Τι προδίδουν τα εσώρουχα της

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να καταλάβεις τις προθέσεις αλλά και το χαρακτήρα μιας γυναίκας από το εσώρουχο που επιλέγει να φορέσει. Αντίθετα από τον αστικό μύθο που μας θέλει να μην κυκλοφορούμε παρά μόνο με δαντελένια μαύρα εσώρουχα, στην πραγματικότητα, αν δε σκοπεύουμε να κάνουμε σεξ –ή αν δε διαβλέπουμε τέτοια πιθανότητα στον ορίζοντα–, προτιμάμε κάτι πιο άνετο.


Μασαζοκαλσόν
Δεν περίμενε να της «φέξει», οπότε βρήκε την ευκαιρία να κάψει μερικές θερμίδες με το μασαζοκαλσόν, ώστε να είναι έτοιμη για μελλοντικές περιπέτειες. Εκτός από την άθλια εμφάνισή του, δε βγαίνει εύκολα. Οπότε, στην περίπτωση που καταφέρεις να διατηρήσεις τη στύση σου, θα κάνεις σεξ με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Βαμβακέρο εσώρουχο
Δε θα τη δεις να το φοράει, αφού πρόκειται για το εσώρουχο με τις εξής χρήσεις: «Είμαι σπίτι, μόνη ή με τις φίλες μου», «Είναι “εκείνες οι μέρες του μήνα”». Τα μόνα αντρικά μάτια που το αντικρίζουν είναι του μόνιμου δεσμού. Ακόμα κι αυτός, όμως, δεν το βλέπει παρά μετά από ένα εξάμηνο. Περιμένουμε πρώτα να σας αποπλανήσουμε με τις δαντέλες και τα kinky εσώρουχα και, αφού σας παγιδέψουμε, να εμφανίσουμε τον πραγματικό μας εαυτό.

Μεταξωτό  ή δαντελένιο στρινγκ
Κλασική επιλογή, που όμως τελικά την τολμάνε όσες τα έχουν καλά με τη σεξουαλικότητά τους και ξέρουν τι θέλουν, διότι δεν υπάρχει άλλο εσώρουχο που να φωνάζει πιο ξεκάθαρα «είμαι έτοιμη για όλα», εκτός ίσως από τα δερμάτινα ή αυτά που τρώγονται. Το πρόβλημα που αποτρέπει αρκετές γυναίκες από το να το φοράνε είναι ότι αυτό το είδος εσωρούχου δε συγχωρεί τις ατέλειες.

Στρινγκ με καρτούν
Συνήθως είναι ροζ και έχουν επάνω φιγούρες από καρτούν, χαριτωμένες ζωγραφιές ή εξυπνακίστικα μηνύματα που δεν περιμένεις να αντικρίσεις στα εσώρουχα γυναικών που έχουν περάσει τα 12. Πρόκειται για μια απεγνωσμένη προσπάθεια μιας 30άρας να το παίξει χαριτωμένη, γλυκιά και με χιούμορ, η οποία όμως στην πραγματικότητα δηλώνει «Βοήθεια, γερνάω, δεν έχω γκόμενο, πότε θα γίνω μάνα, έχω να κάνω σεξ ένα χρόνο» και ανάλογες υστερίες.
playboy.gr
 

error: