Ένα ομαδικό ξέσκισμα

Γεια σας! Με λένε Μαρία και είμαι 18. Θα σας εξομολογηθώ την περιπέτεια μου το καλοκαίρι στην Ρόδο. Εκείνη την μέρα η κολλητή μου ήταν άρρωστη και αναγκάστηκα να πάω μόνη για μπάνιο.

Φόρεσα το ροζ μαγιό μου και πήγα στην παραλία, έκατσα κάπου απόμερα και απόλαυσα τον ήλιο.

Σε κάποια φάση εντόπισα μια παρέα 6 Ιταλών να με κοιτάνε.

Έκανα πως δεν έδωσα σημασία αλλά εκείνη την μέρα οι καύλες μου ήταν απερίγραπτες!

Προαισθανόμουνα ότι κάτι καυτό θα ακολουθούσε…

Μετά από 10 λεπτά ο ένας ήρθε και με σπαστά ελληνικά άρχισε να μου μιλάει και να με φλερτάρει. Ήταν 31 χρονών και τον λέγανε Λουίτζι….

Μου πρότεινε να πάω στο ξενοδοχείο τους που ήταν 100 μέτρα πιο κάτω να με κεράσουν κανένα ποτάκι. Χωρίς να το σκεφτώ δέχτηκα…

Μετά από 20 λεπτά ήμασταν στο λουξ ξενοδοχείο τους. Πήγαμε στο δωμάτιο του Λουίτζι και του Μάουρο. Αρχίσαμε να πίνουμε τεκίλες μέχρι που άρχισα να ζαλίζομαι…

Εκείνη την ώρα χτύπησε η πόρτα και ήρθαν και οι άλλοι τέσσερις…

Όλοι με κολλητά μαγιό και εμφανής τις καύλες τους…

Ήξερα ότι δεν θα την έβγαζα καθαρή εκείνο το απόγευμα…

Άρχισα να χορεύω και σε λίγο οι δυο από αυτούς ήρθαν και χόρευαν μαζί μου ο ένας από μπροστά και ο ένας από πίσω. Τρίβανε τα ερεθισμένα τους καυλιά πάνω μου και ανάσαιναν απίστευτα. Πλέον ήμουνα σίγουρη ότι ήθελα να γαμηθώ άγρια. κάθε αντίσταση μου είχε καταλυθεί. Γονάτισα μπροστά στον έναν και του έβγαλα το μεγάλο εργαλείο έξω. Έκαναν και οι άλλοι το ίδιο….
6 μελαμψά μεγάλα εργαλεία γύρω μου… όλοι ήταν από 31 – 40 αρκετά γυμνασμένοι.

Άρχισα να ρουφάω με μανία όλα τα καυλιά τους που άρχισαν να σκληραίνουν. Ο ένας με έγδυσε και άρχισε να μου γλύφει το μουνάκι που είχε πάρει φωτιά και διψούσε για πούτσο. Είχα καυλώσει απίστευτα….

Ένας από αυτούς ξάπλωσε στο κρεβάτι και  μου είπε να ξαπλώσω πάνω στο τεράστιο καυλί του! Μμμμμμμ… Το πήρα όλο μέσα μου. Ήταν απολαυστικό! Ο άλλος όρθιος μου το έδινε στο στόμα και ήρθε και ένας ακόμα και τους πίπωνα εναλλάξ. Λίγο αργότερα ένιωσα τον έναν που ήταν εντελώς σουρωμένος να μου ανοίγει τα κωλομέρια και να μου τον χώνει χωρίς προειδοποίηση με απίστευτη αγριότητα…

Μούγκρισα καθώς ήμουνα βουλωμένη από παντού! Με πηδούσαν απ’ όλες της τρύπες και πονούσα απίστευτα! Αυτός που ήταν από πίσω έδινε ρεσιτάλ γαμώντας την κωλάρα μου πολύ άγρια! Με είχε ξεκωλιάσει στην κυριολεξία…

Είχαν συγχρονιστεί και οι τρεις και επί μισή ώρα με γαμούσαν αλύπητα χωρίς ανάσα! Αυτός που ήταν στον κώλο έχυσε μέσα μου και αμέσως ήρθαν και οι άλλοι δυο που με γαμούσαν, και τελείωσαν και αυτοί στον κώλο μου. Μετά άλλαξαν και ήρθαν οι άλλο τρεις και συνέχισαν την ίδια ιστορία….

Το κωλαράκι μου είχε ξεσκιστεί. Πρώτη φορά είχα φάει τέτοιο γαμήσι! Επί μια ώρα ακόμα άλλαζαν και με γαμούσαν αλύπητα. Πλέον ο κώλος μου είχε ανοίξει τόσο πολύ που έμπαιναν πολύ άνετα. Μάλλον ήταν συνεννοημένοι γιατί και αυτοί έχυσαν όλοι στον κώλο μου. 

Μετά με πήρε ο ένας και με σήκωσε στην αγκαλιά του και με όπως με είχε στον αέρα, με έβαλε να κάτσω με τον κώλο στο καυλί του. Όπως με γαμούσε ήρθε και ο άλλος από πίσω και μου έχωσε το καυλί και αυτός στον κώλο.

Η τρύπα μου κόντευε να εκραγεί αλλά είχα καυλώσει τρελά! Με ξέσκιζαν σαν πουτάνα και εγώ γούσταρα. Η κωλοτρυπίδα μου είχε γίνει σαν τον ισθμό της Κορίνθου! Ύστερα με έστησαν στα τέσσερα και ένας-ένας με γαμούσαν με απίστευτη δύναμη από τον κώλο, ενώ μετά με έχυναν στο στόμα.

Είχα φτάσει να γαμιέμαι 2 ώρες αλλά συνέχιζαν χωρίς οίκτο. Μετά με σηκώνει ένας στον αέρα με γυρνάει ανάποδα, και με βάζει να του κάνω πίπα με το αίμα να μου έχει ανεβεί στο κεφάλι. Με βάζουν να ξαπλώσω πλάγια και με κάνουν σάντουιτς. Σχεδόν δεν φαινόμουνα έτσι αδύνατη που είμαι ανάμεσα τους!

Σε μια φάση ο ένας σηκώνει το κινητό και μετά από 5 λεπτά έρχονται  δυο μαύροι, δυο μέτρα! Απίστευτα γυμνασμένοι! Οι ιταλοί κάθονται σε μια άκρη και γελάνε την ώρα που οι μαύροι με έχουν στήσει στα τέσσερα και με ξεκωλιάζουν. Έκλαιγα από πόνο αλλά δεν ήθελα να σταματήσουν.

Αυτός που ήταν από τον κώλο, κάθε φορά που έμπαινε, έχανα το φως μου με το 28άρι περίπου εργαλείο του, ενώ ο άλλος μου έχωνε την ψωλάρα του μέχρι το λαρύγγι!

Αυτό το γαμήσι με τον μαύρο μου φάνηκε ατέλειωτο! Με είχε πεθάνει στην πούτσα ο άτιμος. Μετά με πήρε αγκαλιά και με απίστευτη δύναμη με ανεβοκατέβαζε στην ψωλάρα του καρφώνοντας την όλη μέσα.
Και τέλος με γονάτισαν και με έχυσαν στην μάπα γελώντας.

Έτσι χυμένη και ξεκωλιασμένη, με πέταξαν έξω από το δωμάτιο μαζί και τα πράγματα μου. Τα μάζεψα, έβαλα γρήγορα το μαγιό μου και έφυγα τρέχοντας! Όσο άντεξαν τα πόδια μου δηλαδή γιατί πονούσα σε όλο το σώμα.

Πήγα έκανα μια βουτιά να ξεπλυθώ στην θάλασσα, και έφυγα για να βρω την φίλη μου. Της είπα όλη την ιστορία αλλά δεν με πίστεψε. Ένιωσα πολύ πουτάνα αλλά όσο περνάει ο καιρός το θυμάμαι και απορώ πως τα κατάφερα, και γελάω μόνη μου. Ήταν ένα απίστευτο και τέλειο γαμήσι!

error: