήχτησαν η μία την άλλη, κι εμένα, ανέβηκε η Ελίνα στο πάνω κρεβάτι και η Λίνα έμεινε στο κάτω.

Μέσα σε πέντε λεπτά η Ελίνα είχε κοιμηθεί, ενώ η Λίνα σκεπασμένη μέχρι τη μέση και με τις βυζάρες τις έξω από το σεντόνι, έπαιζε με το κινητό της. Καθόμουν ξαπλωμένος και τα χάζευα μέχρι που γύρισε η Λίνα με κοίταξε και επιδεικτικά έβγαλε από πάνω της όλο το σεντόνι και μου γύρισε πλάτη δίνοντας μου θέα στο κωλαράκι της. Ήμουν φυσικά καυλωμένος όσο δεν πάει. Την είδα αργά να κατεβάζει το χέρι της και να το βάζει στο μουνάκι της από την πίσω μεριά ενώ άνοιγε με το άλλο τα κωλομαγουλά της. Αυτό ήταν, το σινιάλο το έλαβα.

Σηκώθηκα αθόρυβα και πήγα στο ανοιχτό μουνάκι της. Έβαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλύφω με μανία. ‘Αφησε ένα μικρό βογγητό και μετά από ένα λεπτό γύρισε και με τράβηξε στο στενό κρεβάτι. Καβάλησε το πούτσο μου με δεξιοτεχνία και δεν τον ξεκαβάλησε παρα μόνο αφού τελειώσαμε και οι δύο. Όλη αυτή την ώρα χόρτασα να χουφτώνω και να ρουφάω αυτές τις βυζάρες.

 

Αφού τελειώσαμε με έδιωξε στο κρεβάτι μου όπου και αποκοιμήθηκα. Το πρωί όταν ξυπνησα είχαν ήδη φύγει από την καμπίνα. Απογοητεύτηκα λίγο μέχρι που βρήκα κάτω από τη βαλίτσα μου ένα μικρό χαρτάκι με το τηλέφωνο της Λίνας και τις εξής λέξεις: Πάρε με όταν πας Χανιά. Έφτασα στο σπίτι του φίλου μου και του είπα όλη την φάση. Δεν με πίστευε με τίποτα μέχρι που πήρα τηλέφωνο τη Λίνα και ήρθε σπίτι – μόνη της – για καφέ το ίδιο απόγευμα. Το γαμήσι που τις ρίξαμε και οι δύο, ακόμη έχει να το λέει ο φίλος…TX

error: