Έτσι θέλω να με γαμήσεις

“Το ραντεβού μας είναι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Σου έχω δώσει τον αριθμό και σε περιμένω με αγωνία.

Χτυπάς απαλά την πόρτα στην ώρα σου και σου ανοίγω.

Στέκομαι πίσω από την πόρτα χωρίς να με δεις και να μην φανώ φυσικά από τον διάδρομο προχωράς μέσα στον χώρο και κλείνω την πόρτα πίσω σου.

Έχω ακουμπήσει την πλάτη μου στον τοίχο με το ένα πόδι λυγισμένο

Φοράω έναν κορσέ που πιέζει το στήθος μου αλλά δεν το καλύπτει, οι ρώγες μου είναι πολύ ερεθισμένες, μαύρες κάλτσες με σιλικόνη που αγκαλιάζουν τα μπουτάκια μου και μαύρες γόβες φυσικά για εσώρουχο ούτε λόγος, το μουνάκι μου σε πλήρη θέα να γυαλίζει από τα υγρά μου. Τα μαλλιά μου είναι πιασμένα κοτσίδα και είμαι έντονα βαμμένη με ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Η έκπληξη στο βλέμμα σου είναι ευχάριστη.

Με πλησιάζεις και περνάς το χέρι σου γύρω από την μέση μου.

Με φιλάς με πάθος και οι γλώσσες μας γίνονται ένα κατεβάζοντας το χέρι σου στον κώλο μου χουφτώνοντάς τον δυνατά. Με γυρνάς στο πλάι λίγο και γέρνω προς τα πίσω, τα βυζάκια μου τεντώνονται και τα φυσάς απαλά, περνάς το δάχτυλό σου πάνω από τις ρώγες μου και ανατριχιάζω. Κατεβάζεις το χέρι σου στο υγρό μουνάκι μου και παίζεις απαλά μαζί του, οι ρώγες μου είναι παραδομένες στο παιχνίδι που κάνει η γλώσσα σου, τις ρουφάς, τις γλύφεις, τις δαγκώνεις ααααχ πόσο με καυλώνεις ..

Μετά από λίγο ισιώνω το κορμί μου σε σπρώχνω λίγο πίσω και λέω

«Μωράκι μου σήμερα έχουμε και παρέα . πρώτα θα σου δείξω εγώ πως θέλω να με γαμήσεις και μετά θα το κάνεις μόνος σου»

Σε πιάνω από το χέρι και πάμε προς το κρεβάτι, εκεί είναι η Κλαίρη μία κοπελίτσα κοντά 23 χρονών σαν τα κρύα τα νερά, ξανθούλα με κοντό μαλλί, καστανά μεγάλα μάτια, ένα κορμάκι μπουκιά και συχώριο, με στητό βυζάκι και μακριά ποδαράκια. Το μουνάκι της είναι όλο ξυρισμένο και γυαλίζει από μακριά. Καθόταν στο κρεβάτι χωρίς να πει κάτι, με την πλάτη της να ακουμπάει στο προσκέφαλο του κρεβατιού και τα ποδαράκια της ενωμένα και λυγισμένα το πλάι.

Εννοείται ότι δεν φοράει τίποτα. «Περιμένει εμένα» σου λέω.

Παίρνω μια πολυθρόνα και την βάζω πλάι στο κρεβάτι, σιγά σιγά σου βγάζω όλα τα ρούχα χαϊδεύοντας το κορμί σου απαλά και κάθεσαι.

Εγώ ανεβαίνω αρκουδίζοντας στο κρεβάτι και πλησιάζω την Κλαίρη. Κάθομαι πάνω στα πόδια της με λυγισμένα τα γόνατα και την φιλάω απαλά στο πρόσωπο και στο στόμα, χαϊδεύοντας το μάγουλό της. Το χέρι μου αρχίζει να κατεβαίνει προς τον λαιμό της και το στήθος ίσα ίσα που την ακουμπάω με τις άκρες των δακτύλων μου. Έχει ανατριχιάσει και οι ρώγες της έχουν σκληρύνει.

Γυρνάω σε κοιτάω γλύφω τα χείλια μου επιδεικτικά με την γλώσσα μου και σου λέω «βάλε τα πόδια σου πάνω στο κρεβάτι και άνοιξέ τα θέλω να βλέπω τον πούτσο σου να σκληραίνει χωρίς να τον ακουμπάω» εσύ αμέσως το κάνεις.

Εγώ φιλάω με πάθος την Κλαίρη και πλέον της χουφτώνω άγρια τα βυζιά, τα πιάνω με τα δυο μου χέρια και τα ζουλάω, γλύφω γύρω γύρω τις  ρώγες της και τις ρουφάω, τις πιπιλάω  και τις δαγκώνω απαλά. Κάνω λίγο πίσω και την τραβάω από τους μηρούς να ξαπλώσει εντελώς στο κρεβάτι και τις ανοίγω τα πόδια. Ξαπλώνω από πάνω τις και την φιλάω στο στόμα, το πόδι μου είναι ανάμεσα στα δικά της και την ακουμπάω στο μουνάκι με το μπούτι μου, είναι μούσκεμα , την φιλάω στο στόμα με πάθος, οι γλώσσες μας παίζουν τρελό παιχνίδι, τις βγάζουμε και οι δυο έξω ακουμπώντας η μια την άλλη και σε κοιτάμε ταυτόχρονα.

αρχίζω και την γλύφω από το λαιμό χωρίς να σηκώσω την γλώσσα μου από πάνω της, που και που την δαγκώνω απαλά και την ρουφάω,  στο στήθος, γύρω γύρω στα βυζιά, τις τα σαλιώνω και πάω προς τα κάτω, στην κοιλιά της και λίγο πιο πάνω από το μουνάκι της, έχει σπασμούς από κάυλα και βγάζει πνιχτές κραυγούλες. Που και που σε κοιτάει στα μάτια με υπονοούμενο και γλύφει τα χείλια της. Φτάνοντας στο μουνί της, την φιλάω με θόρυβο, εκεί που θα έπρεπε να έχει τριχούλες και με τα χέρια μου χαϊδεύω τα πόδια της, φτάνοντας στο χαμηλότερο σημείο την πιάνω από τους αστραγάλους και φέρνω τα πόδια της στην κοιλιά της ενωμένα . Τις τα ανεβάζω και τα τεντώνω προς το κεφάλι της και πλέον το μουνάκι της είναι μπροστά μου, βγάζω την άκρη της γλώσσας  μου απαλά πάνω στην κλειτορίδα της και την παίζω παιχνιδιάρικα, μετά  την γλύφω σε όλο το μήκος από τον κώλο μέχρι πάνω στην σχισμή που κάνουν τα πόδια της ενωμένα, έχει τρελαθεί από καύλα. Με το ένα χέρι χτυπάω απαλά το μουνάκι της και ταράζεται, εσύ με το πλατς πλατς από ατα υγρά της  σε κοιτάω και έχεις λιώσει.

Σιγά σιγά αρχίζω να τις ανοίγω τα πόδια και ανοίγει και το μουνάκι της χώνω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της. Της πιπιλάω την κλειτορίδα, την ρουφάω και την παίζω με την γλώσσα μου πότε απαλά και πότε έντονα. Μετά, με την γλώσσα μου πάντα, την γλύφω στην τρυπούλα της βάζοντας την λίγο μέσα και μέχρι την κλειτορίδα γευόμενη τα υγρά της.

Γυρίζω και σε κοιτάω έχει καυλώσει όσο δεν πάει, σε βλέπω δεν κρατιέσαι και θες να λάβεις μέρος, δεν σε αφήνω μόνο όταν σου πω εγώ θα έρθεις και το δέχεσαι.

Γυρίζω πάλι στο μουνάκι της και του χώνω την γλώσσα μου όσο πιο βαθειά γίνεται, με το χέρι μου παίζω την κλειτορίδα της και χτυπιέται. Ξαφνικά βάζω ένα δάχτυλο μέσα και παραδίνεται στον ρυθμό μου. Μέσα έξω, ένα δάχτυλο  δύο δάχτυλα και πάω πιο κάτω στον κώλο της με τα υγρά της και το σάλιο μου γυαλίζει η ροδαλή τρυπούλα της. Απαλά την ακουμπάω με την γλώσσα και τινάζεται. «Σκίσε με σε  παρακαλώ» φωνάζει «δεν αντέχω άλλο». Το στόμα μου και τα χέρια μου έχουν αρχίσει έναν ξέφρενο ρυθμό, να την γλύφω, και της βάζω δάχτυλα πότε στο μουνί και πότε στον κώλο που λίγο ακόμα αν τον κρατούσα θα έχυνε αλλά δεν θα της έκανα την χάρη.

Σηκώθηκα και πήρα από το κομοδίνο ένα strapon μαύρο, και άρχισα να το δένω γύρο από την μέση μου, ήξερε τι την περίμενε. Σύρθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλύφει το μουνί αχόρταγα, έχωνε την γλώσσα της όσο πιο βαθιά μπορούσε, η πουτάνα ήξερε να με γλύφει καλά. Κάθισα για λίγο πάνω στο πρόσωπό της παίζοντας το strapon σαν να ήταν πούτσα ακριβώς απέναντί σου. «είδες γαμιά μου τι κάνω ? είδες τι μου κάνει ? αααααααχ ναιαιαιαιαιαι έτσι πουτανάκι γλύψε με καλά κι εγώ θα σε σκίσω στο υπόσχομαι ναι ναι ααααα ααααα»  εκείνη την στιγμή  χώνει 2 δάχτυλα μέσα μου και αρχίζω και την χύνω στο πρόσωπο, την αφήνω να γευτεί τα περισσότερα και σηκώνομαι από πάνω της.

Έρχομαι κοντά σου βάζω 2 δάχτυλα στο μουνί μου και σου τα δίνω τα με γευτείς. Εσύ τα  ρουφάς αχόρταγα και ζητάς κι άλλο, μου χουφτώνεις άγρια το μουνί γεμίζοντας την παλάμη με τα χύσια μου. Τραβιέμαι πίσω και μένεις να γλύφεις τους χυμούς μου από το χέρι σου.

Την πιάνω από το μαλλί την στήνω στα 4 με πρόσωπο σε σένα, τα χέρια της στηρίζονται στην πολυθρόνα σου. Ο πούτσος σου είναι πολύ κοντά στο στόμα της αλλά τόσο μακριά.

Της πιάνω τα κωλομέρια τα σηκώνω λίγο και τα ανοίγω για να ανοίξει και το μουνάκι της, ακουμπάω την άκρη του strapon και της κάνω πινέλο από την κλειτορίδα μέχρι την τρύπα του κώλου της. Μια, δυο φορές και τον χώνω μέσα με δύναμη. Τινάζει το κεφάλι της πάνω και βογγάει κουνιέται ανεξέλεγκτα  μπρος πίσω, εγώ της δίνω ξυλιές στον κώλο και δεν κουνιέμαι « έτσι το τσουλάκι μου, δείξε του πως γαμιέσαι, δείξε πόσο σου αρέσει».

Μετά την πιάνω από τα μαλλιά και οδηγώ το στόμα της στον πούτσο σου. « όση ώρα θα σε γαμάω θα το έχεις στο στόμα σου» της είπα και το πήρε όλο στο στόμα της.

Εσύ έχεις ακουμπήσει το κεφάλι πίσω με κλειστά μάτια και απολαμβάνεις το τσιμπούκι που σου κάνει. Όχι για πολύ ώρα βέβαια γιατί το θέαμα να πηδάω το γκομενάκι σε εκιτάρει περισσότερο.

Εγώ την γαμούσα με δύναμη κρατώντας την από την λεκάνη. Κι εσύ είχες περάσει το χέρι σου ανάμεσα από τα μαλλιά της και της κουνούσες το κεφάλι πάνω κάτω γαμόντας της το στόμα. Κοιτιόμασταν στα μάτια αμίλητοι και η καύλα μας μεγάλωνε όλο και πιο πολύ.

Άρχισα να τις βάζω δάχτυλο στον κώλο για να την προετοιμάσω και έσκουζε, σου έκανα νόημα να την αφήσεις και να σηκώσει το κεφάλι της να σε κοιτάει. «Καυλίσα σου ετοιμάζω το κωλαράκι όταν θα στο χώνω για πρώτη φορά θέλω να βλέπει την έκφρασή σου και μετά θα τελειώσετε μαζί.»  βγάζω το STRAPON από το μουνί της και αρχίζω να γλύφω τον κώλο της, δαγκώνω απαλά τα κωλομάγουλά της ζουλώντας τα, βάζω λίγο λαδάκι στα 2 δάχτυλα και αρχίζω να την γαμάω απαλά, συνηθίζει. Βάζω λάδι και στο strapon  και της το ακουμπάω στην τρυπούλα της. « μην με πονέσεις» μου είπε παρακαλώντας να είμαι καλή μαζί της. Αρχίζω να σπρώχνω σιγά σιγά, « ααα αααα πονάω λίγο αλλά μου αρέσει, αααα τι μου κάνεις αααα ναι ναι κι άλλο λίγο κι άλλο»  πλέον το έχω βάλει όλο μέσα της και περιμένω να συνηθήσει το μέγεθος και να κουνιέται από μόνη της, μόλις τα καταφέρνει, την πιάνω από την λεκάνη και την γαμάω δυνατά. Εσύ της πιάνεις το κεφάλι και της γαμάς  το στόμα. Μόνο μμμ μμμμ ακούγονται δεν μπορεί να πει κάτι άλλο έτσι μπουκωμένη. Σε βλέπω ότι φτάνεις στο όριό σου να τελειώσεις.

Εκείνη την στιγμή πιάνω ένα μικρότερο δονητή και της το χώνω στο μουνί, χωρίς προειδοποίηση και ταράζεται,  καταφέρνει να σηκώσει το κεφάλι της και λέει « με έσκισες ααααχ αχααααααααχ  τι μου κάνεις θα χύσω ααααααααχ ναιαιαιαι έτσι έτσι σκίσε με ναι ναι»

Εσύ της δίνεις ένα χαστούκι και ξαναοδηγείς το στόμα της στον πούτσο σου της γαμάς με δύναμη κι εγώ με τον ίδιο ρυθμό μουνί και κώλο.

Σου λέω « το σκίσαμε το πουτανάκι μωρό μου. Έτσι θέλω να με γαμήσεις»

Και τελειώνεται ταυτόχρονα σχεδόν. Βγαίνω από τον κώλο της αλλά τον δονητή που έχωσα στο μουνί της τον βάζω στην δόνηση και τον αφήνω εκεί. Την τραβάω πίσω να ξαπλώσει στο κρεβάτι και έρχομαι κοντά σου πιάνω τον φρεσκοχυμένο πούτσο σου και τον χώνω στο στόμα μου να τον καθαρίσω κάνοντας σου παράλληλα ένα φανταστικό τσιμπούκι.

error: