Γλέντησαν τη γυναίκα μου

Το όνομα μου είναι Χάρης και το περιστατικό έγινε ένα βράδυ που η Σοφία (γυναίκα μου) όμορφη ψηλή, με καρέ καστανόξανθα μαλλιά, μακριά πόδια και πλούσιο στήθος, θα πήγαινε σε ένα κέντρο όπου είχε εκδήλωση η εταιρία που δουλεύει… Ντύθηκε αρκετά προκλητικά με ένα μίνι φόρεμα βινίλ με αρκετά μεγάλο ντεκολτέ που κάνει και τονίζει πάρα πολύ το στήθος, ασορτί μπότες που καταλήγουν σε στιλέτο τακούνι και ένα παλτό ολόσωμο. Βαμμένη όχι έντονα αλλά ερεθιστικά που τόνιζε όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το γλέντι ήταν μόνο για τους υπαλλήλους της εταιρίας. Την πήγα εκεί και την άφησα και μου είπε ότι θα την φέρει πίσω ένας συνάδελφος της (Πέτρος) που μένει κοντά μας τον οποίο γνωρίζω και έχουμε βγει έξω και έχω παρατηρήσει ότι την κοιτάει κάπως περίεργα…

–    «Περίπου τι ώρα;», την ρώτησα.

–    «Γύρω στις τρεις…», μου απάντησε.

Έφυγα και στη διαδρομή αποφάσισα να πάω κατά τις δύο να πάω και να την περιμένω για να την παρακολουθήσω…

Κατά τις δύο ήμουνα κοντά στο κέντρο,  χωρίς να φαίνεται το αμάξι, αλλά έβλεπα καλά την είσοδο του μαγαζιού. Κατά τις δύο και τέταρτο την βλέπω να βγαίνει μαζί με άλλους συναδέλφους της, να χαιρετιούνται και να κατευθύνεται προς το αμάξι του Πέτρου μαζί με άλλους δύο άντρες.

Ξεκινήσανε με κατεύθυνση προς το σπίτι και μέχρι ένα σημείο πήγαιναν καλά. Όμως κάπου κοντά στο σπίτι, αντί για δεξιά έστριψαν αριστερά που ήταν ένα μεγάλο πάρκο που έχουμε 500 μέτρα κοντά στο σπίτι. Το μέρος γνωστό μου γιατί έχουμε πάει και μαζί. Το αμάξι του Πέτρου σβήνει όταν φτάσανε στο πάρκο κι εγώ πήγα λίγο πιο κάτω, κατέβηκα και πλησίασα με τα πόδια να δω.

Τότε κατάλαβα πως το γλέντι της εταιρίας τότε ξεκίναγε για τον Πέτρο και τους άλλους…

Αφού την κατεβάσανε από το αμάξι και άναψαν τσιγάρο, άρχισαν τα πρώτα χουφτώματα από τον Πέτρο και έναν άλλο. Η αντίδραση της δεν έδειχνε να την πειράζει, αντίθετα ανταποκρινόταν. Δεν άργησε να γονατίσει και να βρεθεί με τρία καυλιά μπροστά της. Εναλλάξ πότε το ένα πότε το άλλο τα ρούφαγε στο στόμα της.

Εγώ είχα πλησιάσει αρκετά κοντά, σε σημείο που άκουγα και έβλεπα τα πάντα. Όσο τσιμπουκωνόταν, αυτοί άρχιζαν σιγά – σιγά να της λένε και να την στολίζουν με αρκετούς εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς.

–    «Γλύφε τις πούτσες μας καριόλα! Και όσο σε τσιμπουκώνουμε απαιτούμε να μας κοιτάς στα μάτια!»

–    «Γλύψε μας και σου υποσχόμαστε να σε κάνουμε να μην μπορείς να κάτσεις για μια βδομάδα. Έτσι, γλύφε γονατιστή πουτάνα, γαμιόλα που μας καύλωσες με αυτά που φόρεσες!»

–    «Έτσι, γλύφε και τα αρχίδια μας και να μας κοιτάς!»

Κάποια στιγμή της ζήτησαν να τουρλώσει τον κώλο της και δεν άργησε ο πρώτος να επισκεφτεί το μουνί της και να χώσει το καυλί του μέσα της και να πει στους άλλους δυο πόσο μούσκεμα ήταν.

Όσο την είχαν σάντουιτς ο άλλος πήρε από το αμάξι μια κουβέρτα και την έστρωσε.

–    «Τώρα γαμιολάκι θα αρχίσει το γλέντι για σένα…»

Και αυτός που έστρωσε την κουβέρτα ξάπλωσε και την πρόσταξε να κάτσει πάνω στο καυλί του τουρλώνοντας περισσότερο τον κώλο της για να γευτεί και μια πούτσα εκεί. Η γυναίκα μου υπάκουσε σαν καλή πουτάνα και ο Πέτρος άρχισε να χώνει το καυλί του στον κώλο της μέχρι που το πήρε όλο μέσα της. Έτσι βρέθηκε με ένα καυλί στο στόμα, ένα στο μουνί και ένα στον κώλο.

–    «Πουτανάκι! Έχεις φοβερό κώλο! Από σήμερα παιδιά θα γίνει το πουτανάκι μας. Να το γαμάμε όποτε θέλουμε!!!», και γέλαγαν.

–    «Παιδιά, η πουτάνα χύνει ασταμάτητα! Γουστάρεις πουτάνα γαμήσι; Θα στο δίνουμε όποτε καυλώνουμε. Και άκου και κάτι: στη δουλειά θα έρχεσαι με μίνι για γρήγορες ξεπέτες στην τουαλέτα. Κατάλαβες;»

Και εκεί ήρθε και το πρώτο χαστούκι.

–    «Μάλιστα γαμιάδες μου…», απάντησε με έντονο το ύφος της καύλα της.

Την είχαν κάνει ρολόι και την γαμούσαν εναλλάξ από το μουνί τον κώλο και το στόμα. Αφού την ξέσκισαν καλά και ο κώλος της δεν έφερνε καμία αντίσταση, η Σοφία βρέθηκε με δυο καυλιά στον κώλο και τότε άρχισαν τα σχόλια από τους γαμιάδες της:

–    «Καριόλα! Καυλώνεις με δυο καυλιά στον κώλο σου; Εσύ είσαι γεννημένη πουτάνα! Συμφωνείς;», την ρώτησαν.

Η Σοφία απάντησε θετικά μετά από ένα χαστούκι που δέχτηκε. Ο ένας που την τσιμπούκωνε παίρνει το κινητό του και της λέει:

–    «Τα δυο καυλιά που τρως από τον κώλο πρέπει να τα αποθανατίσω!», και άρχισε να την τραβάει βίντεο.

Τότε κατάλαβα ότι η γυναίκα μου έχασε ολοκληρωτικά το παιχνίδι με τους συναδέλφους της και τώρα την έχουν στο χέρι. Πριν προλάβω να τελειώσω την σκέψη, τον ακούω να της το λέει:

–    «Καριόλα, τώρα θα κάνεις ότι σου λέμε για να μην βγει το βίντεο πιο έξω. Κατάλαβες;»

Έκανε να αντιδράσει… λίγο όμως η καύλα, λίγο τα δυο καυλιά στον κώλο της που έτρωγε εκείνη την ώρα, συμφώνησε. Άλλωστε τι θα μπορούσε να κάνει σε τρεις άντρες την ώρα που την είχαν ξεσκίσει με την θέληση της;

Μετά από κάποια ώρα και αφού της είχαν κάνει τον κώλο μου πραγματικά πηγάδι (δυο καυλιά ταυτόχρονα) ήρθε η ώρα να την χύσουν.

–    «Τσούλα ετοιμάσου! Πάρε θέση να χύσουμε τα μούτρα σου και το στόμα σου. Φρόντισε να μας παρακαλάς ξεφτιλισμένη και να μας κοιτάς στα μάτια για να βγει καλά το βίντεο και να φαίνεσαι!»

Κι εκεί αρπάζει ένα χαστούκι. Γονατίζει υπάκουη σαν σκλάβα και αρχίζει να παρακαλάει σαν την πιο φτηνή πουτάνα (άλλωστε έτσι την κατάντησαν).

–    «Χύστε την πόρνη σας γαμιάδες μου! Λούστε με, με τα χύσια σας. Σας παρακαλώ… θέλω να καταπιώ τα χύσια σας και να καθαρίσω τις πούτσες σας!»

Την έβαλαν να κοιτάει την κάμερα του τηλεφώνου και να δηλώνει:

–    «Από δω και πέρα θα είμαι η πουτάνα σας. Θα με γαμάτε όποτε θέλετε…», και τέτοια.

Τότε άρχισαν να την χύνουν στα μούτρα και στο στόμα και αυτή να τα καταπίνει με λαιμαργία μπροστά στην κάμερα και κάτω από σχολιασμούς και τα γέλια τους. Ο Πέτρος, που ξέχασα να πω, είχε ετοιμαστεί να χύσει στα μούτρα της, ζήτησε να τουρλώσει για μια άλλη φορά τον κώλο της για να την χύσει εκεί τραβώντας την με το κινητό που τράβαγε βίντεο για να φαίνεται καθαρά.

Αφού την χύσανε την έβαλαν να καθαρίσει τα καυλιά τους ενώ εκείνοι έστελναν ο ένας στον άλλον το βίντεο που τραβήχτηκε.

–    «Ξέρεις πόρνη, θέλω να ξέρεις ότι όταν θα βγούμε με τον άντρα σου για καφέ θα φοράς μίνι πάντα και όταν θα σου κάνω νόημα θα πηγαίνεις τουαλέτα για μια ξεπέτα, αλλιώς θα το δει το βίντεο…»

Που να ήξερε ότι το είδα ζωντανό!

–    «Και κάτι ακόμα: Μην τολμήσεις και παραιτηθείς από την δουλειά γιατί θα παίξει στο ίντερνετ. Κατάλαβες γαμιόλα;»

–    «Μάλιστα…», απάντησε αυτή γνωρίζοντας πια ότι είναι έρμαιο στις προθέσεις τους.

Η γυναίκα μου γύρισε σπίτι με τα πόδια και νομίζει ότι δεν γνωρίζω τίποτα, και όταν την ρώτησα πως πήγε το γλέντι απάντησε απλώς καλά, έχοντας πια στο κεφάλι της τι θα ξημερώσει πια γι’ αυτήν.

Τώρα ψάχνω τρόπο να την εκδικηθώ μπροστά της.

error: