Ευθύμης από Θεσσαλονίκη. Έτσι τον έδωσα στην… πρώην κολλητή μου

Με την Ελένη γνωριστήκαμε στη σχολή το 2008 και ουσιαστικά ξεκινήσαμε να κάνουμε πολύ παρέα το 2009. Δεν υπήρχε τίποτα το ερωτικό στη σχέση μας. Ήταν μία πολύ γλυκιά κοπέλα, την οποία όμως δεν έβλεπα ερωτικά, αλλά ως αδερφή.

Πριν από περίπου 1,5 χρόνο, όμως, μαλώσαμε άγρια και από τότε πάψαμε να είμαστε φίλοι. Στην ουσία το μάλωμά μας ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε μία σειρά έντονων διαφωνιών μας. Εμένα, ήδη, λίγους μήνες πριν και ενώ ήμασταν ακόμη φίλοι, μου φαινόταν αλλαγμένη, κυρίως εμφανισιακά. Είχε πάψει σταδιακά πλέον να είναι το “κοριτσάκι” που ήξερα και είχε μετατραπεί σε μία καυλιάρα γυναίκα που κάθε φορά που φορούσε μίνι φούστα κατάφερνε να με κάνει να καυλώνω με τις μπουτάρες της. Πάντα, όμως, το καταπολεμούσα, διότι έβαζα πρώτα τη φιλία μας. Όταν, λοιπόν, μαλώσαμε οριστικά, μπορούσα πλέον να τη φαντασιώνομαι ελεύθερα και να χύνω πολλές φορές σκεπτόμενος ότι ξεσκίζω τη μουνάρα της και ότι εκείνη βογκάει ασταμάτητα από την καύλα. Την επιθυμία μου μάλιστα να την πηδήξω μου την αύξησε και το γεγονός ότι πρίν από περίπου έναν χρόνο ανέβασε στο Ίντερνετ κάτι ημί-γυμνες, δικές της φωτογραφίες οι οποίες με έκαναν να καταλάβω για τα καλά ότι οριστικά πλέον η γλυκιά κοπελίτσα που ήξερα είχε δώσει τη θέση της σε ένα καυλάκι για τρελό γαμήσι. Σήμερα είναι μία 23χρονη κοπέλα, με μαυροκόκκινα μαλλιά, γύρω στο 1,65, αδύνατη αλλά με καμπύλες, κωλάρα και πολύ ωραία πόδια

Πώς το λέει ο λαός; Όταν θέλεις κάτι πολύ συνωμοτεί το σύμπαν για να το πετύχεις; Ε, αυτό είδα να συμβαίνει τον περασμένο Οκτώβριο, όταν βρεθήκαμε με την Ελένη, μέσω μια κοινής παρέας (σε κοινές παρέες είχαμε βρεθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν), σε ένα γνωστό μαγαζί της πόλης για πάρτι γενεθλίων που είχε ένας φίλος μας… Εκείνο το βράδυ η Ελένη φορούσε ένα μαύρο φουστάκι με μαύρο καλσόν από κάτω και από πάνω ένα αμάνικο στενό, λευκό μπλουζάκι που έκανε τα μετρίου μεγέθους βυζάκια της να φαίνονται πολύ λαχταριστά. Επίσης, φορούσε κόκκινο κραγιόν που με έκανε να θέλω να την πιπώνω με τις ώρες.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, σηκώθηκα να πάω τουαλέτα και την πέτυχα έξω να πλένει τα χέρια της. -Εδώ είσαι; της λεω. -Όπως βλέπεις… μου απαντά και την ώρα που πάω να μπω στην τουαλέτα τον ανδρών με πλησιάζει. -Περνάς καλά; με ρωτάει. -Όμορφα, της λέω. Και τότε έγινε κάτι που ούτε στα όνειρα μου δεν είχα φανταστεί. Εντελώς ξαφνικά και στο άκυρο θα έλεγε κανείς έβαλε το χέρι της στον πούτσο μου και μου τον έπιασε πάνω από το παντελόνι. -Θέλεις να περάσεις καλύτερα; με ρώτησε. -Ελενάκι, τι κάνεις εκεί; ήταν η πρώτη μου αντίδραση. -Λέγε, θέλεις; -Και ο Στέφανος; τη ρωτάω (ο Στέφανος ήταν και είναι ακόμη ο γκόμενός της με τον οποίο δήλωνε πολύ ερωτευμένη και ήδη τα είχαν τότε 3,5 χρόνια). -Ο Στέφανος έχει πάρα πολύ καιρό να με πηδήξει, γιατί όλο έρχεται κουρασμένος από τη δουλειά και πέφτει για ύπνο. Μόνο μια φορά με πήδηξε τις προάλλες, αλλά ήταν πολύ χάλια και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Εδώ είμαστε, σκέφτομαι. Και χωρίς να το σκεφτώ καθόλου την αρπάζω και μπαίνουμε στην τουαλέτα των ανδρών. Αφού κατούρησα (ας μην ξεχνάμε τον πρωταρχικό λόγο για τον οποίο πήγα τουαλέτα – χαχα), της έβγαλα στα γρήγορα την μπλούζα και το σουτιέν και ρίχτηκα στα μετρίου μεγέθους αλλά πολύ δυνατά και σφιχτά βυζιά της. Της δάγκωσα τις ρόγες (σχεδόν τις κατάπια) και εκείνη άρχισε να βογκάει από ηδονή. Στη συνέχεια έβγαλε το φουστάκι της, τις γοβάρες της και το καλσόν της, αποκαλύπτοντας τη θεσπέσια τουρλωτή κωλάρα της. Το μαύρο στριγκάκι που φορούσε της το έβγαλα εγώ, ενώ εκείνη μου κατέβαζε το παντελόνι και το μποξεράκι. Ο πούτσος μου πλέον είχε γίνει πέτρα. -Ωραίο κωλαράκι έκανες, της λέω. -Δεν είχα; με ρωτά. -Δεν ήταν τόσο ωραίος παλιότερα, όσο τουλάχιστον μπορούσα να καταλάβω βλέποντας σε ντυμένη. -Ίσως φταίει ότι πλέον αφήνω τον Στέφανο να με πηδήξει και από τον κώλο, λέει και σκύβει. Πιάνει το καυλί μου που πλέον είχε φτάσει στα… όρια του και ξεκινάει μία πίπα που όμοια της δε μου έχει κάνει ποτέ καμία (ούτε καν εκείνη η πουτάνα με την οποία είχα πάει μια φορά σε ένα μπουρδέλο στα σφαγεία). Υγρό τσιμπούκι το Ελενάκι με ενδιάμεσα φτυσίματα στο πουτσοκέφαλό μου και τα μεγάλα της καστανά μάτια να με κοιτούν γεμάτα καύλα.

Όταν τελείωσε, μετά από ένα δεκάλεπτο, την άρπαξα, της άνοιξα τα πόδια, και έσκισα τη μουνάρα της δυνατά (να σημειώσω σ’ αυτό το σημείο ότι για πρώτη φορά είδα το τατουάζ που έχει λίγο πάνω από την κλειτορίδα της για το οποίο μου είχε πει όταν ακόμη κάναμε παρέα). Εκείνη, ενώ είχε υπερχειλίσει από καύλα, προσπαθούσε να μη βογκάει έντονα, για να μην ακουστεί στους φίλους μας που ήταν έξω αλλά και στους υπόλοιπους θαμώνες του μαγαζιού. Μόνο μου ψιθύρισε στο αυτί ότι κάνω πολύ καλύτερο σεξ από τον γκόμενό της. -Θες από τον κώλο; τη ρώτησα. -Κώλο μόνο στον Στέφανο δίνω, μου λέει. Ίσως άλλη φορά… Και έσκυψε ξανά για μία τελευταία, γρήγορη πίπα, κατά τη διάρκεια της οποίας έχυσα στο στόμα της και το πουτανάκι τα κατάπιε όλα. Ευτυχώς, στα περίπου 20 λεπτά που διήρκεσε η όλη φάση κανείς δε θέλησε να μπει τουαλέτα, ενώ και οι φίλοι μας, όταν βγήκαμε, έδειξαν να μην έχουν αντιληφθεί την απουσία μας

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το έκανα με την Ελένη και μιας και μας άρεσε και τους δύο πολύ, βρισκόμαστε σπίτι της αρκετά συχνά πλέον, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα. Το σεξ μαζί της είναι πάντα μία πρόκληση. Ο γκόμενός της, με τον οποίο συζεί, εξακολουθεί να μην την πολυπηδάει αλλά πια δεν τη νοιάζει. Πάντως εγώ ποτέ μου δεν πίστευα ότι η πρώην κολλητή μου θα κάνει τόσο καλό σεξ.

Ελπίζω κάποια στιγμή να με αφήσω να τη γαμήσω και από τον κώλο…

error: