Για το βιβλίο ρε γαμώτο!

Το να πραγματοποιήσεις το όνειρο σου, καμιά φορά σημαίνει να έρθεις αντιμέτωπος με την ερώτηση «Τι είσαι ικανός να κάνεις για να το πετύχεις»;

Έτσι και εγώ, η ιστορία αυτή, είναι αληθινή, ωστόσο έχω αλλάξει στοιχεία κλειδιά για να μην εκθέσω κανέναν…

Όλα άρχισαν όταν συζήτησα με την γυναίκα μου το πραγματικό όνειρο μου, να γίνω συγγραφέας, είμαι 26 ετών και μέχρι τώρα δεν αποτόλμησα να το πω σε κανέναν, και όμως αυτή η υπέροχη γυναίκα με έκανε να της το πω, μάλιστα δεν γέλασε όπως φοβόμουν, αλλά μου είπε ότι θα έκανε ότι μπορούσε για να με βοηθήσει με αυτό.

Και έκανε. Τηλεφώνησε σε έναν φίλο της, τα είχαν στο λύκειο, αλλά με διαβεβαίωσε ότι δεν έτρεχε πια τίποτα μεταξύ τους. Ο φίλος της, ο Γιώργος, της είπε να περάσω από το γραφείο του και να του αφήσω το βιβλίο που είχα γράψει, εργαζόταν ως διευθυντής σε έναν εκδοτικό οίκο. Το άλλο πρωί, πήγα στο γραφείο του Γιώργου, αν και δεν ήταν γνωστός ή μεγάλος εκδοτικός οίκος, τα γραφεία ήταν όλα διακοσμημένα με ακριβά πράγματα. Όταν χτύπησε άκουσα ένα «περάστε». Το πρώτο που πρόσεξα ήταν ότι ο Γιώργος ήταν πολύ εμφανίσιμος άνδρας ακόμα και με τα γυαλιά μυωπίας που φορούσε έμοιαζε σαν αυτά τα μοντέλα που τα διαφήμιζαν τα γυαλιά, τόσο που με έκανε να νιώθω ανασφαλής, άρχισα να σκέφτομαι ότι κακώς ανοίξαμε πάρε-δώσε μαζί του, γιατί αν τον έβλεπε η γυναίκα μου, θα έπεφτε ξερή. Ο Γιώργος μου έσφιξε το χέρι και χαμογέλασε, έπειτα του άφησα το βιβλίο μου, είπε ότι θα το διάβαζε λίγο, και θα μου έλεγε τι σκεφτόταν να κάνει, του έδωσα το κινητό μου, και περίμενα υπομονετικά.

Ήμουν στην δουλειά μου (λογιστικά) όταν χτύπησε το κινητό μου, ήταν ο Γιώργος, ήθελε να περάσω να μιλήσουμε, ο τόνος του δεν μου φάνηκε ενθαρρυντικός, οπότε προετοιμάστηκα για την απόρριψη, έκλεισα το γραφείο και πήγα στον Γιώργο.

Ήταν περασμένη η ώρα, μεσημέρι και στον εκδοτικό δεν υπήρχαν παρά μερικοί άνθρωποι, σε αντίθεση με το πόσοι ήταν όταν ήρθα να αφήσω το βιβλίο μου.

Ο Γιώργος μου είπε να περάσω, έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα πίσω του «Για να μην μας ενοχλήσουν» είπε όταν τον κοίταξα ερωτηματικά, και κάθισα στην καρέκλα του, ήταν φανερό ότι σκεφτόταν αυτό που ήθελε να μου πει, και το πως θα μου το πει.

«Κοίτα, αν δεν σου αρέσει το βιβλίο μου απλά πες το» είπα εγώ, εκείνος όμως με κοίταξε «Όχι, το βιβλίο είναι πολύ ωραίο, άλλο ήθελα να συζητήσω μαζί σου, σχετίζεται με το βιβλίο αλλά δεν ξέρω πως να το πω…» είπε, τώρα με έβαλε σε σκέψεις, τι στο διάολο ήθελε εφόσον το βιβλίο μου ήταν ωραίο, μήπως ήθελε να προτείνει να κοιμηθεί με την γυναίκα μου; Γιατί αυτό θα ήταν σίγουρα άκυρο, δεν θα την αντάλλαζα για να εκδώσω το βιβλίο μου.

«Λοιπόν, σαφώς θα προωθήσω το βιβλίο σου, αλλά δεν νομίζεις ότι μου αξίζει και μένα κάτι;» είπε καθώς είχε σηκωθεί από την καρέκλα του και προχωρούσε προς εμένα.

«Θες χρήματα; Και γιατί δεν το λες, δεν μπορώ να δώσω πολλά αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω» σχολίασα ήρεμα, εκείνος είχε ακουμπήσει το χέρι του, στον ώμο μου, και εκείνη την στιγμή, συνειδητοποιούσα κάτι…

«Δεν θέλω χρήματα, εσένα θέλω…» είπε χαμηλόφωνα, πετάχτηκα αμέσως από την καρέκλα

«Έχεις καταλάβει ότι είμαι παντρεμένος, και δεύτερον δεν είμαι γκέι, δεν τον παίρνω ρε παιδάκι μου πως το λένε;» του φώναξα

«Χαμήλωσε τον τόνο σου, δεν σου ζήτησε κανείς «να τον πάρεις» αλλά να τον δώσεις, και για αυτό δεν χρειάζεται να είσαι γκέι» είπε «ωστόσο αν δεν θες, δεν μπορώ να προωθήσω το βιβλίο σου» απάντησε κυνικά.

Έμεινα για λίγο σιωπηλός, σκεφτόμουν, άξιζε να το κάνω αυτό; Δεν ήταν κάτι τρομερό και κανείς δεν θα το μάθαινε, και ευτυχώς δεν είχε ζητήσει να πηδήξει την γυναίκα μου. Συμφώνησα. Έτσι εκείνος γονάτισε μπροστά μου. Με ύφος υποταγμένο, έπιασε το μαύρο τζιν μου, χάιδεψε απαλά τον καβάλο μου, ερεθίζοντας με, και έλυσε την λουρίδα μου, ήταν αργός και αισθησιακός στις κινήσεις του.

«Μεγάλη πένα ο συγγραφέας» σχολίασε, βλέποντας τον πούτσο μου, εφόσον γούσταρε προστυχόλογα σκέφτηκα να παίξω και εγώ «Και που να δεις τι μυθιστόρημα θα γράψει στο στόμα σου» του είπα, έγλυφε το πουτσοκέφαλο με τόση λαχτάρα, σαν να έγλυφε κάτι λαχταριστό, ένα παγωτό ας πούμε, με ερέθισε ο τρόπος του, δεν μπόρεσα παρά να καυλώσω αυτόματα, έπαιζε με την γλώσσα του πολύ περίτεχνα γύρω από τον πούτσο μου, σε σημείο να μου τον κάνει σκληρό αμέσως.

Σχημάτισε ένα όμικρον με το στόμα του, και καταβρόχθισε τον πούτσο μου, αργά αργά, παίρνοντας κάθε εκατοστό στο στόμα του (τον έχω 19 εκατοστά), έβλεπα τις φλέβες μου να πάλλονται καθώς τα χείλη του τις καταβρόχθιζαν στο στόμα του.

Έφτασε να ρουφήξει ολόκληρο το καυλί μου στο στόμα του, μόνο τα αρχίδια και οι πουτσότριχες μου, είχαν μείνει απέξω, αναστέναξα εκστασιασμένος, η καύλα με τρέλαινε, δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο, και να που το παραδέχομαι, ο πρώην έρωτας της γυναίκας μου από το λύκειο, έκανε καλύτερη πίπα από εκείνη.

«Σήκω να σε πηδήξω» του είπα, αν συνέχιζε να μου τον ρουφάει έτσι, θα τελείωνα και δεν το θέλαμε αυτό. Εκείνος σηκώθηκε, με έβαλε να καθίσω στην καρέκλα του, μια άνετη από αυτές που έχουν πλήρη στήριξη, και έκατσε πάνω μου, με την πλάτη του γυρισμένη προς εμένα, τον έβαλε όλο στον κώλο του, αργά αργά, είχα τρελαθεί από καύλα, είχα ανοίξει το μαύρο πουκάμισο και κρεμόταν στα πλάγια, σαν τσόντα ήμασταν, εκείνος είχα καθίσει πάνω στην πούτσα μου, και βογκούσε…και άρχισε να χοροπηδάει πάνω της, το κωλαράκι του, ήταν άνετο, σημάδι ότι δεν γαμιόταν πρώτη φορά, όμως ήταν ευχάριστη αίσθηση, η ψωλή μου να του μπαίνει στον κώλο, και αυτός να βογκάει σαν πουτάνα, ενώ ενίοτε έγερνε πίσω και τριβόταν με την πλάτη του, στο στήθος μου, καθώς καρφωνόταν στον πούτσο μου, πρέπει να πηδιόμασταν για ώρα, η πούτσα μου ήταν σκληρή αλλά δεν έλεγα να τελειώσω, και εκείνος είχε ξεσκίσει τον κώλο του πάνω της, χρειαζόμουν κάτι να με ανάψει για να τελειώσω, και το βρήκα.

«Γονάτισε και φόρεσε τα γυαλιά σου» του είπα, εκείνος με κοίταξε ερωτηματικά, μετά σαν να κατάλαβε είπε «όχι είναι ακριβά γυαλιά και δεν θέλω…» τον σταμάτησα

«θες ή δεν θες να σε χύσω ρε;» εκείνος, έβαλε τα γυαλιά της μυωπίας του, γονάτισε μπροστά μου, και τότε τον διέταξα «Παίξε μου τον πούτσο μέχρι να χύσω», το χέρι του άρχισε να παίζει την πούτσα μου, ήδη ένιωθα την πρώτη καύλα, σκεφτόμουν το χύσιμο πάνω στα γυαλιά του, όπως στις τσόντες, εκείνος έσκυψε και μου έγλυψε τα αρχίδια, ένα ένα, δεν τον ένοιαζε που δεν τα είχα ξυρίσει εντελώς, προφανώς τον άναβε το όλο θέμα. Ένιωσα έναν μικρό ηλεκτρικό παλμό να διαπερνάει τα αρχίδια μου και έπειτα να αγγίζει τον πούτσο μου «Πάρε θέση» είπα, και εκείνος κοίταξε τον πούτσο μου, καθώς τον τραβούσα μαλακία, μία, δύο στην τρίτη, πηχτά «σκάγια» άρχισαν να σκάνε στο πρόσωπο του, μετά δεύτερα «σκάγια» πιο πολλά και πιο μακριά, έσκασαν στους φακούς τον γυαλιών του, βογκούσα σαν τρελός καθώς τελείωνα, τρίτα «σκάγια» τα πήρε στην γλώσσα την οποία προέταξε ο ίδιος, όταν σταμάτησα να χύνω, μείναμε εκεί για λίγο, έπαιρνα βαθιές ανάσες, εκείνος προφανώς νόμιζε ότι συνέχιζε το θέμα, για αυτό δεν κουνιόταν, έσκυψα έπιασα το κινητό μου και πριν προλάβει να καταλάβει, τράβηξα μια φωτογραφία του με τα χύσια μου στα μούτρα του. Εκείνος έδειξε να αναστατώνεται, προφανώς νόμιζε ότι την προόριζα για το internet «Μην ανησυχείς, απλά την κρατάω για να είμαι σίγουρος ότι το βιβλίο μου θα εκδοθεί» εκείνος παραδέχτηκε την ήττα του, και ένα μήνα μετά, το βιβλίο μου εκδόθηκε, το γιόρτασα πηδώντας την γυναίκα μου, όπως δεν την έχω πηδήξει ποτέ, και την επόμενη, πήδηξα και τον Γιώργο, γιατί κάνει υπέροχο γαμήσι…

 

error: