Ερωτικά, έντονα, διαφορετικά …

Ήταν καυτή. Τριάντα χρόνων, όχι πολύ έμπειρη αλλά πρόθυμη να μάθει, να βυθίζεται βαθιά μέσα στην ψυχή της και να ανακαλύπτει τον κρυμμένο πρόστυχο και έκφυλο εαυτό που έκρυβε από τον κόσμο, μπροστά στον οποίον ήταν μια κυρία!

Μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου λίγο τρακαρισμένη, παρ’όλο που δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντιόμαστε εκεί. Εγώ φτασμένος επαγγελματίας την πήγαινα σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας, για να νοιώσει άνετα και «πολυτελείας» …

Εγώ καθόμουν στην πολυθρόνα και την παρατηρούσα με τα μάτια. Σωστότερα την έγδυνα με τα μάτια, την κοίταζα πρόστυχα στα βυζιά, στο μουνί, σε κάθε μέρος του σώματος της που μετά θα απολάμβανα. Εκείνη με κοίταζε και λιγωνόταν από την καύλα , επειδή ένα γνήσιο αρσενικό την διαπέρναγε με το βλέμμα της και την έκανε να κατεβάζει το δικό της από ντροπή. Το καταλάβαινα πάντα από το γλάρωμα των ματιών της , που έδειχνε πως είχε αρχίσει το μουνάκι της να κατεβάζει υγρά .. προετοιμαζόμενο για τα περεταίρω.

Της ζήτησα να μου δείξει ό,τι ντρέπεται να δείξει σε άλλους άντρες και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι που σκέφτηκα να κάνουμε για να καυλώσουμε πολύ. Εκείνη αμέσως άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο της και να το ανοίγει με καύλα και νάζι κοιτώντας με στα μάτια ,για να δει πόσο πολύ μπορεί να καυλώσει έναν άντρα μόνο και μόνο επειδή του δείχνει κάτι από το κορμί της ..

Εγώ καυλωμένος αμέσως, άρχισα να χαϊδεύω τον μεγάλο (ομολογουμένως) πούτσο μου για να της δείξω πόσο με καυλώνει και έτσι να καυλώνει και αυτή. Σε λίγο είχε πετάξει έξω τα βυζάκια της και άρχισε να τα τρίβει και να γλύφει τις ρόγες της. «Τι είσαι;» την ρωτάω όλο καύλα .. «Πουτάνα» μου απαντάει με σταθερότητα, «πουτάνα για την δική σου καύλα!» συνεχίζει για να με καυλώσει περισσότερο.

Είχε έρθει μπροστά μου και χόρευε λικνιζόμενη χωρίς όμως να αγγίζει ο ένας τον άλλον. Αυτό μας καύλωνε περισσότερο. Αρχισε να σηκώνει ντροπαλά την φούστα της και αν μου φανερώνει το βρακάκι της που ήταν μούσκεμα, ενώ φαινόταν και τα υγρά της μουνόχειλά μέσα από την δαντέλα. Αφού το έτριψε πολλές φορές .. παραμέρισε το βρακάκι και μου έδειξε το μουνάκι της κοιτάζοντας με με καύλα και αναμονή να την βουτήξω και να την βάλω κάτω. Όμως, έμπειρος εγώ, συγκρατήθηκα και της ζήτησα να σκύψει να μου δείξει τις τρυπούλες της, ξεδιάντροπα και έκφυλα ..

Γυρίζει, σκύβει, κατεβάζει το βρακάκι της και με τα δύο της χέρια ανοίγει τα κωλομάγουλα φανερώνοντας τις τρύπες της που πάλλονταν ήδη με τον ρυθμό της καρδιάς της … περιμένοντας την βαραβίαση από τον πούτσο μου που στο μεταξύ είχει γίνει κούτσουρο. Όμως, δεν είχε έρθει ακόμη η ώρα ..

«Τι θέλεις;» την ρώτησα … και άρχισε να μου ζητάει : «Θέλω να με γαμήσεις … αργά στην αρχή και μετά γρήγορα .. τρυφερά στην αρχή και μετά άγρια σαν ζώο που θέλει να ξεσπάσει γιατί δεν αντέχει άλλο… θέλω να με ντροπιάσεις, να με ξεφτιλίσεις που να μην μπορώ να βγώ έξω .. να με κάνεις σκουπίδι .. να νοιώσω μια πουτάνα που είναι μια τρύπα μόνο για τον πούτσο σου .. ένα δοχείο μόνο για τα χύσια σου .. να ξεφορτώσεις μεσα μου και να κάψεις τα σωθυκά μου ..»

Την είχα εκπαιδεύσει να μιλάει έτσι γιατί καυλώναμε και οι δύο σε ανείπωτο βαθμό.

Τότε σηκώνομαι , την βουτάω από το μαλλί και την τραβάω στην τουαλέτα … εκεί την γονατίζω και βγάζω το καυλι μου που είχε γίνει τεράστιο .. το κρατάω με το ένα χέρι και με το άλλο την πιάνω από το σβέρκο και με μια κίνηση την τον χώνω μέσα στο λαρύγγι . Την είχα εξασκήσει να τον παίρνει βαθειά και να τον κατεβάζει στο λαρύγγι της για να νοιώθει ότι πνίγεται και ότι γίνεται πουτάνα, έτσι όπως καμία άλλη δεν μπορεί να γίνει.

Αφού της γαμάω το στομα για ώρα .. χτυπώντας τον λαιμό της .. εκείνη ξέροντας τα κουμπιά μου … έχει χουφτωμένα τα αρχίδια μου και τα σφίγγει να τα ξεζουμίσει. Της ρίχνω χαστούκια και την βρίζω χυδαία «τσούλα του δρόμου, ξεκωλιάρα, γαμιόλα, καριόλα, ανώμαλη ψώλα,  σκουπίδι, γαμημένη , τελειωμένη …». Εκείνη να τα ακούει αυτά και να αυξάνει τον ρυθμό .. να τον παίρνει πιο βαθειά και να τρελλαίνεται από την καύλα.

Μετά από λίγο … άρχισα να ξεφορτώνω το φορτίο μου στο στόμα της .. αλλά το κόλπο αυτή την φορά ήταν άλλο … τραβιέμαι και χύνω κάτω στο μαρμάρινο πάτωμα της τουαλέτας … όπου και εκείνη φτύνει τα χύσια που ήδη ειχε πάρει στο στόμα …

Αφού μου στράγγιξε τα αρχίδια … μετά την σπρώχνω κάτω .. εκείνη πεύτει στα πλάγια και εγώ σηκώνω το πόδι, το βάζω στο σβέρκο της και την πατάω μέχρι να ακουμπήσει τα χύσια στο πάτωμα .. μετά της λέω «γλύψτα τώρα βρωμιάρα …» και εκείνη βγάζει την γλώσσα και εκστασιασμένη άρχισε να γλύφει τα χύσια από κατω. Η δική μου καύλα είχε φτάσει στο ζενίθ παλι .. αλλά την άφησα … την έδερνα και στον κώλο και της έλεγα .. «πιο καλά γλύφε .. δεν θελω αν μείνει τίποτα κάτω..» και εκείνη απαντούσε «όχι γαμιά και νταβατζή μου …θα τα ρουφήξω όλα γιατί είναι δικά μου.. για μένα που έχυσες .. όλα θα τα πιώ …»

Αφού τα έγλυψε καλά καλά.. την τραβάω από το μαλλί και την βάζω μέσα στην μπανιέρα .. το τι επακολούθησε ήταν πραγματικά εκτός προγράμματος, αλλά μας έφερε σε σημείο παροξυσμού ψυχολογικού .. Λιώναμε και οι δύο μέσα μας και πηγαίναμε «αλλού» μόνο και μόνο που κοιταζόμαστε στα μάτια ..

Αν η ιστορία μου έχει ενδιαφέρον για τις γυναίκες (γιατί γιαυτές την έγραψα, με την έννοια του πόσο σημαντικό είναι να απελευθερωθούν και να κάνουν όλα εκείνα που σκέπτονται και ντρέπονται να τα ζητήσουν και να τα κάνουν από τον άντρα ή τον γκόμενο τους), θα συνεχίσω με φάσεις που έχουν πολύ μεγάλη ένταση, αφού παίζουν με την ψυχή, το μυαλό και το κορμί μας. Ελπίζω να δείξετε αυτό το ενδιαφέρον σας και έτσι να συνεχίσου8με …

error: