Δουλειά Στο Γραφείο

Η ιστορία έχει ως εξής και είναι απολύτως  αληθινή. Είμαι 39, εργάζομαι στο δημόσιο και πριν από δυο χρονια ήρθε να δουλέψει στο γραφείο με stage ένα μωρό ξανθό με πολύ ωραίο μουτράκι, καμπύλες, ωραίο κωλαράκι, πράσινα μεγάλα ματια και χείλη φωτιά.
Εγώ ήμουν ήδη 3 χρονια παντρεμένος αλλα γενικά μου αρέσει ο ποδόγυρος κάθε ωραία “καουλιαρα” γυναικα θέλω να ικανοποιεί τον πούτσο μου. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις παντρεμένες καθώς εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος αφού είμαι κι εγώ παντρεμένος. Το μωρό καθόταν στο απέναντι ακριβώς γραφείο από μένα κι οι ματιές μεταξύ μας ήταν συνεχείς.

Σιγά σιγά αρχίσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα και να μιλάμε για μας. Έμαθα ότι ήταν “φρεσκοπαντρεμενη” ένα χρόνο και παρότι στα 22 τις είχε ήδη και μωράκι. Με καύλωνε πολύ αλλα κι αυτή γούσταρε το έβλεπα. Αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα, στην αρχή απλά και μετά πιο πονηρά, ερωτικού περιεχομενου. Ήθελα πολύ να την γαμήσω κι αυτή το ίδιο μάλλον αλλα δεν το έδειχνε καθαρά. Μια μέρα κάναμε υπερωρίες προκειμενου να τελειώσουμε κάποιες δουλειές που είχαν μείνει πίσω και η συγκεκριμένη είχε αναλάβει την καταγραφή υλικού στην αποθήκη τις υπηρεσίας. Εγώ με διαφορες προφάσεις έβρισκα ευκαιρία να κατεβαίνω και να μιλάμε. Η ατμόσφαιρα γινόταν όλο και πιο ερωτική, ώσπου την τρίτη φορα που κατέβηκα εκείνο το απόγευμα, είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει, είχαν φύγει όλοι από το γραφείο κι είχα μείνει μονος μαζί τις. Κλείδωσα την πόρτα που οδηγούσε στο υπόγειο και μπήκα στην αποθήκη. Είχε γυρίσει την πλάτη της προς τον τοίχο και μετρούσε μια στοίβα βιβλία, το κωλαράκι της ήταν πεταχτό και έτοιμο να το γαμήσω. Την πλησίασα σιγά από πίσω και της χούφτωσα τις βίζαρες της, ξαφνιάστηκε κι έκανε να γυρίσει όμως την ακινητοποίησα κι ακούμπησα τον πούτσο μου στο κωλαράκι της. Έτριψα τον πούτσο μου πάνω της κι ανατρίχιασε. Με ήθελε και δεν προέβαλε αντίσταση. Χούφτωσα τις “βυζαρες” της μέσα από το λευκό πουκάμισο της λύνοντας το σουτιέν της. άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και σιγά σιγά της ξεκούμπωσα το πουκάμισο και το παντελόνι της. Είχε μείνει με το κιλοτάκι, γύρισε και με φίλισε στο στόμα, οι γλώσσες μας εξερευνούσαν τα στόματα μας, η καύλα μας είχε χτυπήσει κόκκινο κι ο πούτσος μου επίσης. Έλυσα το παντελόνι μου και πέταξα τον πούτσο μου στα μούτρα της καθώς έσπρωξα προς τα κάτω το κεφάλι τις για να με τσιμπουκώσει. Τον πήρε στο στόμα της με μεγάλη όρεξη και μου έκανε απίστευτο τσιμπούκι.

Με “τσιμπουκωνε” για 10 λεπτά με απίστευτη μαεστρία. Έχυσα στο στόμα της και δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη, κατάπιε όλο το χύσι με μεγάλη διάθεση. Με “ξανατσιμπουκωσε” αμέσως  κι ο πούτσος μου στο λεπτό σηκώθηκε έτοιμος να
γαμήσει και τις άλλες τρύπες της. Την γύρισα στα τέσσερα κι άρχισα να την γαμάω από πίσω, τραβώντας ποτε τα μαλλιά, ποτε τα καπούλια και ποτε τις “βυζαρες” της με δύναμη, χώνοντας τον πούτσο μου όσο πιο δυνατά μέσα στην μουνάρα της. Βογκούσε ελαφρά και καύλωνε απίστευτα, Η μουνάρα της έχυνε συνεχεια. Ενώ την γαμούσα χτύπησε το τηλέφωνο κι ήταν ο άντρας της, μου είπε να μη φωνάζω και ενώ την γαμούσα το σήκωσε και του είπε ότι θα αργούσε κι άλλο λόγο δουλειάς, με καύλωσε περισσότερο στην σκέψη ότι την γαμούσα και μιλούσε στον άντρα της και έσπρωχνα με περισσότερη δύναμη, έκλεισε γρήγορα μην προδοθεί και συνέχισα πιο γρήγορα και δυνατά, βγήκα από το μουνί της και μπήκα βίαια στον κόλο της. Ούρλιαξε, καθώς μονο δάχτυλο της είχε βάλει ο άντρας της. Της “ξεπαρθενιασα” την κολάρα και έχυσα μέσα της. Με φίλισε τρυφερά στο στόμα και φύγαμε. Η όλη ιστορία συνεχίστηκε μέχρι που έληξε η σύμβαση της και δεν “αναναεώθηκε”. Την γάμησα ξανά στην αποθήκη άλλες δυο φορες, Η μια μάλιστα πρωινή ώρα με τον κόσμο να περιφέρεται τριγύρω. Την γαμούσα στο αυτοκίνητο, σε ξενοδοχεία και δυο φορες σε αγρό στην φύση. Κάθε φορα τηλεφωνιόταν με τον άντρα της για να με καυλώνει περισσότερο. Βάσω ήσουν τέλεια, ελπίζω να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή. Η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα αληθινή και έχω ζήσει κι άλλες τέτοιες. Αν σας άρεσε θα γράψω κι άλλες. Οι κυριες που γουστάρουν τέτοιες ωραίες φάσεις, μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί μου… τρελαίνομαι για “καυλιαρικες” στιγμές δυνατού sex. Φιλια σε όλες.

error: