Το ψυχικό

Η Ρούλα ήταν συνάδελφος ενός φίλου. Εγώ ήμουν τότε γύρω στα 25 ενώ η Ρούλα μόλις είχε περάσει τα 30. Την είχα γνωρίσει μέσω του φίλου μου και αμέσως αρχίσαμε να κάνουμε καλή παρέα. Είχε ανάγκη για παρέα καθώς ήταν εδώ και κανένα χρόνο σε διάσταση με τον άντρα της. Είχε και ένα παιδάκι μαζί του, ενώ έμεναν μαζί μέχρι να βγεί οριστικά το διαζύγιο και να κοιτάξει πλέον τι να κάνει στη ζωή της.

Η Ρούλα ήταν μια κοπέλα καστανόξανθη, με καρέ, σχετικά κοντούλα , με ωραίο όμως σώμα. Ήταν αυτό που λέμε το κοντοπούτανο. Είχε μεσαίου μεγέθους αλλά στητά βυζάκια, τα οποία τόνιζε συνήθως με μεγάλα ντεκολτέ, όμορφα πόδια και ένα υπέροχο στρογγυλό κολαράκι. Συνήθως ντυνότανε με κοντές φουστίτσες, αρκετά προκλητικά θα έλεγα.

Καθώς είχαμε γίνει αρκετά καλή παρέα, μου μιλούσε αρκετά για τον εαυτό της, τα προσωπικά της, και τα προβλήματα που είχε με την σχέση της. Εγώ τότε ήμουν αρκετό καιρό χωρίς κοπέλα και οι ορμές μου είχαν φτάσει στο κόκκινο. Ένα απόγευμα λοιπόν είχαμε κανονίσει να βγούμε για καφεδάκι αφού η Ρούλα και ο φίλος τελειώσανε τη δουλεία. Ο φίλος μας έφυγε νωρίς και μείναμε μόνοι να συνεχίσουμε τον καφέ μας. Τότε η κουβέντα έφτασε πάλι στα πολύ προσωπικά θέματα, και επικεντρώθηκε στο σεξουαλικό. Μου μίλησε για τα προβλήματα της, ότι θέλει να βρεί κάποιον που να κάνει μια νέα σχέση μαζί του, και να φύγει πλέον από τον άντρα της. Εγώ άρχισα να τη ρωτάω πιο τολμηρά πράγματα. Αφού είναι τόσο καιρό σε διάσταση πώς βολεύεται στο σεξουαλικό κλπ. Εκείνη ήταν αρκετά άνετη και μου απαντούσε. Μου είπε ότι είχε κάνει όλο αυτόν τον χρόνο δυο τρείς περιπέτειες αλλά ουσιαστικά μόνο για το πήδημα. Μου είπε ακόμα ότι της άρεσε πολύ το σέξ, και μάλιστα μερικές φορές καθότανε στον πρωην άντρα της να την πηδήξει γιατί δεν άντεχε άλλο χωρίς σέξ, παρόλο που μετά αισθανότανε άσχημα για αυτό. Αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί. Στη συνέχεια η κουβέντα έφτασε στα δικά μου. Με ρωτούσε αντίστοιχα εγώ τόσο καιρό χωρίς κοπέλα πώς ικανοποιούμαι και αν παίζει κάτι άλλο στη ζωή μου. Της απάντησα ότι περνάω δύσκολα, και της εκμυστηρεύθηκα μάλιστα ότι είχα μερικούς μήνες να αγγίξω κοπέλα. Τότε εκείνη χαμογελόντας μου λέει:

 Πώπω… Δε φαντάζομαι με τη λύσσα που έχεις καμιά μέρα αντί να με πάς για καφέ να με πάς σε καμιά ερημιά να με βιάσεις…

 Δεν είναι άσχημη ιδέα, απάντησα χαμογελόντας και εγώ.

Φύγαμε να την γυρίσω με το αμάξι στο σπίτι, και την ώρα που την αποχαιρετούσα, σκύβει και μου λέει στο αυτί:

 Πάντως αν καμιά μέρα θέλεις, ένα ψυχικό μπορώ να το κάνω για εσένα.

Πρίν προλάβω να πώ οτιδήποτε μου δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και ανοίγει την πόρτα και βγαίνει από το αμάξι να φύγει. Γυρνάει και μου φωνάζει: Μιλάμε εεε…

Η ιδεά αυτή κόλησε στο μυαλό μού. Πραγματικά πολύ θα ήθελα να την πηδήξω για ένα βράδυ. Έτσι αφήνοντας να περάσουν δυο μέρες για να μην φανώ λιγούρης, και ξέροντας ότι ο φίλος μου είχε φύγει για την καλοκαιρινή άδεια από τη δουλεία, την παίρνω τηλέφωνο. Κανονίσαμε να περάσω να την πάρω στο σχόλασμα από την εταιρεία που δούλευε να πάμε για καφέ (μην αναφέροντας τίποτα για αυτό που είχε ειπωθεί). Μόλις την είδα να βγαίνει από την πόρτα της εταιρείας πραγματικά αισθανόμουν το καβλί μου έτοιμο να εκραγεί. Φορούσε μια πολύ κοντή φουστίτσα, ένα μπλουζάκι με μεγάλο άνοιγμα να φανερώνει τα βυζάκια της, και ψιλοτάκουνες γοβίτσες. Την πήρα και πήγαμε σε μια καφετέρια. Παρόλο που με το ζόρι κρατιόμουν να μην ορμήξω προσπαθούσα να το παίξω άνετος. Αφού συζητήσαμε αρκετή ώρα για άσχετα θέματα τότε σκύβω κον΄τα της να μην μας ακούσουν από τα δίπλα τραπέζια και της λέω:

– Αυτό που έιπες προχθές ότι θέλεις να κάνεις για εμένα το εννοούσες;

– Εννοείς να σου κάνω ένα ψυχικό; Μα φυσικά αλλιώς δεν θα το πρότεινα. Ξέρεις μου αρέσει που ακούς τα προβλήματά μου και μου συμπαραστέκεσαι και θα ήθελα να κάνω και εγω κάτι για εσένα. Αρκεί να θέλεις και εσύ.

– Μα φυσικά θα ήθελα να κάνω έρωτα μαζί σου, αφού και εσύ δεν έχεις πρόβλημα.

– Ωραία πότε να το κάνουμε;

– Ε ξέρεις αν δεν έχεις πρόβλημα και σήμερα εγώ θα σε ήθελα. Συγνώμη αν είμαι λίγο βιαστικός, αλλά τόσο καιρό χωρίς κοπέλα καταλαβαίνεις δεν κρατιέμαι άλλο.

– Χμμ κάτσε να σκεφτώ. Το παιδί ευτυχώς σήμερα κρατήσει η μάνα μου οπότε δεν έχω πίεση χρόνου να γυρίσω. Αλλά που θα μου το κάνεις;

– Βασικά η μόνη λύση είναι κάποιο ξενοδοχείο αν δεν έχεις πρόβλημα, μιας και δεν υπάρχει αλλού χώρος.

– Ωραία λοιπόν. Μόλις τελειώσουμε τον καφέ πήγαινε με σε ένα ξενοδοχείο και κάνε με δική σου. Αλλά θα σου ζητήσω μια χάρη. Μην σκεφτείς ότι είμαστε φίλοι κλπ. Κάνε με ότι θέλεις εκείνες τις ώρες. Πραγματικά θα σου ανήκω ολοκληρωτικά.

Ήπιαμε βιάστηκα τον καφέ και την πήρα με το αμάξι με κατευθυνση ένα κοντινό ξενοδοχείο. Σε όλη τη διαδρομή με κάθε ευκαιρία έβαζα το χέρι μου κάτω από την φούστα της και χάιδευα το όμορφα πόδια της. Εκείνη να μου λέει:

– Ανυπόμονε.  Ηρέμησε. Σε λίγο το κορμάκι μου θα σου ανήκει.

Πραγματικά ήξερε να καυλώνει έναν άντρα. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο και αμέσως πήραμε δωμάτιο. Με το που κλείσαμε την πόρτα κυριολεκτικά της όρμηξα. Την φιλούσα και την χούφτωνα παντού πάνω από τα ρούχα. Της έσφιγγα με δύναμη τα βυζάκια και της χούφτωνα τον υπέροχο κόλο. Εκείνη έπιανε με το χέρι της πάνω από το παντελόνι την ήδη καυλωμένη μου πόυτσα.

 Γδύσε με μωρό μου, μου λέει. Γδύσε με και ασέλγησε πάνω στο κορμάκι μου.

Αρχίσαμε να γδύνουμε ο ένας τον άλλο. Σε ελάχιστο χρόνο είμασταν και οι δύο ολόγυμνοι να φιλιόμαστε και να χουφτωνόμαστε στα πιο απόκρυφα σημεία. Η Ρούλα γονάτισε μπροστά μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα. Άρχισε μια υπέροχη πίπα, και μου έγλυφε κάθε τόσο τα μπαλάκια. Το ήξερα καλά το άθλημα από τι φαίνεται. Εγώ προσπαθώντας να κρατηθώ, την σηκώνω και την πετάω πίσω στο κρεβάτι. Εκείνη ξαπλώνει και ανοίγει αμέσως διάπλατα τα πόδια, έτοιμη να μου δοθεί. Ξαπλώνω από πάνω της και την γλύφω σε όλο της το σώμα. Χούφτωσα τα βυζιά της, δάγκωσα τις ρογίτσες της, και κατεβηκα προς τα κάτω κάνοντάς της ένα απολαυστικό γλυφωμούνι. Το μουνάκι της ήταν υπέροχο και καλοξυρισμένο.

 Ελα πάρε με μου λέει. Δεν αντέχω άλλο. Πήδα με σε παρακαλώ.

 Τώρα καύλα μου θα δείς τι έχεις να πάθεις.

Φοράω ένα προφυλακτικό και τον χώνω με δύναμη στο μουνάκι της. Την πηδούσα με δύναμη και η Ρούλα το απολάμβανε, βγάζοντας τόσο δυνατά βογγητά που πρέπει να την άκουγε όλο το ξενοδοχείο. Μετά από λίγο δεν κρατήθηκα άλλο και έχυσα. Η Ρούλα φυσικά δεν με άφησε έτσι όμως. Αφού κάναμε έν τσιγάρο να χαλαρώσουμε ξαναπήρε με στοργή την πούτσα μου στο στόμα να μου την ξανασηκώσει. Εγώ της έχωνα δάχτυλο στο μουνάκι της που ήταν έτοιμο πάλι για πήδημα. Καθώς η πούτσα μου ήταν σχεδόν πάλι έτοιμη το δάχτυλο μου έφυγε από του μουνάκι της και πήγε δειλά δειλά προς την κολοτρυπίδα της. Άρχισα να περιεργάζομαι την σουφρίτσα της και η Ρούλα προς ευχαρίστησή μου δεν έφερνε αντίρρηση. Το δάχτυλό μου χώθηκε αργά αργά στο στενό της κολαράκι.

 Μωράκι μου θα με αφήσεις να σε πάρω από πίσω;

 Μα σου είπα ότι μπορέις να με κάνεις ότι θέλεις. Ασέλγησε επάνω μου όπως θές. Αυτό θέλω και εγώ

 

Την πιάνω την γυρνάω μπρούμητα και χώνω σιγά σιγά το καβλί μου μέσα στην στενή κολοτρυπιδα της. Η Ρούλα πραγματικά απολάμβανε να της γαμάω το κολαράκι και φώναζε τόσο δυνατά!!

 Αχχ μωρό μου, σκίσε με, ξεκόλιασέ με. Κάνε με ότι θέλεις. Αχχ

Για τις επόμενες ώρες πραγματικά ξεσκιστήκαμε στο πήδημα. Άλλωστε το είχαμε και οι δύο αναγκη. Φυσικά για τους επόμενους μήνες έγινα ο εραστής της και συχνά πυκνά εκμεταλλευόμουν την ελευθερία που μου έδωσε να ασελγώ στο κορμάκι της. Μέχρι που πλέον η Ρούλα βρήκε κάποιον να κάνει σοβαρό δεσμό, χώρισε από τον άντρα της και τότε ξεκόψαμε.

error: