Φοιτητική βραδιά

Το παρακάτω γεγονός μου συνέβη πριν από μερικά χρόνια όταν ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια στην σχολή μου. Οκτώβρης μήνας και ήμουν στην Αθήνα ήδη 2 μήνες χωρίς να έχω γνωρίσει πολλά άτομα για παρέα, και σίγουρα κανένα του ενδιαφέροντος μου. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι η Αθήνα δεν ήταν αυτό που περίμενα. Από sex τίποτα και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπήρχαν άντρες πια.  Ώσπου γνώρισα τον Αλέξη.

Ο Αλέξης δευτεροετής στην ίδια σχολή με εμένα. Με πλησίασε ένα μεσημέρι όταν έβγαινα από το μάθημα και μου είπε να πάμε στο κυλικείο για καφέ. Κούκλος ήταν, μάθημα δεν είχα και έτσι δέχτηκα.

Μετά από μισή ώρα και αφού γνωριστήκαμε, μου είπε ότι του άρεσα, και να κανονίζαμε τίποτα για το βράδυ. Δέχτηκα αμέσως. Μου είπε ότι θα περάσει από το σπίτι μου κατά τις εννιά και αφού του εξήγησα που έμενα, έφυγε γιατί είχε μάθημα.

Εννιά λοιπόν η ώρα κι εγώ ανυπομονούσα να έρθει. Σκεφτόμουνα μέσα μου ότι είχε φανεί πάρα πολύ ενδιαφέρον τύπος και έκανα πικάντικες σκέψεις. Είχα βάλει λοιπόν ένα στενό μίνι φορεματάκι λευκό, με ντεκολτέ βαθύ και ένα ζευγάρι πέδιλα. Το στήθος μου διαγραφόταν πολύ χαρακτηριστικά και το στρινγκάκι μου είχα φροντίσει να ξεχωρίζει αισθητά, έτσι ώστε να τον καυλώσω μόλις με δει. Έπρεπε να κάνω sex εκείνη την ημέρα.

Εννιά και δέκα λοιπόν, άκουσα το κουδούνι της πόρτας μου να χτυπάει. Άνοιξα γρήγορα και είδα τον Αλέξη. Δυστυχώς δεν ήταν μόνος. Είχε έρθει με έναν φίλο του. Όλα μου τα σχέδια εξανεμίστηκαν. Μου ζήτησε να περάσουν για λίγο μέσα, για να πιουν κάτι και να συστηθούμε. Αφού τους έβαλα να κάτσουν σε ένα μικρό καθιστικό που είχα και συστηθήκαμε, Νίκο έλεγαν τον φίλο του, τους πρόσεξα καλύτερα. Ήταν και οι δύο μανάρια. Ο Αλέξης μετρίου αναστήματος, αλλά με αρκετά γυμνασμένο κορμί και έντονα χαρακτηριστικά. Ο Νίκος πιο ψηλός με μακρύ μαλλί και ένα μόνιμο λοξό χαμόγελο στο πρόσωπο του που του έδινε κάτι μυστηριακό.

Αφού τους έβαλα από ένα ποτάκι, και συζητάγαμε για διάφορα θέματα για την σχολή, πρόσεξα ότι το βλέμμα του Νίκου ήταν καρφωμένο πάνω μου, και με κοίταγε χωρίς ενδοιασμούς σε όλο μου το κορμί. Ιδιαίτερα είχε καρφωθεί στο πλούσιο στήθος μου. Ρίγη διαπέρασαν την ραχοκοκαλιά μου. Είχε αρχίσει φαίνετε το κορμί μου να ζητά sex πια.

Αφού το σκέφτηκα λίγο, είπα δεν πειράζει, ωραίο παιδί και ο Νίκος ας παίξω με αυτόν. Άρχισα να του ρίχνω κι εγώ ματιές. Μετά από λίγα λεπτά, πρόσεξα ότι και ο Αλέξης με κοίταζε με έντονο βλέμμα, ενώ με ρώτησε που είναι το μπάνιο. Αφού σηκώθηκα και του έδειξα, γύρισα και είδα τον Νίκο να κοιτάει το κωλαράκι μου και να λέει «Ωραίο».

«Πιο» τον ρώτησα. Το «κωλαράκι» σου μου απάντησε. «Και το δικό σου» του είπα, και μου είπε ότι αν ήθελα μπορούσα να το πιάσω. Χωρίς να το σκεφτώ σηκώθηκα και του χούφτωσα το κωλαράκι, ενώ αυτός έσκυβε στο στήθος μου και το φίλαγε.

Εκείνη την στιγμή ένιωσα κάποιον από πίσω μου και ένα χέρι να κατεβαίνει από τα μπούτια μου και να μπαίνει κάτω από την κοντή φουστίτσα μου. Ήταν το χέρι του Αλέξη. Ξετρελαμένη με αυτό που μου συνέβαινε, ένιωθα το αίμα να χτυπάει μέσα στις φλέβες μου, και τις ρώγες μου να σκληραίνουν.

Αφού άφησα λίγο το χέρι του Αλέξη να παίξει με το μουνί μου, έσκυψα και άρχισα να ξεκουμπώνω το παντελόνι του Νίκου. Αμέσως πετάχτηκε έξω η τεράστια ψωλή του. Ήταν από τις πιο μεγάλες ψωλές που είχα δει. Ένιωσα να ζαλίζομαι από την καύλα. Ο Αλέξης ήρθε και αυτός δίπλα από τον Νίκο έχοντας βγάλει και αυτός όλα του τα ρούχα.

Είχα μπροστά μου δύο καυλωμένες ψωλές έτοιμες να με ξεσκίσουν, και ένοιωθα  ότι θα χύσω. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήμουν «συντηρητική» στις σχέσεις μου, αλλά εκείνη την ημέρα ήμουν έτοιμη για όλα.

Αμέσως άρχισα να παίρνω πίπα και στους δύο, πότε στον ένα πότε στον άλλο, ενώ τους άκουγα να βογκάνε και να μου λένε ότι θα με ξεσκίσουν. Εκείνη την στιγμή ο Νίκος με ξάπλωσε κάτω και αφού μου έβγαλε με αστραπιαίες κινήσεις τα ρούχα μου άρχισε να μου κάνει το πιο ωραίο γλυφομούνι. Εγώ πάλι δεν άφησα την ψωλή του Αλέξη στιγμή. Τον άκουγα να βογκάει, ενώ ένοιωθα την παιχνιδιάρα γλώσσα του Νίκου στο μουνί μου και κόντευα να χύσω.

Μετά από μερικά λεπτά, αφού πήραμε τις απαραίτητες προφυλάξεις, έβαλα πότε την ψωλή του Νίκου και πότε την ψωλή του Αλέξη μέσα στον υγρό μουνί μου. Παραληρούσα από την ηδονή. Φώναζα όλη την ώρα να με ξεσκίσουν και να με γαμήσουν. Αλλάξαμε όλες τις στάσεις, και ενώ είχα τελειώσει ήδη δύο φορές ήμουν στα τέσσερα με τον Αλέξη να συνεχίζει να μου ξεσκίζει το μουνί και εγώ να γλύφω την ψωλή του Νίκου. Εκείνη την στιγμή τον ένοιωσα να χύνει και δεν άφησα σταγόνα. Συνέχισα να τον γλύφω με μανία ενώ ζήτησα και από τον Αλέξη να τελειώσει στο στόμα μου.

Αφού γεύτηκα και το σπέρμα του Αλέξη, μείναμε ξαπλωμένοι και οι τρεις για λίγη ώρα ώσπου η ψωλή του Νίκου σήκωσε πάλι το ανάστημά της. Ένιωθα το μουνί μου να έχει ανοίξει στα δύο αλλά μόλις είδα πάλι το τεράστιο εργαλείο του, του ζήτησα με ξεσκίσει πάλι. Δέχτηκε ευχαρίστως.

Αφού ξαναχύσαμε και οι δύο μας, μου είπε ο Αλέξης ότι με είχε βάλει στο μάτι αρκετές μέρες, επειδή με έβλεπε μόνη μου συνεχώς και το πώς κοίταζα κάθε άντρα που πέρναγε. Είχε δει ότι ήθελα σεξ επειγόντως. Του είπα ότι είχε δίκιο, ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι που είχα κάνει, και ότι ευχαρίστως το ξανάκανα και με τους δύο τους.  Γελώντας και οι δύο συμφωνήσαν…

error: