Το μπαρμπεκιου

Κάλεσα τα 3 αγόρια σε μπάρμπεκιου. Ήρθαν, ψήσαμε, κάναμε χαβαλέ, φάγαμε. Μαζευτήκαμε στο σαλόνι, γιατί είχε βγάλει ψύχρα. Ο ένας με ρώτησε αν μπορεί να καλέσει κι έναν ακόμα. Εγώ δεν ήμουν σίγουρη, γιατί ήμασταν ήδη πολλοί και από εμπειρία αν είναι πάρα πολλοί, χαλάει η φάση. Επίσης αυτός που θέλανε να φέρουνε ήταν 22 χρονών και φοβόμουν μην τρομάξει. Όπως και να ‘ χε, τον φωνάξανε στην παρέα. Στο μεταξύ εγώ είχα αρχίσει να φτιάχνομαι και να φτιάχνω και τους άλλους γύρω μου. Φόρεσα μια ποδιά κι ένα στρινγκ και τακούνια και καθόμουν στον καναπέ ανάμεσα στα αγόρια. Τους χάιδευα πάνω από τα παντελόνια κι αυτοί μου τσιμπούσαν τις ρώγες.

O μικρός πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει το δρόμο και του απάντησα εγώ. Του είπα τι φοράω και τον ρώτησα αν ήθελε να μείνω έτσι ή να ντυθώ. Τον άκουσα σαστισμένο, αλλά παρ’ όλα αυτά τον υποδέχτηκα με την ποδιά. Τον περιποιήθηκα, του έφερα να πιει, ενώ έσκυβα κάθε τόσο μπροστά του, επιδεικνύοντας τα στρογγυλά καπούλια μου. Του έδωσα να φάει από τα ψητά, κι ενώ αυτός έτρωγε την μπριζόλα, εγώ χαϊδευόμουν με τους υπόλοιπους. Μου ήρθε να πάω να αλλάξω κι έβαλα ένα μαύρο δικτυωτό σούπερ σέξυ και γύρισα στο σαλόνι. Αυτός είχε γίνει τούρμπο κι ήθελε να με γαμήσει, αλλά ντρεπόταν μπροστά στα ξαδέρφια του κι ήθελε να πάμε μέσα μόνοι.

Εγώ δεν ήθελα να αφήσω την παρέα, αλλά με ενθάρρυναν κι οι υπόλοιποι, οπότε και πήγα. Με γάμησε πρώτα στο τραπέζι και μετά στο πάτωμα. ‘Εχυσε στο στόμα μου και μ’ έβαλε να καταπιώ τα χύσια του. Βγήκα έξω, ενώ πρώτα έβαλα ένα άλλο συνολάκι. Φτιαχνόμουν που ήμουν η μόνη γυναίκα με τόσους άντρες, να κυκλοφορώ με τα πορνοδιαστροφικά εσώρουχα και να με ακούν να πηδιέμαι. Τα αγόρια είχαν αρχίσει να ανάβουν για τα καλά που με ακούγανε να βογγάω, αλλά περιμένανε υπομονετικά τη σειρά τους.

Πήρα αυτόν που ήταν πιο καυλωμένος και του πήρα πίπα μπροστά στους άλλους σκυμμένη, ενώ αυτοί μου δίνανε ξυλιές στον κώλο και με ψιλομαστίγωναν με τα κορδόνια από το σετάκι που φόραγα. Τον πήρα μέσα και τον πήδηξα κι αυτόν. ‘Όταν επέστρεψα, τα παιδιά μου είπαν ότι εξήγησαν στον μικρό για τα χρήματα. Εγώ νόμιζα ότι του κάνανε πλάκα, καθώς όλη η παρέα των τριών ήξερε ότι δεν είμαι επαγγελματίας. Του είπα ότι για πρώτη φορά του το κάνω δώρο. Τότε πήρανε από το τραπέζι τα χρήματα και του τα δώσανε πίσω. Εγώ δεν είχα δει από πριν τα χρήματα στο τραπέζι κι όταν συνειδητοποίησα ότι σοβαρολογούν κι ότι αυτός είχε ήδη πληρώσει, το μετάνιωσα που είπα στον πιτσιρικά ότι το κάνω δώρο. Θα μου είχε αρέσει πάρα πολύ να τα είχα πάρει.

Είναι από χρόνια φαντασίωση. Πήρα μέσα τον επόμενο. Πλέον είχα καταλάβει ότι θα τους έπαιρνα κάπως έτσι εκείνη τη μέρα, έναν- έναν, και δεν μπορώ να πω ότι δε με έφτιαχνε, ήταν φάση τελείως μπουρδέλο. Είχα αφήσει τελευταίο αυτόν που επί χρόνια ξέρω ότι με σκίζει όπως γουστάρω, άγρια. Είχα κάνει καλή προθέρμανση με τους άλλους. Του είπα ότι δεν είχα αφήσει τους άλλους να μου γαμήσουν τον κώλο για να μου τον ανοίξει αυτός πρώτος.

Όντως, άρχισε να με ξεσκίζει, πρώτα τη μουνάρα μου τη γαμημένη ήδη από τους τρεις προηγούμενους  και μετά την κωλάρα μου. Μου ξέσκισε για πολλή ώρα τον κώλο και με βία, σε διάφορες στάσεις, μου τον είχε ανοίξει για τα καλά, το ευχαριστήθηκα. Μετά με έβαλε να του πάρω πίπα ξαπλωμένη κάτω. Και τότε συνέβη το αναπάντεχο. Τα ξαδέρφια σταμάτησαν να ντρέπονται ο ένας τον άλλο. Ανοίγαν την πόρτα και μας κοιτούσαν που γαμιόμασταν.

Από την πολλή καύλα να με ακούνε να σκίζομαι τόση ώρα, ξεχάσανε τις ντροπές τους, κατέβασαν τα παντελόνια τους ο ένας μπροστά στον άλλο και μπήκαν στο δωμάτιο με τα καυλιά τους όρθια και με άγριες διαθέσεις . Εγώ ξαφνιάστηκα ευχάριστα αρχικά. Αμέσως όμως κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να έχω τον έλεγχο, δεν το περίμενα να αγριέψουν έτσι απότομα, αλλά δεν είχα περιθώρια αντίδρασης. Έρχεται ο πιτσιρικάς από πίσω και μου τον χώνει με δύναμη στον κώλο κι αρχίζει να με γαμάει, ενώ οι άλλοι τον ενθάρρυναν, λέγοντάς του να με γαμήσει δυνατά. Συγχρόνως είχα το πουλί του άλλου στο στόμα και έτρωγα σφιαλιάρες στο πρόσωπο και στον κώλο.

Μετά αλλάξανε και με γάμησε ο άλλος πρώτα από μπροστά και μετά από τον κώλο, ενώ ο άλλος τον έχωνε στο στόμα μου. Μου τραβούσαν τα μαλλιά, με βρίζανε και με χτυπούσαν δυνατά. Με λέγανε ψώλα και να κάνω ό, τι μου λένε γιατί αλλιώς θα φάω πολύ ξύλο. Ο ένας με έχυσε στον κώλο κι ο άλλος στο στόμα. Αφού χύσανε, πήγανε μέσα κι έμεινα με τον έναν που μου ξαναγάμησε το μουνί. Εγώ του έλεγα να κάνουμε διάλειμμα, όμως αυτός με κράταγε δυνατά και με γαμούσε μέχρι που με έχυσε. Τη στιγμή την πολύ άγρια που με γαμούσαν όλοι μαζί, ένιωθα να με βιάζουν κι ακόμα δεν μπορώ να καταλήξω αν μου άρεσε ή όχι. Η φαντασίωση από την πράξη έχει μια διαφορά: στη φαντασίωση έχεις τον έλεγχο, στην πράξη όχι. Τι έλεγχο να έχεις μόνη με 4 καρακαυλωμένους μαντραχαλάδες ? Πάντως μου άρεσε σαν εμπειρία. Αυτό που μου έμεινε σίγουρα είναι ένας πόνος στον κώλο και στο μουνί. 100% αληθινή ιστορία.  kavleta.blogspot.com

error: