Εγώ η γυναίκα μου και η κουμπαρα μας (μέρος 2ο)

Με την γυναίκα μου και η κουμπάρα μας (μέρος 2ο)

 

Έτσι όπως είμαστε αγκαλιά μας παίρνει ο ύπνος και ξυπνάμε το μεσημέρι νιώθοντας στα ρουθούνια μου την μυρωδιά του καφέ και την κουμπάρα μας καθισμένη στον καναπέ απέναντί μας κρατώντας ενα φλιτζάνι καφέ φορώντας ενα κοντό μπλουζάκι με τιράντες με την κοιλιά έξω και μόλις κάλυπτε τα μικρά βυζιά της και ενα κολλητό άσπρο μακό σορτσάκι χωρίς κιλοτάκι και καθώς είχε τα μπούτια ανοιχτά διέκρινα ότι είχε μπει μέσα στα καυλωμένα μουνόχειλα.

Ένα ερωτηματικό καρφώθηκε στο μυαλό μου αλλά δεν μπορούσα να το απαντήσω και καθώς ήμουν γυμνός με την πούτσα σηκωμένη από τις πρωινές καύλες σηκώθηκα με άνεσή χωρίς να βιάζομαι ούτε να κάνω κάτι για να τις κρύψω, άλλωστε πόση ώρα ήταν εκεί και έβλεπε, της είπα ότι πάω στο μπάνιο πέρασα <<περήφανος>> από μπροστά της, μπήκα στο μπάνιο άφησα το νερό να τρέχει πάνω μου όπου εκεί ξεθόλωσα σκέφτηκα φόρεσα το μπουρνούζι μου και βγήκα.

Εκείνη την ώρα έχει ξυπνήσει και η Α και κουβέντιαζαν όπως ήταν ξαπλωμένη φτιάχνω καφέδες και προσφέρω ένα στην Α που καθώς της

τον προσφέρω σκύβω να την φιλήσω και αυτή χώνει το χέρι της κάτω από το μπουρνούζι και μου πιάνει τον πούτσο.

-Σιγά μωρό θα σε χύσω της λέω καθώς ξαφνιάζομαι με την κίνηση της.

-Αυτό θέλω και εγώ μωρό, μου απαντά ατάραχη δίνοντας μου ένα γλωσσόφιλο, κλείνοντας πονηρά το μάτι στην Τ και γλείφοντας τα χείλια της. Αμέσως καύλωσα καθώς χτύπησε συναγερμός στο μυαλό μου.

 

-Λοιπόν εγώ πάω για μπάνιο, εσείς πείτε τα , μας λέει, μπαίνει γυμνή στο μπάνιο και καθώς φεύγει της κλείνει το μάτι.

Κάθομαι δίπλα στην Τ και έχοντας τύψεις από τα γεγονότα νιώθω ότι πρέπει να της ζητήσω συγνώμη.

-Σου ζητώ συγνώμη για αυτό που είδες άλλα τώρα τελευταία η Α έχει γίνει πολύ θερμή γυναίκα και κάθε βράδυ θέλει να το κάνουμε άσε που φωνάζει και μπορεί να μας ακούνε όλοι, εσύ μας ακούς;

-Ναι σας ακούω και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

-Λυπάμαι αλλά και συ γιατί δεν βρίσκεις έναν να σε ακούσουμε και μεις πόσο θερμή είσαι στο κρεβάτι.

-Γιατί αμφιβάλεις ότι είμαι θερμή στο κρεβάτι.

-Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω αλλά αν δεν το δω και δεν σ’ ακούσω δεν το πιστεύω.

-Με πρόσβαλες κουμπάρε μου και θα μου το πληρώσεις.

Πώς Δηλαδή ;

-Αυτό, μου λέει και μου πιάνει τον πούτσο πάνω απ’ το μπουρνούζι.

-Μη της λέω, θα μας δει η Α.

-Η Α τα ξέρει τα συζητάμε όλα.

-Ε! τότε αλλάζει το θέμα, συνέχισε.

Και με μια κίνηση με καβάλησε και άρχισε τα γλωσσόφιλα συνεχίζοντας να με φιλά στο λαιμό να μου δαγκώνει τ’ αυτί και να μου ψιθυρίζει ότι θα το πληρώσω που την αμφισβήτησα. Άλλο που δεν ήθελα.

Μου λύνει το μπουρνούζι και αρχίζει να με χαϊδεύει και να με φιλά στο στήθος να μου δαγκώνει τις ρώγες. Γδύνεται και μπροστά μου εμφανίζεται μια καλοξυρισμένη μουνάρα με φουσκωμένα από καύλα μουνόχειλα και κλειτορίδα. Τα έχω χάσει, μπροστά μου στέκεται γυμνή η μουνάρα η κουμπάρα μου, αυτό το θεόμουνο που ονειρεύομαι να γαμήσω πάνω από 30 χρόνια, αυτή που έχει στοιχειώσει τα όνειρα μου, αυτή που για πάρτη της έχω παίξει αμέτρητες μαλακίες και έχω χύσει άλλες τόσες. Τρέμω από προσμονή για το τι θα κάνει. Με αργές νωχελικές κινήσεις ξαπλώνει στον καναπέ ανοίγει τα πόδια της χαϊδεύει το μουνί της και τα βυζιά της προκαλώντας με.

-Γλείψε με, φάε το μουνί μου, δεν αντέχω άλλο γάμησε με.

Το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα, γλύφω το μουνί που έγλυφα μόνο στις φαντασιώσεις μου και χαϊδεύω την κωλάρα που ξέσκιζα και έχυνα στα όνειρα μου. Το στόμα μου έχει μπουκώσει από μουνί η γλώσσα μου γλύφει και τα χείλια μου ρουφούν. Την ακούω να βαριανασαίνει και αυτό μου δίνει το έναυσμα για να ξεπεράσω το τρακ που έχω ότι αυτό το θεόμουνο είναι στην αγκαλιά μου και με παρακαλάει να το γαμήσω. Έχει τα πόδια της ορθάνοιχτα και ψηλά και με τα δάχτυλα της κρατά το κατακόκκινο από καύλα μουνί της ανοιχτό. Σαλιώνω το δείκτη και της τον βάζω και μια φωνούλα ακούγεται και συνεχίζω, μετά από λίγο σαλιώνω και τον μέσο και της χώνω δύο δάχτυλα και συνεχίζω να την γαμάω με τα δάχτυλα και συγχρόνως να της γλύφω την κλειτορίδα. Το μουνί της έχει πλημμυρίσει από υγρά.

-Αχ! ναι μ’ αρέσει μη σταματάς θέλω κι’ άλλο.

Την βλέπω να χαϊδεύει τα βυζιά της να γλύφει τα δάχτυλα της και να τρίβει τις ρώγες της. Είναι μεγάλη πουτάνα η κουμπάρα σκέφτομαι και έτσι της χώνω και τον παράμεσο μέσα. Τώρα έχει τρία δάχτυλα να την γαμάνε και μια γλώσσα να της γλύφει την κλειτορίδα, αλλά δεν μου είναι αρκετό, και έτσι όπως είναι με τα πόδια της ορθάνοιχτα και η κωλοτρυπίδα της μπροστά μου παίρνω υγρά από το μουνί της με το άλλο χέρι και αρχίζω να την της χαϊδεύω. Φωνές καύλας ακούω και βλέπω να σπρώχνει τον κώλο της προς τα μένα.

Πολύ καυλιάρα σκέφτομαι, σήμερα θα την γαμήσω από όλες τις τρύπες.

Έτσι σπρώχνω το δείκτη σιγά σιγά και μπαίνει και αρχίζω να τον μπαινοβγάζω. Τι καύλα ειναι αυτή που νιώθω θέλω να της χώσω τον πούτσο μου αλλά συγκρατιέμαι. Θέλω να την δω να χύνει να δω πόσο πουτάνα και καριόλα είναι. Της έχω τρία δάχτυλα στο μουνί και ένα στον κώλο αλλά δεν της είναι αρκετό καθώς την βλέπω να στριφογυρίζει τον κώλο της έτσι υγραίνω και τον μέσο και της τον βάζω. Ούτε και στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το έχω κάνει. Σπρώχνω συγχρόνως και τα δύο χέρια και την ακούω να ουρλιάζει από καύλα και να βογκά.

-Ναι κι άλλο μη σταματάς γάμα με δυνατά θα χύσω, χύνω η πουτάνα χύνω φωνάζει και νιώθω να με πλημμυρίζουν τα χύσια της. Ολόκληρη τραντάζεται από το δυνατό χύσιμο που κάνει έχει πιάσει τον καναπέ και τον τραβάει με δύναμη και με τα μπούτια της μου σφίγγει το κεφάλι.

-Αχ! τι μου έκανες κουμπάρε μου τι γλώσσα είναι αυτή, πως με έγλυφες έτσι με πέθανες, μου λέει καθώς προσπαθεί να βρει την ανάσα της έχοντας την στην αγκαλιά μου.

Αφού συνέρχεται πέφτει ανάμεσα στα πόδια μου και τότε μόνο βλέπω ότι η Α βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή να χαϊδεύεται και με τα δάχτυλα της να γαμάει τη μουνάρα της.

-Συνέχισε μωρό μου δώσε της αυτό που ζητάει, ξέσκισε την, μου λέει συνεχίζοντας να μαλακίζεται.

Έτσι μου φεύγουν και οι τελευταίες αμφιβολίες που είχα και η πούτσα μου στέκεται μπροστά στα μάτια της Τ. Τα δάχτυλά της με χαϊδεύουν παντού και με τα νύχια της με γδέρνει με φιλάει εκτός από τον πούτσο και τ’ αρχίδια μου, κοιτάζοντας με στα μάτια για να δει τις αντιδράσεις μου που ομολογουμένως έχω καυλώσει και βαριανασαίνω. Στο πρόσωπο της διαβάζω <<θα μου το πληρώσεις για τις αμφιβολίες που είχες >>.

Ευτυχώς με τα καθημερινά γαμήσια είναι λίγο δύσκολο να χύσω αμέσως γιατί αν δεν υπήρχαν αυτά θα είχα τελειώσει με τον τρόπο που με χαϊδεύει. Μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να τον χαϊδεύει απαλά μαζί και τα αρχίδια και με τα νύχια της να τα ξύνει. Γλύφει τα χείλια της και αρχίζει να τον φιλάει από πάνω μέχρι κάτω και αφού το τελειώσει περιμένει για να δει τις αντιδράσεις μου από τα υγρά και καυτά φιλιά της.

-Σ’ αρέσει αυτό που σου κάνω κουμπάρε μου;

-Ναι γουστάρω πολύ μην σταματάς μ’ έχεις τρελάνει.

Με αργές κινήσεις βγάζει την γλώσσα της και την ακουμπά στο πουτσοκέφαλο και αρχίζει να το γλύφει και φτάνει μέχρι τ’ αρχίδια και πάλι πίσω. Είναι μαστόρισα στο γλύψιμο μ’ έχει τρελάνει. Και εκεί που νόμισα ότι μέχρι εκεί το πάει την βλέπω να σαλιώνει τα χείλια της και να τον χώνει στο στόμα. Το κάνει σιγά σιγά πρώτα το πουτσοκέφαλο και μετά τον υπόλοιπο μέχρι που νιώθω το πουτσοκέφαλο καρφωμένο στο λαρύγγι της. Μένει ακίνητη καρφωμένη πάνω του και νιώθω ότι θα χύσω. Βογκώ από καύλα. Τον βγάζει από το στόμα της και με κοιτάζει στα μάτια για δει αντιδράσεις. Βρίσκομαι αλλού με το τσιμπούκι που μου κάνει.

-Είσαι μεγάλη τσιμπουκλού.

Ξαναρχίζει και τώρα πότε τον γλύφει πότε τον ρουφά. Μ’ έχει τρελάνει της πιάνω το κεφάλι της με τα χέρια μου το κρατώ σταθερά και αρχίζω να της γαμώ το στόμα κουνώντας την μέση μου.

Την σηκώνω και την βάζω να καβαλήσει και να καθίσει πάνω στον πούτσο μου και αυτή σαν καλή ψωλαρπάχτρα που είναι τον πιάνει με το χέρι της και τον οδηγεί στο μουνί της. Αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει και βογκάει από καύλα. Αφού βλέπω αυτό το μουνί να λυσα πάνω στον πούτσο μου της γλύφω τα βυζιά τις ρώγες τις τραβώ τις δαγκώνω και συγχρόνως της βάζω κωλοδάχτυλο και της χαστουκίζω τα κωλομέρια θέλω να την κάνω να θυμάται για πάντα το σημερινό γαμήσι.

Συνεχίζω να την πηδάω με δύναμη κρατώντας την από τα κωλομέρια και σπρώχνοντας με δύναμη την μέση μου. Έτσι όπως την έχω την παίρνω και την ακουμπώ στο κρεβάτι και χωρίς να βγω από μέσα της κρατώ ανοιχτά τα πόδια και σπρώχνω με δύναμη και πότε της χαϊδεύω τα βυζιά πότε την κλειτορίδα. Έχω αφηνιάσει από την καύλα και πιάνω τον πουτσο μου και τον ακουμπώ στην κωλάρα της και βάζω το πουτσοκέφαλο. Φωνή καύλας ακούω και σκέφτομαι ότι γουστάρει. Σπρώχνω και ο πούτσος μου με μιας μπαίνει όλος μέσα. Ααααααα με ξέσκισες την ακούω. Την κρατώ με το ένα χέρι, και δύο δάχτυλα από το άλλο τα έχω χώσει στο μουνί και συγχρόνως μπαινοβγαίνω με δύναμη.

Απελευθερώνεται και πέφτει στα τέσσερα μπροστά στην Α που τόση ώρα μας βλέπει και παίζει την μουνάρα της, τουρλώνοντας και κουνώντας την κωλάρα της.

-Έλα ψωλαρά μου γάμησε με.

Στήνομαι από πίσω και της τον χώνω στο μουνί.

-Με ξέσκισες κουμπάρε μου με ξέσκισες τι πούτσα είναι αυτή που έχεις το μουνί μου έχει πάρει φωτιά, χύνω συνέχεια.

Και καθώς είναι στα τέσσερα και την πηδάω κρατώντας την απ τα καπούλια της γυρίζει με κοιτάζει πιάνει το κωλομέρι της και το χτυπάει.

-Έλα χτύπα με γουστάρω.

Τρελάθηκα με αυτό που ακούω. Έβλεπα από το ντύσιμο της ότι ήταν πολύ ξέκωλο αλλά όχι και έτσι, και καθώς συνέχιζα να την πηδάω άρχιζα να της χαστουκίζω τα κωλομέρια πότε το ένα και πότε το άλλο.

-Ναι έτσι γουστάρω γάμαμε πιο δυνατά τέτοιο γαμήσει γουστάρω να με δέρνεις και να με βρίζεις.

Και λέγοντας αυτά σπρώχνει και αυτή για να γαμιέτε με περισσότερη δύναμη. Φωνάζει ουρλιάζει από την καύλα που νιώθει, και εγώ δεν πάω πίσω αφού νιώθω τον πούτσο μου τεράστιο μέσ’ το μουνί της. Συνεχίζω να την πηδάω με λύσσα πότε κάνοντας περιστροφικές κινήσεις πότε κάνοντας κινήσεις δεξιά αριστερά, και κάνοντάς κόκκινα τα κωλομέρια της απ’ τα χαστούκια, θέλω αυτό το μουνί να το ανοίξω να το ξεσκίσω να βγάλω τόσα χρόνια απωθημένα που την έβλεπα με τα στενά σέξι προκλητικά ντυσίματα της, να φορά στρινγκ που έμπαιναν στην χαράδρα του κώλου της αφήνοντας τα κωλομέρια της ελεύθερα που χοροπήδαγαν σε κάθε της βήμα και από μπροστά να διαγράφεται η μουνάρα της με τα φουσκωμένα μουνόχειλα της και δεν μπορούσα να την πηδήξω. Από την απίστευτη καύλα μου την έχω πιάσει από τα καπούλια την έχω ακινητοποιήσει με καρφωμένο τον πούτσο μέσα της και όπως είμαι κολλημένος πάνω της κάνω περιστροφικές κινήσεις για το ανοίξω.

-Τι μουνάρα είσαι εσύ μ’ έχεις τρελάνει θα στο ανοίξω θα στο ξεσκίσω το μουνί καριόλα.

-Αχ! ναι ψωλάρα μου αυτό θέλω, να με ξεσκίσεις να με πάρεις από παντού, έτσι όπως κάνεις και στην πουτάνα την γυναίκα σου.

-Είστε και οι δύο μεγάλες ψωλαρπάχτρες είστε γεννημένες για πούτσα.

-Μόνο την πούτσα σου θέλουμε καυλιάρη μου να μας ξεσκίζει και να μας χύνει.

Και καθώς λέγονται και γίνονται όλα αυτά τον χώνω στην κωλοτρυπίδα της.

-Αχ ναι μ΄ αρέσει χώσ’ τον όλον μη σταματάς.

-Ξέσκισε την πουτσαρά μου, αυτό περιμένει τόσο καιρό η πουτάνα, μην την λυπάσαι, ακούω την Α να μου λέει που έρχεται και της ανοίγει τα κωλομάγουλα με τα χεριά της και της τα χαστουκίζει. Πιο καυλιάρικο θέαμα δεν υπάρχει στο κόσμο από το να βλέπεις την γυναίκα σου να κρατάει το κώλο της κουμπάρας ανοιχτό να την βρίζει και να της τον χαστουκίζει.

-Τι πούτσα έχεις κουμπάρε μου με έχεις ξεπατώσει, χύνω από κώλο η πουτάνα, τι έχανα η καργιόλα τόσα χρόνια, αααααααχ χυνωωωωωωωωω μη σταματάς, πιο δυνατά πιο δυνατά.

Και πράγματι την βλέπω να τραντάζεται χύνοντας από τον κώλο και να φωνάζει από την καύλα. Συνεχίζω να την πηδάω βγαίνοντας όλος έξω και μετά πάλι με δύναμη πάλι μέσα. Βλέπω το άνοιγμα του κώλου της και δεν το πιστεύω ότι είμαι αυτός που το έχει κάνει σε αυτή την κωλάρα, που επί τέλους είναι δικιά μου . Και για να το πιστέψω την χαϊδεύω με το δάχτυλο και νιώθω την βελούδινη υφή της.

-Μη με τυραννάς, δεν αντέχω άλλο, με έχεις ξεκωλιάσει, χύσε, χύσε μου τον κώλο.

Μέτα την προτροπή της και εγώ δεν αργώ να χύσω μέσα της και να κατακτήσω ολοκληρωτικά αυτή την θεσπέσια κωλάρα. Ξέπνοοι και οι δύο πέφτουμε στο κρεβάτι και έρχεται και η Α δίπλα μου και έτσι ξαπλωμένοι και οι τρεις προσπαθούμε να ηρεμήσουμε και να βρούμε τις ανάσες μας. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος ανάμεσα σε δύο φλογερές γυναίκες και τις οποίες γουστάρω τρελά.

-Κορίτσια, έχω μια πρόταση όταν με το καλό έρθει ο κουμπάρος πρέπει εσύ γλυκιά μου απευθυνόμενος στην γυναίκα μου ν΄ αναλάβεις δράση.

-Δηλαδή; με ρωτάει

-Να του κάνεις καμάκι να τον ξελογιάσεις να τον σαγηνεύσεις.

Nα του κάτσω κιόλας;

-Απαραίτητα, θέλω να σε δω και με άλλον άντρα και προτιμώ να είναι ο κουμπάρος μας, εσύ τι λες κουμπάρα θα την βοηθήσεις;

-Av είναι έτσι πολύ ευχαρίστως.

Και χαλαροί πλέον μας παίρνει ο ύπνος κάνοντας ο καθένας τις σκέψεις του.

Συνεχίζεται.

error: