γαμησάκι …με τις διπλανές

Είμαι ο Αλέξης. 39 χρονών, αδύνατος και αρκετά εμφανίσιμος ακόμη. Η Ευγενία είναι η γυναίκα μου. Είναι 40 χρονών αλλά με κορμί εικοσάρας μιας και προσέχει και τη διατροφή της αλλά και κάνει κολύμβηση από μικρή. Το μόνο αδύναμο σημείο της στην εμφανισή της ήταν το πολυ μικρός στήθος, αλλά ο πλαστικός χειρούργος που μας σύστησαν πέρσι το φθινόπωρο το διόρθωσε χαριζωντάς δύο υπέροχες βυζάρες.

Πριν ένα μήνα είμασταν διακοπές σε γνωστό παραθεριστικό προορισμό για δέκα μέρες. Στο διπλανό δωμάτιο έμεναν δύο κοπέλες. 22 ετών και οι δύο, φοιτήτριες σε σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Είχαμε συστηθεί, Τάνια και Κάτια. Ωραία γκομενάκια και τα δύο με τα σορτσάκια τους, τα περιποιημένα μαλλάκια τους και σφιχτά κωλαράκια. Τις είχα κόψει ότι είναι λεσβιούλες, αλλά έκανα λάθος τελικά γιατί την δεύτερη νύχτα είδα ότι έμπασαν στο δωμάτιο δύο γκόμενους.

Πάλι όμως κάτι με τριβέλιζε, γιατί τις έβλεπα ότι αγγίζονταν πολύ ιδιαίτερα μεταξύ τους. Την τρίτη νύχτα, ενώ κάναμε σεξ με την Ευγενία της πέταξα ενω της έγλυφα το μουνάκι: Φαντάσου ότι σου το γλύφουν η Τάνια και η Κάτια. Βόγγηξε, γιατί το γλυφομούνι από γυναίκα είναι κάτι που της άρεσε πάρα πολύ αν και δεν το είχε κάνει – τουλάχιστον έτσι ήξερα – εδώ και 4 χρόνια που ήμασταν παντρεμένοι. Μου ψιθύρησε ότι θα τις άρεσε πάρα πολύ αλλά δεν γινόταν να γίνει. Τις είπα τότε ότι αν γινόταν θα μου άρεσε κι εμένα. Συνέχισαμε με ένα τόσο δυνατό γαμήσι με τα βογγητά και τις φωνές τις Ευγενίας να ακούγονται σε όλα τα δωμάτια.

Το άλλο πρωί καθόμουν για καφέ στο μπαλκονάκι μόνος αφού η Ευγενία είχε πεταχτεί μέχρι το μίνι μάρκετ για κάποια ψώνια. Κάποια στιγμή βγήκαν στο μπαλκόνι τους, που ήταν κολλητά με το δικό μας, η Κάτια με την Τάνια. Καλημέρισαν και έκατσαν να πιουν το καφέ τους. Έπιασα κουβέντα και ρώτησα πως τα πέρασαν χτες. Μου είπαν ότι δεν είχα βγει και πέσαν για ύπνο από νωρίς. Εσείς οι δύο πρέπει να τα περάσατε καλά πάντως, είπε η Κάτια και χαζογέλασε. Σήκωσα κεραίες αμέσως. Ε, ναι απάντησα και γέλασα. Ελπίζω να μην σας ενοχλήσαμε, είπα. Καθόλου απάντησε η Τάνια, αν και…. Αν και τι, ρώτησα; Αν και μας ερεθίσαν οι φωνές της Ευγενίας είπε η Κάτια κοιτώντας με στα μάτια. Δεν έχασα ευκαιρία. Και τι κάνατε ρώτησα; Ε κάτι κάναμε είπε και κοιταχτήκαν. Η Τάνια ρώτησε τότε που είναι η Ευγενία, αλλάζοντας θέμα. Της απάντησα και συνέχισα το παιχνιδι. Αν σας ενοχλεί, είπα, θα φροντίσουμε να μην ξαναγίνει αν και… Αν και τι, με ρώτησαν; Αν και η αλήθεια είναι οτι φωνάζει περισσότερο όταν κάνει σεξ με γυναίκες πέταξα και τις κοίταξα και τις δύο. Σιώπησαν και κοιταχτήκαν πάλι.

Μετά από λίγο ήρθε και η Ευγενία και φύγαμε για παραλία. Εκεί της είπα τι είχε ειπωθεί και με μάλωσε με νάζι, ενώ στο τέλος μου είπε: Αν μου την πέσουν οι πιτσιρίκες εγώ θα τις γαμήσω κι εσύ μείνε μόνος. Κανένα πρόβλημα απάντησα. Αργά το απόγευμα γυρίσαμε στο δωμάτιο. Βγήκα στο μπαλκονάκι να δω εάν είναι εκεί αλλά δεν είχαν επιστρέψει ακόμη. Κάναμε το μπάνιο μας και κάτσαμε στο μπαλκόνι να πιουμε ένα παγωμένο ποτήρι κρασί. Εγώ φόραγα ένα μποξεράκι ενω η Ευγενία ήταν τυλιγμένη με την πετσέτα ακόμη. Εκείνη τη στιγμή γύρισαν η Τάνια και η Κάτια και βγήκαν στο μπαλκόνι τους να απλώσουν τις πετσέτες τους.

Καλησπέρα είπαν και οι δύο κοιτώντας την Ευγενία. Καλησπέρισα κι εγώ και είπα ότι έχω μια δουλειά στο χωριό και μπήκα στο δωμάτιο κλείνωντας το μάτι στην Ευγενία. Φυσικά δεν πήγα στο χωριό αλλά έκατσα εκεί για να δω αν θα γίνει κάτι. Άκουσα την Ευγενία να ρωτάει πως τα περάσαν και που είχαν πάει για μπάνιο. Μίλησαν για λίγο και τις προσκάλεσε να έρθουν για ένα ποτήρι κρασί μέχρι να γυρίσω εγώ. Η Κάτια τότε ήρθε αμέσως αφού είχε κάνει ήδη μπάνιο ενώ η Τάνια απάντησε ότι θα έρθει σε 10 λεπτά. Δεν πρόλαβα να φύγω από το δωμάτιο έτσι, βιαστικά και χωρίς να το σκεφτώ μπήκα στη ντουλάπα. Ευτυχώς είχε μεγάλες γρίλλιες έτσι έβλεπα στο δωμάτιο αλλά έπερνα και αέρα.

Χτύπησε η πόρτα και μπήκε μέσα η Κάτια η οποία φορούσε ένα διάφανο ροζ φανελάκι και ένα μποξεράκι. Τα βρεγμένα μακρυά μαλλιά της ήταν λυτά στην πλάτη της. Έριχνε λίγο στο ύψος στην Ευγενία όπως πρόσεξα. Η Ευγενία την υποδέχτηκε, ακόμη με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω της, και της έδωσε και αυτής ένα ποτήρι κρασί. Χωρίς να χάσει χρόνο πλησίασε στο κομοδίνο που είχε βάλει τα εσωρουχά της, άνοιξε το συρτάρι και ανέσυρε 3-4 σετάκια. Πέταξε τη πετσέτα και ρώτησε τη Κάτια ποιο θα της πήγαινε, για να φορέσει υποτίθεται, όταν θα γύρναγα. Η Κάτια την πλησίασε και άρχισε να της φοράει ένα σουτιενάκι και να τις λέει «Με τέτοιο κορμί ότι και να βάλεις είσαι υπέροχη», ενώ χαιδεψε το σφιχτό κωλαράκι της γυναικάρας μου.

Η Ευγενία γύρισε τότε και έπιασε και αυτή με τη σειρά της το κωλαράκι της Κάτιας και της είπε: Κι εσύ έχει υπέροχο σώμα, και άρχισαν ένα τρελό γλωσσόφιλο. Σε μισό λεπτό είχαν βρεθεί και οι δύο γυμνές να χαιδεύουν η μία το υπέροχο κορμί της άλλης. Η Κάτια άρχισε να γλύφει τις σιλικονάτες βυζάρες της Ευγενίας ενώ η Ευγενία είχε βάλει το δαχτυλάκι της στο εντελώς άτριχο μουνάκι της Κάτιας. Δεν άργησαν να μπλεχτούν σε δυνατό γαμήσι με τα δάκτυλα η μία στο μουνάκι της άλλης. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η Τάνια ντυμένη για έξοδο. Έμεινε με το στόμα ανοιχτό και πριν προλάβει να πει λέξη την τράβηξαν μέσα η Ευγενία και η Κάτια. Κάτι πήγε να πει αλλά δεν πρόλαβε γιατι η Ευγενία της έχωσε τη βυζάρα στο στόμα ενώ η Κάτια την έγδυνε.

Εγώ μέσα στη ντουλάπα κόντευα να σκάσω από την καύλα μου. Δεν άντεξα και άρχισα να χαιδεύω το πούτσο μου και στη συνέχεια να τον παίζω. Η Τάνια ήταν πλέον εντελώς γυμνή και η Ευγενία με την Κάτια της κάναν γλυφομούνι και οι δύο μαζί. Ενω τον έπαιζα και κοίταγα από τις γρύλλιες είδα την Ευγενία να σηκώνεται και να πλησιάζει τη ντουλάπα. Νόμισα ότι θα την ανοίξει αλλά μου χαμογέλασε, γνωρίζοντας ότι τα βλέπω όλα, και πήρε από την τσάντα της ένα μαντήλι. Γύρισε στο κρεβάτι και ζήτησε να την δέσουν και να τις κάνουν ότι θέλαν. Έτσι η γυναικάρα μου βρέθηκε δεμένη στο κρεβάτι να την γαμάνε δύο καυτές πιτσιρίκες κι εγώ ανήμπορος να κάνω κάτι.

Τα γλυφομούνια και τα δακτυλάκια της Κάτιας και της Τάνιας είχαν κάνει τη μουνάρα μου να γραυγάσει 4-5 φορές ότι τελειώνει ενώ κι εγώ είχα τελειώσει ήδη 2 φορές. Αφού τελειώσαν ότι κάναν η Ευγενία ήταν ακόμα δεμένη και όταν η Κάτια πήγε να την λύσει της είπε, άσε με δεμένη, και οταν τη ρώτησε, ο άντρας σου τι θα πει αν σε βρει έτσι, απάντησε: Θα με γαμήσει κι αυτός. Η απάντηση της Κάτιας με έστειλε αλλά ήταν ήδη αργά… Ε τότε γιατί δεν τον περιμέναμε; Η Ευγενία χαμογέλασε και τις αποχαιρέτησε. Αφού βγήκαν και κλείσαν τη πόρτα τότε βγήκα κι εγώ από τη ντουλάπα με το πούτσο πάλι καυλωμένο μετά το καυτό υπονοούμενο της Κάτιας. Το γαμήσι που έριξα στην δεμένη Ευγενία δεν περιγράφεται…

error: