Αχ Αχ Ερωτας

Ήταν πριν 2 χρόνια, μολις ειχα χωρισει απο μια  μεγαλη σχεση και ημουν μεσα στην μελαγχολια και την κλαψα….

 

Ενα βραδακι μη εχοντας τι να κανω,μιας και ημουν πλεον μονη μου ,ειπα να ανοιξω το pc και να σερφαρω στο ιντερνετ…
Μπηκα σε ενα site στο οποιο μιλαγαν πολλα ατομα αντρες και γυναικες και ο καθενας ζηταγε και απο κατι.

Ωσπου καποια στιγμη μου ηρθε ενα πριβε,ηταν μια κοπελα ,αρχισαμε να μιλαμε ωρες ατελειωτες πρωτα μεσα απο το pc και υστερα μεσα απο τα μηνύματα στο κινητο…
Μου ειχε στειλει φωτογραφιες ,ηταν μια συμπαθητικη κοπελα ,εμφανισιμη και με πολυ  καλο χαρακτηρα ετσι οπως την ειχα γνωρισει μεχρι εκει την στιγμη.
Οσο περναγαν οι μερες καταλαβαινα πως επιανα τον ευατο μου να περιμενει με ανυπομονησια ενα μηνυμα της ,ενα τηλεφωνο ,ενα σημαδι της.
Μου ειχε γινει  πλεον απαραιτητη…
Το κακο σε ολη την υποθεση ηταν οτι δεν εμενε Αθηνα  με συνεπεια  αν θελαμε να  βρεθουμε θα επρεπε ή εγω να παω ή εκεινη..

Ετσι και εγινε κανονισαμε να παω να την βρω. Το αγχος μου μεγαλο, πηγαινα να βρω εναν ανθρωπο που στην ουσια δεν ηξερα
και δεν ειχα δει ποτε παρα μονο μεσα απο τις φωτο που μου ειχε στειλει.. Φτανοντας στα κτελ με διαπερνουσε ενα πολυ περιεργο
συναισθημα αλλα ειχα εμπιστοσυνη στο ενστικτο μου!! Ξεκινησα απο Αθηνα το μεσημερι και θα εφτανα κοντα της βραδυ. Ειχαμε κανονισει να ερθει να με παρει..

Με το που κατεβηκα απο το λεωφορειο δεν την ειδα εκει μετα απο 1 δευτερολεπτο χτυπησε το κινητο μου , ηταν αυτη”ερχομαι μωρο μου” μου ειπε με την γλυκια φωνη της.

Με το που την ειδα να ερχεται μου κοπηκαν τα ποδια,ηταν 10 φορες πιο ομορφη απο τις φωτο. Αδυνατη με μακρια καστανα μαλλια & καστανα εντυπωσιακα ματια . Φορουσε ενα τζην και μια λευκη μπλουζα ,χαιρετηθηκαμε και προχωρησαμε προς το αμαξι..
Σε ολη την διαδρομη μεχρι να φτασουμε στο σπιτι δεν ειχα βαλει γλωσσα μεσα μου ,της ειχα κανει εντυπωση με κοιταγε μεσα στα ματια ωσπου γυρισε και μου  ειπε “εσυ ησουν εκεινη που απο το αγχος σου δεν θα μου μιλαγες καθολου? “

Τι να ελεγα οτι ειχα  εντυπωσιαστει? οτι τελικα αξιζε το ταξιδι? οτι ημουν ερωτευμενη μαζι της?…

Φτασαμε στο σπιτι,αφησα τα πραγματα μου σε μια μερια, ωσπου την  ενιωσα απο πισω μου…ενιωθα την ανασα της στο λαιμο μου..αρχισε να με φιλαει με παθος και να με αγγιζει σε ολο μου το σωμα,με ηθελε οσο την ηθελα και εγω…

Αρχισε να μου βγαζει τα ρουχα να μου αγγιζει  το στηθος, να μου πιπιλαει τις ρωγες & να μου τις δαγκωνει προκλητικα.

Μεσα σε 1 λεπτο ημασταν γυμνες. Το στηθος της ηταν μικρο αλλα στητο. Αρχισα να το γλυφω,να το χαιδευω η ανασα της ειχε γινει βραχνη… Οσο κατεβαινα πιο χαμηλα οι αναστεναγμοι ολο γινοντουσαν & πιο εντονοι.

‘Ημουν αναμεσα στα ποδια της και με την γλωσσα μου επαιζα γυρω γυρω απο την κλειτοριδα της, ενιωθα το σωμα της να συσπαται
απο την ηδονη ,ειχε γινει μουσκεμα.

Οταν η γλωσσα μου  ακουμπησε στην κλειτοριδα της εβγαλε μια κραυγη ικανοποιησης,την εγλυφα στα χειλακια της και εμπαινα μεσα της ολο και πιο βαθια & μετα εγλυφα την κλειτοριδα ξανα…..εχυνε τα ενιωθα στην γλωσσα μου, γευομουν τα υγρα της…!

‘Ηρθε απο πανω μου και αρχισε να μου τριβετε και να κουναει το κορμι της με τους ρυθμους της ηδονης..

Με εγλυφε και το σωμα μου κουνιοταν σε γοργους ρυθμους,μπηκε μεσα μου οσο πιο πολυ μπορουσε ενω ταυτοχρονα μου εγλυφε τις ρωγες,την ηθελα αρχισα να χυνω, εκαιγα ,αρχισα να φωναζω “πιο δυνατα” και να την σπρωχνω με την δυναμη προς τα μεσα μου. “σε θελω” μου ειπε ενω της ελεγα “πηδα με δυνατα”…!

Πηδιομασταν ολο το βραδυ,αφου τελειωσαμε καθισαμε αγκαλια,φιλιομασταν,ημασταν πλεον σιγουρες οτι που
ζουσαμε ηταν “Ερωτας”…!

error: